AGIION

Société en commandite simple


Dénomination : AGIION
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 844.471.805

Publication

28/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- i IIIIIIIIIIIIII IIIIIAIII

behouden *iaosaaei*

aan het

Belgisch Staatsblad









GRIFFIE RECHTBANK VAN

16 ta 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT Geifeeltfier,

Ondernemingsnr Benaming GSLÍ id . 8o5

(voluit) : (verkort) Agiion





Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Donk 116 - 2400 Mol

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse oprichtingsakte dd. 1/03/2012 blijkt dat Dhr. MAES Koen, wonende te Donk 116 - 2400> Mol, met NN 73.10.15-005.81 en Mevr. VAN GOMPEL Hannah, wonende te Donk 116 - 2400 Mol, met NN: 80.02.01-088-24 zijn samengekomen om een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten met volgende kenmerken:

FIRMANAAM - ZETEL

De naam van de vennootschap luidt: "Agiion". De maatschappelijke zetel is gevestigd te Donk 116, 2400;

Mol.

GECOMMANDITEERDE EN STILLE VENNOTEN

Comparant sub. 1 neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de

vennootschap.

Comparant sub. 2 treedt op als stille vennoot.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België ais in het buitenland:;

-Verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van, bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing.

-Het ontwikkelen of verkopen van informatieverwerkende en beherende systemen evenals op het gebied van de informatica of met om het even welke andere samenstelling van diensten die wettelijk mogelijk is en die door de toepassing van wetten en gebeurlijke beroepsreglementen toegelaten zijn.

-De activiteiten van systeemintegrators.

-Het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van alle soorten handelsmerken en; activiteiten welke hiermede verband houden.

-Het in- en uitvoeren van en het drijven van handel in om het even welke producten en goederen, bestemd voor handel, nijverheid en gebruik.

-Het verlenen van advies en dienstprestaties van administratieve, technische, verkoopstechnische,; publicitaire en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in; deelname met derden.

-Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het'' beheer, bestuur, en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

-Het geven en organiseren van opleidingen en lezingen in allerlei vakgebieden.

-Het organiseren en begeleiden van congressen, beurzen, events en andere evenementen.

-Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en;

verenigingen van materialen, materieel en van installaties.

-Tussenpersoon in de handel in de meest ruime zin.

-Het laten optrekken, beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende' goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bi lageir-bij -het-Bclgisch-Staatsblact - 28/63/2012 Anne es iiü Moniteur berge

~~ %tr.

º%

"

Moor-

'behouden

aa, het

Belgisch

Staatsblad

daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

-Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld, en waarvoor onder meer de vorm van een Naamloze Vennootschap en een hoger kapitaal vereist is.

-Het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd.

Deze opsommingen dienen allen in de ruimste zin beschouwd te worden en zijn niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, zowel in België ais in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

BESTUUR

Dhr, MAES Koen, voornoemd, is aangesteld als niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde tijd. De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht met ingang van heden. De duur van de vennootschap is onbepaald.

BOEKJAAR - ALGEMENE VERGADERING

Het boekjaar gaat in op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december van ieder jaar.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na het einde van elk boekjaar op de dag, uur en plaats aangewezen in de uitnodiging tot de vergadering.

De bijzondere of buitengewone vergaderingen wordt gehouden op de dag, uur en plaats aangewezen in de uitnodiging tot de vergadering.

KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 2.500 (tweeduizend vijfhonderd) EURO

en is verdeeld in 25 (vijfentwintig) aandelen zonder nominale waarde.

De toegekende aandelen naar aanleiding van de inbreng komen als volgt aan de comparanten toe:

- Maes Koen 20 aandelen

- Van Gompel Hannah 5 aandelen

- Samen: 25 aandelen

BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De zuivere winst zoals deze uit de balans en de resultatenrekening blijkt, mag door de algemene

vergadering vrij worden besteed. Een tweederde meerderheid van stemmen wordt vereist.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar begint uitzonderlijk op datum van neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie en eindigt op eenendertig december tweeduizend en dertien.

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en veertien.

3.De voornoemde gecommanditeerde vennoten verklaren allen hun mandaat te aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4.Wordt met éénparigheid van stemmen benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 8 van de statuten, de heer Keon MAES, voornoemd, die hierbij tussenkomt en dit mandaat aanvaardt, Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5. 5.De voornoemde zaakvoerder verklaart dat hij namens de vennootschap, overeenkomstig artikel 60 Wetboek van Vennootschappen alle rechten en verplichtingen, voortvloeiende uit overeenkomsten of verbintenissen, die verricht zijn sinds 01 januari 2012 voor onderhavige vennootschap in oprichting, integraal overneemt en aanvaardt.

_MAES KOEN.,-ZAAKVOERDER, ----__._-- ..._ -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
AGIION

Adresse
DONK 116 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande