ADVOCATUUR KRISTEL COPPIETERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATUUR KRISTEL COPPIETERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.767.590

Publication

15/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

onverminderd de toepasselijkheid van de Europese gedragscode, de reglementen van de algemene raad van de Vlaamse Vereniging der balie en van de betrokkene andere balies of erkende wettelijke professionele organisaties.

De vennoten, die allen lid dienen te zijn van een orde van advocaten, verbinden er zich toe hun volledige activiteit in gemeenschap te brengen en de daaruit volgende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen of vergemakkelijken.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken; zij mag bestuursmandaten waarnemen in zulke andere vennootschappen.

Het is de vennootschap verboden activiteiten van raadgever inzake vermogensbeheer uit te oefenen. De vennootschap kan hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan. De vennootschap kan alle verbintenissen aangaan, op om het even welke wijze alle roerende en onroerende goederen of rechten verwerven, toekennen, uitbaten en vervreemden doch uitsluitend in het kader van de uitbouw van een eigen patrimonium van roerende en/of onroerende goederen en/of rechten.

De vennootschap kan voorschotten, kredieten en leningen aangaan en toestaan, deelnemen in middelenvennootschappen voor het leveren van infrastructuur, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

11. Jaarlijks op de tweede maandag van de maand juni om achttien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte

Coordonnées
ADVOCATUUR KRISTEL COPPIETERS

Adresse
VELODROOMSTRAAT 13 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande