AGUARENA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGUARENA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.481.190

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.02.2014, NGL 22.07.2014 14335-0477-009
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.02.2013, NGL 30.06.2013 13257-0546-009
15/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11302659*

Neergelegd

13-04-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): AGUARENA

0835481190

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2930 Brasschaat, Helleweide 1

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jacques ISTAS, ter standplaats Schilde op dertien april tweeduizend elf blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken:

1) rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2) naam: AGUARENA

3) zetel: B-2930 Brasschaat, Helleweide 1.

4) oprichters: a) De heer HEISTERKAMP Björn Olivier, geboren te Amsterdam (Nederland) op achtentwintig december duizend negenhonderdvierenzeventig, gehuwd, wonende te 2930 Brasschaat, Helleweide 1. Verklarende gehuwd te zijn in Brasschaat op 17 maart 2003 met mevrouw Ariadna MARTINEZ IMBERT, nagenoemd, zonder huwelijkscontract. b) De heer HEISTERKAMP Tom, geboren te Amsterdam (Nederland) op negenentwintig juni duizend negenhonderdzevenenveertig, gehuwd, wonende te 2930 Brasschaat, Oudstrijderslei 8. Verklarende gehuwd te zijn in de Filippijnen te San Fernando, La Union, op 12 mei 1986 buiten gemeenschap van goederen blijkens huwelijkscontract verleden op 29 april 1986 voor notaris Petrus Hermanus OTTEN, kandidaat-notaris, plaatsvervanger van notaris Leonardus SNOEIJS, ter standplaats Veghel. c) Mevrouw MARTINEZ IMBERT Ariadna, geboren te Ciudad Bolivar (Venezuela) op dertien maart duizend negenhonderdzesenzeventig, echtgenote van de heer Björn HEISTERKAMP, wonende te 2930 Brasschaat, Helleweide 1. Verklarende gehuwd te zijn in Brasschaat op 17 maart 2003 met de heer Björn HEISTERKAMP, voornoemd, zonder huwelijkscontract.

5) kapitaal: achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) door voorafgaande storting op bankrekening bij BNP PARIBAS FORTIS. De nog te vol te storten inbrengen zijn als volgt: a) wat betreft de heer Björn HEISTERKAMP: elfduizend zeshonderd euro; b) wat betreft de heer Tom HEISTERKAMP: vierhonderd euro; c) wat betreft Ariadna MARTINEZ IMBERT: vierhonderd euro.

6) boekjaar: van één januari tot éénendertig december. Het eerste boekjaar heeft een aanvang genomen op 13 april 2011 en eindigt op 31 december 2012.

7) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo. De zaakvoerders organiseren de datum en wijze van betaling der dividenden. Ingeval van vereffening, zal het vereffeningsaldo toekomen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

8) Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering voor een tijdsduur door haar vast te stellen. De heer HEISTERKAMP Björn Olivier, wonende te 2930 Brasschaat, Helleweide 1, werd tot statutaire zaakvoerder benoemd zonder beperking van duur. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

9) Doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

1. Het verrichten van alle studies, werken en ontwerpen ook voor rekening van derden, en het verlenen van adviezen in de administratieve, commerciële en technische sfeer;

2. De vennootschap zal managementadviezen en -ondersteuning verlenen;

3. De vennootschap zal activiteiten ontplooien van een tussenpersoon in de handel;

4. Catering en uitzendkoks: het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van

derden, zoals kantines, bedrijfsrestaurants: uitzendkoks en het verzorgen van feesten recepties: het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels; het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, barbecues, cocktails, lunches, recepties en dergelijke meer.

De exploitatie, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en spektakels, de bereiding en de handel, de import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak, brood en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwanten.

Het huren en verhuren van zalen voor alle doeleinden, alsook het uitrusten van hotel, restaurant, grill, tearoom, bar en/of andere gebouwen dienstig voor het doel hiervoor.

Het inrichten van evenementen, het in beheer geven, de organisatie en uitrusting van individuele of groepsaangelegenheden.

De groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, huren en verhuren van horecamateriaal en horeca-uitrusting in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van voedingswaren, dranken en ingrediënten.

Het organiseren van kooklessen en workshops. Uitbating van een stand op kerstmarkten, jaarmarkten, beurzen, sportevenementen en dergelijke meer.

5. Het inrichten van evenementen, het in beheer geven, de organisatie en uitrusting van individuele of groepsaangelegenheden.

6. Activiteiten in verband met informatica, multimedia, internet, internettoepassingen, online verkopen van

alle goederen, online marketingcommunicatie, verstrekking van allerhande adviezen in de informatieverwerking, commercialisering van alle producten in samenhang met voornoemde activiteiten, management ondersteuning, consultancy opdrachten. Videoconferencing implementeren en organiseren: alle nodige apparatuur ter beschikking stellen, de opleiding en begeleiding verzorgen, het onderhoud en herstelling van hard- en software. De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van dergelijke apparatuur, zowel soft- als hardware, de promotie, de opslag en distributie.

7. Organisatie, planning, advisering en begeleiding van educatieve, culturele, familiale, sociale, ontspannende en sportieve activiteiten en evenementen;

8. Beheren, verwerven en uitbouwen van een onroerend en roerend vermogen/portefeuille voor eigen rekening

Deze opsomming is niet limiterend enkel voorbeeldend. Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in verband met haar doel.

10) De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van mei om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Ze moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering. Elk aandeel geeft recht op één stem.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer Alain ZWAENEPOEL, wonende te 2930 Brasschaat, Kenislei 21 en/of mevrouw Kathleen TROMPET, wonende te 3128 Baal, Nobelstraat 4, voor inschrijving en formaliteiten bij het ondernemingsloket, de Kamer van Ambachten en Neringen, en de administratie van de BTW, alsook voor alle latere wijzigingen, met recht van in de plaats stelling en het vermogen de opdracht door te geven.

(get.) Jacques Istas

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.09.2015 15622-0400-010

Coordonnées
AGUARENA

Adresse
HELLEWEIDE 1 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande