AFSPANNING DE ROOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AFSPANNING DE ROOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.269.724

Publication

10/03/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
16/12/2013
ÿþMM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

p 3 -12- 2013

GRIFFIÈ

RECHTBANK

K ~ANWEGHE LEN

1111 i







nnexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :0894.269.724

Benaming (voluit) : AFSPANNING DE ROOS

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Putsesteenweg 181  2820 Bonheiden

(volledig adres)

Onderwem en akte :VERPLAATSING ZETEL

Tekst:

Bij beslissing van de statutair zaakvoerder, Patrick Lecluse, van 7

november 2013, werd de zetel van de vennootschap, met onmiddellijke ingang,

verplaatst naar (2880) Bornem, Rijksweg 15/A.

Bonheiden, 7 november 2013.

(getekend)

Patrick LECLi]SE - statutair zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/10/2012
ÿþ Mod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Hill III U ~iIIIIV III VIIII

*iaeea~a"

Vc behc

aar

Bel£ Staal

ui

NEERGELEGD

28 -09- 2012

GRIFFIE "hiECCReieNK

KOulieliAVí7'EI" te mac'

Ondernemingsnr : 0894.269.724

Benaming

(voluit) : AFSPANNING DE ROOS

(verkort) '

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Putsesteenweg 181 te 2820 Bon heiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerders

uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 26 september 2012 blijkt dat de volgende beslissingen' Werden génómen:

- met onmiddellijke ingang op 26 september 2012 wordt ontslag verleend aan de heer DIRLK Nezir, wonende te 2800 Mechelen, Oude Liersebaan 104/2 en de heer CHRIAA Nabi!, wonende te 2800 Mechelen, Hoogstraat 42 uit hun functie van zaakvoerder van de vennootschap.

Patrick Lecluse,

statutair zaakvoerder

.46

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2012
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II~II IRII IIIIIIN

*iaias9es*

W

NEERGELEGD

, if -QB- 2012

KOOPNA QRMEvilriGHE i".EN

Ondernemingsnr :0894.269.724

Benaming (voluit) :"XL-SOLAR BVBA"

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht Zetel :Rijksweg 15A, 2880 Bornem

Onderwerp(en) akte : naamwiiziginq, wijziging doel, benoeming zaakvoerders, aanpassing statuten

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Rose-Marie Verbeek te Mechelen op 9 augustus 2012, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen, voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen

1. Nadat ondergetekende notaris de comparanten uitleg en toelichting heeft gegeven over de draagwijdte van de bepalingen van artikel 287 Wetboek van vennootschappen, verklaren zij elk uitdrukkelijk te verzaken aan de verslagprocedure voorzien in de voormelde wetsbepaling. De algemene vergadering beslist unaniem het DOEL van de vennootschap te wijzigen en de artikel 3 van de statuten integraal te vervangen door volgende bepalingen :

Het oprichten, inrichten, uitbaten, huren en verhuren van alle soorten drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, hotels, restaurants, brasseries, danszalen en ontspanningslokalen, alsmede het aan- en verkopen van aanverwante artikelen en het stellen van alle verrichtingen die met die doel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

De verkoop van meeneemgerechten, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confisserie, vlees  en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen

Het organiseren en verzorgen van feesten, bruiloften, banketten, cocktail, barbecues, lunches, recepties en dergelijke en alle activiteiten die daarbij rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden.

Ter beschikking stellen en verhuur van allerhande ruimten, materiaal, producten, benodigdheden, en toebehoren, dienstig voor organisatie en uitbating van voorgaande activiteiten.

Het beheren, instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen  in het kader van bovenvermeld doel - alsook het stellen van alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals onder meer het aankopen, bouwen, oprichten, verkavelen, ruilen, uitrusten, opschikken, verbouwen, huren, verhuren, vervreemden en vestigen van alle zakelijke rechten, voor zover deze activiteiten niet gebeuren op commerciële wijze, voor zover deze activiteiten plaatsvinden volgens het beheer van een goede huisvader en voor zover de verrichtingen het doel van de vennootschap dienen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die bijdragen tot het verwezenlijken van haar doelstellingen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, samenwerking, financiële of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, zowel in België als in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. De vennootscha " ma " deze belan " en of deelnemin " en beheren, valoriseren en te " elde maken. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : getto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

vennootschap mag zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin.

2. De naam van de vennootschap te wijzigen naar' AFSPANNING DE ROOS'.

3. De zetel van de vennootschap te verplaatsen naar : `2820 Bonheiden, Putsesteenweg 181'.

4, De statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

5, Tot bijkomende zaakvoerders van de vennootschap te benoemen : hun mandaat gaat in op heden, en is bezoldigd

a) De heer DIRLIK Nezir, geboren te Hesana (Turkije) op 14 juli 1982, nationaal nummer 82.07.14 433-45, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke instemming, en wonende te 2800 Mechelen, Oude Liersebaan 104/2.

b) De heer CHR1AA Nabil, geboren te Tétouan (Marokko) op 27 november 1986, nationaal nummer 86,11.27 513.75, hier vermeld met uitdrukkelijke instemming, en wonende te (2800) Mechelen, Hoogstraat 42,

6. De vergadering beslist de heer Lecluse Patrick tot statutair zaakvoerder te benoemen met ingang van heden, hetgeen hij uitdrukkelijk aanvaardt.

7, De algemene vergadering beslist bijzondere volmacht te verlenen aan ondergetekende notaris, teneinde de gecoördineerde statuten op te maken en neer te leggen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel; voor zoveel als nodig wordt bijzondere volmacht met recht van indeplaatstelling verleend aan aan "PLUSACCOUNT", burgerlijke vennootschap In vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te (2820) Bonheiden, Bruinbeekstraat 22 (RPR Mechelen  0431.284,170), teneinde de nodige formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving in het rechtspersonen reg ister.

Tegelijk neergelegd : expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering; gecoördineerde statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Rose-Marie Verbeek, met standplaats Mechelen

e gisc Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

11/01/2012
ÿþ,

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1TEUR BELGE

DIRECTION

NEERGELEGD

2 -i1- 2011

0

27 -12- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANelatiitie MECHELEN

3ELGISCH STAAT

BESTUUR

BLAD

*12009395"

bE

é

St

Ondernemingsnr :0894.269.724

Benaming (voluit) :"XL-SOLAR BVBA"

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Rijksweg 15/A, 2880 Bornem

Onderwerpen) akte : wijzing boekjaar, aanpassing statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op tweeëntwintig december tweeduizend en elf door notaris Rose-Marie Verbeek te Mechelen, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen, vóôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

1. de algemene vergadering beslist om het lopende boekjaar, af te sluiten op éénendertig december tweeduizend en elf te verlengen tot en met dertig september tweeduizend en twaalf.

2. Het boekjaar van de vennootschap zal dan telkens lopen van één oktober van ieder jaar tot en met dertig september van het daaropvolgende jaar.

3. Het tijdstip van de jaarvergadering wordt gewijzigd naar : de laatste vrijdag van de maand februari

van ieder jaar, om achttien uur.

4. De jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de jaarrekening over het lopende en verlengde boekjaar (af te sluiten op 30 september 2012) zal, overeenkomstig artikel tien van de statuten, worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand februari 2013, om achttien uur.

5. De statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

6. De algemene vergadering beslist bijzondere volmacht te verlenen aan ondergetekende notaris, teneinde de gecoördineerde statuten op te maken en neer te leggen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel; voor zoveel als nodig wordt bijzondere volmacht met recht van indeplaatstelling verleend aan aan "PLUSACCOUNT', burgerlijke vennootschap in vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te (2820) Bonheiden, Bruinbeekstraat 22 (RPR Mechelen  0431.284.170), teneinde de nodige formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving in het rechtspersonenregister.

Tegelijk neergelegd : expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering ; de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen, voor registratie)

Notaris Rose-Marie Verbeek te Mechelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 21.08.2011 11428-0251-011
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 27.08.2010 10475-0091-015
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 30.06.2009 09342-0359-015
10/08/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AFSPANNING DE ROOS

Adresse
RIJKSWEG 15A 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande