AGG

Société en commandite simple


Dénomination : AGG
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 533.772.588

Publication

13/05/2013
ÿþMod Word 11.1

Sn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 0 APR. 2013

TURNHOUT

De Ciiiifff¬ r,

~u~iuii~iuuu 111

Ondernemingsnr : Benaming ©1/4123.ffi.s88

(voluit) : AGG

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Vispluk I te 2290 Vorselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte

Uit een onderhandse akte de dato 28 maart 2013 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht door :

1. De Heer Gunther Geysen, wonende te Vorselaar, Vispluk 1, als beherend, hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk vennoot,

2. Een stille vennoot-kapitaalverstrekker welke zijn inbreng onvoorwaardelijk verricht en volledig volstort

heeft,

Rechtsvorm - Maatschëppelijke naam: De vennootschap welke de rechtsvorm aanneemt van een gewone

commanditaire vennootschap draagt de naam : "AGG".

Doel :De vennootschap heeft tot doel

1. Alle soorten reinigingswerken, ruimingswerken en schoonmaakdiensten.

2, Het ledigen en reiniging en van rioleringen en septische putten.

3. Handel in producten en apparaten voor de medische sector.

4. Handel in alle soorten producten, benodigdheden en apparaten voor de tandheelkundige sector en voor, orthodontie .

5. Alle activiteiten met betrekking tot consulting.

6. Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten evenals het, ter beschikking stellen van alle roerende en onroerende goederen, vermogensbestanddelen en fondsen aan vennootschappen of ondernemingen waarin of waarvoor zij mandaten of opdrachten waarneemt of uitoefent.

' De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, in consignatie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen,: ondernemingen, groeperingen of organisaties.

j Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Maatschappelijke zetel ;De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Vorselaar, Vispluk 1. Bij éénparigheid besluit van de beherende vennoten kan de maatschappelijke zetel verplaatst worden in België en kunnen tevens filialen in België of in het buitenland geopend worden.

Duur : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur met aanvang op 28 maart 2013 .

Vermogen ; Het vermogen van de vennootschap bedraagt duizend (4,000,00) EURO en is verdeeld in: honderd (100) participatiebewijzen van tien (10) EURO elk. Een inbreng in contanten ten belope van 1.000, EURO heeft plaatsgevonden.

Bestuur - Vertegenwoordiging : De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoten en de zaakvoerders. Niet-vennoten kunnen benoemd worden tot (extern) zaakvoerder mits zij geen stille vennoten zijn.

Voor iedere benoeming tot beherend vennoot of tot zaakvoerder is steeds de éénparige instemming vereist' van alle beherende vennoten,

De beherende vennoten en de zaakvoerders nemen het beheer van de lopende zaken en het bestuur van de vennootsohap waar.

Zij vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, de vennootschap in en buiten rechte en zijn bevoegd alle daden van beheer en beschikking te verrichten voor zover deze daden onmisbaar of kennelijk nuttig zijn voor de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

~J!

Voor-

behouden aan het r3elgisch

Staatsblad

verwezenlijking van het vennootschapsdoel met uitzondering evenwel van die handelingen waarvoor, volgens de Wet of onderhavige statuten, alleen de algemene vergadering der vennoten bevoegd is.

Tot beherend vennoot wordt voor de duur van de vennootschap aangesteld: De Heer Gunther GEYSEN , wonende te Vorselaar, Vispluk 1.

Het eerste boekjaar begint op 28 maart 2013 en eindigt op 31 december 2013.

Overeenkomstig artikel 13bis van de vennootschappenwet verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 5 van onderhavige statuten De Heer Gunther GEYSEN, wonende te Vorselaar, Vispluk 1, die hier tussenkomt en dit mandaat aanvaardt. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Aan de heer Koen Verbist , Wechelsebaan 176 te 2275 Lille wordt volmacht gegeven om de uitvoering van de wettelijke en administratieve formaliteiten te vervullen bij alle administratieve overheden waaronder alle belastingadministraties, de BTW administratie, en het ondernemingsloket.

r

Voor eensluidend verklaard afschrift.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AGG

Adresse
VISPLUK 1 2290 VORSELAAR

Code postal : 2290
Localité : VORSELAAR
Commune : VORSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande