AGR GEVELREINIGING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGR GEVELREINIGING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.106.578

Publication

10/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 28.02.2014 14058-0110-012
07/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lii 11111,~11.1t1;1111111111

Neergelegd ter griffievan echtbank

van Koophandel te Antwerpen,

Griffie 2 6 OKT 2013

Ondernemingsnr : 0843.106.578

Benaming

(voluit) : AGR GEVELREINIGING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lammergierstraat 55 - 2100 Antwerpen-Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG- EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Het blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennoot van de B,V.B.A, "AGR GEVELREINIGING" gehouden op de zetel van de vennootschap op 28 juni 2013; dat met algemeenheid van stemmen besloten werd:

1) vanaf 28 juni 2013 het ontslag ais zaakvoerder te aanvaarden van mevrouw DE BOECK Tarra, wonende te Antwerpen-Deume, Lammergierstraat 55, en haar wordt volledige kwijting verleend voor het door haar gevoerde bestuur tot 28 juni 2013;

2) vanaf 28 juni 2013 en voor onbepaalde duur aan te stellen ais zaakvoerder van de vennootschap: de heer STOOPS Luc, wonende te Antwerpen-Deume, Lammergierstraat 55, welk mandaat door hem aanvaard werd.

Antwerpen-Deurne, 28/06/2013

Luc Stoops

Zaakvoerder

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de lnstrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

flhI1ANII1II] 0WIIAVVI9*IIIIAI

X13366

0843' 106-578

AGR Gevelreiniging

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort)



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lammergierstraat 55/1 (gelijkvloers) oc, (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - aanstelling zaakvoerder

Uit een akte verleden voor Marc Verhoeven, notaris met standplaats te Antwerpen, district Deume, op 12 januari 2012, nog te registreren, blijkt dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AGR Gevelreiniging", met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Lammergierstraat 5511 (gelijkvloers), door:

Mevrouw DE BOECK Tarra, wonende te 2100 Antwerpen-Deume, Lammergierstraat 55.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

-Reiniging van gevels, behandelen met waterafstotende producten van gevels en daken, voegwerken, elastische voegwerken, schilderwerken, zandstralen van gebouwen, pleister- en stukadoorswerk, dakwerken, diverse karweiwerken en overige werkzaamheden in de bouw.

-Handelsbemiddeling.

-Het beheer van beleggingen en vermogens, en tevens het patrimonium gevormd door inbrengen en bestaande uit roerende beleggingen en onroerende goederen te behouden, in de meest ruime zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

-De aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille.

De vennootschap heeft eveneens als doel de verwezenlijking van verrichtingen met betrekking tot het kopen, het verkopen en het verhuren van onroerende goederen..

Zij kan bovendien alle niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

Zij kan met name door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke manier belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming in België of in het buitenland die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of verwant doel nastreeft of die in staat is er de uitbreiding en de ontwikkeling van te bevorderen.

Zij kan aan alle vennootschappen lenen en zich voor hen borg stellen, zelfs hypothecair.

-Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord, aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie of informatica, met uitsluiting van beleggingsadvies.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van alle aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, mandaten als bestuurder waarnemen, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E). Het is vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/duizend achthonderd zestigste (111.860ste) van het maatschappelijk kapitaal, waarop volledig werd ingeschreven door voornoemde mevrouw Tarra De Boeck. De aandelen werden ten

Ucettick,ç ' .~,t., t"" ' ~ ?:~,~Ps~âOs~~f

'r rti.

;U:2%29,24 69

2 6 JAN, 2012

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

belope van twee/derde volstort. Het bewijsattest hiervan, afgeleverd door Centea op 12 januari 2012, werd' overhandig aan de instrumenterende notaris.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder,

De algemene vergadering kan beslissen de zaakvoerder een vaste of veranderlijke bezoldiging toe te kennen.

Werd aangesteld als niet-statuta ire zaakvoerder voor onbepaalde duur, voornoemde mevrouw Tarra De Boeck,

Jaarvergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden op de tweede vrijdag van de maand december om 16 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel; terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli van elk jaar en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar gaat in op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op 30 juni 2013.

Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto winst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de bestemming ervan bepaalt. Tot vorming van een reserve kan evenwel slechts besloten worden met éénparigheid van stemmen, rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Ontbinding - Vereffening - Verdeling: Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding. Het batig saldo van de vereffening, na betaling van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Volmacht: Volmacht wordt gegeven aan de naamloze vennootschap Fisc & Div, Ter Voort 132 te 2260 Westerlo, en aan alle bedienden en aangestelden van deze vennootschap, met recht van indeplaatsstelling, tot het vervullen van alle formaliteiten die verschuldigd zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en alle belastingadministraties, en onder meer met betrekking tot de aanvraag van een vestigingattest, de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het desbetreffende ondernemingsloket en/of wijziging van deze inschrijving en het uitvoeren van alle administratieve verrichtingen van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. --

Marc Verhoeven, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 11.12.2015, NGL 26.01.2016 16028-0067-014

Coordonnées
AGR GEVELREINIGING

Adresse
LAMMERGIERSTRAAT 55, BUS 1 (GELIJKVLOERS) 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande