AIT ADVANCED INDUSTRIAL TECHNOLOGIES

BUIV


Dénomination : AIT ADVANCED INDUSTRIAL TECHNOLOGIES
Forme juridique : BUIV
N° entreprise : 833.807.743

Publication

08/11/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/12/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
23/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.12.2011, NGL 16.04.2012 12087-0499-007
01/03/2011
ÿþ Mua 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad









" iioaa~os













1`veergoPogd éar gráffB3 tira do Rociutbanil

lSoopiede8 Abievespspe

~ 7 FEB. 2011

Griffie

0833.807.743

t nderneniingsnr : Benaming

(voluit) : AIT Advanced Industrial Technologies AG

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Zwitsers Recht

Zetel.: Bundesplatz 1, P.O. 4847, CH-6304 Zug, Zwitserland : adres van het Belgisch Bijkantoor : Uitbreidingstraat 84, 3de verdieping, 2600 Berchem

Onderwerp akte : Opening van het Belgisch bijkantoor

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 17 november 2010 :

- er werd beslist dat de vennootschap AIT Advanced Industrial Technologies AG, een vennootschap naar Zwitsers recht, met maatschappelijke zetel te Bundesplatz 1, P.O. 4847, CH-6304 Zug, Zwitserland, met als', doelstelling de productie en distributie van innoverende chemische producten voor speciale toepassingen, en. met een uitgegeven aandelenkapitaal van CHF 1.000.000, een bijkantoor in BelgiÎ zal openen met ingang van 1 december 2010, onder de benaming van AIT Advanced industrial Technologies AG, Belgisch Bijkantoor, en met: hoofdadres gelegen te Uitbreidingstraat 84. 3e verdieping, 2600 Berchem, Antwerpen, Belgil. De activiteiten: van het bijkantoor zullen voornamelijk bestaan uit de productie en distributie van innoverende chemische producten voor speciale toepassingen.

- De heren Israel German, wonende te ltaliÎlei 92, B-2000 Antwerpen en Paul L. Brennan, wonende te Thicknall Farmhouse, Thicknall Lane, Clent DY9 OHP Cent, Verenigd Koninkrijk, worden aangesteld als: wettelijk vertegenwoordigers van het Belgisch bijkantoor met volle bevoegdheid om de dagelijkse werking ervan: te verzekeren. Daaruit volgt tevens dat zij gemachtigd zijn tot het treffen van alle noodzakelijke maatregelen met betrekking tot het dagelijks beheer van het bijkantoor.

De heren Israel German en Paul L. Brennan worden niet vergoed voor de uitoefening van hun functie als; wettelijk vertegenwoordiger.

- Speciale volmacht wordt verleend aan Dhr. Johan Lagae en/of Mevr. Els Bruis, beiden domicilie kiezende te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, en zij kunnen tevens onafhankelijk optreden, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de registratie van de vennootschap af te handelen bij de Databank van de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie.

Raad van bestuur van de vennootschap : de heer Israel German (voorzitter van de raad van bestuur) ; de heer Carlos Galeano (bestuurder), de heer Aart Overbosch (bestuurder) ; andere persoon niet ondertekeningsbevoegdheid : de heer Hans Matthias Deger.

****rx********s*4«sem*e****x*º%vsrxe»ers*rn****awk«w*esr

STATUTEN dd. 24 september 2009 VAN AIT ADVANCED INDUSTRIAL TECHNOLOGIES AG

Naam, Zetel, Duur en Doel van de Vennootschap

Art. 1 Naam, Zetel en Duur van de Vennootschap

Onder de benaming

AIT Advanced Industrial Technologies AG

bestaat er een buitenlandse naamloze vennootschap naar Zwitsers recht ("Aktiengesellschaft": hierna de. "Vennootschap" genoemd) met maatschappelijke zetel te Zug. De duur van de Vennootschap is onbeperkt in tijd.

L1p de laatste blz. van I uer~ venu 'r,y.lr.iF:!r1 : Recto :,}iJi7rrº% en r1t7E'dan'.s'1e!t'" van de lris'T1tR1E:t1'" .ere.rlcle. notaris. hetzij van de per 0(0)11(4m)

bevoegd de r ec?3tsr^wrsoQn ten aanzec- van derden te vertegenwoordigen

Verw. : EVGd 36T? en handteitersir:g.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Art. 2 Doel

De Vennootschap heeft als doel de productie en distributie van innoverende chemische producten voor speciale toepassingen; volledige beschrijving van de reikwijdte in overeenstemming met de statuten van de vennootschap

De Vennootschap kan bijkantoren oprichten, deelnemen in joint ventures en dochterondernemingen oprichten in Zwitserland en daarbuiten. Zij kan voorzien in waarborgen en onderpanden enz. Voor geàffilieerde vennootschappen. Zij mag zich inlaten met het voorzien in eender welke transactie die passend of geschikt kan zijn om het doel van de Vennootschap na te streven of die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het voornoemd doel.

Maatschappelijk Kapitaal

Art. 3 Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap bedraagt CHF 1.000.000, verdeeld over 100.000 geheel volgestorte geregistreerde aandelen met een nominale waarde van CHF 10.

Art. 4 Uitsluiting van Afdruk van Aandelen; Overdracht; Conversie

De aandelen worden noch vertegenwoordigd door een globaal certificaat, noch door individuele aandelencertificaten, noch worden zij in welke andere vorm dan ook gedocumenteerd. De aandeelhouders kunnen geen aanspraak maken op de uitgifte van aandelencertificaten; zij kunnen evenwel te allen tijde de Vennootschap verzoeken tot een bevestiging van hun status als aandeelhouder.

De overdracht van rechten van aandeelhouders geschiedt via een akte van afstand. Deze rechten zullen van toepassing zijn op het totstandkomen van een vruchtgebruik. Een akte van afstand zal enkel geldig zijn na kennisgevig ervan aan de Vennootschap.

De Aandeelhoudersvergadering kan te allen tijde geregistreerde aandelen converteren naar toonderaandelen of vice-versa, via een amendement op de Statuten. De Aandeelhoudersvergadering is ook bevoegd om aandelen op te splitsen in aandelen met een lagere nominale waarde, of om aandelen samen te voegen tot aandelen met een hogere nominale waarde, via een amendement op de Statuten.

Art. 5 Beperkingen aangaande de Overdracht

Geregistreerde aandelen kunnen enkel worden overgedragen mits instemming van de Raad van Bestuur. Deze beperking geldt ook voor de totstandbrenging van een vruchtgebruik.

Onder voorbehoud van Artikel 685 b, paragraaf 1 van de Zwitserse 'Code des Obligations' (of 'Obligatierecht') mag dergelijke goedkeuring worden geweigerd zonder de redenen daarvan op te geven, indien de Vennootschap aan de overdrager van de aandelen voorstelt om de aandelen te verwerven voor rekening van de Vennootschap, of voor rekening van enige andere aandeelhouders of derde partijen, tegen hun intrinsieke waarde op het tijdstip van het verzoek tot goedkeuring.

Onder voorbehoud van Artikel 685b, paragraaf 1 en 2 van de Zwitserse `Code des Obligations' (of 'Obligatierecht'), kan de Raad van the Board of Directors een verzoek tot registratie weigeren indien de overdracht van aandelen zou leiden tot een wijziging in de aandeelhoudersstructuur op een wijze die het doel van de Vennootschap of de onafhankelijkheid van de Vennootschap in gevaar kan brengen, of indien de verwerver betrokken is in enige activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks een concurrentie inhoudt met, of nadelig is voor, de activiteiten van de Vennootschap.

Onder voorbehoud van Artikel 685b, paragraaf 3, van de Zwitserse 'Code des Obligations' (of 'Obligatierecht'), kan de Raad van Bestuur een verzoek tot registratie weigeren indien de verwerver niet uitdrukkelijk verklaart dat hij de aandelen in zijn eigen naam en voor zijn eigen rekening heeft verworven. Indien aandelen werden verworven via overerving, na opdeling van een vermogen, krachtens de wetgeving inzake het huwelijksvermogensrecht of ingevolge een inbeslagname, kan de Raad van Bestuur enkel het verzoek tot registratie in het aandelenregister weigeren indien de Vennootschap aanbiedt om de aandelen tegen hun intrinsieke waarde te verwerven.

Art. 6 Aandelenregister

De Vennootschap zal een aandelenregister bijhouden, met vermelding van naam, voornaam, adres en nationaliteit (in geval van rechtspersonen: de naam, zetel, en adres). Eender wie geregistreerd is in het aandelenregister wordt geacht een aandeelhouder en vruchtgebruiker vis-à-vis de Vennootschap te zijn.

Na beraadslaging met de betrokken aandeelhouder, mag de Vennootschap overgaan tot het schrappen van registraties in het aandelenregister, indien dergelijke registratie was geschied op basis van foutieve informative verstrekt door de verwerver. De verwerver wordt onmiddellijk in kennis gesteld van dergelijke schrapping.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Organisatie van de Vennootschap

Art. 7 Bedrijfsorganen

De organen van de Vennootchap zijn als volgt:

A. de Algemene Aandeelhoudersvergadering

B. de Raad van Bestuur

C. de Financiële Controleurs (Statutaire Auditors)

Algemene Aandeelhoudersvergadering

Art. 8 Bevoegdheden

De Algemene Aandeelhoudersvergadering is het hoogste orgaan van de Vennootschap. Het bezit de volgende exclusieve en niet-overdraagbare bevoegdheden:

a) het aannemen en amenderen van de Statuten;

b) het verkiezen en uit hun ambt ontheffen van leden van de Raad van Bestuur en de Statutaire Auditeurs;

c) het goedkeuren van het Jaarverslag;

d) het goedkeuren van de jaarrekeningen, en het aannemen van resoluties aangaande de bestemming van te verdelen winsten;

e) het ontslaan van leden van de Raad van Bestuur en van het Management;

f) het aannemen van resoluties aangaande aangelegenheden die bij wet of krachtens de Statuten zijn voorbehouden voor de Algemene Aandeelhoudersvergadering.

Art. 9 Gewone en Buitengewone Aandeelhoudersvergaderingen

De Gewone Algemene Aandeelhoudersvergadering zal éénmaat per jaar plaatsvinden, en wel binnen de zes maanden na het einde van het boekjaar.

Buitengewone Aandeelhoudersvergaderingen zullen plaatsvinden wanneer de Raad van Bestuur zulks nodig acht, of indien een Algemene Aandeelhoudersvergadering besluit tot het houden van een Buitengewone Algemene Aandeelhoudersvergadering, of indien één of meer aandeelhouders die samen meer dan één tiende van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, een schriftelijk verzoek voorleggen om dergelijke vergadering te houden, met nadere specificatie van de punten die moeten worden behandeld, alsmede van enige moties.

Art. 10 Bijeenroeping van Aandeelhoudersvergaderingen

De Algemene Aandeelhoudersvergadering zal worden bijeengeroepen door de Raad van Bestuur, of indien nodig, door de Statutaire Auditeurs.

De Algemene Aandeelhoudersvergadering zal worden bijeengeroepen ten laatste 20 dagen vóór de vastgelegde datum van de vergadering, door middel van een bericht in de officiële publicaties van de Vennootschap. Dit bericht moet melding maken van de plaats en het tijdstip van de vergadering, de punten ter discussie, en de moties ingediend door de Raad van Bestuur en de aandeelhouders die tot een Algemene Aandeelhoudersvergadering hebben opgeroepen; in geval van verkiezingen, moeten de namen van de voorgestelde kandidaten worden vermeld.

De Algemene Aandeelhoudersvergadering mag geen resoluties aannemen over items die niet warden aangekondigd op de hierboven beschreven wijze; dit geldt niet evenwel niet voor resoluties om een Buitengewone Aandeelhoudersvergadering samen te roepen of om een speciale audit te houden. Dergelijke aankondiging is niet vereist in het geval van moties in het kader van de agenda of van besprekingen waarvoor geen resoluties dienen te worden aangenomen.

Het Jaarverslag en het verslag van de auditeuren moet voor investeerders beschikbaar zijn ter inzage op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap uiterlijk 20 dagen voordat de Algemene Aandeelhoudersvergadering plaatsvindt; het bericht waarin de Algemene Aandeelhoudersvergadering wordt bijeengeroepen moet een verwijzing daamaar bevatten.

Art. 11 Agenda

Aandeelhouders die aandelen vertegenwoordigen met een totale nominale waarde van CHF 1.000.000 of hoger, kunnen erom verzoeken dat een item op de agenda wordt geplaatst. Het verzoek tot opname in de agenda dient schriftelijk te geschieden, uiterlijk 60 dagen voordat de vergadering plaatsvindt, met duidelijke vermelding van het item en van de motie die door de aandeelhouder worden voorgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Art. 12 Voorzitter, Notulen en Stemmenopnemers

De Algemene Aandeelhoudersvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, behoudens andersluidende beslissing door de Raad van Bestuur. De Voorzitter van de Raad van Bestuur zit de Algemene Aandeelhoudersvergadering voor; indien de Voorzitter niet aanwezig kan zijn, wordt de vergadering voorgezeten door de Vice-Voorzitter of door een ander lid van de Raad van Bestuur.

De persoon die de vergadering voorzit zal stemmenopnemers en secretarissen aannduiden; deze hoeven niet noodzakelijk aandeelhouders te zijn.

Art. 13 Stemrecht en Stemming bij Volmacht

Elk aandeel geeft de houder ervan het recht op één stem op de Algemene Aandeelhoudersvergadering.

De Raad van Bestuur zal procedureregels uitreiken niet betrekking tot de deelname, vertegenwoordiging en de bepaling van stemrechten op de Algemene Aandeelhoudersvergadering.

Een aandeelhouder kan worden vertegenwoordigd door zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger, of een persoon die daartoe schriftelijk door de aandeelhouder werd gemachtigd (niet noodzakelijk een aandeelhouder), een lid van de bedrijfsorganen van de Vennootschap ("Organvertreter"), een onafhankelijke vertegenwoordiger benoemd door de Vennootschap ("unabhangiger Stimmrechtsvertreter"), of door een professionele bewaarnemer die optreedt als zijn of haar gevolmachtigde op de Algemene Aandeelhoudervergadering ("Depotvertreter").

Art. 14 Resoluties

Behoudens andersluidende wettelijke of Statutaire bepalingen, worden op de Algemene Aandeelhoudersvergadering resoluties en verkiezingen aangenomen bij meerderheid van de vertegenwoordigde stemmen.

Op de Algemene Aandeelhoudersvergadering geschiedt de stemming en verkiezing bij openbare stemming, tenzij de Voorzitter anders bepaalt, of indien er door de Algemene Aandeelhoudersvergadering om een andere procedure wordt verzocht.

De Voorzitter kan erom verzoeken dat een stemming of verkiezing per openbare handopsteking wordt overgedaan onder de vorm van een schriftelijke stemming, indien naar de mening van de Voorzitter, er twijfels bestaan omtrent de resultaten van de stemming of verkiezing. In dergelijke gevallen wordt voornoemde openbare stemming of verkiezing nietig verklaard.

Indien een verkiezing niet kon worden afgerond na de eerste stemronde, en er meer dan één kandidaat verkiesbaar is, zal een relatieve meerderheid volstaan in de tweede stemronde.

Art. 15 Notulen

De Raad van Bestuur zal erover waken dat de stemmen die zijn vertegenwoordigd op de Algemene Aandeelhoudervergadering, alsmede alle maties, process-verbalen van verklaringen en resoluties van de aandeelhouders, gedocumenteerd worden in de notulen. De notulen van de vergadering dienen te worden ondertekend door de Voorzitter en door de secretaries.

Raad van Bestuur

Art. 16 Samenstelling; Ambtstermijn

De Raad van Bestuur is samengesteld uit één of meerdere leden, die allen aandeelhouders moeten zijn.

De Raad van Bestuur stelt zichzelf samen. Zij stelt de Voorzitter aan, indien nodig een Vice-Voorzitter,

alsook de Secretaris; deze laatste moet niet noodzakelijk een lid van de Raad van Bestuur zijn.

De Raad van Bestuur komt minstens tweemaal per jaar samen.

De Leden van de Raad van Bestuur worden verkozen voor een termijn van twee jaar en kunnen worden herverkozen. Voor doeleinden van dit laatste wordt één jaar bepaald als zijnde de periode tusen twee Algemene Aandeelhoudervergaderingen. Indien vervangende leden worden verkozen, zullen de nieuwe leden het resterende deel van de ambtstermijn van hun voorgangers uitdienen.

Art. 17 Bevoegdheden

De Raad van Bestuur is het hoogste uitvoerend orgaan van de Vennootschap. Het heeft de volgende niet-overdraagbare en onvervreemdbare verantwoordelijkheden:

a) Algemeen bestuur van de vennootschap, en het uitvaardigen van de nodige richtlijnen, meer bepaald met betrekking tot regelgevingen inzake investeringen of beleggingen;

b) Vastlegging van de organisatiegebonden structuren;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

c) Organisatie van het boekhoudkundig system, de financiële controle en de financiële planning;

d) Het benoemen en uit hun functie ontheffen van alle personen belast met het managen en vertegenwoordigen van de Vennootschap;

e) Algemene supervisie op de personen belast met het management van de Vennootschap, met inbegrip van naleving van de wet, de Statuten, of reglementen en richtlijnen;

f) Opstellen van het Jaarverslag, voorbereidingen treffen voor de Algemene Aandeelhoudersvergadering en het implementeren van de resoluties van de Algemene Aandeelhoudersvergadering;

g) De Rechter inlichten in geval van overmatige schuldenlast.

h) De uitgifte van opties of conversierechten met betrekking tot de aandelen van de Vennootschap, het doorvoeren van kapitaalsverhogingen op basis van goedgekeurd kapitaal, alsook het bepalen van de voorwaarden voor kapitaalsverhogingen en het voorzien in overeenstemmende resoluties of amendementen op de Statuten;

i) De professionele qualificaties nagaan van de bevoegde auditeurs;

j) Het aannemen van resoluties inzake bijkomende kapitaalinbreng met betrekking tot aandelen die niet geheel werden volgestort.

Binnen het kader van de wet, kan de Raad van Bestuur het beheer van de Vennootschap ook delegeren aan één of meer van haar leden of aan derde partijen door middel van het uitvaardigen van organisatorische voorschriften.

Art. 18 Samenroeping van Bijeenkomsten

Bijeenkomsten van de Raad van Bestuur worden bijeengeroepen door de Voorzitter, zo vaak als nodig vanuit bedrijfsmatig opzicht of wanneer een lid van de Raad van Bestuur daartoe verzoekt. Bijeenkomsten worden samengeroepen per brief, fax of email, mei vermelding van de agenda, zodanig dat de leden van de Raad van Bestuur de uitnodiging niet later ontvangen dan 10 dagen voorafgaand aan de bijeenkomst van de Raad van Bestuur.

Art. 19 Aanname van Resoluties

Voor de samenstelling van een quorum dient een meerderheid van de leden van de Raad van Bestuur aanwezig te zijn; telefoon- en videoconferenties zijn ook toegestaan, op voorwaarde dat de deelnemers duidelijk en ondubbelzinnig kunnen worden geïdentificeerd. Een quorum is niet verosit voor resoluties van de Raad van Bestuur houdende de bevestiging van kapitaalsverhogingen of amendementen aan de Statuten die verband houden met verhogingen van het maatschappelijk kapitaal.

Resoluties en verkiezingen van en door de Raad van Bestuur geschieden bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij staking der stemmen heeft de Voorzitter een doorslaggevende stem.

Tenzij een lid verzoekt tot mondelinge beraadslaging, kunnen resoluties worden aangenomen bij wijze van circulaire resolutie per telegram, fax of email. Circulaire resoluties worden enkel aangenomen bij absolute meerderheid van alle stemmen.

Notulen worden bijgehouden van de besprekingen en resoluties van de Raad van Bestuur; deze notulen dienen te worden ondertekend door de Voorzitter en de person die de notulen heeft genomen.

Financiële Controleurs

Art. 20 Ambtstermijn, Rechten en Plichten, en Qualificatie

De Algemene Aandeelhoudersvergadering benoemt, voor een termijn van één jaar, de statutaire Auditeur en de Groepsauditeur, die de rechten en plichten zullen hebben zoals aan hen verleend krachtens de gewone wet. (Art. 727 ff. CO).

The Financiële Controleurs moeten niet noodzakelijk leden zijn van de Raad van Bestuur, noch werknemers van de Vennootschap. Zij dienen voor de Vennootschap geen enkele arbeid te verrichten die niet kan verzoend met hun rol als Financieel Controleur. Zij dienen onafhankelijk te zijn van de Raad van Bestuur en van eender welke meerderheidsaandeelhouder .

Boekjaar en Jaarrekeningen

Art. 21 Boekjaar

Het boekjaar wordt bepaald door de Raad van Bestuur.

Art. 22 Jaarrekening

De financiële jaarrekeningen, bestaande uit de winst- en verliesrekeningen, de balans en de nota's zullen worden opgesteld in overeenstemming met de bepalingen van de Zwitserse `Code des Obligations', meer in bijzonder met Art. 662a e.v., en conform de algemeen aanvaarde commerciële en zakelijke regels.

"

Beëindiging

Art. 23 Ontbinding en Vereffening

De Algemene Aandeelhoudersvergadering kan te allen tijde overgaan tot de ontbinding en vereffening van de Vennootschap, overeenkomstig de bepalingen van de Wet en de Statuten.

Tenzij de Algemene Aandeelhoudersvergadering deze taak delegeert aan andere personen, zal de vereffening worden uitgevoerd door de Raad van Bestuur.

Na terugbetaling van alle schulden, zullen de activa van de Vennootschap worden verdeeld onder de aandeelhouders, in verhouding tot het bedrag van hun ingebracht kapitaal.

Publieke Berichtgeving

Art. 24 Publieke Berichtgeving

Aankondigingen door de Vennootschap aan aandeelhouders en derde partijen zullen éénmaal worden gepubliceerd in de Swiss Commercial Gazette. De Raad van Bestuur kan ook andere middelen van publicatie bepalen.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzonder volmachtdrager

Tegelijk hiermee neergelegd :

- notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 17 november 2010 (gelegaliseerd en geapostilleerd ), met de beëdigde en gelegaliseerde vertaling in het Nederlands ;

- Statuten dd. 24 september 2009 (gelegaliseerd en geapostilleerd), met de beëdigde en gelegaliseerde vertaling in het Nederlands ;

- Uittreksel uit het Handelsregister (gelegaliseerd en geapostilleerd), met de beëdigde en gelegaliseerde vertaling in het Nederlands.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

,-V9or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
AIT ADVANCED INDUSTRIAL TECHNOLOGIES

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 84 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande