ADVOCATENKANTOOR WARD BORGMANS, AFGEKORT : AWB

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR WARD BORGMANS, AFGEKORT : AWB
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.499.107

Publication

28/01/2014
ÿþ mod 11.1

S-1,11~k',~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

beh

aa

Hel

Staa



GRIFFIE RECHTBANK VAN

'1 7 Ph 2014

KOOPHANDEL_ TURNHOUT Grimpe griffier

o541t. 499. "10Y

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : Advocatenkantoor Ward Borgmans

(verkort) : AWB

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Breemsedijk 50

2350 Vosselaar

Onderwerp akte :OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING '< ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle op 16 januari;; 2014, eerstdaags te registreren, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichter: De Heer BORGMANS Edward Franciscus Louisa, ongehuwd, geboren te Turnhout op 10ii mei 1984, wonende te 2350 Vosselaar, Breemsedijk 50.

Vorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "Advocatenkantoor Ward Borgmans", Afgekort "AWB".

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- het uitbaten van een advôcatenpraktijk en verlenen van juridisch advies en bijstand, alsook hei vervullen door de vennoot van haar rekening van, gerechtelijk mandaten, arbitrageopdrachten en! andere mandaten die aan de vennoten in hun hoedanigheid van advocaat worden opgedragen.;

het optreden als scheidsrechter in juridische geschillen.

Zij mag alles doen wat verband houdt met voornoemd doel of wat van aard is rechtstreeks of;; onrechtstreeks de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. Zij mag met name,!! doch limitatief: onroerende goederen huren, verwerven, productief maken, beheren, verhuren,!! vervreemden, en algemeen alle onroerende verrichtingen stellen die in verband staan met haar;! doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan, opnemen en/of! toestaan van leningen en kredieten, beleggen of investeren van gelden, hypothecaire en/of andere!! zekerheden verstrekken, en algemeen alle financiële verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan, etc., met uitsluiting van elke handelsactiviteit.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dit;i evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van3! het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke;= middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en/of onderricht geven en dit in del; breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciëler activiteit mag aannemen.

i! in het kader van de uitoefening van haar activiteiten zal de vennootschap de deontologische bepalingen en reglementen van de Orde van Vlaamse Balies en de lokale Orde naleven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Enkel de zaakvoerder(s) is(zijn) bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2350 Vosselaar, Breemsedijk 50.

Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/honderdste deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Het kapitaal werd bij de oprichting volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) door inbreng in geld.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot dient te hebben.

Iedere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

De vertegenwoordiger die desgevallend  en in uitzonderlijke omstandigheden -- wordt aangesteld, moet advocaat zijn.

Telkens wanneer een opdracht door een cliënt wordt toevertrouwd aan de vennootschap, dan moet deze onder haar vennoten of zaakvoerders een vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de Vennootschap. Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op derde maandag van de maand september om negentien uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen vóár de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken. Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één april tot 31 maart van het volgende kalenderjaar.

Inventaris-Balans-Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen. Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op éénendertig maart tweeduizend en veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

,.~ Voor-'iehouden waaii ttet

1,. Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

 ee

Voor-pehouden

a,attltet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zaakvoerder: Tot gewoon en niet-statutair zaakvoerder wordt voor een onbepaalde duur aangesteld, de heer Edward Borgmans voornoemd, alhier aanwezig, die deze aanstelling aanvaardt na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat.

Dit mandaat van zaakvoeder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN:

In toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen, verklaren comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap zodat deze verbintenissen geacht wordt van in den beginne door de vennootschap te zijn aangegaan en in het bijzonder deze aangegaan sedert 1 april 2013. Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

Volmacht:

Volmacht wordt verleend aan de naamloze vennootschap Optifisk, gevestigd te 2200 Herentals, Grote Markt 7, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag ondernemingsnummer en eventueel vestigings-eenheidsnummer), alsook bij de diensten van de BTW (aangifte van aanvang activiteit), en met het oog op aile latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorafgaande volmacht.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffe van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 21.09.2015, NGL 15.10.2015 15648-0114-008

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR WARD BORGMANS, AFGEKORT : …

Adresse
BREEMSEDIJK 50 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande