AGL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AGL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 874.486.375

Publication

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 03.07.2013 13263-0326-022
20/08/2012
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbia, "

u

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie $ AU61012

lila lila iiiii iii uiuuiiii

*iaia3soo"

Ondernemingsnr : 0874.486.375

Benaming

(voluit) ° AGL

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2030 Antwerpen - Schomhoeveweg 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder

Het jaar tweeduizend en twaalf, op 1 juni, wordt er een gewone algemene vergadering gehouden met de volgende agendapunten:

I" .l

6. Herbenoeming bestuurder

I...]

8. Mandaat met betrekking tot de formaliteiten van wettelijke publicatie

Volgende beslissingen werden door de algemene vergadering genomen:

I---]

6. De voorzitter meldt dat het mandaat van MLS BVBA, vertegenwoordigd door de heer Marc Stoffelen verstrijkt.

De algemene vergadering herbenoemt MLS BVBA, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Korte Kopstraat 27, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder het nummer 0891.250.549 als bestuurder van de vennootschap voor een periode van 6 jaar lopende van 01/06/2012 tot 31/05/2018. De heer Marc Stcffelen, wonende te 2900 Schoten, Korte Kopstraat 27, wordt als vaste vertegenwoordiger benoemd.

I" ]

8. De algemene vergadering geeft volmacht aan Mr. Jannick Everaerdt en aan Mr. Heidi Vanluchene, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor De Wolf & Partners, met kantoren op hetzelfde adres om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze algemene vergadering te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig Is in dit verband.

Heidi Vanluchene

Lasthebber

Op de laatste blz van Luik S vermelden . Recto Naam en hoedar ieeid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc(oin(en) bevoegd de rec htsoersoan ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.06.2012 12238-0392-022
21/06/2012
ÿþ Mol Word 11.1

11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelenrt tes grittle van de Rechtbank van Koopiiaiidei te Antwerpen

op -12 JIIN et?

De Griffier

Griffie

D

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*izioeazs=



Ondernemingsnr : 0874.486.375

Benaming

(voluit) : AGL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2030 Antwerpen - Schomhoeveweg 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders . herbenoeming commissaris -wijziging vertegenwoordiger commissaris - Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het jaar tweeduizend en twaalf, op 17 april, wordt er een bijzondere algemene vergadering gehouden met volgende agendapunten:

1, Ontslag en benoeming bestuurders

2. Bevestiging van de beslissing van de algemene vergadering d.d. 3 juni 2011 houdende de herbenoeming

van de commissaris

C" " ]

4. Wijziging van de vertegenwoordiger van de commissaris

5. Volmacht





Volgende beslissingen werden door de algemene vergadering genomen:

1. De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag, met onmiddellijke ingang, van de heer Adarsh Sudhakar Hegde en de heer Shashi Kiran Shetty, beiden ais bestuurders van de vennootschap.





De algemene vergadering benoemt, met onmiddellijke ingang, de heer Suryanarayanan Sivarama Krishnan, wonende te 400036 Mumbai (India), 52 Sagar Tarang, 81/83 Bulabhai Desel Road, ais bestuurder van de vennootschap.





C" " ]

2. De voorzitter herinnert de algemene vergadering eraan dat de algemene vergadering op 3 juni 2011 beslist heeft om het mandaat van de bedrijfsrevisor te verlengen voor een periode van 3 jaar, lopende van 3 juni; 2011 tot en met 1 juli 2014.

De algemene vergadering bevestigt dan ook haar beslissing d.d. 3 juni 2011 en herbenoemt, Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, met maatschappelijke zetel te 2140 Borgerhout (Antwerpen), Joe Englishstraat 52 voor een periode van drie jaar, lopende van 3 juni 2011 tot en met 1 juli 2014. Deze vennootschap stelde de: heer Rudi Braes, bedrijfsrevisor, aan teneinde haar te vertegenwoordigen en belast met de uitoefening van dit' mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA.

E" " l

4. De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Rudi Braes, bedrijfsrevisor, als vertegenwoordiger en belast met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA.







De heer Omer Tuma, bedrijfsrevisor (N-A02091), wordt benoemd als vertegenwoordiger van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, teneinde haar te vertegenwoordigen en belast met de uitoefening van dit mandaat in.

naam en.voor_eekening vande B.CVBA.._...-- --------- . " --- - " ---

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ei

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

5, De algemene vergadering geeft volmacht aan Mr. Jannick EVERAERDT en aan Mr. Heidi VANLUCHENE, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DE WOLF & PARTNERS, met kantoren op hetzelfde adres om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze algemene vergadering te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondememingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is in dit verband.

Het jaar tweeduizend en twaalf, op 17 april, wordt er een raad van bestuur gehouden met de volgende agendapunten:

1. Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder

2. Diverse

Volgende beslissingen werden door de raad van bestuur genomen:

1. De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag, met onmiddellijke ingang, van de heer Shashi Kiran Shetty, ais bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

De raad van bestuur benoemt, met onmiddellijke ingang, de heer Suryanarayanan Sivarama Krishnan, met woonplaats te 400036 Mumbai (lndia), 52 Sagar Tarang, 81183 Bulabhai Desai Road, tot gedelegeerd bestuurder en dit voor de duur van zijn mandaat als bestuurder.

2. De raad van bestuur geeft volmacht aan Mr. Jannick EVERAERDT en aan Mr. Heidi VANLUCHENE, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DE WOLF & PARTNERS, met kantoren op hetzelfde adres om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze raad van bestuur te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap In het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is in dit verband.

-FncrDe- !'.IC. 1")u /D0 A,

.c.a 5'7 He /33 n

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd Ier griffie van de Ret:hlbank van Koophandel le Antwerpen, eg

1 3 OKT. 2011

M

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11161356*

Ondernemingsnr : 0874.486.375

Benaming

(voiuit) : AGL

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetei : Schomhoeveweg 15, 2030 Antwerpen

Onderwerp akte : Benoeming van bestuurders

Het jaar tweeduizend en elf, op 19 september, wordt er op de maatschappelijke zetel van de NV AGL een bijzondere algemene vergadering gehouden met de volgende punten:

1. ontslag en benoeming van bestuurders

Volgende beslissingen werden door de algemene vergadering genomen:

1. De algemene vergadering beslist om, met onmiddellijke ingang, te benoemen als bestuurder voor een duur van 6 jaar:

a) De BVBA ETOSHA, met maatschappelijke zetel te 9270 Kalken, Zauwerstraat 6, ingeschreven in de Kruispuntbank voor ondernemingen onder het nummer 0467.467.051. De heer Philippe J.J. Cnops, wonende te 9270 Kalken, Zauwerstraat 6 wordt benoemd als vaste vertegenwoordiger.

Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

De bevoegdheid om over te gaan tot publicatie van deze vaststellingen wordt gegeven aan Mr. Jannick EVERAERDT en Mr. Heidi VANLUCHENE, individueel of gezamenlijk handelend, met de mogelijkheid tot substitutie, en met kantoor te 1050 Brussel, Marsveldplein 2.

Jannick Everaerdt

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 28.06.2011 11229-0440-023
24/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 12.08.2010 10419-0505-023
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 22.07.2009 09452-0287-026
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 30.07.2008 08497-0108-025
14/01/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 09.01.2008 08007-0377-023
04/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 27.06.2006, NGL 29.09.2006 06826-0996-016
19/06/2015
ÿþI01

11

M od Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RM11111111

Rechtbank van koophandel

Antweraen

0 9 JUNI 2015

afdelirâmi^e rpen

Ondernemingsnr : 0874.486.375

Benaming

(voluit) : AGL

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Schomhoeveweg 15 - 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Einde bestuursmandaat - Benoeming bestuurders - Intrekken bevoegdheden gedelegeed bestuurder - Benoeming gedelegeerd bestuurder - Bijzondere volmachten

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 18 maart 2015:

Na beraadslaging hebben de aandeelhouders unaniem,

BESLOTEN om het bestuursmandaat van de volgende personen te beëindigen met effect vanaf 18 maart 2015:

- de heer Suryanarayanan Sivarama Krishnan (van wie tevens het mandaat van afgevaardigd bestuurder zal, worden beëindigd);

- MLS BVBA met als vaste vertegenwoordiger Marc Stoffelen;

- Salt Waters BVBA met als vaste vertegenwoordiger Philippe Cnops.

(" )

BESLOTEN de volgende persoon met effect vanaf 18 maart 2015 te herbenoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar:

- Sait Waters BVBA, vertegenwoordigd door Philippe Cnops als vaste vertegenwoordiger.

BESLOTEN met effect vanaf 18 maart 2015 de volgende personen te benoemen als bestuurder voor een' periode van 6jaar:

- De heer Saleem Mohamed Nazir Mohamedhusein, wonende te 293 Beacon Road, Bradford, BD6 3DQ, Verenigd Koninkrijk; en

- De heer Shashi Kiran Shetty, wonende te 752 Samshiba Apartment, Nargis Dutt Road, Pal' Hill Bandra (West), Indië.

BESLOTEN dat het mandaat van alle bestuurders onbezoldigd wordt uitgeoefend,

BESLOTEN aan David Haex en aan Helene Tijskens, beiden advocaat te 1000 Brussel, Marnixlaan 23, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor Osborne Clarke, met kantoren op hetzelfde adres, volmacht te, geven om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling in naam en voor rekening van de, vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande deze notulen te vervullen, en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonen register van de Kruispuntbank van Ondernemingen, De volmachthouder dient, te dien einde, alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank' van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is.

Uitteksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 18 maart 2015:

Na beraadslaging heeft de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen,

AKTE GENOMEN van het einde van het bestuursmandaat van de heer Suryanarayanan Sivarama Krishnan met effect vanaf 18 maart 2015.

BESLOTEN de bevoegdheden van dagelijks bestuur toegekend aan de heer Suryanarayanan Sivarama Krishnan in te trekken per 18 maart 2015.

BESLOTEN de heer Saleem Mohamed Nazir Mohamedhusein, wonende te 293 Beacon Road, Bradford, BD6-30Q, Verenigd Koninkrijk bevoegdheden van dagelijks bestuur toe te kennen, alsook de bevoegdheid om binnen het kader van het dagelijks bestuur de vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van derden en in rechte, met effect vanaf 18 maart 2015.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

A ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De heer Saleem Mohamed Nazir Mohamedhusein zal de titel "gedelegeerd bestuurder" dragen.

BESLOTEN aan David Haex en aan Helene Tijskens, beiden advocaat te 1000 Brussel, Mamixlaan 23, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor Osborne Clarke, met kantoren op hetzelfde adres, volmacht te geven om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande deze notulen te vervullen, en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen. De volmachthouder dient, te dien einde, alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is.

Voor eensluidend uittreksel,

David Haex

Lasthebber

Bijlagen bij liée Bélgiseb. Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2015
ÿþRechtsvorm : NV

Zetel : Schomhoeveweg 15 - 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Einde bestuursmandaat - Benoeming bestuurders - Intrekken bevoegdheden gedelegeed bestuurder - Benoeming gedelegeerd bestuurder - Bijzondere volmachten

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 18 maart 2015:

Na beraadslaging hebben de aandeelhouders unaniem,

BESLOTEN om het bestuursmandaat van de volgende personen te beëindigen met effect vanaf 18 maart

2015:

- de heer Suryanarayanan Sivarama Krishnan (van wie tevens het mandaat van afgevaardigd bestuurder zal

worden beëindigd);

- MLS BVBA met als vaste vertegenwoordiger Marc Stoffelen;

- Salt Waters BVBA met als vaste vertegenwoordiger Philippe Cnops.

(" )

BESLOTEN de volgende persoon met effect vanaf 18maart 2015 te herbenoemen ais bestuurder voor een periode van 6 jaar:

- Salt Waters BVBA, vertegenwoordigd door Philippe Cnops als vaste vertegenwoordiger.

BESLOTEN met effect vanaf 18 maart 2015 de volgende personen te benoemen als bestuurder voor een pericde van 6 jaar:

- De heer Saleem Mohamed Nazir Mohamedhusein, wonende te 293 Beacon Road, Bradford, BD6 3DQ, Verenigd Koninkrijk; en

- De heer Shashi Kiran Shetty, wonende te 752 Samshiba Apartment, Nargis Dutt Road, Pali Hill Band ra (West), lndië.

BESLOTEN dat het mandaat van alle bestuurders onbezoldigd wordt uitgeoefend.

BESLOTEN aan David Haex en aan Helene Tijskens, beiden advocaat te 1000 Brussel, Mamixlaan 23, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor Osborne Clarke, met kantoren op hetzelfde adres, volmacht te' geven om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling in naam en voor rekening van del vennootschap aile wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande deze notulen te vervullen, en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van. Ondernemingen. De volmachthouder dient, te dien einde, alle documenten te ondertekenen, aile nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is.

Uitteksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 18 maart 2015:

Na beraadslaging heeft de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen,

AKTE GENOMEN van het einde van het bestuursmandaat van de heer Suryanarayanan Sivarama Krishnan, met effect vanaf 18 maart 2015.

BESLOTEN de bevoegdheden van dagelijks bestuur toegekend aan de heer Suryanarayanan Sivarama' Krishnan in te trekken per 18 maart 2015.

BESLOTEN de heer Saleem Mohamed Nazir Mohamedhusein, wonende te 293 Beacon Road, Bradford, BD6-3DQ, Verenigd Koninkrijk bevoegdheden van dagelijks bestuur toe te kennen, alsook de bevoegdheid om binnen het kader van het dagelijks bestuur de vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van derden en in rechte, met effect vanaf 18 maart 2015.

Op de laatste blz, van Lulk BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

~_~.....~..~..~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111,11juii j ill 111

Ondernemingsnr : 0874.486.375 Benaming

(voluit) : AGL

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

MLS BVBA zal de titel "gedelegeerd bestuurder" dragen.

BESLOTEN aan David Haex en aan Helene Tijskens, beiden advocaat te 1000 Brussel, Marnixlaan 23, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor Osborne Clarke, met kantoren op hetzelfde adres, volmacht te geven om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande deze notulen te vervullen, en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen. De volmachthouder dient, te dien einde, alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is.

Voor eensluidend uittreksel,

David Haex

Lasthebber

Vooi ~eehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 22.07.2015 15327-0089-023

Coordonnées
AGL

Adresse
SCHOMHOEVEWEG 15 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande