AFM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AFM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.785.239

Publication

29/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de aie _ - _

,: ^"-';!--:T,....',7-,.....,`,,:,,,,: `-~-- -,s. .-- --

-~- ,, :

,

'i- - -_--

il ~ --P---t--7."'....

_ ~ _.,. '.'-~s

~.~~

~iHZC.á~é~t-rà~iiá _~ :;.

r

~~Îm"~`ie ~ -'

- --

Voorbehouden

aan i,e4

Beigisch Staatsblad Ondememingsnr : 0880.785.239

Benarmina

(voluit] : AFM (in vereffening)

(verkort)

111111! 1111! liii! 11111 11111 III!! liii! 11111 liii Iii!

" 11196609*

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heirbaan 7 , 2280 Grobbendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verslag en sluiting vereffening - definitieve ontbinding

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 05/12/2011 blijkt wat volgt :

1) Verslag van de vereffenaar

De heer Herman Smolders - vereffenaar, zoals blijkt uit de akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck

te Olen op 14/09/2011 en de publicatie ervan in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13/10/2011, geeft;

aan de vergadering kennis van zijn verslag als vereffenaar en legt de rekeningen en bescheiden voor.

De vergadering keurt het verslag van de vereffenaar goed.

2) Homologatie van het vereffeningsplan

Bij beschikking van 17 november 2011, geveld door de Rechtbank van Koophandel te Turnhout, werd het vereffeningsplan dd.15/11/2011 goedgekeurd. Ook de vergadering keurt deze rekeningen goed, evenals de' bestemming van het daarin vermelde overschot en van de vereffingsdividenden.

De vennoot verzaakt evenwel aan de termijn van één maand volgens art.194 van het W.Venn. en stemt in met een onmiddellijke afsluiting van de vereffening.

Kwijting aan de vereffenaar

De vergadering verleent aan de heer Herman Smolders ontslag als vereffenaar zonder voorbehoud noch

beperking en met volle en gehele ontlasting.

Sluiting van de vereffening en ontbinding

De voorziene en niet-voorziene schulden en vorderingen die nog voortvloeien uit de vennootschap zal de, enige aandeelhouder voor zijn rekening nemen, evenwel beperkt tot hetgeen hij uit de vereffening van de, vennootschap heeft verkregen.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan de heer Herman Smolders, wonende te 2280 Grobbendonk, Heirbaan 7 , die ze moet bewaren gedurende een termijn van 5 jaar.

De vergadering verklaart dat de vereffening afgesloten is en dat AFM bvba in vereffening met zetel te 2280 Grobbenonk, Heirbaan 7 , definitief opgehouden heeft te bestaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge















Herman Smolders

Vereffenaar / aandeelhouder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

13/10/2011
ÿþin de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

Mod2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

t~um~~u~u~mu~~umNi~Hh

*11154740

MISE LIMM~Iff11111511

GRIFFIE RECHTBANK VAN

03 OKT, 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

*,1" r,~riffier

Ondernemingsnr : 0880.785.239

Benaming

(voluit) : AFM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2280 Grobbendonk, Heirbaan, 7.

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - ONTSLAG ZAAKVOERDER - BENOEMING VEREFFENAAR - BEVOEGDHEDEN - VOLMACHT.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 14 september 2011 en geregistreerd te Herentals, Registratie, drie bladen zonder verzendingen, de 16 september 2011. Boek 5/158, blad 42, vak 11. Ontvangen : vijfentwintig euro. De Ontvanger ai (getekend) V.GISTELYNCK; dat de enige vennoot, handelend als buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AFM" :

A. heeft vastgesteld dat :

a)op 5 september 2011 de zaakvoerder van de vennootschap een verslag heeft opgesteld, houdende' voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd die, vastgesteld is op 30 juni 2011;

b)op 9 september 2011 de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkt aansprakelijkheid "Marc SCHOOFS & C°", met zetel te 2610 Wilrijk-Antwerpen, Prins Boudewijnlaan, 177-179, vertegenwoordigd door de heer Marc Schoofs, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag heeft opgesteld.

B. vervolgens :

EERSTE BESLUIT - Verslaggeving.

De enige vennoot heeft verklaard voorafgaandelijk een afschrift te hebben ontvangen van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door voormelde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, en er kennis van te hebben genomen. Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten op 30 juni 2011.

TWEEDE BESLUIT  Ontbinding.

De enige vennoot heeft besloten tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening te rekenen vanaf 14 september 2011.

DERDE BESLUIT Kennisname ontslag zaakvoerders.

De enige vennoot heeft kennis genomen van het feit dat ingevolge het besluit tot ontbinding dat voorafgaat, de hierna vermelde zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is : de heer SMOLDERS Herman Frans, wonende te Grobbendonk, Heirbaan, 7,

VIERDE BESLUIT Benoeming vereffenaar bezoldiging.

De enige vennoot heeft besloten één vereffenaar te benoemen.

Hij heeft benoemd als vereffenaar : De heer SMOLDERS Herman Frans, wonende te Grobbendonk, Heirbaan, 7, die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden.

De enige vennoot heeft besloten dat de vereffenaar zijn opdracht onbezoldigd zal uitoefenen. De enige vennoot verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tesamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De enige vennoot heeft besloten dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

VIJFDE BESLUIT  Machten van de vereffenaar.

De enige vennoot heeft besloten de machten van de vereffenaar als volgt vast te stellen :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandetijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



i BilTàgën bir ha Ilélgisch-Sfààgiilàd _ r3"CIII/2U11- Annexes du Inónileur belge







rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer Vasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen . door de vereffenaar. De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overmaken aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgemaakt te worden. De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLUIT -- Volmacht formaliteiten.

De enige vennoot heeft besloten bijzondere volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LAMBO, met zetel te 2250 Olen, Merelstraat, " 9, met als zaakvoerder de heer Marc Cools, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing aan de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te " verzekeren en het indienen bij de Rechtbank van Koophandel van het verdelingsplan en het vereffeningsverslag.

ZEVENDE BESLUIT  Bijzondere volmacht.

De enige vennoot heeft besloten bijzondere volmacht te verlenen aan de vereffenaar om het verzoekschrift tot bevestiging van de vereffenaar te ondertekenen en in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte ontbinding en kopie beschikking Vereffeningskamer van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-tehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/09/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.09.2011, NGL 07.09.2011 11540-0446-012
05/10/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 24.09.2010, NGL 28.09.2010 10564-0221-011
07/10/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 25.09.2009, NGL 30.09.2009 09797-0341-011
01/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 26.09.2008, NGL 21.11.2008 08825-0127-010
07/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 28.09.2007, NGL 29.11.2007 07818-0354-010

Coordonnées
AFM

Adresse
HEIRBAAN 7 2280 GROBBENDONK

Code postal : 2280
Localité : GROBBENDONK
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande