AGRI FOOD & FEED BROKERS

NV


Dénomination : AGRI FOOD & FEED BROKERS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 478.045.692

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 26.08.2014 14468-0026-008
22/03/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0478.045.692

Benaming

(voluit) AGRI FOOD & FEED BROKERS

(verkort)

tale

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

II!

iN

i

uhI

fesegelegd ier treffia mi de Reththad van ifoopligrº%dei Antwerpen, op

.1 3 HAIRI 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2240 Zandhoven, Liersebaan 83.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Invereffeningstelling -aanduiding vereffenaar -ontslag en décharge bestuurders - volmacht

Het blijkt uit een akte verleden op 26 december 2012, geregistreerd 2 bladen, 0 verzendingen te Antwerpen, 9e kantoor der registratie op 9 januari 2013. Boek 233 blad 95 vak 6. Ontvangen: ¬ 25,00. De e.a. inspecteur, (get) C.VAN ELSEN, dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, ingeschreven in de Kruispuntbank te Antwerpen onder nummer BE 0899.286.109, BTW-nummer 899.286.109, in mijn kantoor te Antwerpen (Linkeroever), Blancefloerlaan 101, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap AGRI FOOD & FEED BROKERS, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2240 Zandhoven, Liersebaan 83. igeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0478.045.692 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0478.045.692. Opgericht bij akte verleden voor Bernard Dubois notaris te Temse, op 26 juli 2002, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad onder nummer 2002-08-14/214.

Toelichting door de voorzitter :

A, Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda :

-Kennisname van het verslag en toelichting bedoeld in artikel 181 § 1 van de Vennootschapswet en invereffeningstelling

-aanduiding vereffenaar en vaststelling van de omvang van zijn bevoegdheid

-ontslag en décharge bestuurders

-volmacht rechtspersonenregister, kruispuntbank ondernemingen, belastingen, sociale zekerheid

B. Dat zevenhonderd aandelen, op het geheel van de duizend aandelen, op deze vergadering vertegenwoordigd zijn.

C. dat aan de vennoten en bestuurders tijdig conform artikel 533 en volgende Wetboek van Vennootschappen de te bezorgen stukken werden verzonden of afgeleverd.

Dat de bijeenroepingen die de agenda vermelden werden gedaan door middel van aangetekende brieven verzonden op tien december laatst aan alle aandeelhouders ingeschreven in het register van aandelen van de vennootschap

Ik notaris verwees naar artikel 535 Wetboek van Vennootschappen dat luidt ais volgt:

"Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens dit wetboek moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift van deze stukken gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

ledere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking' van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de; algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen."

en naar art 533 van zelfde wetboek dat meldt: "(.,.)Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld; deze mededeling geschiedt door middel van een gewone brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden overgelegd.

Op do laatste blz. van Luik vcrm .trien : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met mededeling van de oproepingen worden volstaan; dergelijke mededeling geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit. (Bij de genoteerde vennootschappen wordt tevens het voorstel van het auditcomité over de benoeming van een commissaris of van de bedrijfsrevisor belast met de controle van de geconsolideerde jaarrekening geagendeerd. Hetzelfde geldt bij de hernieuwing van deze benoeming. (...)"

De statuten houden geen verdere bepalingen omtrent de bijeenroeping in, verklaart de voorzitter aan de vergadering.

C. Dat om de vergadering bij te wonen, de aanwezige aandeelhouders de formaliteiten om tot de vergadering toegelaten te worden hebben nageleefd.te weten zij dienden vijf volle dagen voor de datum van de Algemene Vergadering hun inzicht te kennen geven om de vergadering bij te wonen.

D. Dat er thans duizend aandelen zijn.

Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat er thans zevenhonderd aandelen op deze vergadering vertegenwoordigd zijn, hetzij meer dan de helft van het maatschappelijk kapitaal.

Vaststelling

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. Zij stelt vast dat zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

l3eraadslaging en besluiten

De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen

EERSTE BESLISSING

Eerste beslissing

De raad van bestuur stelt voor de vennootschap in vereffening te stellen, gelet op volgende redenen : "De vennootschap werd destijds opgericht op de (huidige) aandeelhouders de mogelijkheid te bieden om gezamelijke activiteiten te ontwikkelen via de vennootschap als makelaar. aan deze samenwerking is ion de loop van 2012 een einde gekomen. De raad van bestuur komt tot de vaststelling dat de vennootschap geen operationele activiteiten meer voert, geen werknemers in dienst heeft en geen onroerende goederen bezit, en dat er geen aanwijzingen zijn dat de vennootschap opnieuw activiteiten zal uitoefenen in de toekomst."

De raad van bestuur legt aan de vergadering een staat van actief en passief voor welke de toestand van de vennootschap op eenendertig oktober tweeduizend en twaalf weergeeft. De raad van bestuur brengt hierover verslag uit en beantwoordt de vragen welke de aandeelhouders hierover stellen.

De heer : Marc Schoofs, bedrijfsrevisor, optredende voor rekening van de burgerlijke BVBA Marc Schoofs & C°te 2610 Wilrijk, Prins Boudewijniaan 177-179, bracht verslag uit over de staat van actief en passief. Een exemplaar van de gezegde staat, van het verslag van de raad van bestuur en van de heer bedrijfsrevisor werden aan de ondergetekende notaris voorgelegd. Hij zal van elk van deze stukken een exemplaar bewaren,

De voorzitter merkt op uitdrukkelijke vraag van mij, notaris op dat het verslag door het bestuursorgaan, een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld en het verslag van de bedrijfsrevisor door het bestuursorgaan aangewezen, aan de vennoten werd verzonden overeenkomstig artikel 535 W, Venn.

De conclusies van het verslag van de bedrijfrevisor luiden letterlijk als volgt: "in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de raad van bestuur van de BV$ Agri Food & Feed Brokers een boekhoudkundige staat afgesloten op eenendertig oktober 2012 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap ee balanstotaal opgeeft van 126.199,83 ¬ en een netto-passief van -- 24.978,44¬

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre dat de vooruitzichten van de raad van bestuur zullen gerealiseerd worden door de vereffenaar.

Opgesteld te Antwerpen op 7 december 2012".

Op vraag van ondergetekende notaris verklaren al de aandeelhouders de gezegde stukken tevoren te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden op vervroegde wijze vanaf heden, zodat de vennootschap in vereffening treedt.

Na onderzoek, bevestigt ondergetekende notaris, conform artikel 181 § 4 van de Vennootschappenwet, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is uit hoofde van artikel 181 § 1 van de Vennootschappenwet.

Ondergetekende notaris wijst de comparanten op de verplichting op aile stukken uitgaande van de vennootschap na de naam van de vennootschap de melding "in vereffening" op te nemen.

Tweede beslissing

De vergadering beslist aan te stellen tot vereffenaar: de naamloze vennootschap Sesi, voornoemd, Hier tegenwoordig en aanvaardend, welke aanduidt als vast vertegenwoordiger SELS Gino Ludwig Octaaf Mariette, geboren te Antwerpen op 14 juli 1960, rijksregisternummer 60.07.14-207.03, wonende te 2240 Zandhoven, Liersebaan 79, In zijn hoedanigheid van afgevaardigd bestuurder,

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden, namelijk deze vermeld in de artikel 186 van de Vennootschapswet, zonder beroep te moeten doen op de machtiging door een nieuwe algemene vergadering. ln de gevallen gesteld in artikels 187 van gezegde wet is echter de machtiging van de

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

algemene vergadering vereist. Hij wordt ervan vrijgesteld boedelbeschrijving te doen opmaken en kan verwijzen naar de boeken en registers van de vennootschap, Hij kan derden in zijn plaats stellen, maar slechts voor welbepaalde en bijzondere opdrachten.

Tenzij bijzondere afvaardiging door de vereffenaar, worden alle akten die de in vereffening zijnde vennootschap verbinden door de vereffenaars of door één hunner ondertekend; ten overstaan van derden moeten hij zijn bevoegdheden niet verantwoorden.

De vereffenaar zal behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering zijn mandaat onbezoldigd uitvoeren.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de aanstelling van de vereffenaar dient te worden bevestigd door de bevoegde rechtbank en dat de vereffenaar pas in functie treedt na deze bevestiging.

De vereffenaar zal een verzoekschrift strekkende tot het bekomen van de homologatie van zijn aanstelling moeten ondertekenen en indienen en dat binnen zo kort mogelijke tijd a heden, mede gelet op de termijnen voorzien voor publicatie. Voor zover nodig geeft de algemene vergadering aan de vereffenaar hiervoor ' aangesteld bijzondere volmacht tot het indienen van dit verzoek tot homologaties

De vereffenaar zal voorts de verplichtingen dienen na te komen door het Wetboek van Vennootschappen aan hem opgelegd.

Derde beslissing

Door de in vereffeningstelling wordt het mandaat van de raad van bestuur beëindigd. De huidige bestuurders en gedelegeerd bestuurder wordt kwijting en décharge verleend over het door hem gevoerde bestuur, onder voorbehoud echter voor hetgeen zou kunnen blijken uit het verslag van de vereffenaar.

Vierde Beslissing

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOFIB, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2850 Boom, Esperantostraat 1, om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met het nemen van inschrijving bij en in verband met de Kruispuntbank Ondernemingen, de BTW-administratie en de Directe Belastingen, met daarin begrepen het verrichten van doorhalingen, opheffingen, wijzigingen en uitbreidingen van deze inschrijvingen en het ervan afstand doen en het verrichten van alle formaliteiten en aanvragen.

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om twaalf uur vijftien

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge





-mede neergelegd afschrift













Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

21/12/2012
ÿþfi

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

Mod werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbav(

van Koophandel te Antwerpen, op

ri 1 DEC. 2012

Griffie

l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

' Ondernemingsnr : 0478045692

' Benaming

(voluit) : AGRI FOOD & FEED BROKERS

(verkort) ;

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Liersebaan 83, 2240 Zandhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming bestuurders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 17 oktober 2012 blijkt dat het mandaat van bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de BVBA PR&S met als vaste vertegenwoordiger de heer Pascal Reyniers werd beëindigd en dit met ingang van 17 oktober 2012,

Uit diezelfde notulen blijkt dat de heer Gino Sels werd benoemd als bestuurder van de vennootschap met ingang van 17 oktober 2012 tot de volgende jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders. Het mandaat wordt niet bezoldigd.

Oe aandeelhouders hebben tevens beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heren Frédéric Verspreeuwen en Herbert Felix advocaten bij het advocatenkantoor Astrea, woonplaats kiezende te Antwerpen,! Roderveldlaan 3, teneinde alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle handelingen te verrichten en aile documenten te tekenen met het oog op aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de, neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten).

Voor eensluidend verklaard,

Getekend,

[3e heer

Herbert Felix

Gevolmachtigd lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 31.08.2012 12526-0374-008
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 26.07.2011 11336-0225-010
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 29.06.2010 10241-0047-010
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 21.08.2009 09610-0377-010
14/05/2009 : AN351364
08/08/2008 : AN351364
02/07/2008 : AN351364
04/07/2007 : AN351364
05/07/2006 : AN351364
03/11/2005 : AN351364
20/07/2005 : AN351364
29/07/2004 : AN351364
17/10/2003 : AN351364
14/08/2002 : ANA072318

Coordonnées
AGRI FOOD & FEED BROKERS

Adresse
LIERSEBAAN 83 2240 ZANDHOVEN

Code postal : 2240
Localité : ZANDHOVEN
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande