AGRO SUPPORT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : AGRO SUPPORT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 502.676.071

Publication

04/02/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

beh



Be

Stai

11 A





NCZ RGELE

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 2 JAN, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

~~`~ " ~~-~ " a ~- ~

Ondernemingsnr : CO

Benaming

(voluit) : Agro Support

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Terbeeksestraat 75, 2321 Hoogstraten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Blijkens akte, opgemaakt op 4 januari 2013, hebben de heer Gogutá Ciprian, geboren op 3 november 1976, wonende te Principalá 205e, Bogdánesti en de heer Gogutá Ghiorghità geboren op 17 juli 1985, wonende te Principalá 205a, Bogdânesti beslist als volgt

Artikel 1

Een vennootschap onder firma wordt opgericht en is genaamd Agro Support.

Artikel 2

Het maatschappelijk doel omvat:

01.610  Ondersteunende activiteiten in verband met de teelt van gewassen

01.61001 Voorbereiden van landbouwvelden

01.61002  Opzetten van een teelt

01.61006  Verhuur van landbouwmachines en  werktuigen met bedieningspersoneel

01.620  Ondersteunende activiteiten in verband met de veeteelt

43.12011  Ruimen van bouwterreinen

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Dit alles in de ruimst mogelijke zin en dit zonder dat de opsommingen beperkend mogen zijn. De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijvigheid te bevorderen.

Artikel 3

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2321 Hoogstraten, Terbeeksestraat 75.

Het maatschappelijk adres kan zonder wijziging van de statuten naar om het even welke plaats in België worden overgebracht bij gewoon besluit van het bestuur, Dit besluit dient te worden bekendgemaakt in de

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4

De duurtijd van de vennootschap is niet beperkt.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 100,00 en werd volledig volstort bij de oprichting.

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in het register van aandelen, dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap.

leder aandeel geeft recht op één stem.

Het maatschappelijk kapitaal mag in één of meerdere keren worden verhoogd of verminderd door een beslissing van de buitengewone algemene vergadering, beraadslagend en stemmend met eenparigheid van stemmen.

Artikel 6

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

De nalatenschap zal tot de vennootschap kunnen toetreden

Artikel 7

Geen vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap geheel of ten dele overdragen, noch aan derden, noch aan medevennoten, dan met uitdrukkelijk geschreven akkoord van zijn deelgenoot. In het geval van een overdracht zullen de aandelen eerst worden aangeboden aan de deelgenoot.

Indien de aandelen worden overgedragen, zullen de nieuwe vennoten in rechte en plichten treden van de overdrager van het moment van aanvaarding der opdracht. De nieuwe vennoten kunnen nooit aangesproken worden op schulden of verliezen van een oorsprong van voor de aanvaarding der overdracht.

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één persoon, die als eigenaar van een aandeel kan worden aanvaard en zij mag de uitoefening der rechten verbonden aan een aandeel schorsen, totdat een enkele persoon werd aangeduid als eigenaar van het aandeel, ten opzichte van de vennootschap.

Artikel 8

Iedere vennoot heeft recht tot opzegging van zijn deel in de vennootschap. De verklaring dat hij niet langer wenst te behoren tot de vennootschap moet steeds schriftelijk en aangetekend worden gegeven aan alle andere vennoten. De opzeg kan niet de automatische ontbinding der vennootschap tot gevolg hebben. De opzeggende vennoot zal de desgevallend mogelijk alleen overblijvende vennoot de mogelijkheid geven tot voorziening in vervanging, volgens de statutaire bepalingen, zonder evenwel de termijn tot het einde van het kalenderjaar met een absoluut minimum van acht maanden te mogen overtreffen.

Artikel 9

Worden benoemd tot zaakvoerders ;

- de heer Gogutâ Ciprian, voornoemd,

- de heer Gogutá Ghiorghita, voornoemd,

- de heer Goetschalckx August, Terbeeksestraat 75, 2321 Hoogstraten,

die verklaren te aanvaarden.

De mandaten zijn onbezoldigd en gelden voor onbeperkte duur.

De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door de handtekening van één van de zaakvoerders.

4.

Artikel 10

Wordt benoemd tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap: de heer Goetschalckx August, die verklaart te aanvaarden.

Artikel 11

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt per 31 december. Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal eindigen op 31 december 2013,

Artikel 12

De algemene vergadering van aandeelhouders wordt gehouden ten maatschappelijke zetel op de eerste vrijdag van de maand juni te 18.00u. De algemene vergadering zal voor de eerste keer gehouden worden in het jaar 2014.

Artikel 13

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst, die besteedt wordt als volgt:

1 tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

2 over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder

Artikel 14

Voor de vervroegde ontbinding is steeds een eenparig besluit van alle vennoten vereist,

Zolang de vereffenaars niet aangeduid zijn, blijven aile vennoten belast met de vereffening.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten, dit naar evenredigheid met aantal aandelen dat ze bezitten, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor Goetschalckx & Van Brecht BVBA, gevestigd te Theo Verellenlaan 44, 2990 Wuustwezel, of welke andere door hen aangewezen persoon, is aangewezen om alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W, en met het oog op inschrijving in de Kruispuntbank van de Ondernemingen.

Gedaan te Hoogstraten op datum als vermeld. Na de individuele controle hebben de partijen getekend en heeft iedere vennoot een getekend exemplaar ontvangen.

Hoogstraten, 4 januari 2013,

de heer Gogutá Ghiorghitá

Voor-

, ,behouden

aan net

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/03/2015
ÿþ Mec! Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111!.§11111011 iw

~ " ' " 'egv ter griffie vara de ~

VAN KOOPT,,lq." ; a~~ "

0 2 NU 2015

ANTWERPEN r " ~,~,rj~ïie

Ondernemingsnr : 0502676071

Benaming

(voluit) : Agro Support

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Terbeeksestraat 75, 2321 Meer

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel op 16 februari 2015, verklaart zich akkoord met het ontslag ais zaakvoerder van de heren GOGUTA Ciprian en GOGUTA Ghiorghita. Zij verkrijgen volledige kwijting voor de uitoefening van hun mandaat,

De vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, artikel 9 van de statuten als volgt te wijzigen :

Artikel 9 : Wordt benoemd tot zaakvoerder : de heer Goetschalckx August, Terbeeksestraat 75, 2321 Meer. Het mandaat is onbezoldigd en geldt voor onbeperkte duur.

De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door de handtekening van één van de zaakvoerders.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan BVBA Accountantskantoor Goetschalckx & Van Brecht te 2990 Wuustwezel, Theo Verellenlaan 44, om deze wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen door te voeren.

Goetschalckx August,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AGRO SUPPORT

Adresse
TERBEEKSESTRAAT 75 2321 MEER

Code postal : 2321
Localité : Meer
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande