AGLAIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGLAIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.706.270

Publication

19/12/2014
ÿþMod word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 9 DEC. 2014

Griftiei,ng Antwerpen

Ondernemingsnr : 0835.706.270

Benaming

(voluit) : AGLAIA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Paalstraat 38 te 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel op 25 november 2014 blijkt het volgende:

-De Algemene Vergadering neem kennis van het ontslag als zaakvoerder aangeboden door mevrouw Mandy van de Riet. Dit ontslag wordt aanvaard met éénparigheid van stemmen en gaat in per heden, 25 november 2014.

-De Algemene Vergadering benoemt, met éénparigheid van stemmen, mevrouw Marika van de Riet - van Ginneken, woonachtig te 2900 Schoten, Buizerddreef 4, tot onbezoldigd zaakvoerder. Dit mandaat vangt aan vanaf heden, 25 november 2014.

Zij heeft dit mandaat, dat voor onbepaalde duur wordt uitgeoefend, aanvaard.

De vergadering machtigt CVBA Lenaerts-Heremans & C° te 2600 Berchem, Berchemstadionstraat 76 bus 6 en/of meer in het bijzonder mevrouw Grace Van Hove en/of mevrouw Rita Van Looy en/of mevrouw inge Cassimon, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de kruispuntbank voor ondernemingen, bij de ondernemingsloketten, bij de B.T.W.-administraties en alle overige bevoegde overheidsinstanties en belastingdiensten.

Schoten, 1 december 2014

De heer Petrus van de Riet,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 14.06.2013 13173-0317-014
22/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I IlItil 1111 III lul 1111 IIII III II1I 111111

*saiaa~z+*

Neelgelegd c;t;

tar~; ~ ~

v i" i~~ LI V riochtbarrfr

vat) Xoopirar,aret teAteerpeey op ti a

Griffie

Ondernemingsnr : 0835.706.270

Benaming

(voluit) : AGLAIA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Paalstraat 38 - 2900 SCHOTEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bijkomend zaakvoerder - delegatie machten

Uit de notulen van een bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel dd 2 juli 2012 blijkt dat met ingang van heden een bijkomende zaakvoerder wordt benoemd.

Als bijkomende zaakvoerder wordt benoemd mevrouw M. VAN DE RIET, woonachtog Buizerddreef 4 te 2900 Schoten. Overeenkomstig de mogelijkheden geboden door de wet worden haar bevoegdheden verleend, exhaustief gespecifieerd, als volgt

1.De gewone briefwisseling te ondertekenen.

2.Alle koopwaren en grondstoffen nodig voor de activiteit van de vennootschap, binnen het kader van haar maatschappelijk doel te verhandelen.

3,Van de Nationale Bank van België, alle openbare besturen, maatschappijen, vennootschappen en personen, aile gelden en waarden die aan de vennootschap kunnen verschuldigd zijn, zo in kapitaal als intrest en bijhorigheden, om welke reden het ook zij, alle geconsigneerde gelden en waarden, in ontvangst te nemen en er geldig kwijting van te verlenen.

4.AIle sommen te betalen die de vennootschap aan derden schuldig zou zijn, in hoofdsom, intresten en bijhorigheden,

5.Bij banken en spaarkassen, en bij het postchequeambt, alle geldwaardige papieren en handelsdocumenten, als mandaten, cheques, wissels, orderbriefjes, overschrijvingsorders te ondertekenen, te verhandelen, te rugtekenen;

6.Van post, douane, spoorwegen, verzendkantoren en bedrijven, alle brieven, pakken, kisten, coili's, en zendingen alleraard, aangetekend of niet, al of niet met gekende of opgegeven waarde, tegen betaling of niet, in bewaring genomen of gegeven goederen of voorwerpen in ontvangst te nemen; cognossementen, vrachtbrieven en andere vervoerdocumenten over te leggen of in ontvangst te nemen, aile documenten en ontvangstbewijzen desbetreffend te ondertekenen.

7.Inventaris op te maken van aile goederen en waarden afhangende van de vennootschap.

8.De uitvoering van geldig genomen beslissingen van de zaakvoerder(s), of de individuele vertegenwoordigingsorganen verzorgen.

Uitdrukkelijk bedongen zijnde dat:

I.lnzoverre de hiervoor opgesomde handelingen of verbintenissen betrekking hebben op een bedrag, of een tegenwaarde tot voorwerp hebben van minder dan vijftienduizend (15.000) euro, zij geldig door genoemde zaakvoerder kunnen worden gesteld of aangegaan; doch inzoverre zij dit bedrag of deze waarde overtreffen deze handelingen niet behoren tot de bevoegdheid van deze bijkomende zaakvoerder.

2.Alle vastgoed verhandelingen, alle akten die betrekking hebben op hypothecaire formaliteiten die haar onroerend patrimonium kunnen belasten of effectief aantasten, ook akten van kwijting, indien zij opheffing van een hypothecaire inschrijving in voordeel van de vennootschap impliceren en akte waarbij de vennootschap zich borg stelt voor anderen, niet behoren tot de bevoegdheid' van deze bijkomende zaakvoerder, ongeacht het bedrag of de tegenwaarde van de verrichting.

De heer P. van de Riet, Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0835.706.270

111111111111N9A!111111

Neergeiegd tes griffie van de lethfibank von Koopha.,Ae! tí: Arlltverpera

op 1 4 ÛitT. c j1

Griffie De GriffiQr,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Benaming :

(voluit): AGLAIA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Buizerddreef 4, 2900 Schoten

~

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging  wiiziginq en aanpassing der statuten

Tekst :

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Tristan Sebrechts te Schoten op drie oktober tweeduizend en elf, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van de verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar volgend adres: 2900 Schoten, Paalstraat 38.

Artikel 2 van de statuten wordt dienaangaande aangepast en de eerste alinea van dit artikel zal voortaan luiden:

"De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2900 Schoten, Paalstraat 38."

Tweede beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderd twintig duizend euro (¬ 220.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) l op tweehonderd achtendertig duizend zeshonderd euro (¬ 238.600,00) en dit door middel van inbreng in speciën, zonder creatie van nieuwe aandelen.

De bestaande vennoten schrijven in naar evenredigheid op het kapitaal voor zijn volledig bedrag, en verklaren hun inschrijvingen te volstorten door inbrengen in speciën ten bedrage van :

TOTAAL : tweehonderd twintig duizend euro (¬ 220.000,00).

Bijgevolg werd het kapitaal volledig geplaatst en volgestort.

De inbrengen in geld werden, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis, onder nummer BE37 0016 5293 1328, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 3 oktober 2011, dat aan de instrumenterende notaris, werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

I De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris akte te nemen van het feit dat het kapitaal aldus daadwerkelijk verhoogd werd tot tweehonderd achtendertig duizend zeshonderd euro (¬ 238.600,00).

Derde beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van de hierna vermelde artikels der statuten te wijzigen en aan te passen zoals volgt:

Artikel 5 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

nnexes du Moniteur belge

Bijlag-- enibij het Belgisch StaátsbTád

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"Artikel 5 : Kapitaal

I Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd achtendertig duizend zeshonderd I euro (238.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst."

Vierdo beslissing

IDe vergadering beslist de instrumenterende notaris te belasten met het opstellen van de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap alsook de neerlegging ervan op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de vereiste publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Vijfde beslissing

Aanstelling bijzonder gevolmachtigde

De algemene vergadering en de zaakvoerder stellen daarop aan als bijzondere E gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, W.Y. bvba te 2980 Halle-Zoersel, Sniederspad 15, BE0888.347.774, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Johan j Claes, wonende te 2980 Halle-Zoersel, Sniederspad 15 aan wie de macht wordt verleend, I met recht van substitutie, om alle nodige of nuttige daden van uitvoering te stellen ingevolge onderhavige statutaire aanpassingen; hiertoe alle nodige documenten te tekenen en in te dienen; en alle demarches te doen bij hierbij betrokken instellingen.

Voor uittreksel, geassocieerd notaris Tristan Sebrechts.

1 Gelijktijdig neergelegd op de griffie van de handelsrechtbank te Antwerpen, afschrift akte en de gecoördineerde statuten.

~

26/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11302841*

Neergelegd

21-04-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): AGLAIA

0835706270

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2900 Schoten, Buizerddreef 4

Onderwerp akte: Oprichting

Zoals blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Tristan Sebrechts te Schoten op vijftien april tweeduizend en elf, ter registratie neergelegd, werd een vennootschap opgericht.

Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt  AGLAIA .

Deze naam zal in beide landstalen gebruikt worden.

Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2900 Schoten Buizerddreef 4.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht. Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Doel

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

Alle activiteiten die verband houden met de uitbating van een schoonheidssalon in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer maar niet uitsluitend: de pedicure en manicure, het verkopen en plaatsen van kunstnagels en aanverwante, lichaams- en gelaatsverzorging, thalasso, kuren, turkse baden, sauna, stoombaden, solarium, massages, relaxatie, fitness, ...

Alle activiteiten die verband houden met de uitbating van een afslankstudio in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer maar niet uitsluitend: de begeleiding bij en het uitwerken van afslankprogramma's, het aanbieden van trainingsprogramma's op afslanktoestellen, de verkoop van aanverwante produkten.

De groot-en kleinhandel in schoonheidsprodukten, toiletartikelen, dieetprodukten,alsook de in- en uitvoer ervan.

De groot- en kleinhandel in geschenkartikelen, toiletartikelen, dieetprodukten, ... alsook de in- en uitvoer ervan.

Het verlenen van adviezen en organiseren van seminaries, infosessies, ... betreffende schoonheidszorg, persoonlijke verzorging, styling, kleuren,...;

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter

zake.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts

uitgeoefend worden voor zover die vergunningen of erkenningen behaald worden.

Oprichters

1. De heer vAN dE RIET, Petrus Jacobus Wilhelmus, zaakvoerder, wonende te 2900 Schoten, Buizerddreef 4

2. Mevrouw vAN GINNEKEN, Maria Henrica, wonende te 2900 Schoten, Buizerddreef 4

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro. Het kapitaal dient derhalve nog volstort te worden ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) als volgt:

een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) door de heer Piet van de Riet, voornoemd.

een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) door mevrouw van Ginneken Maria, voornoemd.

Zaakvoerder(s) - algemeen

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere verhinderde of afwezige zaakvoerder kan schriftelijk, telegrafisch, per e-mail, per telex of telefax stemmen of op dergelijke wijze volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei, om 17.00 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Stemmen

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen. Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de huidige statuten.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling

Van deze winst wordt vijf procent (5%) voorafgenomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve van één tiende van het kapitaal is bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden. Verdeling vereffeningsaldo

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen. Slotverklaringen

Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend dertien.

Aanstelling zaakvoerder(s).

Met éénparigheid worden overeenkomstig artikel 256 van het Wetboek van Vennootschappen tot zaakvoerder benoemd :

- De heer Petrus VAN DE RIET voornoemd, nationaal nummer 620123-585-34

Voornoemde zaakvoerder verklaart deze opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanstelling verzet.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Commissarissen.

Op grond van de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van vennootschappenwet, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

Aanstelling bijzonder gevolmachtigde

Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, wordt aangesteld : W.Y. bvba te 2980 Halle-Zoersel, Sniederspad 15, BE0888.347.774, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Johan Claes, wonende te 2980 Halle-Zoersel, Sniederspad 15, waarvoor kan optreden een van haar organieke vertegenwoordigers of aangestelden, aan wie de macht wordt verleend, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving  met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving  van de vennootschap via de ondernemingsloketten in het rechtspersonenregister/de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-plichtige, alsook om het nodige te doen bij alle fiscale, sociaalrechtelijke en andere instanties uit hoofde van onderhavige oprichting.

Voor uittreksel : de notaris, Tristan Sebrechts

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.09.2015, NGL 29.09.2015 15605-0045-014

Coordonnées
AGLAIA

Adresse
PAALSTRAAT 38 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande