AK HORECAGROOTHANDEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AK HORECAGROOTHANDEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.204.919

Publication

04/09/2012
ÿþ4 ~

A mod 91.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(

I IIlI 1 Il Iii I 1111 I UI IIII~IVI

+12150009*

1111

Neers `1 .. jd ler griHi val: nechlhaak

van Koophandel te Antwergn,An 2012

2 4 AUG. 2012

Onde:-ri Bene r. 0848" 204.919

" AK Horecagroothandel

cri

Rechts,'- r besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei Boomsesteenweg 36

(volledk 2627 Schelle

Onder),,, , OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Erik Celis, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 22 augustus 2012, dat.

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "AK Horecagroothandel",

2. Zetel: Schelle, Boomsesteenweg 36.

3. Oprichter: De heer DURffl Müslüm, geboren te Yesilyurt (Turkije) op 19 november 1970, wonende te 6851 NW Huissen (Nederland), Stoeterij 9.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 18.600,00 euro.

6. Samenstelling: in geld.

7. Boeklaar: Het boekjaar begint op ljanuari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

10. Externe vertegenwoordiging.: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Iedere zaakvoerder kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de betrokken zaakvoerder in geval van overdreven volmacht,

11. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer DURMU$ Müslüm, voornoemd.

12. Commissarissen: geen.

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

A. ln hoofdorde:

Import en export, groothandel en handelsbemiddeling, omvattende alle activiteiten uitgeoefend door groothandelaren, grossiers, dealers, exporteurs, importeurs, coöperatieve inkooporganisaties, inkopers, aankoopcentrales, makelaars, makelaars op goederenbeurzen, commissionairs en andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen, handelsagenten, vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken, met inbegrip van de ermee gerelateerde activiteiten zoals het in huur nemen en verhuren, het herstellen, het onderhouden, het installeren en het uitbaten, dit alles in het algemeen en in het bijzondere in de horecasector betreffende:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- alle horecatoestellen, horeca-uitrusting en horecatoebehoren zoals bijvoorbeeld maar niet uitsluitend allerhande ovens om te bakken, af te bakken of op te warmen, pizzaovens, grills, lavasteengrillen, friteuses, wafelmachines, koffie- en espressomachines, slagroommachines, ijsblokmachines, ijsmachines, koeltogen, koelcellen rvs werktafels, saladebars, draaiplatformen en rolwagentjes voor desserts, afzuigkappen, ventilatoren, pizzascheppen, afzuigkappen, ventilatoren, en dergelijke;

- allerhande non-food materialen, producten en artikelen voor de horeca, in papier, karton, plastiek of andere kunststof, metaal, zoals bilvoorbeeld maar niet uitsluitend allerhande inpakmaterialen en recipiënten voor take away eten, bewaardozen, pizzadozen, allerhande bakjes voor verkoop van frieten en ander fastfoodeten of ijscrème, papieren servietten, draagtassen, zuigrietjes, elastieken, schrijfgerief, menu's, borden en panelen, gadgets, speelgoed en prularia en dergelijke meer;

- allerhande food artikelen en producten bestemd voor de horeca, daaronder begrepen aile algemene voedingsmiddelen (verse, bewerkte, bereide, gezouten, gerookte, gebakken, ingevroren, gedroogde of gepekelde, ingeblikte en onder gelijk welke vorm van verpakking ook), groenten en fruit, vlees en vleeswaren, gevogelte, konijnen en wild, vis, schaal- en schelpdieren, zuivelproducten en eieren, brood (in alle soorten en vormen zoals bijvoorbeeld ook pitabrood, brood bestemd voor hamburgers, hotdogs, belegde broodjes, en dergelijke meer), deeg en deegwaren, banketbakkerswerk, snoepgoed, chocolade en suikerwerk, dranken, zowel alcoholische als andere dranken, kruidenierswaren, diepvriesproducten, verse kant- en klaarmaaltijden, sauzen en andere topics, en dergelijke meer;

- alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, -toestellen en toebehoren;

- allerhande verkoopautomaten, uitrusting en toebehoren in het algemeen, bestemd voor de verkoop van voedingswaren en dranken zoals onder meer drankautomaten zowel voor koude als voor warme dranken, snoepautomaten, broodautomaten, met inbegrip van alle producten en verkoopwaren die via dergelijke toestellen te koop (kunnen) worden aangeboden.

Voorgaande opsomming is in elk geval slechts exemplatief en zeker niet limitatief bedoeld.

B. In ondergeschikte orde:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alsmede haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en dit zowel voor haarzelf als voor aile derde op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Alle activiteiten die gewoonlijk worden verricht en uitgevoerd door tussenpersonen in de handel, verkoopagentschappen, andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen en vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken, met inbegrip van merchandisingactiviteiten.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het verhuren of huren van roerende goederen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsommingen zijn niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld ln de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

14. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde donderdag van de maand juni om zeventien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur,

e









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge















mod 11.1

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2014.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmachten: Nihil.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING.

17. Bijzondere volmacht: Bij deze wordt aan:

- de heer MARIEN Koen, geboren te Antwerpen op 12 oktober 1968, erkend boekhouder-fiscalist "BIEF", wonende te 2018 Antwerpen, Montebellostraat 26;

- de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M&P Boekhouders", in het kort "M&P", rechtspersonenregister Antwerpen 0448083.679, met zetel te 2018 Antwerpen, Montebellostraat 26;

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Erik Celis

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

" "





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge













17/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan het Beigiscr Staatsbla

IIIMONITEt JR SELGr

10 -0 7- 200 ELGISCH L

ReChtbaniî vün 1>oophandol

Ant::rvrnen

0 3 MMUU 205

Griffie

- ~F.jcliPn Anh.r.nrrv+C7

.. _. ~

*15103768*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0848.204.919

Benaming

(voluit) : AK Horecagroothandel

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Boomsesteenweg 36 - 2627 Schelle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

In de buitengewone algemene vergadering van 15 april 2015 werd met eenparigheid van stemmen beslist de maatschappelijke zetel (tevens de exploitatiezetel) vanaf 15 april 2015 te verplaatsen naar

Boomsesteenweg 36 C

2627 Schelle

Müslüm Durmus

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetze) van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 26.08.2015 15484-0040-014
16/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AK HORECAGROOTHANDEL

Adresse
BOOMSESTEENWEG 36 C 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande