AERTS ELECTRO MECHANICS, AFGEKORT : A.E.M.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AERTS ELECTRO MECHANICS, AFGEKORT : A.E.M.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.985.556

Publication

13/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313348*

Neergelegd

11-08-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0634985556

Benaming (voluit) : AERTS ELECTRO MECHANICS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Roddam(BOR) 75

(volledig adres)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp akte :

OPRICHTING A.VERSCHIJNING VAN PARTIJEN  FINANCIEEL PLAN

15/823 VERKLARING VAN OPRICHTING

Het jaar TWEEDUIZEND VIJFTIEN

Op zeven augustus

Voor mij, Meester Jan Eekhaut, geassocieerd notaris te Puurs.

IS VERSCHENEN:

De heer AERTS Joram, geboren te Rumst op 18 oktober 1988, met rijksregisternummer 88.10.18227.84, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2880 Bornem, Roddam 75.

De comparant verzoeken mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van de oprichting van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID, die zij hebben opgericht overeenkomstig de bepalingen van boek VI van het Wetboek van Vennootschappen, onder de naam  AERTS ELECTRO MECHANICS , afgekort  A.E.M. met zetel te 2880 Bornem, Roddam 75, en waarvan het geheel geplaatste kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ) bedraagt.

Voormelde partij heeft in zijn hoedanigheid van oprichter van de vennootschap, voor het verlijden van de oprichtingsakte, aan ondergetekende notaris, het financieel plan, opgemaakt te Puurs op 20 juni 2015, waarin hij het bedrag van het kapitaal van de vennootschap verantwoordt, in bewaring gegeven, en dit overeenkomstig de bepalingen vervat in artikel 215 van het Wetboek der Vennootschappen.

B. PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL

De comparant verklaart en erkent dat het kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) volledig geplaatst is; het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 1/186ste van het geheel geplaatste kapitaal.

Dat het kapitaal volledig wordt onderschreven in geldspeciën als volgt:

INBRENG IN GELD

Op honderdzesentachtig (186) aandelen wordt ingetekend door de heer AERTS Joram die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) een som geld heeft ingebracht van zijnde ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), zodat ieder aandeel waarop door hem in geld is ingeschreven, voor de geheelheid volstort is.

De voormelde storting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE58 7360 1645 2779 geopend bij KBC Bank, kantoor te 2870 Puurs, Dorpshart 48, zoals blijkt uit het attest afgeleverd door zelfde bank op 27 juli 2015.

Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking gehouden van de vennootschap; over de rekening zal daarenboven alleen kunnen beschikt worden door de personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de optredende notaris aan de instelling die de gelden in deposito heeft genomen, bericht heeft gegeven van het verlijden der akte alsook van de neerlegging van de akte op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

(verkort) :

2880 Bornem

Oprichting

A.E.M.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit het voorgaande blijkt dat op het kapitaal volledig werd ingeschreven, dat het volledig volstort is en dat een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) op dit ogenblik ter beschikking van de vennootschap is.

C. OPRICHTINGSKOSTEN

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering duizend vijfhonderd euro (1.500 ¬ ) inclusief Belasting over de Toegevoegde Waarde.

D. KENNISGEVINGEN DOOR DE NOTARIS

De ondergetekende notaris heeft de comparant, voor zoveel als nodig, voorlezing gegeven van artikel 1422 van het Burgerlijk Wetboek betreffende handelingen verricht door een echtgenoot en artikel 1401, 5°, van het Burgerlijk Wetboek betreffende de lidmaatschapsrechten verbonden aan gemeenschappelijke aandelen.

E. QUASI-INBRENG

Indien de vennootschap overweegt om binnen de twee jaar te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, enig, aan een oprichter of aan een zaakvoerder of aan een vennoot toebehorend vermogensbestanddeel, in voorkomend geval met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, te verkrijgen tegen een vergoeding van ten minste één/tiende gedeelte van het geplaatste kapitaal, wordt een verslag opgemaakt door een door de zaakvoerder aangewezen bedrijfsrevisor en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 220 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

F. STATUTEN

De comparant verklaart dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

TITEL I: NAAM  ZETEL  DOEL - DUUR

ARTIKEL 1: NAAM

De vennootschap bestaat als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, welke

handelt onder de benaming 'AERTS ELECTRO MECHANICS , afgekort 'A.E.M. .

De vennootschapsnaam zal gebezigd worden in alle akten, facturen, aankondigingen,

bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk

voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid",

of door de afkorting "BVBA , alsook de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer en de

vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar

zetel heeft.

ARTIKEL 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2880 Bornem, Roddam 75.

Deze zetel mag bij eenvoudig besluit der algemene vergadering of de zaakvoerder, te publiceren in

de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, naar een andere plaats in België worden overgebracht, mits

inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland,

bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren

oprichten.

ARTIKEL 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

1) Elektronische, elektrische en mechanische installatiewerken aan gebouwen, machines en installaties, industriële pijpleidingen en kanalisatie, elektrotechnische installaties, en alle verrichtingen met betrekking tot de uitoefening van het beroep van elektricien en electromechanieker.

Algemene elektriciteitswerken, het leveren en plaatsen van domotica installaties en toepassingen, alle activiteiten omtrent de automatisering en PLC sturing. De installatie van industriële machines, toestellen en werktuigen. Dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

2) Het leveren, groot- en kleinhandel, aan-en verkoop, in- en uitvoer, het plaatsen, herstellen en onderhouden van elektrotechnische installaties, elektrische toestellen en werktuigen, elektrotechnisch materieel, van artikelen voor verlichting en van apparatuur, toestellen en toebehoren in verband met voormelde plaatsingen en elektrische verwarming en sanitaire inrichtingen; Het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon- en computerbekabeling, brand- en beveiligingsdetectoren; Onderhouds- en herstellingswerken van elektrische en mechanische aard voor rekening van derden.

3) Groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, in- en uitvoer van alle bouwmaterialen, cement- en betonproducten en alle andere materialen nodig ter verwezenlijking van het doel;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

4) Het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen, zowel in het binnenland als in het buitenland, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, huur en verhuur, de ruiling of in het algemeen de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars;

5) alle activiteiten omtrent metaalbewerking en allerlei laswerken, algemene metaalbewerking; alle mogelijke ijzer- en smeedwerken, vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan, verspanend bewerken van metalen;

6) groothandel en kleinhandel in ijzerwaren, loodgietersmateriaal en verwarmingsinstallaties, de groothandel en kleinhandel in huishoudelijke gebruiksvoorwerpen van metaal; groothandel en kleinhandel in loodgietersmateriaal en verwarmingsinstallaties; de groothandel en kleinhandel in apparaten voor centrale verwarming; de groothandel en kleinhandel in materiaal voor de installatie van sanitair en centrale verwarming: buizen, pijpen, fittings, kranen, verbindingsstukken, rubberslangen, en zo meer; het fabriceren, het plaatsen, de aan- en verkoop van alle soorten metalen interieuronderdelen; het fabriceren, het plaatsen, de aan- en verkoop van alle soorten metalen buitenschrijnwerk; de aan- en verkoop van alle onderdelen, metaal of niet-metaal, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de in voorgaande punten opgesomde werkzaamheden;

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle voorgaande verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening doen, maar ook voor rekening van derden inzonderheid in hoedanigheid van commissionair, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

ARTIKEL 4: DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

TITEL II: KAPITAAL  INBRENG - AANDELEN

ARTIKEL 5: KAPITAAL

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 1/186ste van het geheel geplaatste kapitaal.

ARTIKEL 6: AANDELEN

Al deze aandelen zijn op naam. Zij zijn ingeschreven in het register van aandelen, hetwelk op de zetel wordt bijgehouden.

ARTIKEL 7: AANDELEN IN ONVERDEELDHEID  VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Kan er geen overeenstemming bereikt worden, kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder aanstellen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruikers. Ingeval van kapitaalswijziging of in geval van ontbinding, splitsing of fusie van de vennootschap wordt het stemrecht uitgeoefend door de blote eigenaar, tenzij de blote eigenaar en vruchtgebruiker anders overeenkomen.

ARTIKEL 8: KAPITAALSVERHOGING

Behoudens hetgeen bepaald is in titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

Ingeval van kapitaalsverhoging door inbreng in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform het wetboek van vennootschappen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet minder zijn dan vijftien dagen, te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving. De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend, wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea s, kan slechts worden ingeschreven door de in het wetboek van vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die minstens drie/vierde van het kapitaal bezitten.

ARTIKEL 9: KAPITAALSVERMINDERING

Tot vermindering van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten. De oproeping tot deze vergadering vermeldt het doel van de kapitaalsvermindering en de wijze waarop ze zal gebeuren.

De reële kapitaalsvermindering is degene die geschiedt door terugbetaling aan de vennoten of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng; de nominale kapitaalsvermindering is degene die geschiedt ter aanzuivering van geleden verliezen of om een reserve te vormen tot dekking van voorziene verliezen; en dit alles conform het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 10: OVERDRACHT AANDELEN

Behoudens hetgeen bepaald is in titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

Onverminderd hetgeen hierna bepaald, dienen de aandelen, ingeval van overdracht onder levenden en bij overlijden, in ieder geval bij voorkeur en voorrang te worden aangeboden aan de andere vennoten, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

ARTIKEL 11: OVERDRACHT AANDELEN

Behoudens hetgeen bepaald is in titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

a) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden noch overgaan wegens overlijden, dan met instemming van alle vennoten.

b) Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig alinea a) van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgenamen, de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het gecorrigeerd boekhoudkundig eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

ARTIKEL 12: OVERLIJDEN OF ONBEKWAAMHEID VENNOOT

Behoudens hetgeen bepaald is in titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, onbekwaamheid, het faillissement of het kennelijk onvermogen van één der vennoten. De erfgenamen noch de schuldeisers mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op goederen afhangende van de vennootschap. Zij dienen zich voor de verdediging van hun rechten te houden aan de balansen en inventarissen der

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap, zoals deze voor het overlijden werden goedgekeurd.

TITEL III: BEHEER

Behoudens hetgeen bepaald is in titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

ARTIKEL 13: ZAAKVOERDER

De vennootschap zal beheerd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. ARTIKEL 14: BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alleen alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ARTIKEL 15: BENOEMING

De algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. De zaakvoerders benoemd door de statuten zijn echter niet afzetbaar, tenzij voor een grove fout in het beheer, die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn.

ARTIKEL 16: DAGELIJKS BESTUUR

Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maatschappij overdragen aan een directeur, al of niet vennoot en aan om het even welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaalde machten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De rechtsgedingen als eiser en als verweerder, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaakvoerder.

ARTIKEL 17: EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder individueel, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zelfs indien er meerdere zaakvoerders zijn.

TITEL IV: TOEZICHT

ARTIKEL 18: TOEZICHT

Zolang de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij het wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Niettemin heeft de algemene vergadering steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria.

TITEL V: ALGEMENE VERGADERING

Behoudens hetgeen bepaald is in titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

ARTIKEL 19: JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de tweede maandag van de maand juni om achttien uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de bijeenroepingsbrieven aangeduid.

Indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvolgende werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

ARTIKEL 20: BIJEENROEPING  BEVOEGDHEID  VERPLICHTING

Telkens als de zaakvoerder of in voorkomend geval de commissaris het nodig acht in het belang

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

van de vennootschap zal een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De zaakvoerder en eventueel de commissaris zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het geheel geplaatste kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De uitnodigingen tot de algemene vergadering geschieden per aangetekend of voor ontvangst getekend schrijven, vijftien dagen voor de vergadering, aan ieder der vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris, gericht en ondertekend door één van de zaakvoerders. De brief vermeldt de dagorde.

Deze oproeping mag geschieden via een ander communicatiemiddel (fax, e-mail met ontvangstbevestiging, elektronische aangetekende zending) indien de bestemmelingen voorafgaandelijk, individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hiermee hebben ingestemd door melding ervan in het aandelenregister of door een voorafgaandelijk aangetekend schrijven gericht aan de zaakvoerders welk schrijven bewaard zal blijven op de zetel.

ARTIKEL 21: TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissaris en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking gesteld worden.

ARTIKEL 22: VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

ARTIKEL 23: STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de dagorde en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend of voor ontvangst getekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

ARTIKEL 24: AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voornamen en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

ARTIKEL 25: BESLUITVORMING

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de dagorde, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. Zij beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden voor een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen, behalve in de gevallen waarvoor de wet een andere meerderheid voorschrijven om geldig te beslissen.

ARTIKEL 26: SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax of e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de dagorde en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

TITEL VI: BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING

- WINSTVERDELING

ARTIKEL 27: BOEKJAAR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. ARTIKEL 28: INVENTARIS - JAARREKENING

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Indien de wet dit vereist, stelt de zaakvoerder tevens een jaarverslag op. ARTIKEL 29: WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten, de algemene kosten en van de nodige provisies en afschrijvingen, vormt de nettowinst van het boekjaar.

Van deze nettowinst zal ten minste 5 procent worden afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat deze één/tiende van het geheel geplaatste kapitaal bedraagt.

Het overschot is te verdelen volgens beslissing van de algemene vergadering, bij gewone meerderheid.

De algemene vergadering kan echter, ten allen tijde beslissen de winst, na de voorafneming bestemd voor de wettelijke reserve, geheel of gedeeltelijk over te dragen naar speciale reserverekeningen of naar het volgend boekjaar.

TITEL VII: ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 30: VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

ARTIKEL 31: KAPITAALSBESCHERMING

Bij vermindering van het netto-actief tot minder dan de helft van het geheel geplaatste kapitaal, moet de buitengewone algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maanden nadat het verlies is of had moeten zijn vastgesteld, om te beraden en te besluiten over ontbinding en over andere op de dagorde aangekondigde maatregelen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het geheel geplaatste kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap vorderen voor de rechtbank.

ARTIKEL 32: ONTBINDING

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. In geval van vrijwillige ontbinding van de vennootschap wordt gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte, geschiedt ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden vóór het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had vóór de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars hebben gesteld tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaars vormen een college.

Indien de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die haar vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig voormelde procedure worden besloten en zo neergelegd en openbaar gemaakt worden.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Wanneer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan. Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

TITEL VIII: BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

ARTIKEL 33: ALGEMENE BEPALING

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL 34: OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

ARTIKEL 35: OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER ERFGERECHTIGDEN Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden.

ARTIKEL 36: OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT MET ERFGERECHTIGDEN

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, zullen de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend worden door de regelmatig in bezit getreden erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Indien echter de aandelen door niemand worden aanvaard, is de vennootschap van rechtswege ontbonden. In dat geval wijst de voorzitter van de rechtbank van koophandel op verzoek van iedere belanghebbende een vereffenaar aan. De artikelen 1025 tot 1034 van het Gerechtelijk Wetboek zijn van toepassing.

ARTIKEL 37: KAPITAALSVERHOGING  VOORKEURRECHT

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van toepassing.

ARTIKEL 38: ZAAKVOERDER

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

ARTIKEL 39: ONTSLAG

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze ten allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

ARTIKEL 40: CONTROLE

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

ARTIKEL 41: ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de

enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen

worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de

algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen,

doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

ARTIKEL 42: VOLSTORTING

De enige vennoot heeft een verhoogde volstortingsplicht ten belope van TWAALFDUIZEND

VIERHONDERD EURO (12.400,00 ¬ ).

TITEL IX: ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 43: WOONSTKEUZE

Voor al wat betrekking heeft op de uitvoering van de huidige statuten wordt er woonstkeuze gedaan

in de zetel van de vennootschap, waar alle betekeningen en aanmaningen en berichten regelmatig

zullen gedaan worden.

ARTIKEL 44: VERWIJZING NAAR DE WETGEVING

Voor al wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van

Vennootschappen.

G. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

De comparant in deze besluit het volgende:

1. Zaakvoerder

Onmiddellijk daarop heeft de oprichter besloten het aantal zaakvoerders vast te stellen op één en tot

die functie te benoemen:

" de heer AERTS Joram, voormeld.

De opdracht, die bezoldigd is, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, zijnde vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Krachtens artikel 17 der statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

B. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf datum oprichting tot en met 31 december 2016.

C. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeenkomen op de tweede maandag van de maand

juni om achttien uur van het jaar 2017.

D. Benoeming van een commissaris

De oprichter beslist geen commissaris te benoemen.

E. Overname verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voortkomen uit (handels)activiteiten uitgevoerd vanaf 1 augustus 2015 en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

F. Volmacht

De comparanten verklaren alhier volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, Belastingen, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en daartoe de nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen en alle eventuele andere juridische, administratieve en fiscale formaliteiten aan:

" de heer AERTS Karel, wonende te 2870 Puurs (Kalfort), Essendries 45;

" accountanskantoor L. Noeth-N. Ringoot NV te 2800 Mechelen, Regenboog 11. Deze volmacht wordt gegeven met recht van substitutie.

G. Bevestiging identiteit

a) De minuuthoudende notaris bevestigt de juistheid van de identiteit van de partijen aan de hand van opzoekingen in het rijksregister. De rijksregisternummers werden vermeld met uitdrukkelijke instemming van de betrokkenen.

b) De minuuthoudende notaris bevestigt de juistheid van de burgerlijke stand van de partijen op het zicht van officiële stukken door de Hypotheekwet vereist.

H. Tegenstrijdigheid van belangen

De comparant erkent dat de notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 paragraaf 1 alinea s 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en hij moet aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken

De comparant heeft hierop verklaard dat zich hier volgens hem geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat hij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houdt en deze aanvaardt.

De comparant bevestigt tevens dat de notaris hem naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hem op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

I. Ontwerp

a. De comparant erkent een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben voor het verlijden dezer en dit hen verzonden per email op 17 juli 2015.

b. Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen vervat in artikel 12, alinea 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat, evenals de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf meegedeelde ontwerp van de akte.

c. De gehele akte werd door ons, notaris, ten behoeve van de comparant toegelicht.

J. Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (95 ¬ ).

WAARVAN AKTE

Opgemaakt en verleden te Puurs, ten kantore, datum als hierboven.

Na vervulling van wat voorafgaat, heeft de comparant, tegenwoordig, met mij, geassocieerd notaris,

ondertekend. (volgen de handtekeningen)

Coordonnées
AERTS ELECTRO MECHANICS, AFGEKORT : A.E.M.

Adresse
RODDAM 75 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande