AGILE DEVELOPMENT, AFGEKORT AGILEDEV

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGILE DEVELOPMENT, AFGEKORT AGILEDEV
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.390.938

Publication

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 30.12.2013, NGL 09.10.2014 14643-0577-008
21/01/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[L .~t

rl~. -

.. ~

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1.0 JAN 2014

Voor behouc

aan h

Belgis Staatsti

Ondememingsnr : 0844.390.938

Benaming (voluit) : Agile Development

(verkort) : AgileDev

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wisselstraat 11

2970 Schilde

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding-vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 30 december 2013, dragende volgende melding: "Afgeleverd voor registratie voor de diensten van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Agile Development" met zetel te 2970 Schilde, Wisselstraat 11 gekend onder het ondernemingsnummer BE0844.390.938 , het volgende besloten heeft:

* KENNISNAME EN GOEDKEURING VERSLAGEN ZAAKVOERDERS & BEDRIJFSREVISOR

Overeenkomstig artikel 181, eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen wordt door de zaakvoerders van de vennootschap het bijzonder verslag voorgelegd omtrent de ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag was gevoegd de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 22 december 2013.

Er wordt ontslag gegeven van voorlezing van dit verslag. Ook omtrent de staat van actief en passief van de vennootschap wordt ontslag gegeven van voorlezing.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

Omtrent de hierboven vermelde staat van actief en passief heeft C. Rombaut Bedrijfsrevisoren Burgerlijke BVBA, vertegenwoordigd door de heer C. ROMBAUT, Bedrijfsrevisor, kantoor houdende te Berchem, Belpairestraat 4 b 2.1, een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 181 eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen.

Elk van de vennoten erkent volledige kennis te hebben van zowel de verslagen alsook de staat van actief en passief daar hij voordien een kopie ervan heeft gekregen.

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van voorlezing van dit verslag. De besluiten van dit verslag, waarvan het origineel samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, de heer Carl Rombaut, bedrijfsrèvisor, kantoorhoudend te 2600'

Berchem, Belpairestraat 4 b/2.1, vaste vertegenwoordiger van de BV BVBA C. Rombaut' Bedrijfsrevisoren (RPR 0461.240.245), aangesteld op 19 november 2013 door de zaakvoerders van de BVBA Agile Development, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Wisselstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0844.390.938, bij de Rechtbank van Koophandel te Brussel, verklaart dat in het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W Venn., de zaakvoerders van de BVBA Agile Development, onder hun verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

* VASTSTELLING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

TOEPASSING ARTIKEL 184, $5 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Gezien alle vennoten op deze vergadering aanwezig zijn, alle beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen werden, er geen vereffenaar wordt aangeduid en er uit voormelde staat van activa en passiva de dato 22 december 2013 geen passiva blijken, besluit de algemene vergadering overeenkomstig artikel 184, §5 van het Wetboek Vennootschappen - in deze akte onmiddellijk over te gaan tot vereffening van de vennootschap.

VERZAKING ARTIKEL 194 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-

22 december 2013 opgesteld hebben, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de

vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 22.223,92 EUR.

De boekhoudkundige staat per 22 december 2013 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding', en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft, getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend.

Wij besluiten dat deze voortijdige ontbinding niet deficitair is, ook al werden de kosten van de vereffening niet opgenomen.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap .15 dagen vb6r de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Dit verslag bevat 20 pagina 's en werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

BEVESTIGING VAN DE EXTERNE WETTIGHEID"

Overeenkomstig artikel 181 eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke vereisten om tot een geldige beslissing van ontbinding te komen, voor deze vennootschap vervuld zijn.

* ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Met unanimiteit van stemmen beslist de voltallige algemene vergadering de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AGILE DEVELOPMENT" bestaat thans enkel nog voor haar vereffening.

* ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDER GEEN AANDUIDING VEREFFENAAR De vergadering beslist met unanimiteit van stemmen ontslag te verlenen aan de heer Lander Van Breda, wonende te 2018 Antwerpen, Van De Nestlei 17 en de heer Sander Beten, wonende te 2970 Schilde, Wisselstraat 11, als zaakvoerders van de vennootschap en hen wordt kwijting gegeven over hun beleid en de wijze van uitoefening van hun mandaat.

De vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om'geen vereffenaar aan te duiden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Er wordt met éénparigheid van stemmen verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en de vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

De vennoten verklaren met éénparigheid van stemmen dat de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AGILE DEVELOPMENT" in vereffening, afgesloten is.

De beslissing tot sluiting van de vereffening impliceert noodzakelijkerwijze de goedkeuring van de vereffeningsrekening.

GOEDKEURING VAN DE VEREFFENINGSREKENING

De vennoten keuren met éénparigheid van stemmen de eindafrekening goed, alsook de bestemming van het vereffeningssaldo en de vereffeningsdividenden.

De vennoten erkennen de hen toegekende aandelen in het vereffeningsresultaat te hebben ontvangen, waarvoor kwijting verleend wordt.

AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering stelt vast dat de vereffening afgesloten is en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AGILE DEVELOPMENT opgehouden heeft te bestaan zelfs voor de noden van haar vereffening; zij bezit vanaf heden geen rechtspersoonlijkheid meer.

De boeken en bescheiden van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen bewaard worden gedurende een periode van tenminste zeven jaar op nagemeld adres te 2970 Schilde, Wisselstraat 11,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Isis VERMANDER

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

* Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

* verslag van revisor, bestuurders

* verslag van bestuurders

mod 11.1

26/03/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter gela van de Pf»- tbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 4 MAART 2012,

ii Ondernemingsnr : 0144 . y o oÇ3

;}

r Benaming (voluit) ; Agile Development

;s

;; (verkort) ; AgileDev

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wisselstraat 11

2970 Schilde

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

3

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel op 29 februari 2012, dat er tussen:

1. De heer Van Breda, Lander, van Belgische nationaliteit, geboren te Brasschaat op 16 augustus;; i.

1991, ongehuwd, thans wonend te 2930 Brasschaat, De Dries 1, ..

2. De heer Belen, Sander, van Belgische nationaliteit, geboren te Turnhout op 11 oktober 1990, ongehuwd, thans wonend te 2970 Schilde, Wisselstraat 11.

NAAM - ZETEL - DOEL i! Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benamingii "Agile Development', afgekort "AgileDev", met zetel te 2970 Schilde, Wisselstraat 11, en waarvan in,ï de statuten het doel letterlijk als volgt werd omschreven:

'; "Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

* computeradviesbureau;

!i* webdevelopment, onderhoud, hosting, consultancy;

* software-ontwikkeling;

* hardware installatie, hardware verkoop;

* het ontwikkelen van mobiele applicaties;

* het geven van lezingen in verband met IT. 1.

 Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter:; ;; beperking.

De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen alle; commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en alle hoegenaamde handelingen¬ ; mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de realisatie;; ervan begunstigen. Eveneens kan zij een belang nemen in gelijk welke andere binnenlandse of;i

i; buitenlandse onderneming. ''

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen, voorschotten en kredieten;,, ;; toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere Algemene Vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname van dei;

voorschriften van artikel 287 W. venn." :i

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),,,,i i; vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één honderdstel; ; (11100ste) elk, in geld onderschreven, :.

Op het gehele maatschappelijk kapitaal werd met contant geld ingeschreven als volgt:

ii 1. De heer Lander Van Breda, voornoemd sub 11, stort het bedrag van drieduizend honderd euro; r..._.______- '______-.(£ 100,00) op.-_Liet_-do_or-hemthaar_geplaatste-kapitaal_ .an-..negenduizerui dr-iehond.ereeur&:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

v

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(¬ 9.300,00) voor vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdste (1/10051e) elk.

2. Mevrouw Sander Belen, voornoemd sub 21, stort het bedrag van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) op het door hem/haar geplaatste kapitaal van negenduizend " driehonderd Euro (¬ 9.300,00) voor vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdste (11100Ste) elk.

TOTAAL IN SPECIEN GEPLAATST KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) TOTAAL GESTORT KAPITAAL: zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00)

TOTAAL AANTAL VOLSTORTE AANDELEN: honderd (100)

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de verschijners bedraagt in totaal twaalfduizend vierhonderd euro, hetzij:

- zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) nog te volstorten door de heer Lander Van Breda - zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) nog te volstorten door de heer Sander Belen.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij Argenta met nummer 973-0563737-07 ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Agile Development", in oprichting, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling, op 28 februari 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal blijven bewaard.

BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al of niet vennoten.

De zaakvoerder(s) kunnen ieder INDIVIDUEEL in naam van de vennootschap handelen en haar verbinden, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen. Elke zaakvoerder kan eveneens, individueel handelend, in naam van de vennootschap in rechte optreden als eiser of als verweerder.

BENOEMINGEN

De oprichters hebben als eerste gewone zaakvoerder aangesteld:

1. de heer Lander Van Breda, voornoemd sub 11,

2. de heer Sander Belen, voornoemd sub 21,

die aanvaardden.

Zij werden benoemd voor onbepaalde duur,

BEPALINGEN I.V.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, Deze wordt na

afhouding ten bate van de wettelijke reserve, aangewend overeenkomstig de bestemming die de

algemene vergadering eraan zal geven.

BEPALINGEN I.V.M. HET VEREFFENINGSSALDO

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten

van de vereffening te dekken.

Het eventuele batig saldo en de goederen die nog in natura aanwezig zijn, zullen naar evenredigheid

met het aantal aandelen dat ze bezitten, onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk

aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE

UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

ln de statuten werden geen bijzondere voorwaarden opgenomen om aanwezig te mogen zijn op de

algemene vergaderingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar loopt jaarlijks van 01 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar ving aan op de oprichtingsdatum en zal afgesloten worden op 31 december

2013.

JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei van elk

jaar om 17.00 uur in de zetel van de vennootschap, op de plaats in de oproeping medegedeeld. Is

de dag waarop de jaarvergadering moet gehouden worden geen werkdag, dan zal ze bijeen komen

op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand mei 2014 om

17,00 uur.

Voor-

beh-Quden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AGILE DEVELOPMENT, AFGEKORT AGILEDEV

Adresse
WISSELSTRAAT 11 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande