AGIDENS INFRA AUTOMATION

Divers


Dénomination : AGIDENS INFRA AUTOMATION
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 630.982.030

Publication

03/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

01-06-2015

Griffie

*15309111*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630982030

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

AGIDENS INFRA AUTOMATION

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een akte verleden door notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op één juni tweeduizend en vijftien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, dat:

- overgegaan werd tot de partiële splitsing door overneming en door oprichting van de naamloze vennootschap  EGEMIN N.V./S.A. , met als facultatieve onderbenaming  Electriciteit voor Goederenbehandeling, Marine en Industrie N.V. , in het Frans  Electricité Générale pour la Manutention, l Industrie et la Navigation S.A. , gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Baarbeek 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0404.636.389.

- ingevolge voormelde akte de in het partieel splitsingsvoorstel beschreven activa en passiva, rechten en verplichtingen, bij wijze van partiële splitsing werden overgedragen (i) deels naar de bestaande naamloze vennootschap  EGEMIN PRODUCTS & TECHNOLOGIES , gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Baarbeek 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0465.624.744, (ii) deels naar de bestaande naamloze vennootschap  EGEMIN CONSULTING , gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Baarbeek 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0411.592.279, en (iii) deels naar de nieuw op te richten naamloze vennootschap  AGIDENS INFRA AUTOMATION , waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 2070 Zwijndrecht, Baarbeek 1.

- diensvolgens de aan de nieuw op te richten vennootschap toegewezen activa en passiva bestanddelen overgegaan zijn naar de nieuw op te richten vennootschap  AGIDENS INFRA AUTOMATION .

- alle rechten, plichten en verbintenissen verbonden aan de aan de nieuw op te richten vennootschap toegewezen activa- en passivavermogensbestanddelen werden vanaf één januari tweeduizend en vijftien overgenomen door de nieuw op te richten vennootschap.

De datum vanaf welke de verrichtingen van de toegewezen activa en passiva van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap werd vastgesteld één januari tweeduizend en vijftien (0.00 uur).

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, werd vastgesteld één juni tweeduizend en vijftien bij de oprichting.

Ingevolge voormelde partiële splitsing werd op voormelde datum van één juni tweeduizend en vijftien overgegaan tot de vaststelling van het totstandkomen van de oprichting van de naamloze vennootschap  AGIDENS INFRA AUTOMATION .

Uit deze akte blijkt onder meer wat volgt:

1. Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

2. Naam :  AGIDENS INFRA AUTOMATION

3. Zetel : te 2070 Zwijndrecht, Baarbeek 1

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland:

Onderwerp akte :

Baarbeek 1

2070 Zwijndrecht

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

I.

Inkoop, verkoop, verhuring, huurkoop, leasing, bemiddeling, agentuur, vertegenwoordiging, import,

export, doorvoer, groothandel, kleinhandel, fabricatie, montage, installatie, herstelling, transport,

engineering, ontwikkeling, aanneming (inclusief civiele werken, staalbouw en hydraulische

systemen), onderaanneming, adviesdiensten, onderhoudsdiensten met de mogelijkheid tot het

aangaan van tijdelijke verenigingen, en alle bedrijvigheden welke rechtstreeks of onrechtstreeks

verband houden met: uitrusting, apparaten, werken in onroerende staat, onderdelen, artikelen,

toestellen, controle-, regel- en meetapparatuur en elektromechanische automatisering van:

- elektrotechnische, elektromechanische en elektrische aard in het algemeen;

- elektronische aard, met inbegrip van computers, software, randapparatuur, alsook radio, radar,

televisie, laser en alle digitale en analoge elektronica in het algemeen;

- milieuhygiënische aard met inbegrip van huisvuilverbranding, waterbehandeling en

energiebesparende technieken;

- goederenbehandeling, zowel interne, externe, continue als discontinue;

- vloeistoffenbehandeling;

- beweegbare bruggen, sluizen, tunnels, stuwen en pompgemalen;

voor: de maritieme, aerospatiale, primaire, tertiaire, industriële, private, openbare en publieke sector.

II.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend, op het vlak van management, administratie en boekhouding, marketing, productie en ontwikkeling, processing, aankoop van grondstoffen, aan- en verkoop en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmid-delen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersfuncties kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder, haar werkende vennoten of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut.

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, financiële, handels- en burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, beheren, verhuren en tegeldemaken zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

Zij mag zowel haar onroerende goederen in hypotheek stellen als al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen.

Binnen het kader dat de wetgeving haar toestaat mag zij zowel leningen, kredietopeningen en voorschotten toestaan; zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen. Al deze verrichtingen kan zij ten gunste van haar zelf of ten gunste van enig andere derde stellen, zo lang zij daar enig voordeel of belang bij heeft, wat ook de aard van het voordeel of het belang mag zijn. Dit alles in de ruimste zin van het woord, de opsomming exemplatief en geenszins limitatief zijnde.

Zij kan alle roerende, onroerende, financiële, nijverheids-, handels- of burgerlijke operaties verrichten die van aard zijn hogervermeld doel te begunstigen, te beschermen of uit te breiden.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

6. Geplaatst kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

EEN MILJOEN ZEVENHONDERD VIJFENTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD ACHTENZESTIG EURO ZESENVEERTIG CENT (¬ 1.725.568,46), verdeeld in HONDERD EN ZESDUIZEND ZEVENHONDERD ZESTIEN (106.716) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het werd volgestort door inbreng in natura ingevolge voormelde splitsing.

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend en vijftien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk

reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de

bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : de derde maandag van de maand mei om tien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend en zestien.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders de raad van bestuur tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief stemmen door middel van een formulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur ter beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders.

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de oproeping dit vereist, (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen.

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien alle aandeelhouders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, al dan niet aandeelhouder. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op el-ke wijze die hun statuten voorzien.

De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen vóór de vergadering indien zulks gevraagd wordt in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft.

In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan één of meer van zijn leden tot gedelegeerd bestuurder benoemen. a/ Directiecomité

De raad van bestuur kan bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De over te dragen bevoegdheden aan het directiecomité kunnen alle bestuursbevoegdheden zijn met uitzondering van de bestuursbevoegdheden die betrekking kunnen hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die op grond van wettelijke bepalingen aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité is aangesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dit comité.

De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, hun eventuele ontslagvergoeding, de duur van hun opdracht en de werkwijze.

Indien een directiecomité werd aangesteld, kunnen twee leden ervan, gezamenlijk handelend, de vennootschap vertegenwoordigen in zaken die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoren. b/ Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur en de vertegenwoordigingsbevoegdheid dienaangaande kunnen worden toevertrouwd aan één of meer personen (al dan niet lid van de raad van bestuur) die handelen als orgaan van de vennootschap.

De raad van bestuur stelt de perso(o)n(en) belast met het dagelijks bestuur aan en legt de voorwaarden vast van zijn/hun aanstelling. Indien een of meer personen worden belast met het dagelijks bestuur, zonder dat deze worden verenigd in een college, dan heeft elke persoon belast met het dagelijks bestuur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden en haar te vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur.

Indien een lid van de raad van bestuur het dagelijks bestuur krijgt toevertrouwd, wordt deze persoon  gedelegeerd bestuurder genoemd, in de andere gevallen  persoon belast met dagelijks bestuur. c/ Auditcomité  adviserende comités

Binnen de raad van bestuur kan worden overgegaan tot de oprichting van (i) een auditcomité dat met name belast is met een permanent toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris en (ii) één of meer andere adviserende comités, waarvan de raad van bestuur de samenstelling en opdrachten omschrijft.

d/ Bijzondere volmachten

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Onverminderd (i) de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, (ii) de vertegenwoordiging in het kader van het directiecomité, (iii) de vertegenwoordiging in het kader van het dagelijks bestuur en (iv) de vertegenwoordiging door bijzondere volmachthouders, wordt de vennootschap ten aanzien van derden in feite en in rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend. Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Benoemingen

1) In de nieuwe naamloze vennootschap  AGIDENS INFRA AUTOMATION werden voor het eerst vijf bestuurders benoemd.

Werden benoemd tot bestuurder:

a- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  EXIT WAY , gevestigd te 3723 Kortessem (Guigoven), Groenstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Tongeren) met ondernemingsnummer 0897.262.668, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger de heer STIENEN Geert Victor Alice, van Belgische nationaliteit, met rijksregisternummer 740118 203-42, geboren te Hasselt op 18 januari 1974, wonende te 3723 Kortessem (Guigoven), Groenstraat 8

b- de heer BERTRAND John-Eric Fernand Pascal César, van Belgische nationaliteit, met rijksregisternummer 771116 373-65, geboren te Farnborough (Verenigd Koninkrijk) op 16 november

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

1977, wonende te 1150 Sint-Pieters-Leeuw, Fazantenparklaan 43

c- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  JO JANSSENS , gevestigd te 2800 Mechelen, Twaalf-Apostelenstraat 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Mechelen) met ondernemingsnummer 0827.737.721, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger de heer JANSSENS Jo, van Belgische nationaliteit, met rijksregisternummer 731013 145-01, geboren te Geel op 13 oktober 1973, wonende te 2800 Mechelen, Twaalf-Apostelenstraat 17

d- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  INDAUMAT , gevestigd te 2170 Antwerpen (district Merksem), Bordink 52, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0870.449.492, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger de heer BOCXSTAEL Marc Willem Theo, van Belgische nationaliteit, met rijksregisternummer 560430 241-63, geboren te Merksem op 30 april 1956, wonende te 2170 Antwerpen (district Merksem), Bordink 52

e- mevrouw HERREMANS An, van Belgische nationaliteit, met rijksregisternummer 821103 094-63, geboren te Ninove op 3 november 1982, wonende te 9000 Gent, Diksmuidestraat 11.

Zij zullen hun ambt waarnemen tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend en eenentwintig en hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

2) werd benoemd tot gedelegeerd bestuurder: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  EXIT WAY , voornoemd en vast vertegenwoordigd als gemeld.

3) werd benoemd tot commissaris voor een termijn van drie jaar, omvattende de boekjaren tweeduizend en vijftien tot en met tweeduizend en zeventien, om te eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend en achttien: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Ernst & Young Bedrijfsrevisoren , kantoor houdend te 2140 Antwerpen (district Borgerhout), Joe Englishstraat 52, met als vaste vertegenwoordiger de heer Patrick Rottiers, bedrijfsrevisor.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de B.T.W. wordt, met het recht op indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Ad-Ministerie , met zetel gevestigd te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

08/07/2015
ÿþ~Y+ ~

-get

mod 91.9

Luik B in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rcci di,anh 4in koppi randel

Antwerpen

2 5 JUNI 2415

afdeling Antwerpen

Griffie

Voor-

behoude aan het BelgIsct

Staatsbia

Ondernemingsnr:0630.982.030

Benaming (voluit) : AGIDENS INFRA AUTOMATION

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2070 Zwijndrecht, Baarbeek 1 '1

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - AANPASSING STATUTEN

° Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin- i straat 9, op drieëntwintig juni tweeduizend vijftien, voor registratie uitgereikt, met als enig doel te worden:l neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering É van de naamloze vennootschap "AGIDENS INFRA AUTOMATION", gevestigd te 2070 Zwijndrecht, BaarHi beek 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondememingsnum-mer 0630.982.030, onder meer beslist heeft

1. tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van VIJFENZEVENTIGDUIZEND euro (¬ 75.000,00) om het te brengen van EEN MILJOEN ZEVENHONDERD VIJ.FhNTWINTIGDUIZEND VIJF-' HONDERD ACHTENZESTIG euro ZESENVEERTIG cent (E 1.725.568,46) op EEN MILJOEN ACHTHONDERDDUIZEND VIJFHONDERDACHTENZESTG euro ZESENVEERTIG cent (1;1.800.568,46), zonder. ;: uitgifte van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven in geld en ze werd volstort, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door KBC Bank.

Op verzoek en met het uitdrukkelijk akkoord zullen geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

2. artikel 5.-1 van de statuten te wijzigen als volgt:

, "Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EEN MILJOEN ACHTHONDERDDUIZEND VIJF-;

HONDERDACHTENZESTG euro ZESENVEERTIG cent (E 1.800.568,46) vertegenwoordigd door HON-,

DERDENZESDUIZEND ZEVENHONDERDZESTIEN (106.716) aandelen zonder vermelding van waarde."

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank der ondernemingen, de ondernemingslo

ketten en de diensten van de btw en andere administraties wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht ge-?

geven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ad-Ministerie", met zetel gevestigd te

1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A.

VOOR ONTLEDEN]) UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

- gecoördineer-

de statuten





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AGIDENS INFRA AUTOMATION

Adresse
Zetel : te 2070 Zwijndrecht, Baarbeek 1 '1

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande