AGITA

Société en commandite simple


Dénomination : AGITA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 500.534.351

Publication

09/07/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/07/2013
ÿþ Motl Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111 11111

*13103013*

farc:ergeear fer i`r+° de Rechtbank

van jsoopiicodel Antwerpen, op

Griffia6 IUN~ z413

i

Ondernemingsnr : 500534351

Benaming

(voluit) : AGITA

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bertelsberg 50 te 4822 SM Breda (Nederland)

Verplaatsen naar; België te 2930 Brasschaat, Bredabaan 409

(volledig adres)

Onderwerp akte ; WIJZIGING STATUTEN - ONTSLAG - BENOEMING ZAAKVOERDER - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Ondememingsnr (België): 500534351

Benaming

(voluit): AGITA

(verkort):

Rechstvorm: gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Bertelsberg 50, 4822 SM Breda

Verplaatsen naar; België te 2930 Brasschaat, Bredabaan 409

(volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING STATUTEN  MAATSCHAPPELIJKE ZETEL  BENOEMINGEN

Vandaag 19 juni 2013, op de bijzondere algemene vergadering werden de volgende beslissingen genomen: Er wordt overeengekomen dat tussen:

1-Dhr. Johannes Amoldus Vrijmoed, wonende te Nederland, 4822 SM Breda, Bertelsberg 50, met ais' paspoort nr.: NWB15F3K6

2-HLTP B.V., gevestigd te Nederland, 4825 BG Breda, Lijndonk 4 unit 1.20 ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel ZUIDWEST NEDERLAND, onder het nummer 24320579, vertegenwoordigd door de heer Johannes Amoldus Vrijmoed,

De statuten worden van de vennootschap worden als volgt vastgesteld:

STATUTEN

Artikel 1.: Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap en is opgericht onder

de naam: "AGITA".

Artikel 2.: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Bertelsberg 50, 4822 SM Breda. De zetel moet verplaatst,

worden naar België te 2930 Brasschaat, Bredabaan 409. De zetel kan niet zonder statuutwijziging verplaatst

worden. De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt in de bijlagen tot het Belgische-Staatsblad.

Artikel 3.: Doel

«De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland (wereldwijd).

" Het verstrekken van advies, financieel en ander advies aan bedrijven en particulieren.

«Alle activiteiten verbonden aan het leiden, beheren van vennootschappen, evenals het nemen van

deelnemingen in vennootschap.

" Het optreden ais tussenpersoon of commissionair, het drijven van handel voor eigen rekening of voor rekening van derden.

«Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in ondernemingen, van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, onroerende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

goederen kopen, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

" De vennootschap kan zich borg stellen of haar afval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere maatschappijen uitvoeren,

" De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen bij wijze van participatie, inbreng, borgstelling of anderszins in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang staat met het hare,

" Het verstrekken van adviezen en implementeren inzake bedrijfs, management, kwaliteit, ISO, veiligheid, milieu normen e.a, in de meest ruimste betekenis aan bedrijven.

" Uitbating van drank, café, discotheek, lounge, cocktailbar, snack, restaurant, hotel en dit alles in de ruimste betekenis.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden mits statuutwijziging.

Artikel 4.: Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf de datum van oprichting.

Artikel 5.: Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is volgestort en bedraagt 5.000 euro (vijfduizend euro).

Artikel 6.: Aandelen  Overdracht:

6,1  Aandelen

Het maatschappelijk vermogen wordt vertegenwoordigd door 50 aandelen met gelijke stemrechten, verdeeld onder de oprichters zoals supra vermeld. De aandelen zijn op naam en zijn ondeelbaar.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan het aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon. Zijn er meerdere , of behoort de blote eigendom van het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan warden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten exclusief uitgeoefend door betrokken oprichter.

In geval laatstgenoemde overleden is, zijn de betreffende rechten van rechtswege geschorst tot één enkel persoon is aangewezen en aanvaard, die deze rechten tegen de vennootschap uitoefent.

De overlevende vennoot oprichter heeft het recht deze aanvaarding uit te stellen tot en met de vijfde jaarvergadering, volgend op het overlijden.

6.2-Overdrachtsregeling

De aandelen kunnen niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan bij overlijden dan met eenparige goedkeuring van de vennoten. Deze goedkeuring is echter niet vereist voor de verwerving van aandelen van de mede oprichters, De vennootschap wordt niet van rechtswege ontbonden door het overlijden of faillissement van een vennoot.

6.3-Aandelenregister

In de zetel van de vennootschap wordt een register van de aandelen, waarin wordt opgenomen de gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, het geval van zijn aandelen, de gedane stortingen, alsook alle wijzigingen betreffende het aandeelbezit, De eigendom van het aandeel wordt bewezen door inschrijving in dit register en gedagtekend en ondertekend door alle vennoten.

6.4- Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten, met name een stille en werkende vennoten.

Een stille vennoot verbindt zich alleen zijn inbreng en houdt zich niet bezig met de werking van de vennootschap.

Een werkende vennoot daartegen is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, zowel deze ontstaan tijdens zijn bestuur als voorheen, en dit tot zijn ontslag wordt door vennootschap onverwijld bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 7.: Overlijden -- Prijsbepaling

7.1  overlijden

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot worden toegelaten, hebben rechtsreeks recht op de waarde van de overgegane aandelen. Zij mogen de afkoop ervan vragen door per post aangetekende brief, die gericht wordt aan de zakenvoerder op de zetel van de vennootschap, die hiervan onmiddellijk een afschrift toezendt aan de onderscheiden vennoten. Behoudens overeenstemming wordt de prijs vastgesteld zoals bepaald in de statuten. De vennootschap kan beslissen de aandelen zelf te kopen.

7-2- Waarderen Aandelen

De waarde van elk aandeel wordt door de vennoten conventioneel bepaald door de economische waarde van de vennootschap te delen door het totaal aandelen, Deze waarde is gelijk aan de reële en realiseerbare waarde van de activa, verminderd met alle schulden en vermeerderd met een goodwill, gelijk aan de som van de winst van de drie laatste boekjaren, voor vergoeding aan de vennoten en na belstingen.

Artikel 8.: Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere werkende zakenvoerders, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

De zakenvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van het bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Zijn er meerdere zaakvoerders dan beslissen zij collegiaal. Iedere. Iedere zakenvoerder afzonderlijk vertegenwoordigd de vennootschap en treedt namens haar op in buiten rechte.

i

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering voor welke duur de zakenvoerder wordt aangesteld. Deze duur kan zowel beperkt zijn ais voor onbepaalde termijn,

De vergoeding van de zaakvoerder(s) wordt bepaald door de algemene vergadering.

Artikel 9: Controle:

ledere vennoot heeft individueel de onderzoek en controlebevoegdheid van de commissaris en kan zich laten vertegenwoordigen door account.

Artikel 10: Onbekwaam verklaring, overlijden of faling van een vennoot,

Ingeval van faling, kennelijk onvermogen, burgerlijke of geestelijk onbekwaamheid overlijden van één der vennoten, of een verklaring van één der vennoten dat hij de vennootschap wil verlaten, zal de vennootschap niet ontbonden worden of de ontbinding niet kunnen veroorzaakt worden, maar worden verder gezet tussen de andere vennoten en gebeurlijke afstand houders of overnemers van de aandelen of erfgenamen van de overleden vennoot.

Artikel 11: Algemene vergadering

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om, binnen de perken gesteld door de wet en de statuten, te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap. Zij omvat alle vennoten. De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen, waarbij elk aandeel recht heeft op één stem. Elk vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door lasthebber door middel van een schriftelijk volmacht.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot, komt uitsluitend toe aan haar of hem, ongeacht deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijke of het gemeenschappelijk vermogen.

Jaarlijks op de 1 ste maandag van de maand december te 16.00 uur, wordt de algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid als roeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag,

Artikel 12: Boekjaar-Jaarrekening-Bestemming van het resultaat.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar, Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultaatrekening en de toelichting,

ln het jaarverslag geeft / geven de zaakvoerder(s) verantwoording over gevoerd beleid. Het verslag bevat tevens een commentaar op de jaarrekening, alsmede de informatie voor de vennoten omtrent alle belangrijke ontwikkelingen die zich in een recent na het boekjaar hebben voorgedaan. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

Artikel 13: Ontbinding  Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij ten gevolge van een rechterlijke beschikking of als gevolg van een besluit van de algemene vergadering. De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) of door één of meerdere vereffenaars aangeduid door de algemene vergadering. Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend. Zij mogen de daden vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen stellen zonder zij daartoe een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Artikel 14: aanvullende bepaling .

Voor al wat niet in de statuten voorzien werd, verklaren de vennoten te verwijzen en zich te houden aan de

gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen,

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering

Ten uitzonderlijke titel loopt het eerste boekjaar vanaf de oprichting tot 31 december 2013. De eerste

jaarvergadering wordt gehouden in december 2013.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk zijn de vennoten in algemene vergadering bijeengekomen, en hebben zij volgende besluiten

genomen:

Benoeming van de beherend vennoot (zaakvoerder) Dhr. Johannes Arnoldus Vrijmoed wordt benoemd als

onbezoldigd beherend vennoot (zaakvoerder) vanaf heden. Dit mandaat geldt voor onbepaalde termijn.

De aangestelde zaakvoerder verklaart niet getroffen te zijn door wettelijke of gerechtelijke bepalingen of

maatregelingen die de uitoefening van een mandaat in een handelsvennootschap verbieden,

Aldus opgemaakt te Breda op 19 juni 2013.

Zaakvoerder

Johannes Arnoldus Vrijmoed

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders

AGITA G.C.V.

De notulen van de Buitengewone Vergadering van de vennootschap

AGITA G.C.V.

Zetel: Bertelsberg 50 te 4822 SM Breda (Nederland)

Ondernemingsnummer: 500.534.351

KvK nummer (Nederland): 58174206

bel4ouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

AANWEZIGHEIDSREGISTER

" Dhr. Johannes Arnoldus Vrijmoed, wonende te Nederland, 4822 SM Breda aan de Bertelsberg 50, paspoort NWB15F3K6.

Beherende vennoot en houder van 10 aandelen van de 50 aandelen.

" HLTP B.V.: Vennootschap naar Nederlands recht ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel ZUIDWEST NEDERLAND, onder het nummer 24320579

Stille vennoot van AGITA GCV houder van 40 aandelen van de 50 aandelen

AGENDA

Ontslag zaakvoerder en constatering van ontoelaatbare verrichtte handelingen.

Notulen

1, Opening:

De voorzitter dhr, Johannes Amoldus Vrijmoed opent de Algemene vergadering en constateert dat het voltallig kapitaal aanwezig is, zodat rechtsgeldige besluiten kunnen worden genomen.

2.Ontslag zaakvoerder Marc Joseph Penneman:

Afgesproken was om de buitengewone algemene vergadering van 19 juni 2013 te laten plaatsvinden op de nieuwe zetel aan de Weegschaalstraat 3, 5632 CW in Eindhoven (Nederland). Bij aankomst van de aandeelhouders, bleek AGITA GCV NIET te bestaan op de bovengenoemde adres. Na controle bij de Kamer van Koophandel in Nederland bleek AGITA GCV helemaal niet te bestaan in het handelsregister wat volgens de Nederlandse wet wel verplicht is. Dit heeft doen leiden tot het nemen van het volgende besluit door de aandeelhouders van AGITA GCV:

Op 19 juni 2013 is dhr. Marc Joseph Penneman wegens dringende redenen op staande voet ontslagen ais ; zaakvoerder door de aandeelhouders. De aanleiding tot deze beslissing is door constatering van malversatie en,; kwade trouw door dhr. Marc Joseph Penneman jegens AGITA GCV. Dit is schriftelijk medegedeeld aan dhr. Marc Joseph Penneman.

Tijdens de vergadering zullen onderwerpen benoemd worden waarmee bewuste schade is aangericht jegens AGITA GCV en haar aandeelhouders.

" 3.Constatering van de feiten wat gevolgen heeft voor AGITA GCV:

AGITA GCV is uitgeschreven naar Nederland met zetel Weegschaalstraat 3, 5632 CW in Eindhoven (Nederland) en er is geconstateerd dat AGITA GCV niet is ingeschreven in Nederland. Er is gehandeld in strijd met de Belgische/Nederlandse wetgeving. Dit is een emstige vorm van wanbeleid en mogelijke malversatie van de vorige bestuurder.

Daarom heeft de oprichter en aandeelhouder dhr. J.A. Vrijmoed zijn verantwoordelijkheid genomen. Het doel is om alle wettelijke onjuistheden en problemen recht te trekken.

Besluiten van de vergadering

" De aandeelhouders aanvaarden het ontslag op staande voet van dhr. Marc Joseph Penneman als zaakvoerder van AGITA GCV.

" De aandeelhouders gaan akkoord met de benoeming van dhr, J.A. Vrijmoed als zaakvoerder van AGITA GCV.

" De wanverhouding die is ontstaan tussen AGITA GCV en de Belgische overheid te herstellen en volgens de Belgische wetgeving alles op te lossen.

Aldus sluit de voorzitter dhr. Johannes Amoldus Vrijmoed de Buitengewone Algemene vergadering op 19

juni 2013.

Getekend dhr. Johannes Arnoldus Vrijmoed

zaakvoerder

Neerlegging: verslag  gecoórdineerde statuten, uittreksel KVK Nederland

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/04/2013
ÿþ Mea Wesd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neui jeieçid ier griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 8 APR. 2013

t111111,11iiii

V beh aa Bel StaE IIA 1

u

Ondernemingsnr : 0500.534.351

Benaming

(voluit) : AGITA

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bredabaan 409 te 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag - Benoeming Zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering van 28/03/2013 werd beslist de maatschappelijke en administratieve zetel te verplaatsen naar:

Weegschaalstraat 3 te 5632 CW Eindhoven (Nederland).

Aldus getekend

De heer Marc Penneman, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13028826*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

D 6 FEB. 2013

Griffie

Ond ememings nr : 0500.534.351

Benaming

(voluit) : AGITA

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bredabaan 409 te 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming Zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering van 2 februari 2013 werd beslist als zaakvoerder te ontslaan :

- De heer Johannes Amoldus Vrijmoed, Nederlander, woonachtig te Nederland, 4822 SM Breda aan de,

Bertetsberg 50 met als paspoortnr.: NUOC7PPR7.

en werd als nieuwe zaakvoerder aangesteld:

- De heer Penneman Marc Joseph, Belg, geboren te Antwerpen op 17 mei 1954, rijksregister 54.05.17-

455.10 en woonachtig te 2000 Antwerpen aan de Brouwersvliet 42.

Aldus getekend

De heer Marc Penneman, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/11/2012
ÿþ~ " ' ~ " E ~ ;~ Mod Word 11.1

la. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ilu Iu II II IIIII101IIII i

*12185415*

Neerr.,:r. ' .I L" i griffie van ise

RecittlZank~~~~~~T lN~ Antwerpen

oP.

Do Griffier,

Griffie





Qndernemingsnr : 0 0 5 3 lp 3 5~ Benaming

(voluit) : AGITA

(verkort) :



Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bredabaan 409, te 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - BENOEMINGEN

Vandaag 29 oktober 2012, op de bijzondere algemene vergadering werden de volgende beslissingen

genomen:

Er wordt overeengekomen dat tussen:

1-Dhr. Johanes Arnoldud Vrijmoed, wonende te Nederland, 4822 SM Breda, Bertelsberg 50, met ais

paspoort nr.: NUOC7PPR7

2- R&T REAL ESTATE b.v., gevestigd te Nederland, 7334 AG Apeldoorn, Aluminiumweg, 52 ingeschreven

in het handelsregister van de Kamer Van Koophandel CENTRAAL GELDERLAND, onder het nummer

50481762, vertegenwoordigd door de heer Vincent Rudolph Frijstein.

Een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de naam 'AGITA" en de maatschappelijke

zetel te vestigen te 2930 Brasschaat, bredabaan 409

De vennoten verrichten de volgende inbreng:

-als zaakvoerder. Dhr.: Johanes Arnoldud Vrijmoed voornoemd met een geldsom van 1.000 euro waarvoor

10 aandelen worden toegekend.

-als stille vennoot: R&T REAL ESTATE b.v voornoemd met een geldsom van 4.000 euro waarvoor 40

aandelen worden toegekend;

De statuten worden van de vennootschap worden als volgt vastgesteld:

STATUTEN

Artikel 1.: Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap en is opgericht onder

de naam: "AGITA".

Artikel 2.: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2930 Brasschaat, Bredabaan 409. De zetel kan zonder

statuutwijziging naar gelijk welke plaats in Europa verplaatst worden, bij een eenvoudige beslissing van de

werkende vennotenzaakvoerders. De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch-

Staatsblad.

Artikel 3.: Doel

"De vennootschap heeft als doel zowel in België ais in het Buitenland (Wereldwijd)

'Het verstrekken van advies, financieel en ander advies aan bedrijven en particulieren.

" Alle activiteiten verbonden aan het leiden, beheren van vennootschappen, evenals het nemen van deelnemingen in vennootschappen.

" Het optreden als tussenpersoon of commissionair, het drijven van handel voor eigen rekening of voor rekening van derden,

-Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in ondernemingen, van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

" De vennootschap kan zich borg stellen of haar afval verlenen, optreden als haar agent of. vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere maatschappijen uitvoeren.

'De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen bij wijze van participatie, inbreng, borgstelling of anderszins in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang staat met het hare.

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.r

~

~ 1 ,.r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Het verstrekken van adviezen en implementeren inzake bedrijfs, management, kwaliteit, ISO, veiligheid, milieu normen e.a. in de meest ruimste betekenis aan bedrijven.

" Uitbating van drank, café, discotheek, lounge, cocktailbar, snack, restaurant, hotel en dit alles in de ruimste betekenis.

" Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

" De aankoop en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

" De aankoop en verkoop, huur en verhuur, verkaveling van onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

" Financiering van dezelfde producten zowel rechtstreeks als onrechtstreeks en dit alles in de meest ruime betekenis.

" ln der algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijkingen ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- als in buitenland.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden mits statuutwijziging.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf de datum van oprichting.

Artikel 5: kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is volstort en bedraagt 5.000 euro (drieduizend euro).

Artikel 6: Aandelen  Overdracht:

6.1- Aandelen

Het maatschappelijk vermogen wordt vertegenwoordigd door50 aandelen met gelijke stemrechten, verdeeld onder de oprichters zoals supra vermeld. De aandelen zijn op naam en zijn ondeelbaar.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan het aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel, of behoort de blote eigendom van het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten exclusief uitgeoefend door betrokken oprichter.

In geval laatstgenoemde overleden is, zijn de betreffende rechten van rechtswege geschorst tot één enkel persoon is aangewezen en aanvaard, die deze rechten tegen de vennootschap uitoefent.

De overlevende vennoot oprichter heeft het recht deze aanvaarding uit te stellen tot en met de vijfde jaarvergadering, volgend op het overlijden.

6,2- Overdrachtsregeling

De aandelen kunnen niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan bij overlijden dan met eenparige goedkeuring van de vennoten. Deze goedkeuring is echter niet vereist voor de verwerving van aandelen van de mede oprichters. De vennootschap wordt niet van rechtswege ontbonden door het overlijden of faillissement van een vennoot.

6.3- Aandelenregister

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen, waarin wordt opgenomen de gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, het geval van zijn aandelen, de gedane stortingen, alsook alle wijzigingen betreffende het aandeelbezit. De eigendom van het aandeel wordt bewezen door inschrijving in dit register en gedagtekend en ondertekend door alle vennoten.

6.4- Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten, met name een stille en werkende vennoten.

Een stille vennoot verbindt zich alleen zijn inbreng en houdt zich niet bezig met de werking van de vennootschap.

Een werkende vennoot daartegen is hoofdelijk aansprakelijk voor alla verbintenissen van de vennootschap, zowel deze ontstaan tijdens zijn bestuur als voorheen, en dit tot zijn ontslag wordt door de vennootschap onverwijld bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 7: Overlijden  Prijsbepaling

-7.1- Overlijden

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot worden toegelaten, hebben rechtstreeks recht op de waarde van de overgegane aandelen. Zij mogen de afkoop ervan vragen door per post aangetekende brief, die gericht wordt aan de zaakvoerder op de zetel van de vennootschap, die hiervan onmiddellijk en afschrift toezendt aan de onderscheiden vennoten. Behoudens overeenstemming wordt de prijs vastgesteld zoals bepaald in de statuten. De vennootschap kan beslissen de aandelen zelf te kopen.

-7.2-Waardering Aandelen

De waarde van elk aandeel wordt door de vennoten conventioneel bepaald door de economische waarde van de vennootschap te delen door het totaal aantal aandelen Deze waarde is gelijk aan de reële en realiseerbare waarde van de activa, verminderd met alle schulden en vermeerderd met een goodwill, gelijk aan de som van de winst van de drie laatste boekjaren, voor vergoeding aan vennoten en na belastingen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 8: Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere werkende vennoten zaakvoerders, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Zijn er meerdere zaakvoerd ers, dan beslissen zij collegiaal. Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in een buiten rechte,

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering voor welke duur de zaakvoerder wordt aangesteld. Deze duur kan zowel beperkt zijn als voor onbepaalde termijn.

De vergoeding van de zaakvoerder(s) wordt bepaald door de algemene vergadering.

Artikel 9: Controle:

ledere vennoot heeft individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Artikel 10: Onbekwaam verklaring, overlijden of faling van een vennoot

In geval van faling, kennelijk onvermogen, burgerlijke of geestelijke onbekwaamheid of overlijden van één der vennoten, of een verklaring van één der vennoten dat hij de vennootschap wil verlaten, zal de vennootschap niet ontbonden worden of de ontbinding niet kunnen veroorzaakt worden, maar worden verder gezet tussen de andere vennoten en gebeurlijke afstand houders of overnemers van de aandelen of erfgenamen van de overleden vennoot.

Artikel 11: Algemene Vergadering

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om, binnen de perken gesteld door de wet en de statuten, te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap. Zij omvat alle vennoten. De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen, waarbij elk aandeel recht heeft op één stem. Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber door middel van een schriftelijke volmacht.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot, komt uitsluitend toe aan haar of hem, ongeacht deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijke of het gemeenschappelijk vermogen.

' Jaarlijks, op de 1ste maandag van de maand december te 16:00 uur, wordt de algemene vergadering

gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een

wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 12: Boekjaar Jaarrekening  Bestemming van het resultaat

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Bij het einde van elk boekjaar

wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag. De

jaarrekening bestaat uit de balans, de resultaatrekening en de toelichting.

In het jaarverslag geeft I geven de zaakvoerder(s) verantwoording over gevoerd beleid, Het verslag bevat

tevens een commentaar op de jaarrekening, alsmede de informatie voor de vennoten omtrent alle belangrijke

ontwikkelingen die zich in een recent na het boekjaar hebben voorgedaan. De algemene vergadering beslist op

voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

Artikel 13: Ontbinding  Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij ten gevolge van een rechterlijke beschikking of als gevolg van

een besluit van de algemene vergadering. de vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) of door

één of meerdere vereffenaars aangeduid door de algemene vergadering. Aan de vereffenaar(s) worden de

meest uitgebreide machten toegekend. Zij mogen de daden vermeld in de artikelen 186 en 187 van het

Wetboek van Vennootschappen stellen zonder zij daartoe een voorafgaandelijk machtiging van de algemene

vergadering behoeven.

Artikel 14: aanvullende bepaling

Voor al wat niet in de statuten voorzien werd, verklaren de vennoten te verwijzen en zich te houden aan de

gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

OVERGANGSBEPAt_1 NG EN

Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering

Ten uitzonderlijke titel loopt het eerste boekjaar vanaf de oprichting tot 31 december 2013, De eerste

jaarvergadering wordt gehouden in december 2013.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk zijn de vennoten in algemene vergadering bijeengekomen, en hebben zij volgende besluiten

genomen:

Benoeming van de zaakvoerder Dhr. Johanes Amoldud Vrijmoed wordt benoemd ais onbezoldigd

zaakvoerder vanaf heden. Dit mandaat geldt voor onbepaalde termijn.

De aangestelde zaakvoerder verklaart niet getroffen te zijn door wettelijke of gerechtelijke bepalingen of

maatregelingen die de uitoefening van een mandaat in een handelsvennootschap verbieden.

Aldus opgemaakt te Antwerpen op .29 oktober 2012

zaakvoerder

Johanes Arnoldud Vrijmoed.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AGITA

Adresse
BREDABAAN 409 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande