AGOVERNO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AGOVERNO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.067.062

Publication

20/06/2011
ÿþ ~! Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111,11j1!ej3*

ui

"

Neergelegd ier griffie van de Rechtbank

van Koophandel le Antwerpen, op

Griffie G 7 }uNi 2011

Ondernemingsar : 0436 067 062

Benaming

(voluit) AGOVERNO fN VEREFFENING

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : LODE SELLAAN 14, 2100 ANTWERPEN (DEURNE)

Onderwerp akte ; AFSLUITING VEREFFENING

Ten jare tweeduizend en elf, op zeventien mei om tien uur, op de maatschappelijke zetel van de

" vennootschap, is de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen van de naamloze vennootschap AGOVERNO - in vereffening, die haar zetel heeft te 2100 Antwerpen (Deume), Lode Sellaan 14.

De vennootschap werd opgericht onder de benaming 'Vinbloc' op datum van 13 december 1988 ingevolge akte verleden voor notaris Leo De Block, notaris te Sint-Amands en bekendgemaakt in de bijlage tot het: Belgisch Staatsblad van 11 januari 1989 onder nummer 890111-194. De statuten van de vennootschap werden gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Johan Verstraete te Sint-Niklaas op 6 december 2000, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 januari 2001 onder nummer 20010104-758

Vennootschap die ontbonden en in vereffening gebracht is bij akte verleden voor notaris Vincent Lesseliers te Beveren op 24 november 2010, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 januari 20111 onder nummer 20110117-0008281.

Het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming tot vereffenaar van de heer DE BLOCK Jeroen, werd. goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen tijdens de buitengewone openbare terechtzitting van 15 december 2010.

Het verzoekschrift tot homologatie van het verdelingsplan opgesteld door de heer DE BLOCK Jeroen in het' kader van de sluiting van de vereffening, werd goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen: tijdens de buitengewone openbare terechtzitting van 20 april 2011.

De vergadering neemt met eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT : Gelet op het feit dat de vennootschap niet meer actief is, geen activa meer dienen te: worden gerealiseerd noch passiva te worden vereffend, behoudens deze omschreven in de verdelingsstaat: ingediend ter griffie op 21 maart 2011, opgesteld door de vereffenaar, en goedgekeurd door de Rechtbank van. Koophandel te Antwerpen op 20 april 2011, waardoor de aandeelhouders verklaren zich te verbinden voor de eventuele betaling en de inning in persoonlijke naam, kan onmiddellijk worden overgegaan tot sluiting van de vereffening.

TWEEDE BESLUIT : De vergadering verleent volledige en onbeperkte decharge aan de vereffenaar voor de; uitvoering van zijn mandaat.

DERDE BESLUIT: De vergadering verleent volledige en onbeperkte decharge aan de bestuurders voor het vervullen van hun taak vanaf de invereffeningstelling tot de homologatie van de benoeming van de vereffenaar.

VEERDE BESLUIT : De vergadering verklaart dat de vereffening afgesloten is en de naamloze vennootschap "AGOVERNO", in vereffening, met zetel te 2100 Antwerpen (Deume), Lode Sellaan 14, op heden: 17 mei 2011, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening. De boeken en, bescheiden van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan Dhr. Luc DE BLOCK, Pastoor Wouterstraat 7 .

bus 2, 2650 Edegem, die ze moet bewaren gedurende een termijn van vijf jaar. "

Na afhandeling van de agenda wordt de vergadering gesloten om elf uur dertig minuten. Na lezing en:

goedkeuring van de onderhavige notulen ondertekend,

DE BLOCK JEROEN, vereffenaar

Bijlagen : - verslag en verdelingsplan van de vereffenaar

- homologatie verdelingsplan dd.20 april 2011

C1.. . de laatste blz. van Luik B

Op vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Bèigiscfi Staatsbl d - 20706/20I1- Annexes du Moniteur belge

17/01/2011
ÿþ mod 2.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ileérgelegd ter griffie van do Rethtleni *ne Knr~phaezd." ; he AdlltrefgeA, op.

0 3 el. 2011

Griffie

ve behc aan Beo Staal

IIui

*11008281*

fl1111

0111

111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0436.067.062

Benaming : AGOVERNO

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel _ Lode Sellaan 14

2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte :NV: ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats Beveren op vierentwintig november tweeduizend en tien, "Geregistreerd vier bladen geen verzendingen te Beveren, registratie de 25 november 2010 boek 449 blad 8 vak 8. Ontvangen vijfentwintig euro. Voor de ontvanger w.g. De inspecteur bij een fiscaal bestuur Van de Perre E.", dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "AGOVERNO" met zetel te 2100 Deurne, Lode Sellaan 14, (de vennootschap werd opgericht onder de benaming 'Vinbloc' blijkens akte verleden voor notaris Leo De Block te Sint-Amands op dertien december negentienhonderd achtentachtig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van elf januari daarna onder nummer 890111-194; de statuten van de vennootschap werden gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Johan Verstraete te Sint-Niklaas op zes december tweeduizend, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vier januari tweeduizend en één, onder nummer 20010104-758), RPR Antwerpen, B.T.W-nummer BE 0436.067.062, met éénparigheid van stemmen, ondermeer volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit: Verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van actief en passief afgesloten op 30 september 2010.

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de bedrijfsrevisor Georges Koslowski, over gemelde staat van actief en passief, gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in de volgende bewoordingen:

"ln het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap NV Agovemo een boekhoudkundige staat afgesloten op 30-

.; 09-2010 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 109.750, 29 ¬ en een netto actief van 101.351, 78 E Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de

toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaars.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Aldus opgemaakt te Sint-Niklaas op 27-10-2010."

De aanwezige vennoten erkennen kennis genomen te hebben van dit verslag.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

Tweede besluit: vervroegde ontbinding

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en haar in vereffening te stellen, te rekenen van heden.

Derde besluit: benoeming der vereffenaars

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

rood 2.1

De vergadering stelt aan als vereffenaar: de heer DE BLOCK Jeroen, voornoemd. Hier aanwezig en aanvaardend. De heer De Block Jeroen bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van Koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

Indien de rechtbank van Koophandel de aanstelling van deze vereffenaar niet homologeert, wordt als vereffenaar voorgesteld de heer De Block Koenraad, voornoemd.

Vierde besluit: bevoegdheden en emolumenten der vereffenaars

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Hij kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van

Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij wordt uitdrukkelijk gemachtigd om het verzoekschrift te ondertekenen tot homologatie van zijn benoeming of die van de voornoemde plaatsvervanger.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

Hij wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijden een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

Vijfde besluit: ontslaq bestuurders en 4elegeerd bestuurder

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van volgende bestuurders :

- 1) De heer DE BLOCK Koenraad, thans ongehuwd, geboren te Dendermonde op zeven

september negentienhonderd zeventig, (ID 590-8730615-59 - RR 70.09.07-063.96), wonende te 9255 Buggenhout, Lentepark 44.

2) De heer DE BLOCK Pieter, ongehuwd, geboren te Dendermonde op achttien augustus negentienhonderd zesenzeventig, (ID 590-7681001-82 - RR 76.08.18-217.22), wonende te 9255 Buggenhout, Lentepark 44.

3) Mevrouw DE BLOCK Griet, ongehuwd, geboren te Dendermonde op drieëntwintig december negentienhonderd tachtig, (ID 590-8474778-11 - RR 80.12.23-296.02), wonende te 9255 Buggenhout, Lentepark 44.

4) De heer DE BLOCK Jeroens ongehuwd, geboren te Dendermonde op vijf oktober '

negentienhonderd negenenzeventig, (ID 591-1299799-04 - RR 79.10.05-139.82),

wonende te 9255 Buggenhout, Lentepark 44.

en volgende gedelegeerd bestuurder : DE BLOCK Pieter, voornoemd.

De vergadering verleent kwijting aan de bestuurders en gedelegeerd bestuurder voor de

door hen tot op heden waargenomen bestuur.

Zesde besluit: aanpassing statuten

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten

als volgt aan te passen en te coördineren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de

vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en

vervangen door volgende tekst:

Artikel ?  De vennootschap opgericht in de vorm van een naamloze vennootschap is in

vereffening. Haar benaming luidt "Agovemo in vereffening".

Artikel 2  De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3  De vennootschap heeft tot doel :

De aankoop- en de verkoop, de agentuur, klein- en groothandel, makelarij en comissionering

van:

.J Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

















- alle wijnen, likeuren, alcoholische en geestrijke dranken en toebehoren;

- alle glas- en porseleinwerk, kristal en geschenkartikelen;

- antiek en brokant, kunstvoorwerpen en tweedehandse voorwerpen;

boekwerken en alle andere publicaties over wijn, kunst en antiek of in verband met

andere voornoemde artikelen;

aan- en verkoop, huur en verhuur en onderverhuur van onroerende goederen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun ratie en

toepassing van bijhorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing;

realisatie van programma's en gebruiksklare systemen;

analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie : ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur;

- het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's;

- het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via diverse media;

het maken van foto's voor bedrijven en particulieren: portretfotografie, mode- en reclamefotografie, fotografie ten behoeve van uitgeverijen, toeristische doeleinden, bemiddelaars in onroerende goederen, lucht- en onderwaterfotografie; de industriële vormgeving;

Dit alles in de ruimste zin van het woord, zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks voor hun geheel of gedeeltelijk verwant zijn met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen in de ruimste zin.

De vennootschap mag eveneens hetzij bij middel van inbreng, afstand, volledige of gedeeltelijk samensmelting, onderschrijving, financiële tussenkomst onder om het even welke vorm en voor zover de wet zulks zal toelaten, zich interesseren in alle bedrijven of vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig is of die van aard zijn de uitbreiding van haar doel te verwezenlijken. Zij zal ondermeer mogen deelnemen in hun bestuur en alle assistentie verlenen op om het even welke wijze, onder andere in technische, commerciële, administratieve en financiële aangelegenheden, hierin begrepen onder de vorm van borgstelling, avalverlening, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire en / of andere waarborgen verstrekken, dit alles voor zover de wet zulks zal toelaten.

Artikel 4  De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2100 Deurre, Lode Sellaan 14 en

wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3

van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5  Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestig duizend euro

(62.000,00 EUR) en is verdeeld in duizend tweehonderd vijftig aandelen (1.250), zonder nominale waarde.

Artikel 6  De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van cie algemene vergadering.

Artikel 7  Het boekjaar loopt van 1 juni tot 30 juni van het volgende jaar.

Artikel 8  De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de vierde vrijdag van de maand juni om 20 uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9 - Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10 - De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11 - In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12 - Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.. . .

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengeuvóne vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

Bij beschikking gewezen door de Rechtbank van Koophandel van het gerechtelijk arrondissement Antwerpen dd. 15 december 2010, is de benoeming van de vereffenaar van de " naamloze vennootschap Agovemo, gehomologeerd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Neergelegde stukken: - de expeditie van de akte houdende het bankattest

- beschikking houdende homologatie vereffenaar;

-verslag zaakvoerder met staat van activa en passiva

-verslag extern accountant

Vincent Lesseliers,

Notaris te Beveren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

05/10/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 28.09.2010, NGL 28.09.2010 10563-0482-012
03/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.09.2009, NGL 30.11.2009 09870-0281-011
27/11/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 29.09.2008, NGL 21.11.2008 08821-0128-011
24/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 28.09.2007, NGL 19.12.2007 07839-0246-013
29/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 25.09.2006, NGL 19.01.2007 07021-3646-012
24/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 29.09.2005, NGL 18.01.2006 06021-2077-012
07/10/2004 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 27.09.2004, NGL 01.10.2004 04701-4360-013
01/06/2004 : DE042971
08/12/2003 : DE042971
25/06/2003 : DE042971
14/11/2002 : DE042971
07/11/2001 : DE042971
11/01/1989 : DE42971

Coordonnées
AGOVERNO

Adresse
LODE SELLAAN 14 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande