AIR MOTORS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AIR MOTORS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.833.765

Publication

20/02/2014
ÿþ(a\ Mod Word 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoude

aan het

BelgiscF

Staatsbla

11J1,1.111°1111111



NEERGELEGD

1 1 -02- 21714

GRIFFIE Pe"-11 2P;fi31" " van KOOPHANCE~e) MECHILirN

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0543833765

Air Motors

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 2500 Lier, Ondernemersstraat 21

Aanstelling verantwoordelijke dagelijkse technische leiding

Uittreksel verslag Bijzondere Algemene Vergadering van 31/1/2014 :

De onderneming belast de heer Fehratovic Semir met de dagelijkse technische leiding inzake "motorvoertuigen intersectoraal" en "motorvoertuigen tot 3.5 ton" en dit vanaf 01/02/2014.

Redzic Adis

zaakvoerder

09/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14300292*

Neergelegd

07-01-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0543833765

Benaming (voluit): AIR MOTORS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2500 Lier, Ondernemersstraat 21

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Ilse JANSSENS te Kontich op drie januaritweeduizend veertien blijkt dat een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming AIR MOTORS, met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Ondernemersstraat 21 door:

1. De Heer REDZIC Adis, geboren te Wilrijk op zesentwintig april negentienhonderd tweeënnegentig, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 920426-221-86, ongehuwd, wonende te 2500 Lier, Ondernemersstraat 21.

2. De Heer FEHRATOVIC Semir, geboren te Sarajevo (Joegoslavië) op achttien september negentienhonderd eenennegentig, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 910918-483-78, ongehuwd, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 56.

PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volledig geplaatst is. Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdste ieder, welke de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inbreng in geld

1. de Heer REDZIC Adis, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van zestienduizend zevenhonderd veertig euro (¬ 16.740), waarvoor hem negentig (90) aandelen worden toegekend.

2. de Heer FEHRATOVIC Semir, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860), waarvoor hem tien (10) aandelen worden toegekend.

De comparanten verklaren dat ieder aandeel voor één/derde volstort is, hetzij in totaal zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR).

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 001-7132186-46 bij de BNP PARIBAS FORTIS geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  AIR MOTORS in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op twintig december 2013 dat door mij notaris in het dossier zal bewaard worden.

STATUTEN

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

NAAM

De vennootschap wordt als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam AIR MOTORS.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Ondernemersstraat 21.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

-Het kopen en verkopen, verhuren en huren van personenwagens, lichte vrachtwagens, aanhangwagens, mobilhomes, vrachtwagens en toebehoren, onder welke vorm ook, zowel in eigen inrichting, als waar ook, zowel in groot- als kleinhandel, als detailhandelaar, zowel in vast winkelpunt als in ambulante handel, zowel nieuw als tweedehands.

-Evenementenorganisatie en deelnemen aan beursorganisatie in de meest ruime zin van het woord.

-De handel in brandstoffen, smeermiddelen en onderdelen voor vrachtwagens en personenwagens, huren en verhuren van transportmateriaal en alle bijhorende uitrustingsstukken, het onderhouden en herstellen van koetswerken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot gebouwde en niet-gebouwde onroerende goederen en onroerende zakelijk rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren verkavelen, prospecteren, (gratis) ter beschikking stellen (aan de zaakvoerder) en uitbaten van gebouwde en niet-gebouwde onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken zowel van burgerlijke als van commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Zij kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdste ieder.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten.

INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand juni om veertien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproeping meegedeeld.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste zaakvoerder

Voor onbepaalde duur wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder benoemd :

- De Heer REDZIC Adis, geboren te Wilrijk op zesentwintig april negentienhonderd tweeënnegentig, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 920426-221-86, wonende te 2500 Lier, Ondernemersstraat 21, die verklaart de opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Luik B - Vervolg

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het wetboek van vennootschappen zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het wetboek van vennootschappen.

2. Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met eenendertig

december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de

maand juni tweeduizend zestien om veertien uur.

3. Overname van verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. Aanstelling volmachtdrager

Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, teneinde bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het

ondernemingsloket en bij de BTW-administratie alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor

de inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere wijzigingen en doorhaling:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SYMBIORIX , gevestigd te 2550 Kontich, Koningin

Astridlaan 1 bus 3, vertegenwoordigd door de heer Ivan KONINGS, wonende te 2547 Lint, Bouwenstraat 10.

Met het recht afzonderlijk te handelen en iemand in zijn plaats te stellen.

Voor uittreksel

Hiermede neergelegd :

- een expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

17/02/2015
ÿþ Mou Word 11.1

! î3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

5 - FEB. 'M5

RECHTBANK van egiffieHANDEL ANTWERPEN, afd. t,ECHEL'J f

1-*

111111111111 11111

*15026018*

V

111

Ondernemingsnr : 0543.833.765

Benaming

(voluit) : AIR MOTORS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : ONDERNEMERSSTRAAT 21

2500 LIER

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD. 0110112015

Hierbij wordt het onslag genoteerd van de heer Fehratovic Semir, en dit vanaf 01/01/2015, er wordt décharche verleend voor zijn mandaat.

De heer Fehratovic draagt al zijn aandelen (25) over aan de heer Konopka Denis.

Hierbij wordt als werkend vennoot aangesteld: de heer Konopka Denis, wonende te Deurne in de Van Erstenstraat 79, en dit vanaf 01/0112015.

AANSTELLING VERANTWOORDELIJKE DAGELIJKSE TECHNISCHE LEIDING

De onderneming belast de heer Konopka Denis met de dagelijkse technische leiding inzake "motovoertuigen intersectoraal" en "motorvoertuigen tot 3.5 ton" en dit vanaf 01/01/2015

Adis Redzic

Zaakvoerder

23/04/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

liii!iuiiiuuiio

5059377*

Ondernemingsnr : 0543.833.765

Benaming

(voluit) : AIR MOTORS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ONDERNEMERSSTRAAT 21

2500 LIER

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD. 01/04/2015

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Vredestraat 98 te 2550 Kontich en dit vanaf 01/04/2015.

De uitbatingszetel wordt verplaatst naar Aarschotsesteenweg 101 te 2500 Lier en dit vanaf 01/04/2015.

Adis Redzic Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

N

II

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-...

g -~, ~ °~ ~ ^~ ; ~~ ~~,~ D

-~ ~ ~.{ ~.

1 3 -011.- ~trá5

t..t~ %C~ aiïl. [('

~.~aÍ Li. IVI~ . _ .EN

Coordonnées
AIR MOTORS

Adresse
ONDERNEMERSSTRAAT 21 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande