AKHSSASSI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AKHSSASSI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.488.883

Publication

13/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.05.2013, NGL 06.12.2013 13680-0145-011
18/07/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Woad 11.1

, r" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ins

Ondernemingsnr : 838.488.883

Benaming

(voluit) : AKHSSASSI

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ABDIJSTRAAT 242 - 2020 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uittreksel Proces - Verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van 18 Januari 2013:

De heer AMRI KHALID werd ontslagen als zaakvoerder en dit vanaf heden, De Algemene vergadering; geeft hem volledige kwijting en bedankt hem voor de uitvoering van hun mandaat

Bij eenparigheid keurt de algemene vergadering deze beslissing goed.

Deze beslissingen sorteren hun effect op datum van 18 Januari 2013.

AKHSSASSI MOHAMMEDI

ZAAKVOERDER

Neergelegd kr griifFo van de Rechtbank YA~t lfooghande! te At#twerpolEi ~p

il 9 Jlll.i 2013

Griffie







*13111 66*



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/11/2012
ÿþICI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Nwd Wond 11.1

in de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 838.488.883

Benaming

(voluit) : AKHSSASSI e)V6A

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ABDIJSTRAAT 242 - 2020 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte ; BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel Proces - Verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van 01 Oktober 2012:

De heer AMRI KHALID werd benoemd ais zaakvoerders en dit vanaf heden. Hij aanvaardt zijn mandaat

Bij éénparigheid keurt de algemene vergadering deze beslissing goed.

Deze beslissingen sorteren hun effect op datum van 01 Oktober 2012.

AKHSSASSI MOHAMMEDI

ZAAKVOERDER

~c+rp1ogd tor crf% ven da Receboiri

yas, R©splundel A:r, ,r~rip8n, op

0 2 NOV. 2012

Griffie

*iaiasoae* II



Op de laatste blz. van Luik `3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden t=_ vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2011
ÿþmod 2.1

j_t ' ? Y In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

,;eergBPegd ter orne van de hydeb

rfaophandell® AnhweEpab =

Griffie 1 ?;:{". 291

" 11129606

Oetdernemingsnr :

Benaming: c~f~C~SSASSD f~M[B!~ ~ ~ ~ ~ ~ 4 g ~ ~ 8 ~ ~

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Abdijstraat 242

2020 Antwerpen

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit de oprichtingsakte verleden voor Notaris Ines van Opstal te Antwerpen-Hoboken op negen augustus tweeduizend en elf, nog te registreren, is gebleken dat:

1. De Heer AKHSSASSI Mohammedi, geboren te Nador (Marokko) op 2 augustus 1967, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Michel Willemslaan 42 bus 1, van Nederlandse nationaliteit, rijksregisternummer 670802573-54; gehuwd met Mevrouw Atika Sayfaoui.

2. Mevrouw AKHSSASSI Safae, geboren te Utrecht (Nederland) op 28 mei 1991, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Michel Willemslaan 42 bus 1, van Nederlandse nationaliteit, rijksregisternummer 910528-566-35,: ongehuwd.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben ongericht. onder de naam: "AKHSSASSI BVBA".

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ ' 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding' van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën, als. volgt:

- de comparant sub 1. heeft ingetekend op tachtig (80) aandelen en'

betaalde hierop vierduizend negenhonderdzestig euro (£ 4.960,00). - de comparant sub 2. heeft ingetekend op twintig (20) aandelen en'

betaalde hierop duizend tweehonderdveertig euro (£ 1.240,00).

SAMEN: honderd (100) aandelen, wat de totaliteit uitmaakt van alle: uitgegeven en ingeschreven aandelen en zesduizend tweehonderd euro; (6.200,00 EUR) of een/derde van het af te betalen kapitaal. Het geheel van. de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met. nummer 3E73 7310 1945 7060, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC Bank NV. Een bankattest, gedateerd op 2 augustus 2011, werd als; bewijs van de storting overhandigd aan Ons, instrumenterende notaris, en neergelegd onder de minuut. Het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

- De zetel is gevestigd te 2020 Antwerpen, Abdijstraat 242. De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

- De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van: dezen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

m ad 2.1

verkoop van warme en koude dranken met uitzondering van alcohol en, kleine snacks, voor verbruik ter plaatse of om mee te nemen eetgelegenheid met beperkte bediening.

het oprichten, inrichten, uitbaten, huren en verhuren van alle

soorten drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, hotels,

restaurants, danszalen, dancings en ontspanningslokalen, alsmede het: aan- en verkopen van aanverwante artikelen en het stellen van alle verrichtingen die met dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

de groot- en kleinhandel en de tussenhandel in voedingswaren, dranken, bereide maaltijden en aanverwante producten.

Zij mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het

verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het

deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in: hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder of vereffenaar van. andere vennootschappen waarnemen.

- De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen. van de rechtspersoonlijkheid.

- Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer: zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze. onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste: vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in, naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN

" Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de: helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De: beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of; vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder: hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van:

stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag'

volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te: vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

" Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten: aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De, zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

" Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

- De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde woensdag van mei. Indien. deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

- Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar.

- De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de. wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van; ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds, één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

nid 2.9

bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij ,meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december tweeduizend en twaalf.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien,

overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie:

- de heer AKHSSASSI Mohammedi, voormeld;

- Mevrouw AKHSSASSI Safae, voormeld;

beiden aanwezig en die verklaarden te aanvaarden en bevestigden dat zij

niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens latere beslissing van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht.

De verschijners stelden aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, AA+ Belastingadvies BVBVBA, te 9880 Aalter, Biesemgoedstraat 28 en haar aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, uit de notulen, waarvan een uitgifte, samen met de aangehechte stukken werd neergelegd.

Notaris Ines van Opstal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AKHSSASSI

Adresse
ABDIJSTRAAT 242 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande