AHA

Société en commandite simple


Dénomination : AHA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 535.706.353

Publication

25/06/2013
ÿþr 1, Mod Wafd t,.,



in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



.94

Va iu 1 JIMIJ.11 1111

beha aan Belç

Staat

I







Neergelegd ter ^-ftje Yatl de Rechtbank van Koophandel te Anfwerpen{ of

1 4 itgi! 2013

Griffie

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : Aha

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Molenbaan 70 te 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 06.06.2013

Er wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap met als beherend vennoot Guy Loubry wonende Molenbaan 70 te 2900 Schoten, rijksregisternummer 56.06.21409.82. De statuten bevatten onder andere volgende bepalingen:

Artikel 1 De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt 'AHA'

Artikel 2 De zetel van de vennootschap is gevestigd Molenbaan 70  2900 Schoten. Hij kan worden overgebracht naar een andere plaats, bij besluit van de algemene vergadering der vennoten.

Artikel 3 De vennootschap bestaat vanaf heden en voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt niet; ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, ondercuratelestelling of onbekwaamverklaring van een vennoot.: Zij kan slechts vroegtijdig worden ontbonden bij besluit per gewone meerderheid van de vennoten.

Artikel 7 Ter gelegenheid van de oprichting van deze vennootschap doet de beherende vennoot een inbreng£ van 250 EUR en de stille vennoot van 50 EUR, sommen die zij ter beschikking stellen van de vennootschap op, haar bankrekening. De vennootschap beschikt aldus bij haar oprichting over een werkingkapitaal van 300 EUR dat volledig volstort werd. Er worden voor de vennootschap geen aandelen uitgegeven. Iedere vennoot doet een geldelijke inbreng die gestort werd in de maatschappelijke kas.

Daarenboven doen alle vennoten inbreng van hun kundigheid en bekwaamheid, met dien verstande dat de. stille vennoten enkel prestaties leveren met betrekking tot de interne werking van de vennootschap, onder meer binnen het kader van de algemene vergadering en met uitsluiting van prestaties op het vlak van de zaakvoering. in zoverre het de externe vertegenwoordiging betreft.

Artikel 10 De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten, De: vennoten komen bijeen telkens wanneer één der vennoten hierom verzoekt. Opdat de vergadering rechtsgeldige beslissingen zou kunnen nemen, dient een meerderheid van de vennoten de beslissingen goed te keuren. Wijzigingen van de essentiële delen van dit vennootschapscontract zijn enkel mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten.

Artikel 11 Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maken de beherende vennoten de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maken de beherende vennoten de jaarrekening over het afgesloten boekjaar op. Deze jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Ze vormt één geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de Boekhoudwet en het Wetboek van Vennootschappen.

Ze wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering die gehouden wordt op de tweede vrijdag van de maand juni, volgende op het afgesloten boekjaar, om 14u.

Deze vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. De algemene: vergadering beslist over de bestemming van dit batig saldo.

Artikel 13 overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2014. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in juni 2015.

Als zaakvoerder wordt de heer Guy LOUBRY aangesteld,

Schoten, 06.06.2013

LOUBRY Guy, beherend vennoot, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AHA

Adresse
MOLENBAAN 70 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande