ADVOKATENKANTOOR ALEXIS CEUTERICK

Divers


Dénomination : ADVOKATENKANTOOR ALEXIS CEUTERICK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 553.671.842

Publication

18/06/2014
ÿþ F-r-'7. -17t741 el reil ModWani 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleg ging ter griffie van" de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 6 JUNI 2014

afddriregtwerpen



1111111111,1.1,11,!1111J11111111

ber

aar

Belt Staal

Ondernemingsnr Benaming 0553 " 67 I .C42

(voluit) (verkort) : ADVOKATENKANtOOk ALEXIS CEUTERICK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 2640 Mortsel, Christus koninglaan 14

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Anne Verhaeghe te Meise op 5 juni 2014 (neergelegd ter registratie) blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door de heer CEUTERICK Alexis, geboren te Antwerpen op 19 april 1975, wonende te 2640 Mortsel, Christus Koningiaan 14, met de volgende statuten:

Artikel 1. - Rechtsvorm en naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap

met Beperkte Aansprakelijkheid en haar naam "ADVOKATENKANTOOR ALEXIS CEUTERICK.

Artikel 2. - Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2640 Mortsel, Christus Koninglaan 14.

Er wordt een bijkomende exploitatiezetel gevesligd te 1130 Evere, Bourgetiaan 40.

Artikel - Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging van een uitgifte van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank vn Koophandel

Artikel 4. - Doel.

De vennoolschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat door een persoon ingeschreven op het tableau van de Nederlandstalige Orde van Advocaten te Brussel, op de lijst van de stagiairs, op de EU-lijst of op de B-lijst voor zover van toepassing, hetzij alleen, hetzij met anderen met wie zij zich mag ássociëren overeenkomstig de reglementen van de Orde van Vlaamse Balles en de eigen reglementen van de Nederlandstalige Orde van Advocaten te Brussel en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat, voor zover toegelaten door de deontologische beginselen, de reglementen van de Orde van Vlaamse Balles en de reglementen van de Orden van Advocaten waarvan de zaakvoerder en de vennoten deel van uitmaken.

Zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, didactische en andere activiteiten die verband houden met het recht, zoals het geven van lessen en het houden van conferenties, seminaries, colloquia en academische cursussen in België en in het buitenland, de publicatie van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

Zij mag, hetzij- alleen, hetzij met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor haar rekening of voor rekening van derden, aile roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die .rechtstreeks of

onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen In roerende of onroerende goederen, zonder dat dit

evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels' eigen aan het beroep van advocaat,

zoals bepaald door de bevoegde overheden, eerbiedigen.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.560,00), verdeeld " in

honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volstort ten belope van twaalfduizend

vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Artikel 7. - Bestuur en vertegenwoordiging.

1. Bestuur.

....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van, de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso :-Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vor-

lleherden

aan het

Belgisch

Staatsbrad

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders die advocaat moeten zijn.

leder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn.

2. Vertegenwoordiging.

leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd dan dienen zij gezamenlijk te handelen.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist In dat geval kan de algemene Vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, hem een wedde toekennen, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering is vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 9. - Jaarvergadering.

Jaarlijks op de laatste maandag van de maand september om negentien uur wordt de jaarvergadering gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de oproeping.

De eerste algemene vergadering der aandeelhouders zal plaatsvinden in tweeduizend vijftien.

Artikel 10. - Jaarrekening - Jaarverslag.

Het boekjaar begint op één april van ieder jaar en eindigt op eenendertig maart van het volgend jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig maart tweeduizend vijftien en het zal aanvangen vanaf de neerlegging van de stukken van de vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel, met dien verstande dat de vennootschap aile verrichtingen namens haar aangegaan door de oprichters vanaf één april tweeduizend veertien bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

Artikel 11. - Bestemming van het resultaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 12. - Ontbinding - Vereffening.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging van de statuten.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) of door de zorgen van één of meerdere vereffenaars die worden aangeduid (minstens wiens aanstelling wordt goedgekeurd) door de staillouder van de Nederlandstalige Orde van Advocaten te Brussel, en die noodzakelijkerwijze advocaat moeten zijn.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in de artikelen 186 en 187 van het wetboek van vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Benoeming zaakvoerder.

Tot zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer CEUTERICK Alexis, advocaat, wonende te 2640 Mortsel, Christus Koninglaan 14, die verklaart deze opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel, die zich hiertegen verzet.

Zijn opdracht is bezoldigd.

Commissaris.

De comparanten verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het komend boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt zodat geen afzonderlijk orgaan van contrcle wordt ingesteld.

Volmacht.

De vergadering geeft bij deze bijzondere volmacht aan de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'Konsilanto" te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135 bus 1, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving in het Ondememingsloket

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Anne Verhaeghe, notaris

Tegelijk neergelegd uitgifte, bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
ADVOKATENKANTOOR ALEXIS CEUTERICK

Adresse
Zetel 2640 Mortsel, Christus koninglaan 14

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande