AKOTEE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AKOTEE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 417.959.637

Publication

24/04/2014
ÿþ Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II *14087441* II

litbrgeiegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen,

ANTWERPEN,

Griffie

Ondernemingsnr : 0417.959.637

Benaming

(voluit) : Akotee

(verkort) :

^ " ---- ~ ^

Iiijlagen 'bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 2000 Antwerpen, Melkmarkt 30

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING OMZETTING - BENOEMINGEN

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor geassocieerde notaris Luc Van Pelt te Antwerpen op 28 maart 2014, dat de buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering van de Naamloze Vennootschap Akotee met zetel te 2000 Antwerpen, Melkmarkt 30, ingeschreven in het Ftechtspersonenregister met als ondememingsnummer 0417.959.637, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 mawt 2613 1%in goedigekeutd door doaigemene Nrergadeling van de vennootschap, 13434%00 euro berauen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31 december 2011.

De algemene vergadering van 30 december 2013 heeft besloten over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van 134.000,00 euro.

TWEEDE BESLUIT: De vergadering beslist om het kapiteel van de vennootschap te verhogen met een bedrag van 120.600,00 euro om het te brengen van 62.000,00 euro naar 182.600,00 euro door creatie van 3.296 aandelen.

Deze kapitaalverhoging gebeurt in toepassing van artikel 537 Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013 niet het oog op de opneming in het kapitaal van het volledige verkregen bedrag afkomstig van de verdeling van de belaste reserves overeenkomstig voormeld artikel 537, door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de kapitaalverhoging op het kapitaal wordt ingeschreven door de bestaande aandeelhouders, in verhouding tot hun aandelenbezit, door uitoefening van hun voorkeurrecht.

Ieder nieuw aandeel zal werden volgestort ten belope van honderd procent (100%) door inbreng van de rekening-courant omstandig beschreven in nagemeld verslag.

Verslagen

Met betrekking tot deze inbreng en omzetting werd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met het afschrift van deze akte zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De besluiten luiden als volgt:

1. Wat betreft de inbreng in nature'.

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art 602 W.Venn, ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Naamloze Vennootschap AKOTEE door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van aile vorderingen, alsook onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, dat;

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

2. De beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Ftecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in nature t.b.v. 120.600,00 EUR bestaat in 3.296 aandelen van de vennootschap Naamloze Vennootschap AKOTEE, ZONDER vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting?

2 . Wat betreft de omzetting van de vennootschap:

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Naamloze Vennootschap "AKOTEE" tot een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van aile eventueel niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen:

1. Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 december 2013 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2. Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een nettovermogenstoestand ten bedrage van 104.772,78 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3. Dat het netto-actief van de vennootschap per 31 december 2013 HOGER is dan het op die datum

uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 62.000,00 EUR en dit ten belope van 42.772,78 EUR?

De vergadering beslist eenparig ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van

de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor.

Inbreng.

Is alhier tussengekomen:

1) mevrouw RYMENANS Sonia Jozef Marthe, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 24 bus 9, die verklaart in te tekenen op 1.664 aandelen,

2) mevrouw WARMENBOL Marianne Maria Eugène, wonende te 2018 Antwerpen, Fourmentstraat 40, die verklaart in te tekenen op 544 aandelen,

3) mevrouw WARMENBOL Claire Evelyn Guido, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabethfaan 24 bus 9, die verklaart in te tekenen op 544 aandelen,

4) de heer WARMENBOL Maxim Matiethérèse André, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 24 bus 9, die verklaart in te tekenen op 544 aandelen,

door inbreng van de rekening-couranten omstandig beschreven in voormeld verslag.

De aandeelhouders verklaren, en verzoeken ondergetekende notaris te notuleren, dat de gelden waarmee op onderhavige kapitaalverhoging wordt ingeschreven geheel afkomstig zijn van de uitkering van dividenden die, bij toepassing van artikel 537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, van het verlaagd tarief van tien procent (10 %) roerende voorheffing hebben kunnen genieten.

Ingevolge deze inbreng wordt het netto-bedrag van voormelde dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen,

DERDE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot 182.600,00 euro.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de wettelijke vereisten aangaande de inschrijving en de voIstorting van het kapitaal werden nageleefd.

VIERDE BESLUIT: Als gevolg van voormelde kapitaalverhoging beslist de vergadering artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 182.600,00 euro en is volledig geplaatst.

Heils verdeeld in 4.992 aandelen met stemrecht zonder aanduiding van waarde."

VIJFDE BESLUIT: De vergadering verleent, voor zoveel als nodig, een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren en om het aandelenregister aan te passen in overeenstemming met de kapitaalverhoging waartoe werd beslist en om de kapitaalverhoging ook boekhoudkundig te verwerken,

ZESDE BESLUIT: de vennootschap wordt omgezet in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid door toekenning van één aandeel van de nieuwe vennootschap voor één aandeel in de oude vennootschap. Deze omvorming geschiedt op basis van de staat per 31 december 2013.

ZEVENDE BESLUIT: als gevolg van deze omvorming worden de mandaten van mevrouw Rymenans Sonia ais bestuurder en gedelegeerde bestuurder, en van mevrouw Claire Warmenbol en Maxim Warmenbol als bestuurder beëindigd. Tot zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur: mevrouw RYMENANS Sonia Jozef Martha, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 480329-440-1, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 24 bus 9, en de heer WARMENBOL Maxim Mariethérèse André, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 810116-449-03, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 24 bus 9. De mandaten zijn onbezoldigd.

ACHTSTE BESLUIT: De buitengewone algemene vergadering beslist om de statuten integraal te schrappen, en om onmiddellijk -ter vervanging van de geschrapte statuten- de statuten op te stellen.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN ---

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam Stilsburg met zetel te 2150 Borsbeek, Adrinkhoventaan 2.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen.

De vennootschap heeft tot doel:

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De groot- en kleinhandel, de import en export van geschenkartikelen, etnische kunstvoorwerpen, curiosa-artikelen, textielwaren, fantasie bijouterie en toeristische voorwerpen, dit alles met uitzondering van alcohol en alcoholhoudende waren.

De groot- en kleinhandel, de import en export van beschuit, koekjes, peperkoek en ander houdbaar banketbakkerswerk (exclusief diepvriesproducten), versnaperingen, zoet dan wel gezouten en de verpakking ervan in dozen of blikken trommels.

De vennootschap mag zich ten voordele van derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen.

De vennootschap kan om haar doel te verwezenlijken alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, aile industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaren of afstaan, opbouwen, verhuren, verkopen op omwisselen.

Zij kan zich door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op aile andere wijzen interesseren in alle ondernemingen en vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doel hetzelfde, gelijkaardig, aanverwant of enkel nuttig zou zijn voor de verwezenlijking van haar doel en verder alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen stellen die zich bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen..

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt 182.600,00 euro en is verdeeld in 4.992 aandelen zonder aanduiding van waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder. Desalniettemin kunnen de statuten bepalen dat de vennootschap vertegenwoordigd wordt door een of meer speciaal aangewezen zaakvoerders of door meerdere zaakvoerders gezamenlijk.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van mei om 11 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

(getekend) Luc VAN PELT, geassocieerde notaris te Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte statutenwijziging, verslagen van de bedrijfsrevisor





Bijlagen hirliét Belgisch Staatsblad -24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste b(z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

23/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van cie akte

1 ~~.`~--MT

Voor-

behoude aan het Belgisct

5taatsbls

Neergelegd ter griffie van de Rechtb nl4 van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op ,1 i JULI 2014

Griffie

11111111

*14142013*

Ondernemingsnr : 0417.959.637

Benaming

(voluit) : Akotee

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Melkmarkt 30

(volledig adres)

Onderwerp akte ; RECHTZETTING

In het uittreksel van de akte statutenwijziging verleden voor geassocieerde notaris Luc Van Pelt te Antwerpen op 28 maart 2014, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 april 2014 nr 87441 staat verkeerdelijk vermeid dat de vennootschap een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid is onder de naam Stilsburg met zetel te 2150 Borsbeek, Adrinkhovenlaan 2.

Dit moet gelezen worden als volgt: "De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid on de naam Akotee, met zetel te 2000 Antwerpen, Melkmarkt 30,"

--- VOOR RECHTZETTING ---

(getekend) Luc Van Pelt, geassocieerde notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/08/2013 : AN212086
04/12/2012 : AN212086
02/09/2011 : AN212086
09/09/2010 : AN212086
13/08/2009 : AN212086
13/08/2008 : AN212086
22/08/2007 : AN212086
01/08/2005 : AN212086
07/03/2005 : AN212086
17/12/2004 : AN212086
05/07/2004 : AN212086
12/01/2004 : AN212086
14/10/2002 : AN212086
08/09/2015 : AN212086
22/06/2001 : AN212086
13/10/1999 : AN212086
01/01/1993 : AN212086
11/03/1988 : AN212086
13/06/2018 : AN212086

Coordonnées
AKOTEE

Adresse
MELKMARKT 30 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande