AFAS BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AFAS BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 463.984.256

Publication

16/10/2014
ÿþMOd Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEH

Lu

RECH" ANT 2 5 -09- 2014

13{:C;e:, 'van KOOPci,iiiDEL ltigN, afd. MECHELEN



Bijlagen bij het Belgisch, Staatsblad - 16/10/2014-- Annexes, du

MONITEUR BELGE

08 -10- 2014

fé_.:LGISCH TAATSB



Onclernerningsnr 0463.984266

Benaming

(voie) . AFAS BELGIUM

(verkort) .

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel : Sohallënhoevedreef 20 B, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte Herbenoeming bestuurder

Naar aanleiding van het verstag van de raad van bestuurd d.d. 30/05/2014 gehouden

ten maatschappelijke zetel werd met éénparigheid der stemmen beslist volgende bestuurder te

herbenoemen vanaf heden tot de algemene vergadering van 2018:

- Dhr. Van Der Veldt Bastiaan, wonende Ursulineweg lite 3833AA Leusden, Nederland. Hij aanvaardt het mandaat.

Getekend

Mars Arend

Bestuurder

Cpde laatste oz isa j3 ierrnelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoiog(en) bevoegd da rechtspersoon ten aanzren van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening,

12/07/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 31.05.2013, DPT 11.07.2013 13287-0186-021
28/08/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II 'II I II 1111 IVGIII

*12147341*

Ondernemingsnr : 6E0463.984.256 Benaming (voluit) : AFAS BELGIUM

(verkort) ;

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schaliënhoevedreef 20 bus B 2800 Mechelen

Onderwerp akte :NV: wijziging

" Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op zes augustus tweeduizend en twaalf en neergelegd op de griffie van Rechtbank van. Koophandel te Mechelen, váór de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap AFAS BELGIUM, waarvan de zetel

" gevestigd is te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20 bus B, beslist heeft

1. nieuwe statuten aan te nemen in de Nederlandse taal, die de huidige Franstalige statuten integraal opheffen en vervangen en waarvan het uittreksel luidt als volgt :

NAAM. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam: AFAS BELGIUM. ZETEL. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20 bus B.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, de ontwikkeling, commercialisering en verdeling; van computersoftware en dienstverlening in de automatiseringsbranche.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming=. in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking' op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch, onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle. " bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven,'in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperken&

' Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

DUUR. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen euro (¬ 1.000.000,00),

Ziet wordt vertegenwoordigd door dertienduizend (13.000) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk aandeel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

" BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal 'leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, beademd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te'allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerdèrs, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen té verrichten die nodig of dienstig zijn. voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen pan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en}-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :.Naam en handtekening

' Voc}r- ' behouden aan het q Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mcd 11.1

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, bestaande uit meerdere leden, met uitzondering echter van het algemeen beleid van de vennootschap en de handelingen die door de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De raad van bestuur oefent het toezicht op dit directiecomité uit. De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen tot lid van het directiecomité, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening, van de rechtspersoon.

Wanneer een lid van het directiecomité bij een beslissing of verrichting die behoort tot de bevoegdheid van het directiecomité een vermogensrechtelijk belang heeft dat strijdig is met het belang van de vennootschap, dient het lid de raad van bestuur hierover in te lichten. Enkel de rand van bestuur zal bevoegd zijn om deze beslissing of verrichting goed te keuren,

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités en een auditcomité oprichten. Hij omschrijft de samenstelling en opdrachten daarvan.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

Indien het dagelijks bestuur van de vennootschap wordt gedelegeerd aan een bestuurder, zal deze de titel "gedelegeerd bestuurde?' dragen. Indien het dagelijks bestuur werd gedelegeerd aan een persoon die geen bestuurders is, draagt deze de ' titel "algemeen directeur",

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd,

- hetzij door twee bestuurders samen optredend,

- hetzij door twee leden van het directiecomité samen optredend,

hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur, die alleen optreedt.

Zij is bovendien geldig verbonden door bijzondere lasthebbers die handelen binnen het kader van hun mandaat.

In het buitenland kan de vennootschap daarnaast vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe . aangesteld door de raad van bestuur.

ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN, De gewone algemene vergadering der aandeelhouders wordt jaarlijks gehouden op de laatste vrijdag van mei om 11.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in , de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder, De volmachten mogen schriftelijk, per telegram, telex of faxbericht gegeven worden en worden neergelegd , . op het bureau van de vergadering. De oproeping kan de vorm van de volmachten bepalen en kan vereisen dat deze op de daarin aangeduide plaats ten minste vijf volle dagen vóór de algemene vergadering neergelegd worden.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun lasthebbers verplicht de aanwezigheidslijst te ondertekenen. Deze verplichting geldt tevens voor alle andere aanwezigen die overeenkomstig artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen tot de algemene vergadering moeten worden opgeroepen.

De aandeelhouders, houders van winstbewijzen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De raad van bestuur bepaalt de wijze waarop de hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die op zulke wijze aan de vergadering wenst deel te nemen, worden gecontroleerd.

Het elektronisch communicatiemiddel moet de aandeelhouder bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

De raad van bestuur bepaalt de wijze waarop wordt vastgesteld dat een aandeelhouder via het elektronisch communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd. Dit artikel geldt niet voor de leden van het bureau van de algemene vergadering, de bestuurders en de commissarissen. BOEKJAAR. Het boekjaar begint op I januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

WINSTVERDELING, De nettowinst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

" Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst: De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen,

VEREFFENING. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. . Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door. bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen."

2, het mandaat van bestuurder van de heer Antho/iius van der Veldt te beëindigen. De gewone algemene vergadering van, 2013 zal beslissen of heen kwijting wordt verleend voor het uitoefenen van zijn mandaat van 1 januari 2012 tot 6 augustus .20I2.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

voor-c"

' behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

3. de heer Arend Cornelis MARS, geboren te Heemskerk (Nederland) op 7 januari 1981, hebbende de Nederlandse nationaliteit, wonende te 3825GE Amersfoort (Nederland), Schilberg 25, als bestuurder te benoemen. Het mandaat zal van rechtswege eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2018.

4. de heren Kurt Aerts, Michiel Gevers en Frank Dewael, alsook iedere andere advocaat van het kantoor Lydian, gevestigd te 1000 Brussel, Havenlaan 86c bus I13, werden aangesteld als bijzondere lasthebbers, elk met macht van indeplaatsstelling en." de bevoegdheid alleen te handelen, teneinde al het nodige te doen bij de Kruispuntbank .van -Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister, bij. het ondernemingsloket en bij de B.T.W.-administratie " ingevolge hetgeen voorafgaat.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, volmacht, historiek -i- coördinatie.

I.RAES, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. laan Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nctaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd da rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2012
ÿþMotl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111111111

*12106667*

bel ai BE Sta

111

NEERGELEGD

0 6 JUNI 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANGEffite MECHELEN

Ondernemingsnr : 0463.984.256

Benaming

(voluit) : AFAS BELGIUM

{verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetei : Schaliënhoevedreef 20 B te 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Herbenoeming commissaris

Ult de notulen van de gewone algemene vergadering van de NV AFAS BELGIUM, gehouden ten maatschappelijke zetel dd. 1310212012, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist om met ingang

vanaf 13/02/2012 te herbenoemen tot commisaris van de vennootschap voor een periode van 3jaar: "

- Ernst & Young, De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Herman van den Abeele, bedrijfsrevisor.

Het mandaat zal een einde nemen op de jaarvergadering van 2015.

Getekend,

van der Veldt Bastiaan,

bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

14/05/2012
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOD WORD 11.1

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

._...

a~~F 3EF'ici=

L3oÀv2o12

Nlil;wLLSS Greffe

111111111 lI lIII II II I IiI 1H11 I II

*12089075*

Rései au Monit belç

N° d'entreprise : 0463.984.256

Dénomination

(en entier) : AFAS BELGIUM

(en abrégé) :

Forme juridique : Sociéte Anonyme

Siège : Chaussée de Huy 120 H B-1300 Wavre

(adresse complète)

obiet(s) de l'acte :Changement siège social

Par simple décision du conseil d'administration et en application de l'article n° 2 des statuts, le siège social est déplacé à l'adresse suivante à partir du 1 mars 2012.

"Schaliënhoevedreef 20 B à 2800 Mechelen"

van der Veldt Anthonius

Administrateur

28/03/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 26.03.2012, DPT 27.03.2012 12068-0247-021
22/07/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 27.05.2011, DPT 20.07.2011 11309-0547-020
07/07/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 28.05.2010, DPT 01.07.2010 10261-0140-022
15/07/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 29.05.2009, DPT 10.07.2009 09396-0080-018
01/09/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 30.05.2008, DPT 28.08.2008 08635-0206-016
21/04/2008 : BL629010
27/06/2007 : BL629010
04/07/2006 : BL629010
14/11/2005 : BL629010
26/09/2005 : BL629010
15/07/2015
ÿþu

MOC Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Annexes du Monit

Bijlagen-bij-het-Belgisch Staatsblad -1510

Ondernemingsnr : 0463.984.256

Benaming

(voluit) : AFAS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Schaliënhoevedreef 20 B, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bedrijfsrevisor

De Raad van Bestuur steit aan de algemene vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel d.d. 29/05/2015 voor om met eenparigheid van stemmen te herbenoemen:

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA (BE 0437.948.466), De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, die als vertegenwoordiger aanduidt Dhr. H. Van den Abeele & Co Bedrijfsrevisoren BVBA met zetel te Asse, met als vaste vertegenwoordiger Herman Van den Abeele, bedrijfsrevisor, als commissaris van de vennootschap en dit voor een periode van 3 jaar.

Getekend

Van Der Veldt Bastiaan

Bestuurder

Qp de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ien aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2004 : BL629010
09/12/2003 : BL629010
27/08/2003 : BL629010
21/03/2003 : BL629010
19/09/2002 : BL629010
01/08/2001 : BL629010
05/07/2000 : BL629010
24/11/1999 : BL629010

Coordonnées
AFAS BELGIUM

Adresse
SCHALIENHOEVEDREEF 20B 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande