AHAMACHINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AHAMACHINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.333.712

Publication

11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 06.06.2012 12152-0515-009
20/04/2011
ÿþ Mud 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 8 APR, 2011

Griffie

III II IO 11 I I V U II 11111 IV

*11060425*

Vo beho aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatst

0835.333.1.12

(voluit) : AHAMACHINE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markgravelei 146 te 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op 4 april 2011, eerstdaags te

registreren, dat de heer HOUSEN Hans Maraareta Jozef. bediende, wonende te 2018 Antwerpen,

Markgravelei 146, ongehuwd, een vennootschap heeft opgericht als volgt :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming : AHAMACHINE (artikel 1)

2. Duur : onbepaald (artikel 4)

3. Zetel: Markgravelei 146 te 2018 Antwerpen

4. identiteit oprichter: zie boven

5. kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) (artikel 5), ter gelegenheid van de oprichting ten belope van 12.400,- euro, (213e per aandeel) volstort door inbreng in geld,

6, Samenstelling: honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen. (artikel 5).

7. begin en einde boekjaar: telkens van één januari tot eenendertig december van ieder kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt van 4 april 2011 en eindigt op 31 december 2011. (overgangsbepaling)

8. Reserves. winstverdeling. vereffeningssaldo: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering.

(artikel 19).

9. Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. (artikel 10). Iedere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap. Aangesteld als gewone niet-statutaire zaakvoerder is de heer HOUSEN Hans, voornoemd, voor onbepaalde duur.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan kasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen. (artikel 11)

10. Controle: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 12)

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel (zowel in binnen- als buitenland):

- het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie,

- het verlenen van advies en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.,

- het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media,

- het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans, van films, van publicitaire artikelen en van

reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen,

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij. ..__... perso(o)n(en)

hetzij van de

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

- het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten,

- het onderzoek naar de opvattingen van het publiek over politieke, economische en sociale onderwerpen,- de statistische analyses van de resultaten van de gevoerde onderzoeken,

- het organiseren van seminaries, cursussen en andere evenementen voor volwassenen,

- projectontwikkeling, -trainingen en -advies, zowel voor bedrijven, overheden en organisaties,

-het verlenen van alle management, administratieve bijstand en van alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties en het waarnemen van alle mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken, het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren en/of organiseren van ondernemingen,

- advies, consultancy, opleiding, technische expertise, bijstand en knowhow verlenen en het uitvoeren van alle onderzoeken en studies op het vlak van de hoger genoemde activiteiten en in alle andere domeinen waarin zij competent is, zoals opleiding, marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, administratieve organisatie, inrichting, planning en bestuur van ondernemingen en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt,

- het vertegenwoordigen van ondernemingen en het zelf verstrekken van diensten aan personen en bedrijven,

- het ontwerp en de realisatie van interieurinrichting,

- de promotie, de organisatie en de inrichting van concerten, vertoningen en andere culturele activiteiten, - de beoefening van uitvoerende kunsten.

De vennootschap heeft verder tot doel :

- zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondememingen,

- het verlenen van technische, commerciële en financiële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen,

- haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden,

- de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware,

- het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke. De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest uitgebreide zin.

(artikel 2)

12. Jaarvergadering

de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur (10 uur) van ieder jaar. Buitengewone algemene vergadering kunnen door de zaakvoerder of commissarissen bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist. (artikel 13). De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf. (overgangsbepaling).

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot (artikel 14).

Overname verbintenissen

Bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, neemt de vennootschap de verbintenissen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Volmacht:

Een bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan BVBA Fiduciaire F. Piselé (0428.485.226), Bredabaan 1026, 2900 Schoten om:

- bij het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen en de fiscale administraties, zowel der directe als indirecte belastingen, alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen,

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der directe en indirecte belastingen, inzage te nemen in het dossier en akkoorden en briefwisseling te ondertekenen, waarbij de volmachthouder steeds handelt in opdracht van de volmachtgever. Deze volmacht behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven aangegeven doel. Zij omvat inzonderiijk alle macht tot aangifte, antwoord, bezwaar en afstand.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte van de akte

Â

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 30.09.2015 15630-0500-009

Coordonnées
AHAMACHINE

Adresse
MARKGRAVELEI 146 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande