AGSK ENTERPRISE EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGSK ENTERPRISE EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.561.776

Publication

13/06/2014
ÿþ2142017

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 11J11.111,11]1.11116ijli

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

03 11141 2014 Griffie

Ondernemingsnr : . Sic."(

Benaming (velum ; AGSK ENTERPRISE EUROPE

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Plantin en Moretustei 23

(volledig adres) 2018 Antwerpen

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING

Uittreksel " afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 2 juni 2014, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "AGSK ENTERPRISE EUROPE".

2. Zetel: 2018 Antwerpen, Plantin en Moretuslei 23.

3. Oprichters:

1/ De heer SATHYA KUMAR Hari, geboren te Madras (India) op 26 april 1975, wonende te 2400 Mol,

Castelsebaan 18;

2/ Mevrouw KRISHNAN Geetha, geboren te Coimbatore (India), wonende te 2400 Mol, Castelsebaan

18.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Non niet volgestorte inbrengen: 12.400,00 euro.

Sub 3.1/ 6.200,00 euro;

Sub 3.2/ 6.200,00 euro.

7. Samenstelling: in geld.

8. Boekiaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na

vereffening rekening houdend met bun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen,

11. Externe vertegenwoordiging: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerders: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar:

1/ de heer SATHYA KUMAR Hari, voornoemd;

2/ mevrouw KRISHNAN Geetha, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De im- en export, de groot- en kleinhandel, de fabricage en assemblage, het herstellen en het onderhoud, de agentuur, leasing, het huren en de verhuring en de vertegenwoordiging van alle elektronische machines zoals computers, gsm's, tablets, laptops, alsook van hardwarematerialen, tekst- en

Op de laatste blz van Luik B vermelden: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heWj van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vo_pr-behNien "aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

' gegevensverwerkers, datasystems en hun randapparatuur, alsmede alle materieel, onderdelen, benodigdheden , en software.

De ontwikkeling van softwareproducten en de cornmercialisatie ervan.

Het uitwerken en installeren van datanetten, allerhande programmering, systeem analyse, installatie, bediening en opleiding van en voor computers.

De handel en de ontwikkeling van computerbeheerssystemen,

Het afsluiten en uitvoeren van onderhoudscontracten voor materieel en programma's en voor alle herstellingen van bedoelde machines en materieel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur,

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2016.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil,

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC.

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JEAN MARCHAND ACCOUNTANTSKANTOOR", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0440.522.530, met zetel te 2018 Antwerpen, Plantin en Moretuslei 23, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties, waaronder de "B.T.W,", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hei7ij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2014
ÿþMOL) 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbtad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr. 0553561776

Benaming (voluit) AGSK Enterprise Europe

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Plantin en Moretuslei 23/2018 Antwerpen

(volledig adres)

onderwern(en) akte Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het P.V. van de bijzondere algemene vergadering dd 30/06/2014 blijkt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel op 01/07/2014 naar Oude Bleken 50 2400 Mol.

Voor éénsluidend afschrift,

(get)Sathya Kumar Hari

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vo o Naam en handtekening

C3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

IllI RI,I.1.111),M11111111111

Coordonnées
AGSK ENTERPRISE EUROPE

Adresse
PLANTIN EN MORETUSLEI 23 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande