AGROGAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGROGAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.095.465

Publication

23/11/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ff

tsc.. ~7 t ._ 1.._ L... ' L...

GRIFF RECHTBANK VAN

I3 NOV. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier



VIII Inl 1hfl I II IYI IIV1

*12189894*

Y

j Ondernemingsnr : 6E0846.095.466

;

:i Benaming (voluit) ;AGROGAS

I.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rendersvendsedijk 12

2440 Geel

Onderwerp akte <STATUTENWIJZIGING - REËLE KAPITAALVERMINDERING

i: Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Michoel te Hoogstraten op zeventien oktober tweeduizend en! jj twaalf, geregistreerd te Turnhout Registratie, op zesentwintig oktober daarna, deel 692, blad 88, vak 174 Ontvangen vijfentwintig euro, voor de E.a. Inspecteur wn, getekend, J. VAN DEN BROECK, dat:

i Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "AGROGAS" met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Rendersvendsedijk 12,! ::ondememingsnummer 0846.095.465 rechtspersonenregister

beslissingen werden onder meer genomen.,

ii 11 Vermindering van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van tweehonderdduizend euro teneinde het! ij te brengen op achthonderdduizend euro door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders sub 2 en 3 ais volgt: !

i! -aan de heer VAN LOOVEREN Frans, wonende te 2440 Geel, Rendersvensedijk 12, een bedrag van honderd! ij vierenvijftigduizend euro, met vernietiging van honderd vierenvijftig van zijn aandelen, zodat hij honderd! vierenvijftig aandelen overhoudt.

i; -aan mevrouw AERTSEN Lee, wonende te 2440 Geel, Rendersvensedijk 12, een bedrag van! ij zesenveertigduizend euro, met vernietiging van zesenveertig van haar aandelen, zodat zij zesenveertig: aandelen overhoudt.

ii Nadat ondergetekende notaris SEBIOG-INVEST heeft gewezen op de principiële verplichting tot gelijkei behandeling van de vennoten bij de vermindering van het maatschappelijk kapitaal zoals bepaald in artikel 316i van het Wetboek van Vennootschap, verklaart deze zich akkoord met de terugbetaling van een deel van het: maatschappelijk kapitaal zoals hiervoor beschreven.

!! De kapitaalvermindering zal aldus plaatshebben met vernietiging van in totaal tweehonderd aandelen.

j! De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal worden aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal! en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en! : toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën! :! van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders sub 2 en 3 zoals! hiervoor vermeld.

i! 21 De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde! ii kapitaalvermindering met tweehonderdduizend euro daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus! ii daadwerkelijk werd gebracht op achthonderdduizend euro.

i! 3/ Een bijzondere machtiging wordt verleend aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uitte voeren. !i 4/ Bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, wordt verleend aan de heer Wiefandts Frank,j ! accountant, afgevaardigde van het A&B kantoor B.V.B.A., met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht,! ij Gemeenteplaats 31, evenals aan de bedienden, aangestelden en lasthebbers van laatstgenoemde, om bij de:

Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de diensten van de B.T,W., de diensten van dei i! Vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is! jj teneinde de vennootschap in regel te stellen met aile nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

!! 51 Aanpassing en coordinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen.

!i VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan MICHOEL

j: Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.

Il

i. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

04/06/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisri Êt eËlp e i ie maken kopie na neerlegging ter griffie te1FIPIPkt CHTBANK VAN

f/~

Ondernemingsnr : Q ~Y(n ,

Benaming (voluit) : AGROGAS

(verkort)

Rechtsvorm Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ji Zetel : Rendersvensedijk 12 Michoel geassocieerd notaris te Hoogstraten op vijftien mei', registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte:;

2440 Geel

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Filip tweeduizend en twaalf, neergelegd vóôr aansprakelijkheid werd opgericht door: OPRICHTERS

1. "SEBIOG-INVEST" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht blijkens akte verleden;; voor notaris Filip Michael te Hoogstraten op 14 januari 2009, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch,( Staatsblad van 26 januari 2009 onder nummer 09013097, waarvan de statuten nadien niet zijn gewijzigd, Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Brasschaatbaan 23, ondernemingsnummer; 0809,122.332 rechtspersonenregister Antwerpen.

1, 2. De heer VAN LOOVEREN Frans Martinus, en zijn echtgenote, mevrouw AERTSEN Lea Louisa, beiden wonende te 2440 Geel, Rendersvensedijk 12.

Zij verklaren gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel naar Belgisch recht, zonder contract, nadien niet meer;: gewijzigd.

RECHTSVORM EN BENAMING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "AGROGAS",

ZETEL EN DUUR

Met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Rendersvensedijk 12.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen euro, en is verdeeld in duizend gelijke aandelen zondere nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst,

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst.

Inbreng in geld.

Op deze aandelen werd in geld ingeschreven door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid j "SEBIOG-INVEST", met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Brasschaatbaan 23, voor een bedrag van:: zeshonderdduizend euro, volledig volstort, waarvoor haar zeshonderd aandelen worden toegekend.

Het geld van de stortingen dat in totaal zeshonderdduizend euro beloopt is gedeponeerd op een bijzondere;; rekening nummer 731-0243496-01 bij KBC Bank Brecht geopend ten name van de vennootschap in oprichting. Inbreng in natura.

1. De echtgenoten VAN LOOVEREN Frans Martinus en AERTSEN Lea Louisa, wonende te 2440 Geel, Rendersvensedijk 12, verklaren bij deze inbreng te doen in de vennootschap van de volle eigendom van het:: ; hierna beschreven onroerend goed: ONDER GEEL tweede afdeling Een perceel bouwland gelegen te 2440 Geel, ter streke Gemeenteheide, gekadastreerd volgens titel onder;; grotere oppervlakte onder sectie A nummers 951/C/21, 951/0/21 en 9511P/28, en thans volgens kadastrale:: legger van 21 maart 2012 onder sectie A nummers 951/M/29/deel en 951/N/29/deel, met een oppervlakte.; volgens meting van negenduizend tweehonderd en negen komma achtendertig vierkante meter (9.209,38 m2), `; j PLAN

Zoals afgebeeld als de loten 1 en 3 op het hier aangehechte opmetingsplan opgemaakt door landmeter Barti Verhoeven te Wuustwezel/Loenhout op 27 maart 2012.

HERKOMST VAN EIGENDOM

Voorschreven goed hoort toe aan de echtgenoten VAN LOOVEREN  AERTSEN om het onder grotere;; oppervlakte te hebben aangekocht van "DE VLAAMSE LANDMAATSCHAPPIJ" bij akte verleden voor notarisja

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

III~I I II I NII ISIIII I I IIII

" iaoses9a"

V. beh. aai Bel Staa

2 3 MEI 202

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

t;

mod 11.1

Tom Verbist te Geel op 24 november 2008, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Turnhout op 9 december 2008 onder nummer 77-T-09/12/2008-12884.

2. De heer VAN LOOVEREN Frans Martinus, wonende te 2440 Geel, Rendersvensedijk 12, verklaart bovendien deze inbreng te doen in de vennootschap van de volle eigendom van het hierna beschreven onroerend goed: ONDER GEEL tweede afdeling

Een perceel bouwland gelegen te 2440 Geel, ter streke Gemeenteheide, gekadastreerd volgens titel onder grotere oppervlakte onder sectie A nummers 951/8/16 en 95118116, en thans volgens kadastrale legger van 21 maart 2012 onder sectie A nummer 951/C/28/deel, met een oppervlakte volgens meting van tienduizend zevenhonderd negentig komma tweeënzestig vierkante meter (10.790,62 m2).

PLAN

Zoals afgebeeld als lot 2 op het hier aangehechte opmetingsplan opgemaakt door landmeter Bart Verhoeven te WuustwezellLoenhout op 27 maart 2012.

HERKOMST VAN EIGENDOM

Voorschreven goed hoort toe aan de heer VAN LOOVEREN om het verdir zijn huwelijk met mevrouw AERTSEN Lea Louisa onder grotere oppervlakte te hebben aangekocht van A. BERTELS Philomena Josepha, B,1. VAN DEN HEUVEL Cornelius Josephina, 2. VAN DEN HEUVEL Joannes Petrus Rosalie, 3. VAN DEN HEUVEL Elisabeth Ludovica, 4. VAN DEN HEUVEL Marc Jozef Maria, 5. VAN DEN HEUVEL Frans Maria Jozef en 6. VAN DEN HEUVEL Maria Louisa bij akte verleden voor notaris Jean Verbist te Geel op 21 december 1979, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Turnhout op 4 januari 1980, boek 1796 nummer 5. De inbreng van voormelde loten 1 en 3 wordt aldus gedaan door de echtgenoten VAN LOOVEREN AERTSEN, voornoemd sub 2, volledig volstort, waarbij aan elk van hen 92 aandelen worden toegekend, hetzij 184 in totaal.

De inbreng van voormeld lot 2 wordt aldus gedaan door de heer VAN LOOVEREN, voornoemd sub 2, volledig volstort, waarbij aan hem 216 aandelen worden toegekend.

Deze inbreng in natura staat uitvoerig beschreven in het verslag opgesteld door "Guy Parmentier", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12, in deze opdracht vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Guy Parmentier. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Tot besluit van het onderzoek dal ik gevoerd heb ín toepassing van art. 219 W. Venn. bij gelegenheid van de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AGROGAS" kan ik verklaren: 1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dal hef bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2, Dat de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en volledigheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. Dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding onder vorm van: 400 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd Is;

5. Wij maken voorbehoud met betrekking tot de eventuele uitvoering van een oriënterend bodemonderzoek conform het bodemdecreet.

6. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 14 met 2012

(getekend)

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger en zaakvoerder, Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor"

DOEL

De vennootschap heeft tot doel ;

* onderneming voor projectontwikkeling tot verwerking en verhandeling van allerhande biomassastromen tot

verhandelbare (eind)producten zoals: (groene) electriciteit, warmte of thermische energie, organische

meststoffen en primaire of secundaire grondstoffen;

* onderneming voor het afleveren van groene stroom- en warmtekrachtcertificaten;

* onderneming voor samenwerking met andere verwerkingsbedrijven van biomassastromen;

* onderneming voor de verwerking en verhandeling van biobrandstoffen (palmolie, sojaolie, enzovoort);

* onderneming voor adviesverlening aan verwerkingsbedrijven;

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

oor, ~behopden aan ttet Beigise Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

" W e mod 11.1

r Vooi- }3ehouden aan Net BelgisL"h 8taatsbiad

Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval versenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

In het algemeen mag zij alle financiële, commerciële, industriële en onroerende verrichtingen doen, die verband Ytouden met haar doel of van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in binnen- als buitenland.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

ledere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. ALGEMENE VERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van september om 19 uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van elk jaar.

Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 maart 2014.

BEPALING BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst zal worden aangewend volgens beslissing van de algemene vergadering. VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten.

BENOEMING

De comparanten-vennoten verklaren dat zij voor een onbepaalde termijn tot niet-statutaire zaakvoerder benoemen: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SEBIOG-INVEST, met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Brasschaatbaan 23.

Haar mandaat is bezoldigd.

Krachtens artikel veertien van de statuten vertegenwoordigt zij de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder zal haar taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Vervolgens hebben de drie zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SEBIOG-INVEST" beslist om haar mandaat als zaakvoerder te aanvaarden en hiervoor als vaste vertegenwoordiger aan te duiden: BOTANICA, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel gevestigd te 2960 Brecht, Brasschaatbaan 23, ondernemingsnummer 0420.890.027 rechtspersonenregister Antwerpen, welk mandaat aanvaardt wordt door de gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap BOTANICA, mevrouw VAN DE LOCHT  VAN GESTEL Greta Aloïsius Dimphna, wonende te 2960 Brecht, Brasschaatbaan 23, benoemd in de akte verleden voor notaris Isis Vermander te Wuustwezel op 22 december 2011, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 januari 2012 onder nummer 12021235. Tot slot heeft voornoemde gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap "BOTANICA" beslist om ais vaste vertegenwoordiger aan te duiden: de heer BOGAERTS Sven, wonende te 2960 Brecht, Brasschaatbaan 23.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van substitutie, wordt verleend aan de heer Wielandts Frank, accountant, afgevaardigde van het A&B  kantoor B.V.B.A., met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Gemeenteplaats 31, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de diensten van de B.T.W., de diensten van de Vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd voor registratie

DE NOTARIS





Bijlagen bij fiée Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge



Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte, het aangehechte opmetingsplan, samen met het

verslag van de oprichters en van de bedrijfsrevisor.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/06/2015
ÿþubdww 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

2 i MEI 2015

ANTWERPEN ai'ctaiing TURNHOUT

Ds C+rftffer

<150M5

1011111111

Neergelegd ter griffie van de I HECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Ondemerningsrzr : 0846.095.465

Benaming

(voluit) AGROGAS

(verkort) I

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel RENDERSVENSEDIJK 12 - 2440 GEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : KENNISGEVING WIJZIGING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De vennootschap Botanica NV, met ondernemingsnummer 0420.890.027 heeft op 31/03/2015 ontslag gekregen als vaste vertegenwoordiger van Sebiog Invest BVBA, met ondernemingsnummer : 0809.122.332 voor haar bestuurdersmandaat in Agrogas BVBA ln haar plaats werd vanaf 01/04/2015 de heer Sven Bogaerts benoemd tot nieuwe vaste vertegenwoordiger van Sebiog Invest BVBA voor haar bestuurdersmandaat in Agrogas BVBA.

Seblog ,Invest BVBA

zaakvoerder

vast vertegenwoordigd door

de heer Sven Bogaerts

Cap cie laatste blz van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegen vocrdigen

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 21.09.2016, NGL 24.10.2016 16662-0174-037

Coordonnées
AGROGAS

Adresse
RENDERSVENSEDIJK 12 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande