ADVOCATENKANTOOR VOLDERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR VOLDERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.816.668

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 24.06.2014 14205-0571-015
03/01/2014
ÿþVoor-behoude aan het Belgisci Staatsble

mod 11.1

In de bijlagen bij het Bel r -ver .' ezje F .. - - rosi lp m : ken kopie

na neerlegging ter griffie V. F.1 a fi-

rtEOHTI ANK VAN



2 3 CEC, 2013

KOOPHANDEL. TDUei gNlttlUT

Griffie

111111111!1.1111,111j11111111111

Ondememingsnr : 0885.816.668

Benaming (voluit) : ADVOCATENKANTOOR VOLDERS

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Waterloopstraat 59 É

2300 Turnhout

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Christine Van Haeren, te Turnhout, op negentien december tweeduizend; dertien, eerstdaags te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde gemelde; vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  aanpassing statuten aan de nieuwe maatschappelijke zetel

De vergadering heeft beslist het adres van de nieuwe maatschappelijke zetel in te schrijven in artikel twee vani de statuten naar aanleiding van de reeds genomen beslissing tot zetelverplaatsing door de zaakvoerder per 01 januari 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgische Staatsblad van 23 januari 2013 onder nummer; :;13013803.

Ze heeft bijgevolg beslist artikel twee van de statuten aan te passen in die zin.

TWEEDE BESLUIT - besluit tot kapitaalverhoging door inbreng in geld

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in

speciën ten belope van honderd éénenzestigduizend honderd euro (¬ 161.100,00) om het te brengen van; ,j vijfenvijftigduizend euro (¬ 55.000,00) naar tweehonderd zestienduizend honderd euro (¬ 216.100,00), zonder; ;i creatie van nieuwe aandelen doch met verhoging van de bestaande fractiewaarde per aandeel,

DERDE BESLUIT  Inschrijving  volstorting van de aandelen  vergoeding voor de inbreng

Inschriivinq

De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge de kapitaalverhoging op het kapitaal wordt ingeschreven in geld ij door de enige aandeelhoudster, door uitoefening van haar voorkeurrecht, als volgt: door mevrouw Diane Volders op honderd éénenzestigduizend honderd euro (¬ 161.100,00).

?; Totaal bedrag van de kapitaalverhoging : honderd éénenzestigduizend honderd euro (¬ 161.100,00).

De aandeelhoudster heeft verklaard en ondergetekende notaris verzocht te notuleren dat de gelden waarmee op onderhavige kapitaalverhoging wordt ingeschreven geheel afkomstig zijn van de uitkering van dividenden: dewelke, bij toepassing van artikel 537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, zoals ingevoegd bij de, Programmawet van 28 juni 2013, van het verlaagd tarief van tien procent (10 %) roerende voorheffing kunnen; genieten wanneer de aldus verworven netto-dividenden onmiddellijk worden aangewend voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

lj De beslissing tot dividenduitkering werd genomen op de buitengewone algemene vergadering van; aandeelhouders op 09 december2013.

Volstorting

Comparante heeft verklaard dat de inschrijving in geld volledig werd volgestort, zodat het bedrag van honderd; :j éénenzestigduizend honderd euro (¬ 161.100,00) ter beschikking is van de vennootschap op een geblokkeerde; rekening.

Ondergetekende notaris heeft bevestigd dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig dei bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Vergoeding voor de inbreng

Aangezien de inschrijving op het kapitaal is gebeurd door de bestaande vennote in verhouding tot haar i; aandelenbezit, heeft de vergadering beslist als vergoeding voor deze inbreng geen nieuwe aandelen uit te; ij geven. De vergoeding bestaat in een evenredige toename van de kapitaalwaarde van de bestaande aandelen.

VIERDE BESLUIT vaststelling kapitaalverhoging - aanpassing artikel zes

De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt. i1 Als gevolg van voormelde kapitaalverhoging heeft de vergadering beslist artikel zes van de statuten aan te: passen zoals hierna gemeld in het zevende besluit.

' t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.i

Voor- v

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VIJFDE BESLUIT  Aanpassing van de tweede zin van het tweede lid van artikel zestien van de statuten inzake de plaats van de gewone algemene vergadering

De vergadering heeft beslist de tekst van de tweede zin van het tweede lid van artikel zestien van de statuten inzake de plaats van de gewone algemene vergadering te vervangen door navolgende tekst

"Zij wordt gehouden in de gemeente waar de vennootschap haar zetel heeft."

ZESDE BESLUIT -- Aanpassing van het derde lid van artikel éénentwintig van de statuten inzake de benoeming van de vereffenaar(s)

De vergadering heeft beslist het derde lid van artikel eenentwintig van de statuten inzake de benoeming van de vereffenaar(s) aan te passen aan de huidige wetgeving, in die zin dat de benoeming van de vereffenaar(s) moet worden voorgelegd aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging, zodat het derde lid voortaan zal luiden als volgt ;

"De benoeming van de vereffenaar(s) dient aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging te worden voorgelegd,"

ZEVENDE BESLUIT- Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen -- coördinatie statuten De vergadering heeft beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen als volgt:

- artikel twee zal voortaan luiden ais volgt

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Waterloopstraat 59.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder mag de zetel naar om het even welke plaats in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad worden overgebracht.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder zal de vennootschap agentschappen of filialen in binnen- en buitenland mogen oprichten.

Iedere verandering van maatschappelijke zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder(s) in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt,"

artikel zes zal voortaan luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweehonderd zestienduizend honderd euro (¬ 216.100,00), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder éénduizend tweehonderd vijftigste (1/1.250g1e) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst."

- Artikel zestien zef voortaan luiden als volgt:

"De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op twintig juni van ieder jaar om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Zij wordt gehouden in de gemeente waar de vennootschap haar zetel heeft. De jaarvergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s).

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders, ten minste vijftien dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De algemene vergadering kan op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal ter vergadering vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

Te allen tijde kan er een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Gaat het om een wijziging van de statuten, dan worden de wettelijke vereisten inzake quorum en meerderheid nageleefd. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden."

- Artikel eenentwintig zal voortaan luiden als volgt

"Met het oog op de vereffening benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen en stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. Zij handelen dan, namens de vennootschap in vereffening, op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerder.

De vereffenaars moeten de hoedanigheid hebben van advocaat.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging te worden voorgelegd.

De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen. Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen."

De vergadering heeft besloten de coordinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris en heeft haar alle machten verleend voor het opmaken van een gecoordineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

ACHTSTE BESLUIT -- Machtiging zaakvoerder

De vergadering heeft, voor zoveel als nodig, een bijzondere machtiging verleend aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

NEGENDE BESLUIT -- Volmacht KBO -- administratieve formaliteiten

De vergadering heeft tevens, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiducaire Dergent & Dergent" te Turnhout, Rubensstraat 101,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag of wijziging bij de B.T.W., een Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas, de directe belastingen en andere nuttige administraties, De lasthebber zal ten dien einde aile formulieren mogen invullen, aile documenten mogen ondertekenen, en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien, en met recht om derden in haar plaats te stellen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend)

Notaris Christine Van Haeren

- tegelijk hiermee neergelegd " *afschrift akte de dato 19 december 2013 vóór registratie; * de gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 10.07.2013 13286-0437-015
23/01/2013
ÿþ Mod z.1

4; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



L L11ILL 11111 Liii 11111111110111111111111111111111

*13013803*

iveergsiega ter grime van ae RECHTBANK VAN KOOPHANDEL .

1 0 JAN. 2013

TU NHOUT

40biàlliàriffier,

Ondernenningsnr : 0885.816.668

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR VOLDERS

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ovv BVBA

Zetel : de Merodelei 189 te 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij éénvoudige beslissing van de zaakvoerder wordt vanaf 01 januari 2013 de maatschappelijke zetel verplaatst naar Waterloopstraat 59 te 2300 Turnhout.

Gedaan te Turnhout, 01 januari 2013.

VOLDERS Diane

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luili B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheld ven de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 28.06.2012 12224-0340-013
02/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11305212*

Neergelegd

31-08-2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0885.816.668

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR VOLDERS

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 2300 Turnhout, de Merodelei 189

Onderwerp akte: BAV: KAPITAALVERMINDERING-STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Christine Van Haeren, te Turnhout, op dertig augustus tweeduizend en elf, eerstdaags te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde gemelde vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit  besluit tot kapitaalvermindering

De vergadering heeft besloten om het kapitaal van de vennootschap te verminderen met zeventigduizend euro (¬ 70.000,00) om het kapitaal te herleiden van honderd vijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00) tot vijfenvijftigduizend euro (¬ 55.000,00) door terugbetaling van werkelijk gestort kapitaal aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De terugbetaling zal pas geschieden, indien binnen 2 maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de zaakvoerder slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen.

Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

Tweede besluit  opdracht zaakvoerder

De vergadering heeft opdracht gegeven aan de zaakvoerder om de kapitaalvermindering tot uitvoering te brengen.

Derde besluit  toevoeging nieuw derde lid aan artikel éénentwintig van de statuten

De vergadering heeft beslist een nieuw derde lid toe te voegen aan artikel éénentwintig van de statuten naar aanleiding van de gewijzigde procedure bij de aanstelling van een vereffenaar, luidende als volgt :

 De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel, gelegen in het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft, is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Vierde besluit  aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen  coördinatie statuten De vergadering heeft beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen als volgt :

- Artikel zes zal voortaan luiden als volgt :

 Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijfenvijftigduizend euro (¬ 55.000,00), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/duizend tweehonderd vijftigste (1/1.250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

- Artikel éénentwintig zal voortaan luiden als volgt :

 Met het oog op de vereffening benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen en stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. Zij handelen dan, namens de vennootschap in vereffening, op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerder.

De vereffenaars moeten de hoedanigheid hebben van advocaat.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel, gelegen in het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft, is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen. Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering heeft besloten de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris.

Vijfde beslissing  Machtiging - volmacht

De vergadering heeft, voor zoveel als nodig, een bijzondere machtiging verleend aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering heeft tevens, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht verleend aan de heer Gils Jos, kantoorhoudende te Turnhout, Rubensstraat 101, aan wie de macht wordt verleend om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag of wijziging bij een Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas, de directe belastingen en andere nuttige administraties. De lasthebber zal ten dien einde alle formulieren mogen invullen, alle documenten mogen ondertekenen, en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien, en met recht om derden in haar plaats te stellen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Christine Van Haeren

- tegelijk hiermee elektronisch neergelegd: afschrift akte dd. 30 augustus 2011 vóór registratie en de gecoördineerde statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 24.06.2011 11203-0271-013
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 30.06.2010 10247-0384-013
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 26.06.2009 09306-0007-013
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 08.07.2008 08378-0186-013
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 30.12.2006, GGK 20.06.2007, NGL 11.07.2007 07390-0301-009
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 30.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 23.06.2016 16209-0596-016

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR VOLDERS

Adresse
WATERLOOPSTRAAT 59 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande