AEMCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AEMCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.236.582

Publication

21/03/2014
ÿþ d.tá, cr; um 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbic

B ILI I1I1 Il lU liii ll

*14065089*







etrgêtëgd ter griffie der

Rechtbank van Koophanden

te Leuven, de IUMT 2014 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr : 0849.236.682

Benaming

(voluit) : AEMCO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : pennenlaan 7 - 3040 Huldenberg

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - verplaatsing zetel Er blijkt uit de Buitengewone Algemene Vergadering dd, 11 januari 2014 dat:

- de heer Peter DESMET, wonende te 8560 GULLEGEM, Hugo Verriestlaan 1210101 retroactief ontslagen wordt als zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang van 1 juli 2013.

Zijn mandaat wordt geacht nooit te hebben bestaan. Voor zoveel als nodig wordt hem hierbij ook volledige kwijting gegeven voor het mandaat.

- de heer Paulo Jorge DE JESUS LOURENÇO, wonende te 1421 OPHAIN-BOIS-SEIGNEUR- ISAAC, 54 Rue de Hal retroactief benoemd wordt tot zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang van 1 juli 2013.

Zijn mandaat Is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

- de maatschappelijke zetel wordt verplaatst van 3040 HULDENBERG, Dennenlaan 7 naar 1421 OPHAIN-BOIS-SEIGNEUR-ISAAC, 54 Rue de Hal en dit met ingang van 1 januari 2014.

Paulo' Jorge DE JESUS LOURENÇO

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2013
ÿþr

Voor-behoude aan het Belgiscl Btaatsble

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tër griffie der

Rechtbank von KcopteliRdel

te leuren, de~~~q~G, 2813

15e GRf :

Griffie

Ondernemingsnr : 0849,236.582

Benaming

(voluit) : AEMCO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dennenlaan 7, 3040 Heldenberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op 1 juli 2013 op de zetel van de vennootschap wordt het ontslag aanvaard van Mevrouw Vandenbogaerde Maria-Johanna wonende te 8500, Kortrijk, Jan Bredydellaan 67/2 met ingang van heden. Er wordt volledige kwijting verleend voor het uitoefening; van haar mandaat.

Tevens wordt unaniem beslist om de Heer Peter Desmet wonende te 8560 Gullegem, Hugo Verriestlaan 12/0101 te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf heden.

Getekend,

Peter Desmet

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

1111111111111eil

ius

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

05/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12305155*

Neergelegd

03-10-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849236582

Benaming (voluit): AEMCO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3040 Huldenberg, Dennenlaan 7

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Frederic MAELFAIT, notaris met standplaats te Harelbeke, op 28

september 2012,

BLIJKT DAT:

1. Mevrouw VANDENBOGAERDE Maria-Johanna Isabella, geboren te Tiegem op 11 februari 1945, wonend te 8500 Kortrijk, Jan Breydellaan(Kor) 67.

2. Mevrouw MERO Bianca Angelica, geboren te Sint-Truiden op 11 oktober 1988, wonend te 3200 Aarschot,

Martelarenstraat 15.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam: "AEMCO".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

 De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening :

1. De bemiddeling bij alle operaties van aankoop en verkoop, verhuring van alle onroerende goederen aller aard, alsook bemiddeling bij overname van handelszaken, dit alles in de ruimste zin.

2. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle daden van patrimoniumbeheer, onder meer de aankoop, verkoop, verhuring, in huur nemen, ruiling, bouwwerken laten uitvoeren, het inrichten van onroerende goederen, het oprichten van bouwklare woningen, evenals het verwerven van alle zakelijke rechten in verband met onroerende goederen, en dit alles in de ruimste zin.

3. Het beheren van een roerend patrimonium zoals het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen.

4. De vennootschap kan optreden als bestuurder van andere vennootschappen en kan hiervoor vergoedingen ontvangen.

5. Activiteiten van dienstverlenend bureau, onder andere :

- administratieve diensten;

- aanvragen van vergunningen;

- verhuring van roerende en onroerende goederen;

- advies bij beheer van ondernemingen, enzovoort.

6. Onroerende leasing.

7. de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

dit omvat onder meer, ten exemplatieve titel:

afbraak- en ruimingswerken, grondwerken (drainering, grondverzet, boring...), ruwbouwwerken (metsel-, schrijn-, dakbedekkings-, lood- en zink, bevloerings- en bekledingswerken, isolatiewerkzaamheden...), installatie en herstellen van sanitaire inrichtingen (onder andere loodgieterswerken, inclusief de toestellen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik), gasverwarming, al dan niet met individuele toestellen, thermische installaties en centrale verwarming, elektriciteitswerkzaamheden (installatie en onderhoud), hydraulische werken, buiten- en binnenhuisversiering (inrichten van woonhuizen, nijverheidsgebouwen en winkelinstallatie, meubilering en garniering) enzovoort;

- alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

- het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aan- en verkoop, de verhuring, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

- alle werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enzovoort; de vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enzovoort;

- de aan- en verkoop, de huur, de in- en uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

- de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare en particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De zetel is gevestigd te 3040 Huldenberg, Dennenlaan 7 (gerechtelijk arrondissement Leuven).

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600, samengesteld door inbreng in geld, volstort ten belope van ¬ 6.200.

De comparant sub 1 heeft ingetekend op tweeënvijftig (52) aandelen voor negenduizend zeshonderd tweeënzeventig euro (¬ 9.672,00), volgestort tot beloop van drieduizend tweehonderd vierentwintig euro (¬ 3.224,00).

De comparant sub 2 heeft ingetekend op achtenveertig (48) aandelen voor achtduizend negenhonderd achtentwintig euro (¬ 8.928,00), volgestort tot beloop van tweeduizend negenhonderd zesenzeventig euro (¬ 2.976,00).

Samen: Honderd (100) aandelen, voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volgestort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE57.7380.3668.6735 bij de KBC Bank te Kortrijk (Pottelberg), zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 27 september 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Als niet-statutaire zaakvoerder is voornoemde mevrouw Maria-Johanna Vandenbogaerde aangesteld, die haar opdracht heeft aanvaard. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Het boekjaar begint op één april van ieder jaar en eindigt op eenendertig maart van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig maart 2014.

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste zaterdag van de maand september om 10.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen

Luik B - Vervolg

wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Frederic Maelfait, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

oor-Voor

behouden behouden

aan het aan het

elisch Belgisch

taatsla Staatsblad

26/03/2015
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOD WORD 11,1

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

u

uhlu

Réservé

au

Moniteur

beige

TRIBUNAL DE COMMERCE

9 ó MARS 2015

~

N° d'entreprise : 0849236582

Dénomination

(en entier) : AEMCO

(en abrégé)

Forme juridique : SOCIETE PRIVEE A RESPONSABILITE LIMITEE

Siège : Rue de Hal, 54 -1421 OPI-IAIN-BOIS SEIGNEUR-ISAAC (adresse complète)

Obïet(s) de l'acte : CESSION DES PARTS SOCIALES - DEMISSION ET NOMINATION DE GERANTS -TRANSFERT DU SIEGE SOCIAL

EXTRAIT DU PV de l'AG EXTRAORDINAIRE DU 11/03/2015 à 10h.

L'Assemblée Générale extraordinaire tenue au siège social de fa société a acte et approuvé les décisions

suivantes

- La cession des 100 parts sociales détenues par Mr Paulo Jorge DE JESUS LOURENÇO

à Mr Alberico LUCIANO. Les parts sociales sont désormais répartis de la manière suivante

Mr Alberico LUCIANO 100 parts sociales

- L'assemblée Générale approuve la démission de Monsieur Paulo Jorge DE JESUS LOURENÇO de son mandat de gérant, avec effet immédiat, et lui donne décharge pleine et entière pour l'exercice de son mandat,

- L'assemblée Générale appropuve la nomination au poste de gérant, de Monsieur Alberico LUCIANO, demeurant au Parc ie Chénia 58, 6440 Froidchapelle, n° national 460924-353-53, et lui donne pleins pouvoirs afin d'exercer son mandat.

- L'assemblée Générale prend acte du transfert du siège social vers la chaussée de Louvain 490 à 1380 LASNE.

Rien n'étant plus à l'ordre du jour, l'assemblée approuve, signe et lève la séance à 11 h30.

Alberico LUCIANO

Gérant

27/12/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AEMCO

Adresse
QUELLINSTRAAT 49 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande