AGERES RENTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGERES RENTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.903.734

Publication

20/12/2012
ÿþ~~~~~~~ ~,zr~ 1s

n

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgisct

Staatsbia

lii

Pkerge1egr11',r r-rlffio vc^ Pechfkail van üophande9 te Anh,c.peo, ®p

1 1 DEC 2012,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

1111121(1,11111111111111111

Ondernemin snr :

Benaming (voluit) : Ageres Renting

Onderwerp akte : BVBA: OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle op 10 december; 2012, eerstdaags te registreren, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkter Aansprakelijkheid werd opgericht als volgt: Oprichters: 1. De heer GOVAERTS Koen Emiel Angelina, geboren te Brecht(district 2) op 29

;, november 1966, echtgenoot van mevrouw VANATTENHOVEN Betty Yvonne Albert, wonend te 2980; Zoersel, Risschotlei 12.

2. De heer VAN LOON Luc August Stephanie, geboren te Brecht op 21 augustus 1966, echtgenoot van mevrouw VAN HAEREN Edith Anna Alfons, wonend te 2242 Zandhoven (Pulderbos), Witte. hoeve 11.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "Ageres Renting".

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen; Sleutel op de deur; Makelaar in immobiliën; Optrekken van gebouwen; algemene bouwonderneming: beperkt tot de coördinatie van werken uitgevoerd door onderaannemers; Slopingswerken van gebouwen en! kunstwerken;Waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en leer; Onderneming voor; het leggen van tegelvloeren en mozaïeken en voor het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekleding met uitzondering van hout; Onderneming voor het vervaardigen en plaatsen van; sierschouwen of andere versieringen.

Onderneming voor timmer- en schrijnwerk van gebouwen; Onderneming voor het bedekken van gebouwen; Onderneming voor het plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas en gekleurde ramen en het; aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal; Onderneming voor het plaatsen vanI centrale verwarming met warm water en stroom; Onderneming voor het installeren van sanitaire; inrichting en gasverwarming; Onderneming voor rioleringswerken; Onderneming voor het bouwen; van stellingen alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels; Onderneming voor het plaatsen! van afsluitingen; onderneming voor warmte- en geluidsisolering; Onderneming voor het plaatsen; van parketvloeren en het plaatsen van aile houten wand- en vloerbekleding; Onderneming voor het!

;; schilderen van gebouwen; Onderneming in onroerende goederen; Bureau voor nijverheidsstudien;

;,Tussenpersoon in de handel; Bureau voor de controle van goederen, materieel en gebouwen;! Verhuring van divers materieel; Bureau voor studie en advies inzake bouwkundige constructies;i Onderneming voor grondwerken; Onderneming voor het optrekken van metalen constructies;; Onderneming voor wegeniswerken; Onderneming voor het plaatsen van elektrische installaties;, Handel in autovoertuigen en andere motorvoertuigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenovenstraat 2

2390 Malle

g 0501" 903" 734

mod 11.1

Var-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

ee, Het plaatsen van verlichting, drijfkracht, telefoon en communicatie- en datalijnen in de meest geruime zin. Het plaatsen van elektrische en elektronische installaties in de meest geruime zin. Het plaatsen en uitbaten van kabeltelevisie. Zij mag alle handels-, nijverheids-, burgerlijk- en roerende of onroerende verrichtingenuitvoeren, zo in België of in het buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, zelfs gedeeltelijk, of die van aard zijn om de verwezenlijking van dit doel te vergemakkelijken of te bevorderen.

De aankoop en verkoop van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en de bemiddeling bij dergelijke operaties.

Het oprichten, het aanpassen, het herstellen voor eigen rekening of als promotor voor rekening van derden, ten titel van aanneming van alle gebouwen en constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Het verrichten van alle studies en het uitwerken van alle ontwerpen ook voor rekening van derden en verlenen van adviezen in verband met bovengemelde activiteiten, alsmede het uitbaten van een studiebureau.

Het in eigendom behouden en uitbaten van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het huren, verhuren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen.

De aan- en verkoop van producten, fabricaten, halffabricaten en materialen welke direct of indirect betrekking hebben op de bouw van onroerende goederen alsmede de bemiddeling ervan.

Het afsluiten van alle verzekeringscontracten en het optreden als bemiddelaar bij het afsluiten van verzekeringscontracten, leningen en beleggingscontracten.

Dit zowel in binnen- als buitenland, zowel rechtstreeks voor eigen rekening als hoofdhandelaar en als agent.

Het huren en verhuren van voertuigen, personenwagens en alle rollend materieel.

Het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan warden dat het ontslaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën vennootschappen of ondernemingen.

Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt en /of waarin ze geen participatie heeft, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en aile roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en de onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de onroerende financieringshuur, en in het algemeen alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

Het beheren van onroerend en roerend vermogen onder meer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zo roerende als onroerende, materiële als immateriële, het

nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles

kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen. Onderneming in onroerende goederen, de aankoop en verkoop van alle bebouwde

en onbebouwde onroerende goederen en de bemiddeling van dergelijke operaties; het oprichten,

het aanpassen, het herstellen voor eigen rekening of als promotor voor rekening van derden, ten titel van aanneming, van alle gebouwen of constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden, het optreden als onroerend goed makelaar; het verrichten van alle studies en



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voôr-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

het uitwerken van ontwerpen ook voor rekening van derden en het verlenen van adviezen in verband met boven gestelde activiteiten, het in eigendom behouden en uithaten van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het huren, verhuren, onderverhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doe! of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden..

Zij mag door aile middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen en vennootschappen, met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin geïnterpreteerd te worden.

Zij mag zicht voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

Het verwerven, het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen.

Het afbreken voor eigen rekening van aile mogelijke roerende en onroerende goederen eventueel te voeren door derden.

Het verlenen van opstalrecht aan derden op de gronden in eigendom van de vennootschap voor het bouwen van onroerende goederen.

Het verlenen van managementadvies en gekoppeld daaraan het verstrekken van diensten van informatieve, financiële, administratieve en organisatorische aard.

Zij mag brevetten, licenties en handelsmerken in verband met haar doel aankopen, uitbaten of afstaan. De vennootschap mag ook belangen nemen bij middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen, deelneming of op gelijk welke andere wijze in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, Belgische of buitenlandse, die eenzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die zelfs onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel kunnen bevorderen. Zij mag aldus overeenkomsten afsluiten strekkende tot de rationalisering, samenwerking of associatie of andere, met dergelijke ondernemingen, verenigingen of vennootschappen. De vennootschap mag zich borg stellen voor aanverwante vennootschappen. De aankoop en verkoop van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en de bemiddeling bij dergelijke operaties.

Het oprichten, het aanpassen, het herstellen voor eigen rekening of als promotor voor rekening van derden, ten titel van aanneming van alle gebouwen en constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Het verrichten van alle studies en het uitwerken van alle ontwerpen ook voor rekening van derden en verlenen van adviezen in verband met bovengemelde activiteiten, alsmede het uitbaten van een studiebureau.

Het in eigendom behouden en uitbaten van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het huren, verhuren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen.

De aan- en verkoop van producten, fabricaten, halffabricaten en materialen welke direct of indirect betrekking hebben op de bouw van onroerende goederen alsmede de bemiddeling ervan.

Het afsluiten van alle verzekeringscontracten en het optreden als bemiddelaar bij het afsluiten van verzekeringscontracten, leningen en beleggingscontracten.

Dit zowel in binnen- als buitenland, zowel rechtstreeks voor eigen rekening als hoofdhandelaar en als agent.

Het huren en verhuren van voertuigen, personenwagens en alle rollend materieel.

Het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel,

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

moà i i.t

Vadr-behouden

aan het ç Belgisch Staatsblad

juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontslaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, ,financiële, landbouw- of immobiliën vennootschappen of ondernemingen.

Het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt en /of waarin ze geen participatie heeft, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Alle studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en rechten en alle roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en de onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de onroerende financieringshuur, en in het algemeen operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

Het beheren van onroerend en roerend vermogen onder meer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zo roerende als onroerende, materiële ais immateriële, het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, die alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen. Onderneming in onroerende goederen, de aankoop en verkoop van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en de bemiddeling van dergelijke operaties; het oprichten, het aanpassen, het herstellen voor eigen rekening of als promotor voor rekening van derden, ten titel van aanneming, van alle gebouwen of constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden, het optreden ais onroerend goed makelaar; het verrichten van alle studies en het uitwerken van alle ontwerpen ook voor rekening van derden en het verlenen van aile adviezen in verband met boven gestelde activiteiten, het in eigendom behouden en uitbaten van bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het huren, verhuren, onderverhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van aile bebouwde of onbebouwde onroerende goederen. De vennootschap zal in het algemeen commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen en. vennootschappen, met identiek, analoog o samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin geïnterpreteerd te worden.

Zij mag zicht voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

Het verwerven, het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen.

Het afbreken voor eigen rekening van alle mogelijke roerende en onroerende goederen eventueel uit te voeren door derden.

Het verlenen van opstalrecht aan derden op de gronden in eigendom van de vennootschap voor het bouwen van onroerende goederen.

Het verlenen van managementadvies en gekoppeld daaraan het verstrekken van diensten van informatieve, financiële, administratieve en organisatorische aard Vervaardiging van elektrische apparatuur voor hoorbare of zichtbare signalen:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voer- r

behouden

aan het

4 Belgisch

Staatsblad



bellen, sirenes, signaalborden, alarmapparatuur tegen diefstal of brand. Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren. Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal.

Dienst voor brandbeveiliging en  bestrijding

Verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid. Houden van toezicht, bewaking en andere activiteiten ter bescherming van personen of eigendommen: lijfwachten, straatpatrouilles, bewaking van woningen, kantoren, fabrieken, bouwterreinen, enzovoort.

Vervoer van geld en waardepapieren.

Africhten van honden voor bewakingsdoeleinden.

Reparatie van diverse artikelen (sleutels, sloten, hakken, enz.), inclusief de expresreparaties aan huis.

De ontwikkeling, de vervaardiging, de montage, de in- en uitvoer, de handel en verhuring de installatie en het onderhoud van detectieapparatuur en  systemen, waaronder doch niet beperkt tot apparatuur en systemen voor branddetectie, lekdetectie en gasdetectie.

De ontwikkeling, de vervaardiging, de montage, de in- en uitvoer, de handel en verhuring de installatie en het onderhoud van de beveiligingsapparatuur en  systemen waaronder doch niet beperkt tot apparatuur en systemen voor het blussen van branden, brandbeveiliging, toegangscontrole, videobewaking, identificatiesystemen en security management systemen, De ontwikkeling de vervaardiging, de montage, de in- en uitvoer, de handel en verhuring, de installatie en het onderhoud van communicatieapparatuur en  systemen en apparatuur en systemen voor databeheer, waaronder doch niet beperkt tot multimedia, intercom- en telefoniesystemen en oproepsystemen.

De ontwikkeling, de vervaardiging, de montage, de in- en uitvoer, de handel en verhuring, de installatie en het onderhoud van brandwerende en brandvertragende producten, stoffen en materialen en brandbestrijdingsmateriaal in de breedste zin van het woord.

Het onderzoek, de ontwikkeling, het advies, het ontwerpen, de vervaardiging de handel en verhuring, de aanneming van werken en de dienstverlening betreffende elektrische, elektronische en elektromechanische installaties en systemen.

Het ontwerpen van, de productie van, de handel in, de in- en export van, het huren als huurder of verhuurder van, de leasing van, de agentuur van, het plaatsen, herstellen en onderhouden van, tijdsapparatuur en tijdsregistratieapparatuur, brand-, rook-, smeulend vuur-, atmosferische-, inbraak- en beveiligingsalarmsystemen, van toegangscontrole, van blussystemen, van beveiligingsapparatuur, in het algemeen van systemen en apparatuur voor beveiliging van mensen, onroerende en roerende goederen, van toepassingen, instrumenten en onderdelen die bij deze apparaten, systemen en activiteiten betrokken zijn.

De invoer, verkoop, verhuring, het onderhoud, en meer in het algemeen, het handel drijven in en verzekeren van de werking onder gelijk welke vorm van automatische en andere producten, uitrustingen en systemen van voorraadbeheer, bescherming tegen winkeldiefstal en andere diefstal, en beschermd voor gebruik hoofdzakelijk door kleinhandelszaken doch ook door andere handelszaken en instellingen.

Voormelde apparatuur, systemen en producten kunnen worden aangewend voor toepassingen van om het even welke aard, waaronder doch niet beperkt tot toepassingen voor private en openbare gebouwen of andere constructies en installaties, terreinen en domeinen zoals wegen, parkeerterreinen, havens, luchthavens, enz.

De ontwikkeling, studie, aan- en verkoop, import en export, leasing, huur en verhuur, handel, uitbating en plaatsing van alle energiebesparende materialen zoals zonnepanelen en dit voor eigen rekening of voor rekening van derden tegen commissie of tegen percent, in regie of door vertegenwoordiging van eender welke firma, als huurder, zaakvoerder of ten eender welke titel. De vennootschap zal in het algemeen burgerlijke, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

~ Vaor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren.

De vennootschap mag zich voor haar bestuurders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken. Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2390 Malle, Steenovenstraat 2.

Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/honderdzesentachtigste (1/186e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap. Het kapitaal werd bij de oprichting volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) door inbreng in geld.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur, Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd,

Iedere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen,

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake,

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de tweede donderdag van de maand maart om twintig uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen v66r de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken. Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één oktober tot dertig september van het daaropvolgende kalenderjaar.

Inventaris-Balans-Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit, Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake.



wijlagen biij liet Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1



Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen.

Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar begint op lieden en eindigt op dertig september tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Zaakvoerder: Tot gewoon en niet-statutair zaakvoerders worden voor een onbepaalde duur aangesteld:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "QUILLIO",

met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Risschotlei 12, met ondernemingsnummer

0869.901.146, rechtspersonen register Antwerpen

Die hiervoor aanstelt tot haar vaste vertegenwoordiger: de heer GOVAERTS Koen Emiel Angelina,

geboren te Brecht (district 2) op 29 november 1966 wonende te 2980 Zoersel, Risschotlei 12,

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALGEMENE BOUWONDERNEMING met maatschappelijke zetel te 2242 Pulderbos, Witte Hoeve 11, met ondernemingsnummer 0447.364.097, rechtspersonenregister Antwerpen

Die hiervoor aanstelt tot haar vaste vertegenwoordiger: de heer VAN LOOY Luc August Stephanie, geboren te Brecht op 21 augustus 1966, wonend te 2242 Zandhoven (Pulderbos), Witte hoeve 11; Beiden alhier aanwezig, die deze aanstelling aanvaarden na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat.

Deze mandaten van zaakvoeder zijn onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN:

In toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen, verklaren comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap zodat deze verbintenissen geacht wordt van in den beginne door de vennootschap te zijn aangegaan.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht:

Volmacht wordt verleend, met recht van substitutie, aan Guido De Maeyer, als zaakvoerder van de BVBA Boekhoudkantoor De Maeyer-Van Bavel Beliestraat 110 te 2910 Essen, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister en/of het register van de burgerlijke vennootschappen en bij de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen, evenals alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle .

Samen hiermee neergelegd:

afschrift van de akte met bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. Vol> behouden

aan het 'Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AGERES RENTING

Adresse
STEENOVENSTRAAT 2 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande