AGFA GRAPHICS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AGFA GRAPHICS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 456.366.588

Publication

19/05/2014
ÿþîr

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Vc

behc

aar

Bek

Staal



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 7 MEI 2014

afdeling AntwGiiefie

Ondernemingsnr : 0456.366.588

Benaming

(voluit) : Agfa Graphics

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Septestraat 27, 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel van inbreng van een bedrijfstak

Neerlegging van het voorstel van inbreng van een bedrijfstak tussen Agfa Graphics NV en Agfa-Gevaert S.A.

Iris Meirlaen

Gevolmachtigde

Op da laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/06/2014
ÿþ [:1«;--,"11jFéç Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIM!!1,11J11 11111

V. beh( 1111 111

aar

Beu Staa

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

22 MEI 2014

afdeling &Men

Ondernemingsnr : 0456.366.588

Benaming

(voluit): Agfa Graphics

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Septestraat 27, 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Herbenoeming bestuurder

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders dd. 13 mei 2014

De aandeelhouders hebben eenparig besloten om te herbenoemen tot bestuurder voor een termijn van zes jaar, de heer Kris Hoomaert, aan wiens mandaat bij deze vergadering een einde was gekomen. Het aldus verlengde mandaat zal bijgevolg eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over het boekjaar afgesloten op 31 december 2019.

Tevens hebben de aandeelhouders besloten aan Iris Meirlaen en Claire Dascotte, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht toe te kennen om individueel handelend, de Vennootschap te vertegenwoordigen met het oog op de neerleggingsforrnaliteiten die eventueel nodig zijn voor hetgeen hierboven werd beslist alsook voor het tekenen van de publicatie voor het Belgisch Staatsblad en voor de eventuele wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Iris Meirlaen

Gevolmachtigde

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2014
ÿþ 1.r~ïi.t ~ Mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

. 10 JULI 2014

afdefinegrpen

Ondernemingsnr :0456.366.588

Benaming (voluit) :AGFA GRAPHICS

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :Septestraat 27, 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwern(en) akte : KAPITAALVERHOGING IN NATURA DOOR INBRENG VAN EEN BEDRIJFSTAK IN TOEPASSING VAN ARTIKEL 760 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 1 juli 2014, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "AGFA GRAPHICS" Naamloze Vennootschap, gevestigd te 2640 Mortsel, Septestraat 27, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BE 0456.366.588, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

1. De vergadering erkent kennis gekregen te hebben van voormeld voorstel van inbreng van een bedrijfstak van het bestuur van Agfa-Gevaert S.A. en van de raad van bestuur van Agfa Graphics NV tot inbreng van de bedrijfstak "Verkoopsactiviteit" in "Agfa Graphics NV" door "Agfa-Gevaert S.A.".

2. a) Voorafgaande verslagen

Het besluit van het verslag van de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `KPMG Bedrijfsrevisoren' te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24d, hier vertegenwoordigd door de heer Filip De Bock, bedrijfsrevisor, de dato 27 mei 2014, wordt hierna letterlijk weergegeven:

"BESLUIT

Ten aanzien van de voorgenomen uitgifte van 13.650 nieuwe aandelen beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen

De in het verslag van de Raad van Bestuur dd 30 april 2014 opgenomen financiële en boekhoudkundige gegevens zin naar ons oordeel juist en voldoende om de algemene vergadering die over het voorstel moet stemmen, voor te lichten.

Het verslag van de Raad van Bestuur dd. 30 april 2014 biedt een voldoende verantwoording van de uitgi, jleprijs. Echter de financiële gevolgen van de uitgifte van nieuwe aandelen beneden de fractiewaarde voor de bestaande aandeelhouders werden niet opgenomen in het verslag van de Raad van bestuur dd. 30 april 2014. Partijen hebben zich voldoende geïnformeerd verklaard op basis van de informatie welke beschikbaar is.

Ten aanzien van de voorgenomen inbreng in natura en de voorgestelde vergoeding van deze inbreng

De kapitaalverhoging door inbreng van een bedrijfstak door Agfa-Gevaert SA in Agfa Graphics NV bestaat uit alle activa, passiva en werknemers verbonden aan de Grafische verkoopsorganisatie van Agfa-Gevaert S.A. voor een bedrag van EUR 29.263.547.

De bedrijfseconomische waarde van de bedrijfstak werd bepaald op EUR 36.913.374, dit zal vergoed worden door toekenning van afgerond 13.650 nieuwe volledig volstortte aandelen van Agfa Graphics NV aan de inbrengende vennootschap, met een uitgifteprijs van EUR 2.143,85 per aandeel, ofwel voor een totale inbrengwaarde van EUR 29.263.547.

Conform Artikel 81 van het koninklijk besluit tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen worden de ingebrachte activa, passiva, rechten en verplichtingen opgenomen in de boekhouding van Agfa Graphics 1W, tegen de waarde waarvoor zij op het tijdstip van de inbreng in de boekhouding van de inbrengende vennootschap voorkwamen,

Op grond van ons nazicht, verklaren wij dat:

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedriffsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootscha'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de waarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De uitgifte van nieuwe aandelen leidt tot een dilutie van de bestaande aandeelhouders. Naar onze mening is de gebruikte waarderingsmethode in het gegeven geval passend en is het gebruik van slechts één waarderingsmethode aanvaardbaar gezien de aandeelhoudersstructuur, waarbij de inbrengende vennootschap als de inbrenggenietende vennootschap onder dezelfde moedermaatschappij vallen en deze inbreng derhalve niet kan leiden tot een mogelijke benadeling van een aandeelhouder buiten de Agfa-Gevaert Groep.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit afgerond 13.650 aandelen van de vennootschap Agfa Graphics NV, zonder vermelding van nominale waarde, met een uitgifleprijs van afgerond EUR 2.144 per aandeel.

Deze aandelen:

- hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van Agfa Graphics NV;

- zullen deelnemen in de resultaten van Agfa Graphics NV vanaf 1 januari 2014;

Wij willen er tenslotte aan herinneren dal onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen fairness opinion' is.

Dit rapport werd opgesteld in uitvoering van artikel 582 en 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de kapitaalsverhoging van de vennootschap Agfa Graphics NV door inbreng in natura en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden,"

Voornoemde verslagen van de commissaris en de raad van bestuur worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

De vergadering stelt vast dat alle aandeelhouders verzaken aan de voorafgaandelijke verplichte bezorging van een exemplaar van deze verslagen.

b) Kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de algemene vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met negenentwintig miljoen tweehonderd drieënzestigduizend vijfhonderd zevenenveertig euro (E 29.263.547,00) om het te brengen van één miljard tweehonderd negenendertig miljoen vierduizend zevenhonderd zevenennegentig euro elf cent (E 1.239.004.797,11) op één miljard tweehonderd achtenzestig miljoen tweehonderd achtenzestigduizend driehonderd vierenveertig euro elf cent (E 1.268.268.344,1I) door inbreng van de hierna beschreven activa- en passivabestanddelen die samen de voorschreven bedrijfstak "Verkoopsactiviteit" vormen door "Agfa-Gevaert S.A.", voornoemd.

Vergoeding

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van dertienduizend zeshonderd vijftig (13.650) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van negenentwintig miljoen tweehonderd drieënzestigduizend vijfhonderd zevenenveertig euro (¬ 29,263.547,00).

Alle aandeelhouders zijn op de hoogte dat een uitgiftepremie kan worden vastgesteld teneinde de nieuwe aandelen via een prijssupplement op gelijke hoogte te brengen met de waarde van de oude aandelen. De aandeelhouders wensen hier echter niet op in te gaan en de nieuwe aandelen beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen te aanvaarden zonder uitgiftepremie.

c) Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De inbrenger, "Agfa-Gevaert S.A.", voornoemd, schrijft in op dertienduizend zeshonderd vijftig (13.650) aandelen aan de globale prijs van negenentwintig miljoen tweehonderd drieënzestigduizend vijfhonderd zevenenveertig euro (E 29.263.547,00), en doet daarvoor een inbreng van de activa- en passivabestanddelen die samen de voorschreven bedrijfstak "Verkoopsactiviteit" vormen, rekening houdend met het feit dat de verrichtingen sedert één januari tweeduizend veertien nopens de alzo ingebrachte bedrijfstak ten bate of ten laste van de naamloze vennootschap "Agfa Graphics" worden gelegd.

De inbrengende en de verkrijgende vennootschap in deze akte verklaren uitdrukkelijk de voorgenomen inbreng in toepassing van artikel 759 van het Wetboek van vennootschappen te willen onderwerpen aan de regeling omschreven in de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van vennootschappen, teneinde er de gevolgen aan te verbinden zoals bedoeld in artikel 763 van het Wetboek van vennootschappen.

Hiertoe verzoeken zij ondergetekende notaris vast te stellen hetgeen volgt:

1. Overeenkomstig artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen een voorstel van inbreng van de bedrijfstak "Verkoopsactiviteit" (het "Voorstel van Inbreng") opgemaakt door zowel het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap "Agfa-Gevaert S.A.", (de `Inbrengende Vennootschap"), als het bestuursorgaan van de

naamloze vennootschap "Altfa Graphics",ede "Verkrijgende Vennootschan,_____~___^~_ ^~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het  Belgisch Staatsblad

r " t

LVoor-behouden ,r aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg

Het Voorstel van Inbreng werd overeenkomstig artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen: voor wat de Verkrijgende Vennootschap betreft:

* neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op zeven mei tweeduizend veertien.

* bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien mei tweeduizend veertien,

onder nummer 0101182.

voor wat de Inbrengende Vennootschap betreft:

* neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Nanterre, Frankrijk, op vijf mei tweeduizend veertien.

* bekend gemaakt in het Franse "Bulletin officiel des annonces civiles et commerciales" {"

BODACC") van twintig mei tweeduizend veertien, onder nummer 918.

2 Het bestuur van de Inbrengende Vennootschap en de raad van bestuur van de Verkrijgende

Vennootschap verklaren dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva hebben voorgedaan tussen de datum waarop het Voorstel van Inbreng werd opgemaakt en heden, die het vermogen van de bedrijfstak nadelig hebben kunnen beïnvloeden.

3. Bijgevolg werden alle voorafgaandelijke wettelijke formaliteiten voor de realisatie van de inbreng van de bedrijfstak "Verkoopsactiviteit" in toepassing van artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen vervuld.

A. BESCHRIJVING VAN DE INGEBRACHTE BEDRIJFSTAK "Verkoopsactiviteit":

alle activa, passiva en werknemers verbonden aan de bedrijfstak van Agfa-Gevaert S .A, m.b.t. de verkoopsorganisatie van het geheel van geïntegreerde pre-press inkjet oplossingen, waarin inbegrepen digitale, zoals voorgesteld door Agfa Graphies voor de drukindustrie. Deze oplossingen omvatten in het bijzonder verbruiksgoederen, materiaal, drukplaten, inclusief digitale inkjet toepassingen, computerprogramma's en diensten voor het beheer van kleuren, projecten en productie. Verder neemt de vergadering ter kennis dat de bedrijfstak eveneens een opleidingsactiviteit in het kader van de verkoop van de producten bevat.

Algemene voorwaarden van de inbreng

1/ De inbreng wordt gedaan op basis van de jaarekening van de Inbrengende Vennootschap per éénendertig

december tweeduizend dertien (overgang van éénendertig december tweeduizend dertien naar één januari tweeduizend veertien). Alle verrichtingen die sedert één januari tweeduizend veertien door de Inbrengende Vennootschap met betrekking tot de ingebrachte activa en passiva bestanddelen werden gedaan, komen ten bate en voor risico van de Verkrijgende Vennootschap.

2/ De Vericr jgende Vennootschap heeft de volle eigendom van de ingebrachte activa- en passivabestanddelen

vanaf heden. Zij wordt geacht het genot ervan te hebben vanaf één januari tweeduizend veertien en draagt vanaf zelfde datum alle belastingen en taksen die betrekking hebben op de ingebrachte goederen.

3/ De Verkrijgende Vennootschap ontvangt uit het archief van de Inbrengende Vennootschap de originele

documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte bedrijfstak

In de mate dat deze documenten en bescheiden niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de Inbrengende Vennootschap waar ze ter inzage gehouden van de Verkrijgende Vennootschap en hun organen van bestuur en controle. Deze laatste kunnen er op verzoek door het bestuur van de bewaarnemende vennootschap, echtverklaarde afschriften van bekomen.

4/ De Verkrijgende Vennootschap wordt geacht de voortzetting te zijn van inbrengende vennootschap voor alle

contracten met betrekking tot de ingebrachte actieve en passieve bestanddelen door de Inbrengende Vennootschap aangegaan.

5/ Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden

worden ontdekt betreffende de ingebrachte bedrijfstak worden geacht te zijn ingebracht in de Verkrijgende Vennootschap.

6/ De Verkrijgende Vennootschap is gehouden voor de nog te verlopen tijd alle verzekeringscontracten tegen

brandschade en alle andere risico's die kunnen bestaan met betrekking tot de ingebrachte goederen en rechten, alsook alle distributieovereenkomsten voor water, gas en electriciteit voort te zetten, en er de premies en retributies van te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag.

VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het maatschappelijk kapitaal daadwerkelijk verhoogd werd met negenentwintig miljoen tweehonderd drieënzestigduizend vijfhonderd zevenenveertig euro (¬ 29.263.547,00) met creatie van dertienduizend zeshonderd vijftig (13.650) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van negenentwintig miljoen tweehonderd drieënzestigduizend vijfhonderd zevenenveertig euro (£ 29.263.547,00).

3. Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

Artikel 5 wordt aangepast als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één miljard tweehonderd achtenzestig miljoen tweehonderd achtenzestigduizend driehonderd vierenveertig euro elf cent (E 1.268.268.344,11) vertegenwoordigd door driehonderd zestigduizend negenhonderd vierenzestig (360.964) gewone kapitaalaandelen zonder vermelding van nominale waarde,"



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



I . .

Luik B - vervolg

Voorbehouden e aan het

fi-Tglscó-

Staatsblad

V

4. De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

5. De vennootschap stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name Mevrouw Iris Meirlaen, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Frans Beckersstraat 98, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Gecoördineerde statuten

Bijzonder verslag van de Raad van Bestuur

Verslag van de conunissaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2013 : AN313116
27/06/2013 : AN313116
31/05/2013 : AN313116
30/05/2013 : AN313116
21/05/2013 : AN313116
07/05/2013 : AN313116
09/10/2012 : AN313116
03/07/2012 : AN313116
02/07/2012 : AN313116
02/07/2012 : AN313116
02/07/2012 : AN313116
02/07/2012 : AN313116
02/07/2012 : AN313116
23/05/2012 : AN313116
18/05/2012 : AN313116
19/04/2012 : AN313116
04/04/2012 : AN313116
16/03/2012 : AN313116
08/02/2012 : AN313116
26/01/2012 : AN313116
26/01/2012 : AN313116
21/11/2011 : AN313116
18/11/2011 : AN313116
22/09/2011 : AN313116
12/09/2011 : AN313116
11/08/2011 : AN313116
02/08/2011 : AN313116
02/08/2011 : AN313116
02/08/2011 : AN313116
02/08/2011 : AN313116
02/08/2011 : AN313116
02/08/2011 : AN313116
02/08/2011 : AN313116
28/06/2011 : AN313116
28/06/2011 : AN313116
01/06/2011 : AN313116
19/05/2011 : AN313116
18/05/2011 : AN313116
17/05/2011 : AN313116
17/05/2011 : AN313116
02/05/2011 : AN313116
26/05/2010 : AN313116
25/05/2010 : AN313116
10/07/2009 : AN313116
27/05/2009 : AN313116
22/05/2009 : AN313116
20/05/2009 : AN313116
07/11/2008 : AN313116
02/06/2008 : AN313116
23/05/2008 : AN313116
17/03/2008 : AN313116
24/01/2008 : AN313116
04/01/2008 : AN313116
26/09/2007 : AN313116
18/07/2007 : AN313116
01/06/2015 : AN313116
21/06/2007 : AN313116
07/06/2007 : AN313116
08/06/2015 : AN313116
25/01/2007 : AN313116
11/01/2007 : AN313116
04/12/2006 : AN313116
24/11/2006 : AN313116
05/10/2006 : AN313116
28/07/2006 : AN313116
03/07/2006 : AN313116
15/06/2005 : AN313116
08/04/2005 : AN313116
15/07/2004 : AN313116
10/06/2004 : AN313116
10/12/2003 : AN313116
01/10/2003 : AN313116
07/07/2003 : AN313116
25/06/2003 : AN313116
30/10/2002 : AN313116
25/09/2015 : AN313116
26/06/2001 : AN313116
24/03/2001 : AN313116
03/10/2000 : AN313116
15/10/1999 : AN313116
01/09/1999 : AN313116
18/08/1998 : AN313116
02/04/1998 : AN313116
29/11/1997 : AN313116
07/06/2016 : AN313116
31/10/2017 : AN313116

Coordonnées
AGFA GRAPHICS

Adresse
SEPTESTRAAT 27 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande