AGRI-ESBE LOGISTICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGRI-ESBE LOGISTICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.778.463

Publication

08/09/2014
ÿþVoor-behoude aan het Beigisci Staatsbia

Mod1Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d- nicfp

Rechtbank van koophandel

1 1 1 1 1 1 1 11111111 1 1) 111*1 III! III

Ondernerningsnr : 0540.778.463

Benaming

(voluit) : AGRI-ESBE Logistics

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kielsbroekli, Groothandelsmarkt, Magazijnen 20-21-22-23 -2020 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing van maatschappelijke zetel

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel

verplaatst vanaf 01/08/2014 naar:

1 Anweipen

28 AUG. 2014

afdeling Antwerpen





G riffie

Dorp 49 te 2230 Herse

Marc Couder

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oin(en) bevoegd (le rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

23/10/2013
ÿþe

Mod Word 11.5



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



aa~irim~~io~

*13161 7*

Ondernemingsar :

Benaming

(voluit) : AGRI-ESBE Logistics

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, oik

,

2013

Griffie

Q54 Q " 778 . 463

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Kielsbroek 4, Groothandelsmarkt, Magazijnen 20-21-22-23, 2020 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Antoinette LEONARD, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op 10 oktober 2013 dat: a) De heer COUDER Marc Paule Emile, geboren te Antwerpen op 16 februari 1972, identiteitskaartnummer 591-7906782-26, nationaal nummer 72.02.16 281-86, ongehuwd, wonende te 2230 Herselt, Dorp 49 en b) De heer MULA VERA Francisco, geboren te Lorca (Spanje) op 4 april 1968, van Spaanse nationaliteit, ongehuwd, wonende te Spanje, Lorca Murcie, Calte Telefonica La Hoya 17, ondergetekende Notaris verzocht hebben de statuten op te richten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AGRI-ESBE Logistics, waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en volledig geplaatst is.

1. Plaatsing van en storting op het kapitaal

De oprichters verklaren en erkennen dat het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is. Het is verdeeld in zevenhonderd vierenveertig (744) gelijke aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde op heden van elk vijfentwintig euro (¬ 25,00).

2. Inbreng in geld - vergoeding door aandelen

a) de heer Couder Marc, boven vermelde oprichter sub a., verklaart in te schrijven op driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen en zich te verbinden tot inbreng te doen in geld van een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) welk bedrag volstort wordt voor één derde, hetzij voor drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00);

b) de heer Mula Vera Francisco boven vermelde oprichter sub b., verklaart in te schrijven op driehonderd

tweeënzeventig (372) aandelen en zich te verbinden tot inbreng te doen in geld van een bedrag van

negenduizend driehonderd euro (E 9.300,00) welk bedrag volstort wordt voor één derde, hetzij voor drieduizend

honderd euro (¬ 3.100,00);

De oprichters verklaren op aile aandelen ingeschreven en deze volstort te hebben ten belope van één derde

zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van zesduizend tweehonderd

euro (¬ 6.200,00),

De statuten vernielde hetgeen hieronder volgt :

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de naam; "AGRI-ESSE Logistics",

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2020 Antwerpen, Kielsbroek 4, Groothandelsmarkt,

Magazijnen 20-21-22-23.

Hij kan, bij besluit van het bestuur, naar elke andere plaats in België worden overgebracht.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

bekendgemaakt door toedoen van het bestuur.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

Groot- en detailhandel, invoer en uitvoer, aankoop- en verkoop van groenten en fruit, kruiden, wijnen en

conserves.

Etiketering van de voormelde goederen

Opslag in koelpakhuizen

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk

doch niet uitsluitend op het vlak van management, automatisering, informatie-technologie, marketing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheér en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

- Het verwerven en het aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur,

Artikel 5.- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door zevenhonderd vierenveertig (744) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro bij de oprichting.

Artikel 6.- Wijziging van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden door besluit der algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, moeten de nieuwe aandelen bij voorrang worden aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De openstelling van de inschrijving en het tijdvak waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend zullen door de algemene vergadering worden bepaald en aangekondigd bij aangetekende brief verzonden aan ieder vennoot.

Op de aandelen waarop aldus niet werd ingeschreven kart slechts worden ingeschreven door de in artikel 7 - derde alinea van huidige statuten aangeduide personen of door elk andere persoon mits instemming van tenminste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

Bij kapitaalvermindering moeten de oproepingen de modaliteiten en het doel van de voorgestelde vermindering vermelden.

Artikel 7.- Overdracht en overgang van aandelen.

Wanneer en zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze zijn aandelen geheel of gedeeltelijk afstaan in voordeel van om het even welke persoon.

Wanneer er verschillende vennoten zijn, mogen de aandelen niet worden overgedragen onderlevenden era ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten die het voorwerp zijn van de overdracht of overgang.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, zijn bloedverwanten in rechte, opgaande of nederdalende lijn of aan een andere vennoot.

e , i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van

derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 8.- Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de

algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college van

zaakvoerders vormen "het bestuur" van de vennootschap.

De algemene vergadering kan hen een jaarlijkse, vaste of veranderlijke, vergoeding toekennen.

Artikel 9.- Vertegenwoordiging jegens derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle

handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap,

behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Het bestuur kan bijzondere machten toekennen aan iedere lasthebbers.

Artikel 10: Controle.

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekeningen en op de reg elmatigheid

van de verrichtingen weer te geven in deze rekeningen zal aan één of meer commissarissen worden

opgedragen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der

Bedrijfsrevisoren.

De bezoldiging van de commissaris(Sen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering

vastgesteld. De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar.

Nochtans, bij afwijking van de eerste alinea van huidig artikel, is de benoeming van één of meer

commissarissen niet verplicht, wanneer de vennootschap aan de wettelijke criteria beantwoordt.

Artikel 11. - Algemene vergaderingen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen.

Ieder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni

om 20 uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde

uur, plaatsvinden.

Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens de belangen van de

vennootschap het vereisen.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in

België, aangeduid in de oproepingen; deze gebeuren per aangetekende brief, verzonden vijftien dagen vóór de

datum van de vergadering, en vermelden de agenda.

Artikel 12.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding afgesloten en stelt het bestuur de inventaris en de

jaarrekening op.

Artikel 13.- Winstverdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk

reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 14.- Ontbinding - Vereffening.

Bij ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering één of meer

vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van vereffening bepalen.

Zij wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillissement of kennelijk onvermogen van een

vennoot.

Artikel 15.- Verdeling.

Na verwezenlijking van de activa en betaling van alle schulden of consignatie van de daartoe nodige gelden,

zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun afbetaald bedrag

en het overschot zal onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van het aantal aandelen die zij

bezitten,

Artikel 16.- Gemeen recht.

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar de wettelijke beschikking en.

III, SLOTBEPALINGEN

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld, treffen de comparanten in uitvoering van de wettelijke en statutaire

voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de

vennootschap volgende beslissingen, en verlenen wij Notaris akte van volgende verklaringen:

1) Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op heden en zal afgesloten worden op 31 december 2014.

2) De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

3) De oprichters verklaren het aantal zaakvoerders vast te stellen op één:

Zij verklaren als niet-statutair zaakvoerders te benoemen:

-De heer Couder Marc, voornoemde oprichter sub a., die aanvaardt.

f " i

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene , vergadering.

Partijen verklaren door de ondergetekende notaris op de hoogte gebracht te zijn van de wettelijke verbodsbepalingen en onverenigbaarheden met het uitoefenen van een mandaat in een vennootschap.

4) Daar de normen, vastgesteld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, volgens de verwachtingen niet overschreden zullen worden, wordt er thans geen commissaris benoemd.

VOLMACHT

Door de heer Couder Marc, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap) wordt een bijzondere volmacht, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, verleend aan de Heer De Knijf Jos, Markt 3435 te 1780 Wemmel en haar gevolmachtigden!vertegenwoordigers) om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondememingsloketten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BVBA - SPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

Rue F. Robbrechtsstraat 33

1780 WEMMEL

Tél (02)460.46.10 - Fax (02)460.08.38

Opgemaakt te Wemmel op 11 oktober 2013

Tegelijk neergelegd : twee uitgiften

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Haam en handtekening

C

Voorbehouden aan het Belgisch SEaatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 26.08.2016 16469-0427-015
16/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AGRI-ESBE LOGISTICS

Adresse
DORP 49 2230 HERSELT

Code postal : 2230
Localité : HERSELT
Commune : HERSELT
Province : Anvers
Région : Région flamande