AG HEYLEN WAREHOUSES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AG HEYLEN WAREHOUSES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.928.058

Publication

29/07/2015
ÿþ mod 11.1

º%1;3~t »; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

-------------------- - ------- - ______ ___________________ Ondernemingsnr

i MILE11 ICI

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

17 -07- 2015

ANTWERPENrrcl~g TURNHOUT De Cxrimer

Benaming (voluit) : AG Heylen warehouses

(verkort) : ~` `,~ on . 058

Rechtsvorm : 3Y2yet

;j Zetel : ~ 4ü.?-1Cx.lt.Gt.at., 8 , buS ce,c0

Onderwerp akte :INTERNATIONALE ZETELVERPLAATSING - OMZETTING IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP  KAPITAALVERHOGING  VASTSTELLING VAN DE STATUTEN.

Opgericht onder de naam Dakara Investments bij akte verleden voor notaris Jean Seckler te Junglinsterj j; (Groothertogdom Luxemburg) op 11 januari 2008, gepubliceerd in de Mémorial C Receuii des Sociétés et: :` Associations numéro 682 op 19 maart 2008.

Uit het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor van notaris= j, Cathérine Goossens te Grobbendonk op 15 juli 2015, blijkt dat de vennootschap volgende beslissingen; ,; genomen heeft:

1. Zetelverplaatsing  omzetting van de vennootschap in een Belgische vennootschap

De vergadering bevestigt met eenparigheid van stemmen de beslissing genomen door de algemene; vergadering gehouden op 14 juli 2015 om de zetel van de vennootschap van 2138 Luxemburg (Groothertogdom; :; Luxemburg), 24 rue Saint-Mathieu te verplaatsen naar 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 214,

Dit houdt in dat de zetel vanuit Luxemburg werd overgebracht nar België, en dat de vennootschap aldus; dient te worden omgezet in een Belgische vennootschapsvorm.

De vergadering beslist aldus eenparig de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van? rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen. ; 2. Omzettinct van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een naamloze vennootschap;

De vergadering bevestigt met eenparigheid van stemmen de beslissing genomen door de algemene; ;' vergadering gehouden op 14 juli 2015 om de rechtsvorm van de vennootschap om te zetten in een naamloze vennootschap.

;; De vergadering ontslaat éénpang de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder dat: ;` het voorstel tot omzetting toelicht en van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Havermaet Groenweghe Bedrijfsrevisoren,; vertegenwoordigd door mevrouw Anne Koster, bedrijfsrevisor, de dato 15 juli 2015, over de staat waarop het actief ;j en het passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten op 31 mei 2015, hetzij minder dan drie; maanden geleden.

;j Iedere vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

;j De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

`Ondergetekende, VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG. VENN. O.V.U.: CVBA, met maatschappelijke zetel te B  3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1, vertegenwoordigd door; mevrouw Anne KOSTER, bedrijfsrevisor, heeft de staat van activa en passiva per 31 mei 2015 van AG' HEYLEN WAREHOUSES BVBA onderzocht.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het; netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 mei 2015 die het bestuursorgaan van dei vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de nonnen van het Instituut van de; Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stelten bij de omzetting van een vennootschap, werden; °: overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld, waarvan het netto-bedrag 8.750, 00 EUR bedaagt,

Het netto-actief per 31 mei 2015 van AG HEYLEN WAREHOUSES BVBA (voordien DAKARA INVESTMENTS S.A.R.L.), na aftrek van bovenvermelde overwaarderingen, bedraagt volgens de staat van! activa en passiva 17.154,67 EUR en is 44.345,33 EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de ji oprichting van een Naamloze Vennootschap. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerders kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buitenuit.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

,1, mod 11.1

,14

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Aangezien de documenten voor het uitvoeren van onze controle niet tijdig ontvangen werden, waren i

wij niet in de mogelijkheid om de wettelijke termijn voor ondertekening van ons verslag te eerbiedigen,

Gedaan te goeder trouw te Hasselt, op 15juli 2015

VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJESREV1SOREN, BURG. VENN O.V.V. CVBA,

Vertegenwoordigd door Anne KOSTER Bedrijfsrevisor'

De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor blijven aan deze akte gehecht.

Er zal inschrijving genomen worden in de kruispuntbank voor ondernemingen.

Deze omzetting geschiedt op basis van de staat van het actief en passief van de vennootschap afgesloten

op 31 reet 2015 dat vervat is in het verslag van de bedrijfsrevisor,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00), vertegenwoordigd

door 250 aandelen zonder nominale waarde,

Deze aandelen worden toegekend aan de eigenaars van de aandelen van de besloten vennootschap mét

beperkte aansprakelijkheid à rato van één aandeel voor één aandeel.

De vergadering verklaart verder dat deze omzetting geschiedt met toepassing van artikel 2.9.6.0.5 van de

Vlaamse Codex Fiscaliteit en van artikel 211 en 212 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen en van artikel 11

van het Wetboek van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

3. Kapitaalverhoging.

De vergadering bevestigt met eenparigheid van stemmen de beslissing genomen door de algemene vergadering gehouden op 14 juli 2015 om het kapitaal te vermeerderen met honderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 112.500,00) om het te brengen van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) tot honderdvijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00), door creatie van 2.250 nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen vanaf heden.

De huidige aandeelhouders verklaren te verzaken aan het voorkeurrecht toegekend door artikel 592 van het Wetboek van Vennootschappen,

Op deze aandelen werd ingeschreven als volgt

1. door de heer HEYLEN Wim, voornoemd en vertegenwoordigd zoals gezegd, ten belope van 2.025 aandelen;

2. door de heer CLERX Didier, voornoemd, ten belope van 225 aandelen

TOTAAL: 2.250 AANDELEN

De inschrijver verklaart dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven werd afbetaald door storting in

geld die gedaan werd op een rekening bij de BNP Paribas Fortis Bank op rekening nummer BE79 0017 6222

1733.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 15 juli 2015 en zal door mij,

notaris, bewaarde worden.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van honderd en twaalfduizend vijfhonderd

euro (¬ 112.500,00).

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal

thans honderdvijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00) bedraagt.

4. Doelswijzieine

De vergadering verklaart kennis te hebben van de staat van actief en passief afgesloten op 31 mei 2015 en van het verslag van het bestuursorgaan, dat de doelswijziging verantwoordt en beslist het doel te wijzigen als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

- Het kopen en verkopen van vastgoed; Ontwikkeling van residentiële en niet-residentiële bouwprojecten; Verhuur en exploitatie van onroerend goed en terreinen; Bemiddeling in algemene aannerningswerken.

- Alle verrichtingen die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks verband houden met aankoop, verkoop, huren, verhuren van onroerende en roerende goederen; immobiliën; Tussenpersoon in de handel; Projectontwikkeling en promotie van onroerende goederen; Management; Administratieve taken; Beheersfirma.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil , de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, leasen, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verrichtingen in de meest brede zin. De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden codrdineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltoolingswerken door onderaannemers.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



























Op de laatste blz. van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

 !!;~

sc

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Als makelaar alle geldbeleggingen, alle geldleningen en kredietverrichtingen, alle spaarverrichtingen te verwezenlijken en te behandelen, met uitzondering van activiteiten door de wet voorbehouden aan banken.

- Het raadgeven, adviseren en optreden ais tussenpersoon voor alle roerende en onroerende beleggingen;

- Het voeren van boekhouding van derden, fiscale en sociale raadgeving en bijstand. - Het verstrekken van raad en advies, in de ruimste zin van de maatschappelijke behoeften,

- Management en deelname in het bestuur van andere vennootschappen.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk

doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, marktonderzoek, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt, Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring/of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA).

- De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handelsindustriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels,

- Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard

- Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, als voor derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest uitgebreide zin,

5. Ontslaq en décharge aan de zaakvoerders en benoeming raad van bestuur

De vergadering aanvaardt éénparig het ontslag van de heer Heylen en de heer Clerx, beiden voornoemd, als zaakvoerders der vennootschap, dankt hen voor het gevoerde beleid en verleent hem algehele ontlasting nopens de uitvoering van hun mandaat.

Tot nieuwe bestuurders van de naamloze vennootschap "AG HEYLEN WAREHOUSES worden benoemd: de heer Wim Heylen, voornoemd en vertegenwoordigd zoals gezegd en de heer Didier Clerx, die aanvaarden.

6. Vaststelling van de nieuwe statuten.

De vergadering beslist éénparig de statuten van de naamloze vennootschap rekening houdend met voormelde beslissingen vast te leggen.

De nieuwe tekst van statuten luidt bij uittreksel :

[.Naam.

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een société privée à responsabilité limitée naar Luxemburgs recht met de benaming 'DAKARA INVESTMENTS S.à.R.L,'.

De vennootschap werd omgezet tot een Belgische naamloze vennootschap onder de naam "AG HEYLEN WAREHOUSES" bij beslissing van de buitengewone algemene vergaderingen gehouden op 14 en 15 juli 2015.

2. Duur.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

3. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 214.

4.Doel.

ook.

De vennootschap heeft tot doel:

Het kopen en verkopen van vastgoed; Ontwikkeling van residentiële en niet-residentiële bouwprojecten; Verhuur en exploitatie van onroerend goed en terreinen; Bemiddeling in algemene aannemingswerken.

- Alle verrichtingen die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks verband houden met aankoop, verkoop, huren, verhuren van onroerende en roerende goederen; Immobiliën; Tussenpersoon in de handel; Projectontwikkeling en promotie van onroerende goederen; Management Administratieve taken; Beheersfirma.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil , de verkaveling en,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, leasen, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals aile welkdanige onroerende verrichtingen in de meest brede zin. De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voitooiingswerken door onderaannemers.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare' waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of --ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Als makelaar aile geldbeleggingen, alle geldleningen en kredietverrichtingen, alle spaarverrichtingen i te verwezenlijken en te behandelen, met uitzondering van activiteiten door de wet voorbehouden aan banken.

- Het raadgeven, adviseren en optreden als tussenpersoon voor alle roerende en onroerende beleggingen;

-. Het voeren van boekhouding van derden, fiscale en sociale raadgeving en bijstand.

- Het verstrekken van raad en advies, in de ruimste zin van de maatschappelijke behoeften.

Management en deelname in het bestuur van andere vennootschappen.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, marktonderzoek, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of ais tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring/of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA).

De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handelsindustriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van aile deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard

ook.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, als voor derden, in consignatie, in

commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en

onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of

gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen

bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig

of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde,

gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in

de meest uitgebreide zin.

5. Kapitaal en aandelen.

l-let geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 125.000,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 2.500 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met een

fractiewaarde van 1/2.500ste van het kapitaal.

p. Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit tenminste drie bestuurders, al

dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene

vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee

aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone

algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders

zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Zolang artikel 518 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun

opdracht zes jaren niet te boven gaan.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

41, mod 11.1

De bestuurders kunnen te allen tijde door een besluit door de algemene vergadering genomen met

gewone meerderheid worden ontslagen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad.

7. Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van juni om 16.00 uur,

8. Boekiaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van

ieder jaar.

9. Batist saldo winstverdeling.

Het batig slot van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Deze winst wordt jaarlijks als volgt verdeeld

- vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer deze reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien om welke reden ook de reserve is aangetast.

- het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen

en de daarop verrichte stortingen. De uitbetaling van deze dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de

Raad van Bestuur te bepalen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan

zef. worden gereserveerd.

7.Machten aan de raad van bestuur

De vergadering beslist éénpang alle machten aan de raad van bestuur om de getroffen beslissingen uit te

voeren.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens.

Notaris.

In bijlage eensluidend afschrift

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
AG HEYLEN WAREHOUSES

Adresse
DIAMANTSTRAAT 8, BUS 214 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande