AESD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AESD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.617.629

Publication

17/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 12.12.2013 13683-0533-014
09/12/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11307217*

Neergelegd

07-12-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : AESD

0841617629

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2440 Geel, Antwerpsedries 56

Onderwerp akte: BVBA: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op zes december tweeduizend en elf, welke spoedig zal worden neergelegd ter registratie, dat door de heer Dams Stijn, wonende te 2440 Geel, Antwerpsedries 56, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht die de volgende kenmerken vertoont:

NAAM. AESD.

VORM. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZETEL. 2440 Geel, Antwerpsedries 56.

DUUR. Onbepaalde duur.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, tenzij hierna anders vermeld: het uitvoeren van volgende aannemingswerken, in eigen regie of in samenwerking met andere aannemers: Het leveren, plaatsen, uitvoeren en onderhouden van elektrische installaties in de ruimste zin van het woord, voor zowel privaat als beroepsmatig gebruik; het leveren, plaatsen, uitvoeren en onderhouden van sanitaire installaties in de ruimste zin van het woord, voor zowel privaat als beroepsmatig gebruik; het leveren, plaatsen, uitvoeren en onderhouden van verwarmingsinstallaties in de ruimste zin van het woord, zowel op elektriciteit, op gas, op mazout of andere, en zowel voor privaat als voor beroepsmatig gebruik; het leveren, plaatsen, uitvoeren en onderhouden van airco-, en koelinstallaties in de ruimste zin van het woord, zowel voor privaat als voor beroepsmatig gebruik; het onderhouden in het algemeen van allerhande installaties; het aanleggen van opritten en terrassen; de installatie van elektrische bedrading en toebehoren; de installatie van hulpvoedingssystemen; de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties; het verrichten van werkzaamheden aan sterkstroom

installaties, elektrotechnische verbruiktoestellen, binnenhuistelefoon, elektriciteitsleidingen,

verwarmingsinstallaties met elektriciteit, werkzaamheden aan elektromechanische installaties, radio en televisie, computers en elektrische huishoudtoestellen; de installatie en programmatie, het onderhoud, nazicht en herstelling van domotica systemen en immotica systemen; de installatie en programmatie, het onderhoud, nazicht en herstelling van industriële automatiseringen; de installatie van verwarming, klimaatregeling, ventilatie, zonnepanelen, zonneboilers en stofzuigsystemen; de vervaardiging van verlichtingsapparaten; aannemingswerken inzake installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen; aannemingswerken inzake isolatiewerkzaamheden; het toezicht op bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enzovoort); het huren en verhuren van diverse machines, werktuigen en alle mogelijke bedrijfsmaterieel; de groot- en kleinhandel, import en export van verlichtingsartikelen; de groot- en kleinhandel, import en export van alle soorten goederen die verband houden met voorgaande punten; het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden. De vennootschap heeft daarenboven tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, doch uitsluitend voor eigen rekening: het verwerven van participaties in eender welke vorm in bestaande of op te richten ondernemingen, al dan niet met een gelijkaardig doet aan het doel van deze vennootschap; het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

daarenboven samenwerken met, belangen nemen in, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze, rechtsreeks of onrechtreeks, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. Het doel van de vennootschap dient bovendien in zijn meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden en bovendien is het bestuur bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

KAPITAAL. Achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

AANDELEN. Honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste van het kapitaal.

WINSTVERDELING. Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

BOEKJAAR. Van één juli tot en met dertig juni van het volgende burgerlijke jaar.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand december om tien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van de bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BESTUUR-CONTROLE. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd; nochtans kan aan de zaakvoerder(s), onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Wanneer de vennootschap de functie uitoefent van bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité van een andere vennootschap wordt ze vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht haar naam en voor haar rekening. Deze vaste vertegenwoordiger wordt benoemd onder haar zaakvoerders, vennoten, of werknemers. De vennootschap kan verder geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Er wordt geen commissaris benoemd omdat zij er als kleine onderneming niet toe gehouden is.

SLOT-EN OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger: De oprichter heeft beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger, en dit voor onbepaalde duur, de heer Stijn Dams, voormeld, aanwezig die het mandaat aanvaardt. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar neemt een aanvang op het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal worden afgesloten op 30 juni 2013.

Eerste gewone algemene vergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Volmacht: De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan Acrog accountancy bv-bvba, kantoorhoudende te 2440 Geel, Molseweg 168, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerlegging en/of publicatie die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering, of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, en de aanvraag van een B.T.W.-nummer, en de neerlegging van de documenten op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Eenpersoonsvennootschap

De oprichter verklaart tot op heden geen aandeelhouder te zijn van een éénpersoons besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en verklaart te weten dat op basis van de huidige wetgeving hij maar van één éénpersoonsvennootschap vennoot kan zijn, zonder zijn beperkte aansprakelijkheid te verliezen.

Bovendien verklaart hij te weten dat op basis van de huidige wetgeving een éénpersoonsvennootschap een gestort kapitaal dient te hebben van minimum twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12 400,00) binnen het jaar na het eenhoofdig worden, zoniet wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap die ontstaan zijn sinds het eenhoofdig worden van de vennootschap.

Notaris Jan Van Ermengem.

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/02/2015
ÿþfi

III

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L~` ~~}y =

eer;;

gFaOHTBANK VAN KOOPUANDHï

12 FEB. 2015

ANTWERPEN afdeling TuRNHOUT

&Miftor

Ondernemingsnr : 0841 617 629

Benaming

(voluit) : AESD

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : ANTWERPSEDRIES 56, 2440 GEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De algemene vergadering d.d. 06/02/2015 heeft met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen

Verplaatsing van de maatschappelijke- en uitbatingszetel naar

WJNKELOMSEHEIDE 146/5

2440 GEEL

De maatschappelijke- en uitbatingszetel te ANTWERPSEDRIES 66 - 2440 GEEL,

wordt definitief opgeheven.

Deze wijzigingen gaan in vanaf 06/02/2015

DAMS STIJN

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AESD

Adresse
WINKELOMSEHEIDE 146, BUS 5 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande