AGENTURENHANDEL SCHIJNS H.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGENTURENHANDEL SCHIJNS H.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.576.075

Publication

29/04/2014 : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - VERVROEGDE
ONTBINDING - BENOEMING VAN VEREFFENAAR - MACHTIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 27 maart 2014, dat de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AGENTURENHANDEL H. SCHIJNS", met zetel te 2930 Brasschaat, Augustijnslei 159, met ondernemingsnummer 0451.576.075, en dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen:

EERSTE BESLISSING. - Ontbinding.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan en van het controleverslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder de heer Guy Parmentier, met zetel te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, opgemaakt op 22 maart 2014, waarvan de besluiten iuiden als volgt: "Tôt het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art, 181 W. Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid nAgenturenhandel H. Schijns", kan ik verklaren dat:

- Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van dé

opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud]

van de mogeiijke nadelige conséquentes van fiscale en sociale contrôles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ- schulden en niet geboekte daims en/of voorzieni'ngen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succès gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 31 december 2013.

De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 31 december. 2013 vên genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 120.925,66 euro volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder'

discontinuïteit

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe. Schoten, 22 maart 2014

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA Parmentier Guy Vertegenw0Mdi9p--do_Qrte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

* aahlîet

Belgisch

Staatsbiad

•FF

6X es

mod 11.1

Bedrijfsrevisor".

De vennoten hier allen aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren thans in het bezit te zijn gesteld van een afschrift van genoemde verslagen en staat van activa en passiva, en verzaken ieder afzonderlijk uitdrukkelijk aan de formaliteiten van toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens stelt de notaris vast dat aile formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, gehouden is met het oog op de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

Hierna besluit de vergadering de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

'Agenturenhandel H. Schijns' vervroegd te ontbinden.

De vennootschap bestaat dientengevolge nog slechts voor haar vereffening. SJejryiUng.

Voormelde beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING. - Décharge zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder(s) tengevolge van de ontbinding, van de heer SCHIJNS Henricus Johannes Clemens Maria, geboren te Bergen op Zoom (Nederiand) op 17 juni 1947, houder van een Nederlands paspoort met nummer NSC09K8P5, rijksregistemummer 47.26.17-006.71, wonende te 4641JV Ossendrecht (Nederiand), aan de Kerkstraat 62.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tôt op heden waargenomen bestuur.

Stemming

Voormelde beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

PERDE BESLISSING. - Benoeming van de vereffenaar.

De vergadering beslist als enige vereffenaar te benoemen: voornoemde heer SCHIJNS Henricus, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

Hij erkent te weten dat hij pas in functie zal treden na bevestiging of homologatie van zijn aanstelling door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, conform artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen (zoals gewijzigd door de Wet van twee juni iaatst teneinde de vereffeningprocedure te verbeteren). Daartoe wordt de vereffenaar gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te leggen ter griffie van

voormelde rechtbank. _____3Trr_tr_ci

Voormelde beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING. - Machten van de vereffenaar.

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide macht toe voor de uitvoering van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet. In het bijzonder zai hij de macht hebben aan aile zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van aile înschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen en beslag of bevel, verzet en beletsei en de hypotheekbewaarder vrij te steilen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen. Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze aile

algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontsiagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar heeft de verplichting jaarlijks rekenschap te geven aan de algemene vergadering en de jaarrekening voor te leggen, alsook aan de rechtbank van

koophandel een omstandige staat over te maken in uitvoering van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen.

Hij zal voorafgaand aan de sluiting van de vereffening een plan van verdeling ter voidoenîng van de schuldeisers, ter goedkeuring door de bevoegde rechtbank van

koophandel, dienen neer te leggen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Stemming. _ ..... ............................................... __ ....... ________ ...........



Voor-

behouden

* aanfiet

Belgisch

Staatsbiad

6X es

mod 11.1

Voormelde beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VI3FDE BESLISSING. - Bijzondere volmacht.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondememingen.

Als bijzondere gemachtigden, worden aangesteld: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Gogh & Van Gogh", met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Augustijnslei 159, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondememingen en van haar registratie aïs BTW-belastingpiichtige of bij andere adminïstraties.

Stemming

Voormelde beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor Ontledend Uittreksel, Notaris Lisbeth Buytaert Gelijktijdig neergelegd :

- afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
30/08/2013 : AN300582
04/09/2012 : AN300582
02/09/2011 : AN300582
24/09/2010 : AN300582
06/09/2010 : AN300582
09/09/2009 : AN300582
11/02/2009 : AN300582
01/09/2008 : AN300582
27/07/2007 : AN300582
19/06/2015 : AN300582
04/08/2006 : AN300582
09/06/2005 : AN300582
01/07/2004 : AN300582
01/07/2003 : AN300582
19/06/1999 : AN300582

Coordonnées
AGENTURENHANDEL SCHIJNS H.

Adresse
AUGUSTIJNSLEI 159 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande