AELMANS CHEMICALS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AELMANS CHEMICALS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.490.215

Publication

06/01/2015
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIIIVI~5II02366111 n

Neergelega ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 DEC, 2014

ANTWER N afdeling TURNHOUT lammer



Ondernerningsnr : 0844.490.215

Benaming

(voluit) : AELMANS CHEMICALS CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2740 Retie, Kasteelstraat 60 B

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 17 december 2014, dewelke binnen de wettelijke termijn ter registratie zal worden neergelegd, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AELMANS CHEMICAL CONSULTING", dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT: De vergadering besluit het huidig boekjaar te verlengen tot 30 juni 2015.

TWEEDE BESLUIT: De vergadering besluit dat het maatschappelijk boekjaar zal gewijzigd worden en vanaf het volgende boekjaar de periode zal omvatten van 1 juli tot en met 30 juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

DERDE BESLUIT: De vergadering besluit dat de datum van de jaarlijkse vergadering zal verplaatst worden en voortaan zal gehouden worden ieder jaar op de eerste vrijdag van de maand december om 21 uur, en dit voor de eerste maal in 2015.

VIERDE BESLUIT: Als gevolg van de voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

Artikel 21, eerste zin wordt vervangen door de volgende tekst:

" Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand december om 21 uur."

Artikel 22, eerste zin wordt vervangen door de volgende tekst:

" Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende kalenderjaar."

VIJFDE BESLUIT:

a) Voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals hierna bepaald, ter beschikking van de vennoten werd gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen:

- verslag van de zaakvoerder de dato 14 november 2014;

staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, met name per 30 september 2014;

verslag van een bedrijfsrevisor, de CVBA BDO Bedrijfsrevisoren (IBR B00023), kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Prins Bisschopssingel 36 1 3, vertegenwoordigd door de heer MOLENAERS Stefan, bedrijfsrevisor, de dato 9 december 2014.

Het besluit van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, de heer MOLENAERTS Stefan, luidt letterlijk als volgt:

" BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA AELMANS CHEMICALS CONSULTING met zetel te 2470 Retie, Kasteelstraat 60 B, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 6.739,57 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 2.867,35 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke toekomstige normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan

Op de laatste blz van Luik 8 vermelden Recto : Naarn en hoeoanlghed van de nstrumenterende natari.-. hetzri van de perso(o)n(en)

bevoego de rechtspersoon ter, aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naarn eri handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

riet succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen

uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de voorgenomen ontbinding van de BVBA AELMANS CHEMICALS CONSULTING en mag niet voor

andere doeleinden worden gebruikt.

Hasselt, 9 december 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Stefan MOLENAERS"

De comparanten ontslaan de notaris ervan een volledige lezing te geven van deze verslagen.

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal

neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

b) Bevestiging externe wettigheid

De instrumenterende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

c) Besluit

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering dat de vennootschap te ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op haar invereffeningstelling.

ZESDE BESLUIT: De vergadering benoemt als vereffenaar, de heer AELMANS Nicolaas, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt.

De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de han-delingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

ZEVENDE BESLUIT: De vergadering machtigt de vereffenaar om bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel een verzoekschrift in te dienen tot bevestiging van de benoeming tot vereffenaar.

ACHTSTE BESLUIT: Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, de heer AELMANS Nicolaas, wonende te 2470 Retie, Kasteelstraat 60. Aan hem wordt kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

NEGENDE BESLUIT: De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Volmacht wordt verleend aan de heer DELDYCKE Joost, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Geverslaan 16, de heer LEYSSEN Robert, wonende te 3930 Hamont Achel, Bleekstraat 13 en de handtekeningbevoegden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A&B KMO-Partners, met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21 bus 41, ondernemingsnummer 0466.535.158, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Ve r-

'behou aan netden

Belgisch Sta'tsblad

1

U

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering;

-Verslag van de bedrijfsrevisor, met staat van actief en passief.

-Verslag van de zaakvoerder.

Op de laatste blz. var Luik B vermelden : Recto Naam en ncedarFgne,d van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de recntspersoon ten aanzien van derder te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtehenFng

21/03/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12301671*

Neergelegd

18-03-2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : AELMANS CHEMICALS CONSULTING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2470 Retie, Kasteelstraat 60 bus B

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op 14 maart 2012 voor Julie De Herdt, Geassocieerd Notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE HERDT & MAES", met zetel te 2540 Hove, Kapelstraat 90, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De heer AELMANS Nicolaas, geboren te Nuth (Nederland) op zeventien mei duizend negenhonderdeenenzeventig, Nederlander met rijksregisternummer 710517-651-74, wonende te Retie, Kasteelstraat 60B; gehuwd met mevrouw TEKIN Nilgün Atike onder het Nederlands wettelijk stelsel van algehele gemeenschap van goederen bij gebrek aan huwelijkscontract, naar verluidt ongewijzigd tot op heden;

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  AELMANS INVESTMENT BEHEER , met zetel te Retie, Kasteelstraat 60B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout met als ondernemingsnummer 0831.816.570, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Walter VANHENCXTHOVEN te Herentals op 8 december 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 december 2010 onder het nummer 10185615, alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer AELMANS Nicolaas, voornoemd, hiertoe benoemd bij de oprichtingsakte, gepubliceerd als voormeld.

De statuten luiden als volgt:

Naam: "AELMANS CHEMICALS CONSULTING".

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2470 Retie, Kasteelstraat 60B.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor zichzelf als in haar hoedanigheid van tussenpersoon:

- de handel van goederen die verband houden met de industrie rond chemische nijverheid, alsook alle dienstverlening die verband houdt met deze activiteiten, zoals onder meer consulting- en enigineering opdrachten in de chemische sector;

- de bemiddeling, advisering, en logistieke dienstverlening in commerciële transacties ten behoeve van derden-opdrachtgevers in binnen- en buitenland;

- alle verrichtingen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, commerciêle, administratieve en managementaangelegenheden;

- het verkrijgen van opbrengsten, voortvloeiende uit de vervreemding of het afstaan van het recht tot het gebruik maken van auteursrechten, octrooien, modellen, geheime procédés of recepten, handelsmerken of soortgelijke zaken, royalties.

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen, welke haar het meest geschikt of nuttig lijken.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken, zo in het binnenland als in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers.

0844490215

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, zowel van haar zelf als deze van alle derden.

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij zal bij middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of van die aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan tevens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen die elk één / honderdste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het ganse kapitaal werd ingeschreven in geld door de oprichters en het kapitaal werd volstort ten belope van 6.200,00 ¬ . Een bedrag van 6.200,00 ¬ werd gestort door de inschrijvers op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank, zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekening nummer BE29 7310 2342 4764 afgeleverd op 7 maart 2012. Ondergetekende notaris bevestigt deze deponering zoals blijkt uit het bewijs van die deponering dat aan haar werd overhandigd.

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december.

Bestemming van de winst - Reserve:

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van die winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou doen dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor het ingebrachte kapitaal, noch voor de voorschotten die door vennoten of hun echtgenoten aan de vennootschap gedaan worden, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Verdeling overblijvend saldo na vereffening:

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.

Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten.

De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

(art.14) Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering:

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. OVERGANGSBEPALINGEN  BESLISSINGEN

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd: voornoemde heer AELMANS Nicolaas.

De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het

wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voorgaande beslissingen worden getroffen onder de opschortende voorwaarde van het bekomen door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen. Gezegde beslissing zal derhalve pas uitwerking hebben vanaf de datum van voormelde neerlegging.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 14 maart 2012 en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

Aan de heer Walter Van Acker, zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  AB2W te 2240 Massenhoven, Zagerijstraat 10 bus 6, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen dewelke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij

gezegde instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(get.) Julie DE HERDT, geassocieerd notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1° bis W. Reg.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/08/2015
ÿþMotl word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

e" d ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPSI

0 5 A116. 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

ri - ie

Ondernemingsnr : 0844.490.215 Benaming

(voluit) Aelmans Chemicals Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : E3esloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2470 Retie, Kasteelstraat 60 B

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 16 juni 2015 blijken dat

- de vereffening van de vennootschap wordt gesloten op 16 juni 2015;

- de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan;

- ontslag en volledige kwijting wordt verleend aan de vereffenaar, de heer Nicolaas AELMANS, met

woonplaats te 2470 Retie, Kasteelstraat 60; -

- de rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Turnhout akkoord heeft bevestigd met het plan van de verdeling;

- de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende de wettelijk voorziene termijn bij en door de heer Nicolaas AELMANS, met woonplaats te 2470 Retie, Kasteelstraat

60;

- de heer Nicolaas AELMANS, voornoemd, wordt belast met de wettelijke bekendmakingen;

- bijzondere volmacht, met het recht van indeplaatsstelling, wordt gegeven aan de heer Robert Leyssen, wonende te 3930 Hamont-Achel, Bleekstraat 13, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen naar aanleiding van de hiervoor vermelde beslissingen.

Voor ontledend uittreksel,

Nicolaas Aelmans,

vereffenaar-lasthebber

tegelijk neergelegd:

- de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 16 juni 2015 en bijzondere verklaring van de

vereffenaar van 6 juli 2015,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
AELMANS CHEMICALS CONSULTING

Adresse
KASTEELSTRAAT 60, BUS B 2470 RETIE

Code postal : 2470
Localité : RETIE
Commune : RETIE
Province : Anvers
Région : Région flamande