AGFA HEALTHCARE INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AGFA HEALTHCARE INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 889.494.750

Publication

18/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 24.04.2012, NGL 11.05.2012 12114-0528-022
24/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HHIHh1*1iin iui1176uiiR

939*

" ~ ~~ {~®c~~i

PJrg ad,°4e R ~~" ` :iSW ,r~*.,

" . Y n,. ,3,y,~ ~

T:w

17~T~~+ ~6c~~aYe.~u~s ,.,' s.:,..,'Jeil y.~ssJs ~

1 EC'd. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0889.494.750

Benaming : AGFA HEALTHCARE INTERNATIONAL

(voluit):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2640 Mortsel, Septestraat 27

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Uit een proces-verbaal verleden voor meester Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Geassocieerd I notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28, op 20 oktober 2011 geregistreerd vier I bladen één verzendingen, Registratie, MORTSEL, de 24 OKT 2011, Boek 143, blad 05 vak 03, vijfentwintig i euro (25 EURO). De e.a. inspecteur (get.) J. De Vries, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap AGFA HEALTHCARE INTERNATIONAL, met zetel te 2640 Mortsel, Septestraat 27, 1 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer BTW BE 0889.494.750, werd gehouden en dat volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING: Kennisname van documenten en verslagen

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige aandeelhouder, hier vertegenwoordigd zoals gezegd door Mevrouw Marie-Josee Crols, voornoemd, verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op éénendertig augustus tweeduizend en elf door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap AGFA-GEVAERT INTERNATIONAAL, in het kort "AGINTER", voornoemd en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap AGFA HEALTHCARE INTERNATIONAL, voornoemd, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op zes september tweeduizend en elf en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zestien september tweeduizend en elf daarna, onder nummer 2011-0916/0140198.

II. De enige aandeelhouder bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige aandeelhouder erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken zijn;

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij

ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

TWEEDE BESLISSING: verrichting gelijkgesteld met fusie door opslorping  Ontbinding zonder

vereffening-Overgang onder algemeue titel van het vermogen

1. Fusie door overneming door de naamloze vennootschap AGFA-GEVAERT INTERNATIONAAL, in het kort

"AGINTER" en vermogensovergang

LDe vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op éénendertig augustus tweeduizend en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, " Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het elf door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap AGFA-GEVAERT INTERNATIONAAL, in heil kort "AGINTER", voornoemd en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap AGFA HEALTHCARE en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op zes september tweeduizend en elf en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zestien september tweeduizend en elf I daarna, onder nummer 2011-09-16/0140198.

i Belgisch Staatsblad 1 De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap AGFA- GEVAERT INTERNATIONAAL, in het kort "AGINTER", met zetel te 2640 Mortsel, Septestraat 27, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de naamloze vennootschap AGFA HEALTHCARE INTERNATIONAL, met zeteg te 2640 Mortsel, Septestraat 27, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

12. Boekhoudkundige datum Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één oktober tweeduizend en elf geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. bevoorrechte aandelen of effecten I Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten ` werden toegekend.

l4. Bijzondere voordelen voor bestuurders

IEr worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen.

5. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, her recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële j bestanddelen eigen aan en verbonden aan die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen,

- alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattend onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de j overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke j bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen i werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap de

















































"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B vervolg

naamloze vennootschap "AGFA HEALTHCARE INTERNATIONAL" geen eigenaar is van onroerendel goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

i De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de Iovergenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden. De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan de handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. = 7. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ongetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd I door het K.B. van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap. DERDE BESLISSING: Machten tot uitvoering

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen. VIERDE BESLISSING: Volmacht:

De buitengewone algemene vergadering verklaart hierbij volmacht te geven aan Mevrouw Iris Meirlaen, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Frans Beckersstraat 98, om de nodige verrichtingen te doen met het oog op de inschrijving in de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket en desgevallend de meldingen bij de BTW administratie, en alle nodige verrichtingen bij een ondernemingsloket.

VIJFDE BESLISSING

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de bestuurders van de overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen. Op voorwaarde dat deze fusie wordt goedgekeurd door de overnemende vennootschap, worden de bestuurders van de naamloze Î vennootschap AGFA HEALTHCARE INTERNATIONAL ontslaan van hun mandaat en wordt hen hierover kwijting en decharge gegeven, te weten 1) de heer Hoornaert Kris; 2) de heer Thijs Luc en 3)de heer Van Lishout Wilfried. Stemming

1 De beslissingen die voorafgaan werden aIIe genomen met eenparigheid van stemmen.

Notariële wettitiheidsverklari~ Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, het bestaan en zowel de interne en externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de naamloze vennootschap AGFA HEALTHCARE INTERNATIONAL, overgenomen vennootschap, gehouden is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) geassocieerd notaris Paul Wellens

1 Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte fusie

i ~

































Bijlagen bij het B

16/09/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111t111,1.11111!M111111111,11111

" Ondernemingsnr : 0889.494.750

Benaming

(voluit) : Agfa HealthCare International N\if

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Septestraat 27, 2640 Mortsel

Onderwerp akte : Neerlegging gemeenschappelijk fusievoorstel

Neeriegging gemeenschappelijk fusievoorstel opgesteld in het kader van de verrichting gelijkgesteld met een fusie door overneming van de vennootschap Agfa HealthCare International NV door de vennootschap Aginter NV overeenkomstig artikel 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

r;,Esri2lsgr/

C'~R l,p, ~~.3r -. GLUE? nu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/05/2011
ÿþ rood 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- behoud+ aan he Belgisc Staatsbl

x poraP

getead !er griffie van de Rechtbt::tic

vars Koophandel je Antwerpen, op

Griffie 0 4 MEI 2011

+uo~3zis"

$tj'tagerrbit het-Belgisch-Staatsblad-1- 7610512011 Annexes du 1VIbniteürüëtgé

Ondernemingsnr : 0889.494.750

Benaming

(voluit) : Agfa HealthCare International

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Septestraat 27, 2640 Mortsel

Onderwerp akte : Ontslag - herbenoeming - benoeming bestuurder

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders van 26 april 2011.

De aandeelhouders hebben eenparig besloten om de heer Luc Thijs, Wommelgemsesteenweg 40, 2531 Boechout te benoemen tot bestuurder, en dit voor een periode van 3 jaar ter vervanging van de heer Christian Reinaudo, die zijn mandaat als bestuurder met onmiddellijke ingang neerlegt. Aan zijn mandaat zal bijgevolg een einde komen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over het boekjaar afgesloten op 31 december 2013.

Tevens wordt besloten om de heer Wilfried Van Lishout, Nieuwe Steenweg 4, 3020 Herent te herbenoemen tot bestuurder voor een periode van 3 jaar. Aan zijn mandaat zal bijgevolg een einde komen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van het boekjaar afgesloten op 31 december 2013.

Wilfried Van Lishout Luc Thijs

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.04.2011, NGL 10.05.2011 11106-0431-022
28/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.04.2010, NGL 26.05.2010 10128-0284-024
02/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.04.2009, NGL 26.05.2009 09164-0146-030
29/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.04.2008, NGL 27.05.2008 08156-0350-030

Coordonnées
AGFA HEALTHCARE INTERNATIONAL

Adresse
SEPTESTRAAT 27 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande