ADVOKATENKANTOOR JEF PEETERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOKATENKANTOOR JEF PEETERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.559.078

Publication

23/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 19.05.2014 14129-0270-012
06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.05.2013, NGL 03.06.2013 13147-0399-011
08/06/2011
ÿþmod 2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bel ai Bc Sta I GHIF;^r- PF.CHTBANK VAN I

i -- --

Î Z 6 MO 2011

11111111111111181111111

*11085419*



Griffië ~:~. l

-------_ - " . ,





Ondememingsnr :

Benaming : Advokatenkantoor Jef Peeters

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Merellaan 44

2350 Vosselaar

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 23 mei 2011, dat door de heer Peeters Jef Frans Jan, geboren te Tumhout op 04 juni 1980, (rijksregisternummer 80.06.04-135.12), wonende te 2300 Turnhout, Stationstraat 68 b004, een burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. Haar naam luidt "Advokatenkantoor Jef Peeters". Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2350 Vosselaar, Merellaan 44.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van het beroep van advocaat in vennootschapsvorm, middels haar advocaat-vennoot ;i of vennoten, evenals alle diensten en mandaten die met deze bedrijvigheid verband houden, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van boeken en/of artikels, het optreden als bestuurder en vereffenaar en het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, alsook het beheer van onroerend patrimonium.

Dit impliceert ook de inning van de erelonen voor rekening van de vennootschap.

Bijgevolg zal zij alle vermogensrechterlijke gevolgen voor haar rekening nemen die uit de ij bedrijvigheid van advocaat voortvloeien en er voor instaan.

Zij zal slechts haar bedrijvigheid mogen uitoefenen mits inachtneming van het wettelijk statuut en de plichtenleer, eigen aan het beroep van advocaat.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18 600,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12 400,00) volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij ING België.

De heer Peeters Jef voornoemd verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog zesduizend tweehonderd euro (¬ 6 200,00) bij te storten.

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekiaar_. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 december 2012.

Algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik-13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2011- Annexes du Moniteur belge

083G.559 .C)" e

mod 2.1

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 1 juni om 16.00 uur of de eerstvolgende werkdag.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer natuurlijke personen, al dan niet bezoldigd

en al dan niet vennoten en die het beroep van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten; zij bepalen ook het aantal zaakvoerders

evenals de duur van hun mandaat.

2. Bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

3. Vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

als verweerder.

De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere

volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

4. Vergoeding.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een wedde worden

toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur, de heer Peeters jef voornoemd, die uitdrukkelijk verklaard heeft het hem toegekende mandaat te aanvaarden. Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is zijn mandaat bezoldigd.

Volmacht.

De heer Peeters Jef voormeld, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kama B", gevestigd te 2470 Retie, Hesstraat 29, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) T. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-ç`be'!zooden 4 aan het

Belgisch Staatsblad

09/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







i

*15081 98*

e> ' - le van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 MEI 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Gtqffelcar

Ondernemingsnr : 0836.559.078

Benaming

(voluit) : ADVOKATENKANTOOR JEF PEETERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Merellaan 44, 2350 VOSSELAAR

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het Verslag van de Zaakvoerder d.d. 1 mei 2015 blijk dat

De zaakvoerder beslist heeft de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 2350 VOSSELAAR, Merellaan 44 naar 2350 VOSSELAAR, Wielewaalstraat 8. Dit ingaande vanaf heden.

Jef PEETERS

Zaakvoerder

Staatsblad-- 6SIb6//bi3 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ADVOKATENKANTOOR JEF PEETERS

Adresse
MERELLAAN 44 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande