AGIO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGIO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.553.941

Publication

06/02/2014
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Won] 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

floergelegd ter ,'ffie n - Rothifrod koophandei i Ateerpon, op

Griffie 28 JAN, HU

111§31011

Ondernemingsnr : 0644.563.941

Benaming

(voluit) : AGIO

(verkort):

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onde de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Rijnkaai 93 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: rectzetting publicatie oprichting bv ovv bvba AGIO te 2000 Antwerpen, Rijn kaai 93

In het uittreksel uit de oprichtingsakte van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd: "AGIO", met zetel: 2000 Antwerpen, Rijnkaai 93, RPR 0594.553.941 werd een foute oprichtingsdatum vermeld. De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen op 14 januari 2014.

Voor uittreksel.

Geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen.

Op de laatste blz. van Luik B vennetden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

29/01/2014
ÿþ Mod Werd 11.1

_` _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

uh

*14028936*

V beh

aa

Bel Stal

hergelegd ter griffie wu? de.Recidaak Iraniot=piteds; le Aei" erpFn, op

Griffie 2 0 JAN, 2014

Ondernemingsnr : ~~,l~j , SS3 . `Q} -t,A

Benaming

(voluit) : AGIO

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onde de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijnkaai 93 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting bv ovv bvba AGIO te 2000 Antwerpen, Rijnkaai 93

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Jef Van Roosbroeck, geassocieerd notaris te Antwerpen op 14 januari 2013, váór registratie uitgereikt, met als enig doel te warden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel:

1. Oprichter

de heer Philippe Maurice Julien Van den Broecke, geboren te Gent op 16 mei 1968, advocaat, wonende te 2180 Ekeren, Statiestraat 15.

2, rechtsvorm en benaming: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd: "AGIO".

3, zetel: 2000 Antwerpen, Rijnkaai 93

4. doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden ais scheidsrechter, bemiddelaar, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan individuele samenwerkingsverbanden tot stand brengen met individuele advocaten, advocatenkantoren, advocatenassociaties en mag samenwerken met of investeren in, of op gelijk welke wijze  rechtstreeks of onrechtstreeks - deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedig en.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,; zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De erfgenamen of legatarissen zullen de stafhouder onverwijld verzoeken een vereffenaar over de dossiers; van de vennootschap aan te stellen.

5. duur: onbeperkte duur_

6. kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (100.000

EUR).

Het is verdeeld in honderdduizend (100.000) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig volstort op een bijzondere rekening geopend bij BELF1US door de oprichter in deze,

waarvoor aan hem alle of honderdduizend aandelen worden toegekend.

7. Uitoefening van het beroep--Aansprakelijkheid

In de uitoefening van het beroep van advocaat zal de vennootschap uitsluitend handelen door haar vennoot (vennoten) die advocaat moet (moeten) zijn en ingeschreven op het tableau van een Balie in België.

Boven het bedrag waartoe een vennoot zich door de inschrijving op aandelen verbonden heeft, is deze vennoot niet aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, noch gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap.

Wat de eventuele beroepsaansprakelijkheid betreft, zal de aansprakelijkheid van de vennoot (vennoten) en de vennootschap bovendien beperkt zijn tot het bedrag waarvoor dekking is onderschreven in het kader van de door de Orde van Vlaamse Balies (OVB) collectief onderschreven beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

`1t 8, vorm van de aandelen: De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Bij inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Overdracht en overgang van aandelen

Dit artikel doet geen afbreuk aan de bepalingen van artikel 6 van deze statuten (voormeld punt 7, van huidig

uittreksel),

Wanneer de vennootschap één vennoot telt, is deze vrij zijn aandelen geheel of gedeeltelijk over te dragen aan de persoon die hij wenst. Net overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt is de overdracht van aandelen onder levenden of de overgang wegens overlijden aan geen enkele beperking onderworpen, als ze gedaan worden ten voordele van een vennoot, een bloedverwant in de rechte opgaande of de rechte nederdalende lijn of de echtgenoot van een vennoot. In alle andere gevallen van overdracht en overgang is de toestemming van ten minste de helft van de vennoten vereist, die ten minste drie/vierden van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

De vennoten dienen, binnen de maand, bij aangetekende brief te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overgang; bij ontstentenis van een antwoord binnen de voormelde termijn, worden zij geacht zich niet te verzetten tegen de voorgestelde overgang.

Tegen de weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

De vennoten die zich verzetten tegen een overgang van aandelen, hebben zes maand te rekenen vanaf de dag van de weigering am kopers ervoor te vinden; bij gebreke hiervan zijn zij verplicht zelf deze aandelen aan te kopen ofwel hun verzet in te trekken.

In dit geval zal de prijs van de aandelen vastgesteld worden op basis van de drie laatst opgemaakte jaarrekeningen, waarbij wordt rekening gehouden met de eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt en met de evolutie van het maatschappelijk vermogen sedertdien.

Deze prijs zal worden bepaald, behoudens akkoord, volgens de gebruikelijke normen inzake waardebepaling van aandelen, door twee accountants 'IAB' (Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten), waarvan de ene wordt aangesteld door de koper en de andere door de verkoper.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen en betaald worden binnen drie maanden na de dag waarop de prijs definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens,

ingeval van overgang van aandelen door overlijden zijn de volgende regels van toepassing:

Indien er slechts één erfgenaam of legataris is, worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door deze laatste.

Indien er meerdere erfgenamen of legatarissen opkomen in de nalatenschap dan moeten de onverdeelde eigenaars zich ten opzichte van de vennootschap door één enkele persoon laten vertegenwoordigen. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Wanneer het aandeel toebehoort aan naakte eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s),

Wanneer de erfgenamen of legatarissen evenwel niet de hoedanigheid van advocaat hebben, zal de vennootschap niet langer het beroep van advocaat kunnen uitoefenen en dienen de statuten overeenkomstig aangepast te worden of dient de vennootschap ontbonden te worden,

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. De prijs wordt vastgesteld en is betaalbaar, zoals hierboven beschreven.

8. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, die tevens vennoot advocaat moeten zijn.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Een zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, die advocaat moeten zijn en op het Tableau van de Orde van advocaten moeten zijn ingeschreven, aan te duiden die belast is met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

9. safaris: Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd.

IO, Vertegenwoordiging: Vertegenwoordiging

vo.,.,

aan het Belgisch Staatsblad

De zaakvoerder(s) is (zijn) met de meest uitgebreide' bevoegdheden bekleed om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Hij (Zij) is (zijn) bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) aan een lasthebber, zelfs indien deze geen zaakvoerder vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen, doch enkel voor daden die geen betrekking hebben op de uitoefening van het beroep van advocaat als dusdanig.

Indien er slechts één zaakvoerder is aangesteld, vertegenwoordigt deze individueel handelend de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er twee zaakvoerders zijn aangesteld, vertegenwoordigen zij met twee gezamenlijk handelend de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn aangesteld, vormen zij een college van zaakvoerders, dat als zodanig de vennootschap vertegenwoordigd in alle handelingen in en buiten rechte. Het college van zaakvoerders handelt door de meerderheid van zijn leden,

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van het college van zaakvoerders, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden en aan wie volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

11. Algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur.

12, Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

13. bestemming van de winst - reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

14. Vereffening

De vereffenaar dient een advocaat te zijn en ingeschreven te zijn op het tableau van een Balie in België.

15. Geschillen  Bevoegdheid

Al de geschillen van deontologische aard zullen verplichtend geregeld worden bij wijze van arbitrage door de bevoegde Orde van Advocaten. Voor aile andere geschillen tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerder(s), eventuele commissaris(sen) en vereffenaars met betrekking tot de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, zijn alleen de rechtbanken van de zetel bevoegd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van afziet.

Tijdelijke bepalingen:

a) Vanaf heden wordt door de oprichter tot gewone zaakvoerder benoemd: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN DEN BROECKE, met zetel te 1020 Brussel, Houba de Strooperlaan 760 (RPR 0466.613.154 Brussel), die verklaart aan te duiden als vast vertegenwoordiger de heer Philippe Van den Broecke, voornoemd.

De zaakvoerder heeft bevestigd dat de uitoefening van deze functie niet verboden is en verklaard de verleende opdracht te aanvaarden.

b) Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend veertien.

c) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

d) Volmacht voor administratieve formaliteiten, met recht van indeplaatsstelling, voor Boehme & Anthoon te 2550 Kontich, Veldkant 31







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor uittreksel.

Geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen.

Wordt mee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15503-0499-012

Coordonnées
AGIO

Adresse
RIJNKAAI 93 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande