AGRIFINAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AGRIFINAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 886.027.890

Publication

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 26.09.2014 14605-0369-011
24/02/2014
ÿþMod word 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie

*iaoasui

m

Voc

behoi,

aan

Belgi

Staats

vil rot. igKiFj

NEERGELEGD

GRIF-IE RECH I t:tF*,IvK VAN

1 -d FEB. Mi

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Ondernemingsar : 0886.027.890

Benaming

(voluit) : AGRIFINAL

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : 2230 Hersep, Herentalsesteenweg 53

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Net blijkt uit een akte van statutenwijziging verleden voor Dirk MICHIELS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan 19, op 6 januari 2014, dat is gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "AGRIFINAL" met zetel te 2230 Hersep, Herentalsesteenweg 53.

Ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0886.027.890 en bij de diensten van de BTW onder nummer BE 0886.027.890.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Michiels te Aarschot op 21 december 2006, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 januari daarna onder nummer 2007-01-10/0006851.

Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door notaris Dirk Michiels te Aarschot op 8 februari 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 februari daarna onder nummer 2011-02-2810032007.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten :

EERSTE BESLUIT: Vaststelling dat de aandelen op naam zijn.

Artikel 9 van de statuten van de vennootschap vermeldt dat de aandelen aan toonder zijn. Partijen verklaren echter dat deze aandelen reeds vernietigd werden op 28 december 2011. De aandelen werden onmiddellijk daarna ingeschreven op naam in een aandelenregister dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap; dit register werd vervolgens geregistreerd op het registratiekantoor te Herentals op 29 december 2011, boek 6/35 blad 10 vak 11.

De vergadering stelt vast dat de aandelen van de vennootschap aandelen op naam zijn en beslist de statuten in die zin aan te passen om in regel te zijn met de feitelijke toestand.

Artikel 9 van de statuten luidt derhalve als volgt

"Artikel 9. AARD VAN DE AANDELEN EN VAN DE WINSTBEWIJZEN.

Alle aandelen zijn op naam. Van zodra de aandelen volledig zijn volgestort, Kan de aandeelhouder aan de raad van bestuur vragen dat deze op zijn kosten worden omgezet in gedematerialiseerde aandelen.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De Winstbewijzen zijn op naam en de omzetting aan toonder kan niet worden gevraagd. De Vennootschap houdt een register van de Winstbewijzen. De eigendom van het Winstbewijs wordt bewezen door de inschrijving in het register. Van die inschrijving kan door de Vennootschap een certificaat worden afgegeven aan de houder van de Winstbewijzen op verzoek en op kosten van de houder van de Winstbewijzen.

Onder effecten worden zowel aandelen als winstbewijzen begrepen.

T'en opzichte van de vennootschap zijn de effecten ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort,

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het effect toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebrui-ker(s)".

TWEEDE BESLUIT: Goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar 2013.

Op de laatste blz. van Luika vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit de jaarrekening van het boekjaar 1 januari 2013 tot en met 31 december 2013 goed te keuren.

DERDE BESLUIT: Vaststelling van de totstandkoming van de kapitaalverhoging door middel van uitoefening van warranten.

De vergadering stelt vast dat de machtiging tot verlijden van de authentieke akte, houdende de vaststelling van de kapitaalverhoging, welke gegeven werd aan de raad van bestuur in de akte van uitgifte van de warranten, de facto onuitvoerbaar is gezien de mandaten van de raad van bestuur vervallen zijn. Derhalve stelt de vergadering zelf vast dat :

1. Bij aangetekende brieven de dato 12, 13, 14 en 29 november 2013 aanvragen tot conversie werden

ingediend door de houders van warranten (zoals blijkt uit het warrantenregister), zijnde:

* door de heer HARINGSMA Gerben voornoemd ten belope van 150.000 warranten;

* door de heer HAWKINS John voornoemd ten belope van 150.000 warranten;

* door de heer VAN ROZE Laurent voornoemd ten belope van 150.000 warranten;

* door de naamloze vennootschap JAMBO voornoemd ten belope van 150.000 warranten,

vertegenwoordigd door de heer HAWKINS voornoemd.

* door de heer MICHIELS Johan voornoemd ten belope van 150.000 warranten.

2. overeenkomstig artikel 591 van het Wetboek van vennootschappen, na overlegging van :

(i) de lijst van uitgeoefende inschrijvingsrechten voor echt verklaard door de bedrijfsrevisor, de heer Luc BECKERS, op datum van heden, 6 januari 2014, in uitvoering van 591 van het Wetboek van vennootschappen;

(ii) en het bankattest hierna beschreven;

het kapitaal verhoogd werd met in totaal één miljoen tweehonderdduizend euro (¬ 1.200.000,00) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van vier miljoen driehonderd zevenentachtigduizend vierhonderd zesentachtig euro veertig cent (¬ 4.387.486,40) op vijf miljoen vijfhonderd zevenentachtigduizend vierhonderd zesentachtig euro veertig cent (¬ 5.587.486,40),

De voormelde kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van zevenhonderdvijftigduizend (750.000) nieuwe aandelen categorie B met de rechten en verplichtingen zoals omschreven in de respectievelijke akte van uitgiften van deze warranten, die worden toegekend aan hogervermelde warranthouders, te weten ieder tot beloop van honderdvijftigduizend (150.000) aandelen.

Er werd onmiddellijk in geld ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen tegen een prijs per kapitaalaandeel van één euro zestig cent (¬ 1,60).

leder kapitaalaandeel werd onmiddellijk volgestort in kapitaal tot beloop van honderd (100%) procent op een bijzondere rekening nummer BE18 0017 1459 7965 zoals blijkt uit een bankattest afgeleverd door BNP Paribas Fortis op 3 januari 2014, welk attest aan de notaris wordt overhandigd met het oog op de bewaring ervan in zijn elektronisch dossier.

3. artikel 5 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst :

" Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf miljoen vijfhonderd zevenentachtigduizend vierhonderd zesentachtig euro veertig cent (¬ 5.587.486,40).

Het wordt vertegenwoordigd door vier miljoen driehonderd vijfenzeventig (4.375.000) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één f vier miljoen driehonderd vijfenzeventigste (1/4.375.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarvan één miljoen vijfhonderdduizend (1.500.000) aandelen categorie A en twee miljoen achthonderdvijfenzeventigduizend (2.875.000) aandelen van de categorie B.

Daarnaast werden er negentigduizend (90.000) winstbewijzen door de vennootschap uitgegeven.

Aan deze onderscheiden categorieën aandelen en aan de winstbewijzen zijn onderscheiden rechten verbonden. De houders van winstbewijzen genieten dezelfde rechten als de houders van aandelen van categorie B tenzij hiervan uitdrukkelijk wordt afgeweken.

De houders van aandelen van categorie A hebben recht om kandidaten voor te stellen voor de meerderheid van de bestuursmandaten. Zij zullen tevens een proportioneel voorkooprecht hebben bij de afzonderlijke of gezamenlijke overdracht van aandelen van categorie B en van winstbewijzen."

VIERDE BESLUIT: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan notariskantoor "Michiels & Stroeykens, geassocieerde notarissen", voormeld, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, met macht afzonderlijk te handelen, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Ven-nootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIJFDE BESLUIT: Benoeming bestuurders

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de raad van bestuur, benoemd bij beslissing van de algemene vergadering de dato 12 april 2007, vervallen is. Ze stelt eveneens vervroegd een einde aan het mandaat van de heer Haringsma Gerben voornoemd.

De vergadering besluit hen kwijting te geven over het door hen gevoerde beleid.

De vergadering besluit met ingang van heden een nieuwe raad van bestuur te benoemen, voor een duur van zes jaar, die een einde zal nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020, bestaande uit:

1/ de heer HAWKINS John, hogervermeld onder 1,

2/ de heer MICHIELS Johan Wim André, hogervermeld onder 2,

3/ de heer VAN ROIE Laurent Jozef, hogervermeld onder 3,

4/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H.B. International" met maatschappelijke zetel te 8370 Blankenberge, Hugo Verriestlaan 19, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0878.439.621, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Hawkins John, voormeld,

Voor-

,,,beehot en

aan het

Belgisch,

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

hiertoe benoemd door de bijzondere algemene vergadering van twaalf april tweeduizend en zeven, ter publicatie aangeboden aan het Belgisch Staatsblad.

5/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Equimo" met maatschappelijke zetel te 2230 Herselt, Diestsebaan 40, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0427.174.835, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Van Roie Laurent, voormeld, hiertoe benoemd door de bijzondere algemene vergadering van twaalf april tweeduizend en zeven, ter publicatie aangeboden aan het Belgisch Staatsblad.

6/ de heer HARINGSMA Gerben, hoger vermeld onder 7.

Allen hier aanwezig en aanvaardende, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Hun mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

ZESDE BESLUIT: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen. ZEVENDE BESLUIT: Volmacht kruispuntbank voor ondernemingen

De vergadering beslist, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank van ondernemingen ingevolge huidige akte, volmacht te verlenen, met vermogen elk afzonderlijk te handelen en mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap "Pisconsult-Account" te 2230 Herselt, Herentalsesteenweg 53, haar bestuurders en haar aangestelden, ieder met macht afzonderlijk te handelen.

Aile voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor anttedend uittreksel

Getekend Dirk Michiels geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte van statutenwijziging met twee volmachten; lijst uitgeoefende inschrijvingsrechten van de bedrijfsrevisor, de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 30.09.2011 11568-0185-010
28/02/2011
ÿþMod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

NFFIRGFI FGi3

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 6 FEO. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT Ddriffiéf:cr°

na neerlegging ter griffie van

UhIltUll~~uNriaoo~~~~~

nioaa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0886.027.890

Benaming

(voluit) : AGRIFINAL

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2230 Herselt, Herentalsesteenweg 53

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte van statutenwijziging verleden voor Dirk MICHIELS , geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan 19, op 8 februari 2011, met registratierelaas "Geregistreerd elf bladen geen verzendingen te Aarschot op 9 februari 2011, boek 574 blad 32 vak 19, ontvangen 25 euro (getekend) de ea inspecteur a.i. W.Rens" dat is gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "AGRIFINAL", met zetel te 2230 Herselt, Herentalsesteenweg 53, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Turnhout met ondernemingsnummer 0886.027.890 en bij de diensten van de BTW onder nummer BE 886.027.890;

Opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Michiels te Aarschot op 21 december 2006, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2007 onder nummer 07006851;

waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor ondergetekende notaris, Dirk Michiels op 26 oktober 2009, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 november daarna onder nummer 0159638.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten:

Eerste besluit  Uitgifte van winstbewijzen. Vastleggen van de rechten van de winstbewijzen en clausules inzake voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, aard van de effecten, overdracht van effecten, algemene vergadering, stemrecht, winstuitkering, verdeling bij vereffening.

De vergadering beslist over te gaan tot de uitgifte van negentigduizend (90.000) winstbewijzen als een aparte categorie van effecten, welke het maatschappelijk kapitaal niet vertegenwoordigen en die zullen worden toegekend aan de heer HARINGSMA Gerben, voornoemd, als vergoeding voor het bemiddelen en aanbrengen van een concessie op landbouwgrond in Sierra Leone en voor door hem in het verleden gepresteerde en in de toekomst te presteren arbeid (hierna "Winstbewijzen").

De vergadering stelt vast dat de Winstbewijzen dezelfde rechten en plichten zullen inhouden als de kapitaalsaandelen van categorie B, met uitzondering van de artikelen in de statuten waar daar uitdrukkelijk wordt van afgeweken. Hieruit volgt dat de houders van aandelen van categorie A het recht hebben om kandidaten voor te stellen van de meerderheid van de bestuursmandaten en dat zij over een proportioneel voorkooprecht beschikken bij de overdracht van winstbewijzen en/of aandelen van categorie B.

De vergadering stelt desgevolg vast dat de voorwaarden en modaliteiten van de uitgifte van de Winstbewijzen de volgende zullen zijn:

"(1)Rechten in het algemeen

De winstbewijzen zullen dezelfde rechten hebben als kapitaalsaandelen van categorie B, tenzij daarvan uitdrukkelijk wordt afgeweken.

(2)Duur en genotsverwerving

De Winstbewijzen worden uitgegeven voor onbepaalde duur. Zij zullen rechten verlenen met ingang van hun uitgifte.

(3) Stemrecht

De Winstbewijzen genieten op dezelfde wijze stemrecht als de aandelen van categorie B.

(4) Dividenden

De houder van een Winstbewijs heeft recht op een dividend op dezelfde wijze als de houders van

kapitaalsaandelen.

(5)Voorkeurrecht

De houders van Winstbewijzen genieten in geen enkel geval van enig voorkeurrecht ter gelegenheid van in

de toekomst uitte geven kapitaalsaandelen of Winstbewijzen.

(6)Kapitaalvermindering

De houders van Winstbewijzen hebben bij een kapitaalvermindering op dezelfde wijze recht op teruggave

van hun inbreng als de houders van kapitaalsaandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

(7)Toegang tot de algemene vergadering

De houders van Winstbewijzen hebben op dezelfde wijze toegang tot de Algemene Vergadering als de houders van kapitaalsaandelen;

(8)Recht op liquidatiesaldo

De houders van Winstbewijzen genieten bij ontbinding van de vennootschap, al dan niet met daadwerkelijke vereffening, een recht op of deelname in het liquidatiesaldo op dezelfde wijze als de houders van de kapitaalsaandelen.

(9) Vomi van de Winstbewijzen  Verhandelbaarheid  Wederafgifte aan de aandeelhouders A en/of B.

De Winstbewijzen zijn op naam en de omzetting aan toonder kan niet worden gevraagd. De Vennootschap houdt een register van de Winstbewijzen. De eigendom van het Winstbewijs wordt bewezen door de inschrijving in het register. Van die inschrijving kan door de Vennootschap een certificaat worden afgegeven aan de houder van de Winstbewijzen op verzoek en op kosten van de houder van de Winstbewijzen.

De Winstbewijzen zijn op dezelfde wijze overdraagbaar als de kapitaalsaandelen van de categorie B. Hieruit volgt dat de houders van aandelen van categorie A een voorkooprecht hebben bij de overdracht van Winstbewijzen.

(10)Voordracht kandidaat-bestuurders

De houders van Winstbewijzen kunnen op dezelfde wijze kandidaten voor bestuursmandaten voordragen als de houders van aandelen van categorie B. Hieruit volgt dat de houders van aandelen van categorie A het recht hebben om kandidaten voor te stellen voor de meerderheid van de bestuursmandaten en dat voor de overige mandaten de houders van Winstbewijzen en van aandelen van categorie B in verhouding met hun effectenbezit kandidaten kunnen voordragen."

Ingevolge de beslissing tot uitgifte van Winstbewijzen beslist de vergadering in de statuten de nodige clausules op te nemen inzake voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, teruggave van inbreng bij kapitaalvermindering, aard van de effecten, overdracht van effecten, algemene vergadering, stemrecht, winstuitkering en verdeling bij vereffening.

Tweede besluit  Toekenning van en inschrijving op de winstbewijzen.

De heer HARINGSMA Gerben, voornoemd, schrijft in op negentigduizend (90.000) winstbewijzen onder de voorwaarden en modaliteiten zoals hierboven beschreven en vastgesteld.

Derde besluit - Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten.

De vergadering beslist een nieuwe tekst van statuten aan te nemen, teneinde deze in overeenstemming te brengen met voorafgaande beslissingen:

De nieuwe tekst luidt als volgt:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze veennoot-'schap. Zij draagt de benaming "AGRIFINAL".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2230 Herselt, Herentalsesteenweg 53.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

1. Voor eigen rekening het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of ander roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

2. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b. de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

c. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

d. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

e. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

f. het verlenen van technische en commerciële adviezen inzake de nationale en internationale commodities handel in de meest ruime zin van het woord.

g. het bemiddelen bij de aan- en verkoop van commodities in de meest ruime zin van het woord (tussenpersoon)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

h. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

i. het verbouwen, verhandelen, verwerken, opslaan, lenen, van soft commodities inzake allerhande

agrarische of daarvan afgeleide producten.

Het produceren en verhandelen van energie of energiedragende producten.

Het produceren van consumptiegoederen of supplementen al dan niet bestemd voor de voedingsindustrie.

Het produceren, verhandelen, import en exporteren van machines en rollend materieel.

Het plannen, begeleiden en construeren van fabrieken en ander onroerend goed projecten.

j. de uitvoering van alle werkzaamheden die verband houden met land- en tuinbouw. De groot- en kleinhandel van alle land- en tuinbouwproducten bestemd voor alle doeleinden.

De fabricage, de groot- en kleinhandel in phytofarmaceutische producten, meststoffen, sproeistoffen en allerlei chemische producten.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke-, handels-, roerend en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met een of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vier miljoen driehonderd zevenentachtigduizend vierhonderd zesentachtig euro veertig cent (¬ 4.387.486,40).

Het wordt vertegenwoordigd door drie miljoen zeshonderd vijfentwintigduizend (3.625.000) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één I drie miljoen zeshonderd vijfentwintigduizendste (1/3.625.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarvan een miljoen vijfhonderdduizend (1.500.000) aandelen categorie A en twee miljoen honderd vijfentwintigduizend (2.125.000) aandelen van de categorie B.

Daarnaast werden er negentigduizend (90.000) winstbewijzen door de vennootschap uitgegeven.

Aan deze onderscheiden categorieën aandelen en aan de winstbewijzen zijn onderscheiden rechten verbonden. De houders van winstbewijzen genieten dezelfde rechten als de houders van aandelen van categorie B tenzij hiervan uitdrukkelijk wordt afgeweken.

De houders van aandelen van categorie A hebben recht om kandidaten voor te stellen voor de meerderheid van de bestuursmandaten. Zij zullen tevens een proportioneel voorkooprecht hebben bij de afzonderlijke of gezamenlijke overdracht van aandelen van categorie B en van winstbewijzen.

De aandelen zijn aan toonder.

De overdracht geschiedt door enkele overgave van het effect,

Onder effecten worden zowel aandelen als winstbewijzen begrepen.

De Winstbewijzen zijn op naam en de omzetting aan toonder kan niet worden gevraagd. De Vennootschap houdt een register van de Winstbewijzen. De eigendom van het Winstbewijs wordt bewezen door de inschrijving in het register. Van die inschrijving kan door de Vennootschap een certificaat worden afgegeven aan de houder van de Winstbewijzen op verzoek en op kosten van de houder van de Winstbewijzen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de effecten ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het effect toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechts-'perso'nen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bij de benoeming van een bestuurder zal de algemene vergadering vaststellen dat de bestuurder zijn mandaat hetzij bezoldigd, met vaststelling van het bedrag van de bezoldiging, hetzij onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, zal uitoefenen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

De houders van aandelen van categorie A hebben recht om kandidaten voor te stellen voor de meerderheid van de bestuursmandaten.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, e-mail, luchtpost, telegram, telex of telecopie. Elke telefonische oproep is eveneens geldig.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven, hetzij schriftelijk, hetzij per e-mail, telegram, telex of telecopie of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, #eventueel onder elektronische vorm via een of meerdere internet sites. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn middelen en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerd-bestuurder is eveneens bevoegd om de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge r vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag, zaterdag of zondag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders en houders van winstbewijzen, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Elke aandeelhouder of houder van winstbewijzen mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis gebracht worden per brief, per telegram, telex of telecopie, email of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Ieder aandeel en ieder winstbewijs geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder en iedere houder van winstbewijzen kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder of houder van winstbewijzen, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven..

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders en houders van winstbewijzen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, houders van winstbewijzen en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders en houders van winstbewijzen de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders en houders van winstbewijzen met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan warden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties of warrants op naam, alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 10 van het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b) Wanneer het netto actief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

ingeval van ontbinding van de vennootschap, zijn de bestuurders in functie van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit laatste geval zullen drie vereffenaars, al dan niet aandeelhouders, benoemd worden.

Ingeval een vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening, in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de emolumenten van de vereffenaars.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen, treden de vereffenaars pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming en de bevestiging ervan, en kan de handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd is met de rechten van derden.

Zo de rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank van koophandel wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek, ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap dan wel door een advocaat, en wordt ingediend met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De rechtbank kan eveneens worden aangezocht bij verzoekschrift van de procureur des Konings dan wel door iedere belanghebbende derde, overeenkomstig de artikelen 1034bis en volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

De rechtbank doet uitspraak binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift is ingediend.

Een akte houdende benoeming of wijziging van de benoeming kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig de voorgaande bepalingen worden besloten, neergelegd en bekendgemaakt.

De vereffenaars vormen een college.

De vereffenaars zullen niet alleen de kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, zullen ook de vennootschap daadwerkelijk vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening, vermeldend onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en wat nog moet worden vereffend, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft, om het te voegen bij het vereffeningsdossier. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaars alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Bij gebrek aan neerlegging van voormelde omstandige staat en/of plan voor de verdeling, kan de bevoegde rechtbank op verzoek van het openbaar ministerie dan wel van iedere belanghebbende derde en nadat de vereffenaars werden gehoord, overgaan tot hun vervanging. Bovendien kunnen zij tot een geldboete overeenkomstig artikel 196, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen veroordeeld worden.

Vierde besluit Machtiging van de Raad van Bestuur.

ti "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-be.! ouder.t

" aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering verleent aan de raad van bestuur de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te

voeren.

Alle voorgaande besluiten werden éénpang genomen.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Dirk MICHIELS geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte van statutenwijziging met volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 31.08.2010 10520-0589-010
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 15.07.2009 09423-0203-009
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 31.08.2008 08703-0393-009
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 02.09.2015 15571-0352-012

Coordonnées
AGRIFINAL

Adresse
HERENTALSESTEENWEG 53 2230 HERSELT

Code postal : 2230
Localité : HERSELT
Commune : HERSELT
Province : Anvers
Région : Région flamande