AL JAWHARA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AL JAWHARA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.626.797

Publication

13/03/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

III i i

*130A1801*

Ondernerningsnr : 0500.626.797

Benaming

(voluit) : AI Jawhara

(verkort) :

Neergelegd ter griffie van de RecPtfbanf van Koophandel te Antwerpen, op

0 b tihARj 701

Griffie

lkechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 80

2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en Benoeming Zaakvoerder

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 18/02/2013 blijkt:

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om de heer El-Amraoui Taric, wonende te Lammekensstraat 2 bus 1 te 2060 Antwerpen, te benoemen als zaakvoerder, dit vanaf 01/03/2013. Welke dit mandaat aanvaardt.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om mevrouw Amajoud Fatima, wonende te Lammekensstraat 2 bus 1 te 2060 Antwerpen, te ontslaan als zaakvoerder, dit vanaf 28/02/2013, Er wordt kwijting gegeven voor haar mandaat.

El-Amraoui Taric

Zaakvoerder

19/11/2012
ÿþmod 17.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbui

fil®ergolegd ter griffie van de Reshta5anit Of) Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 ? ~iDll. 2D12

OndarriortsinsIsrçr : 0 5 0 0 62 6" 7 9 7

Eertiaming (voluitj ; Al Jawhara

812186643*

11111

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 80

(volledig adres) 2060 Antwerpen

Onde:rwerpten) elite : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóâr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris ' te Antwerpen, op 6 november 2012, dat:

1 Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "Al Jawhara".

2 Zetel: 2060 Antwerpen, Kerkstraat 80.

3 Oprichter: De heer EL-AMRAOUI Tarie, geboren te Borgerhout op 6 oktober 1972, wonende te 2060 Antwerpen, Lammekensstraat 2 bus 1,

4 Kapitaal: 18.600,00 euro.

5 Gestorte bedrag: 18.600,00 euro.

6 Samenstelling: in geld.

7 Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste

boekjaar eindigt op 31 december 2013.

8 Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

g. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting, Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

10. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

11. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar; mevrouw AMAJOUD Fatima, geboren te Antwerpen op 30 september 1980, wonende te 2060 Antwerpen, Lammekensstraat 2 bus 2.

12. Commissarissen: geen.

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1/ Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

- het uitbaten en inrichten, van één of meerdere snelbuffetten, snackbars, sandwichbars, hamburgerrestaurants, frietkramen, hotdogstalletes, croissanteries, crêperies, warmwafeikramen, tearooms, ijssalons, cafetaria's, pizzeria's, pitabars, drive-in restaurants, met inbegrip van verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden, alsook verkoop via telefoon, fax en/of internet van eetwaren en dranken die worden afgehaald of die worden thuisbezorgd;

- het uitbaten en inrichten, van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars en fast food-zaken, verbruikerssalons,_tearooms, _milkbars, cafés, bars, nachtclubs, bodega's en tavernen evenals alle

Op dE ia tste blz van 6 vermelden ncdto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterande notaris. hetîij van de persofomien)

bevoegd de rechtspersoon ter, aanzien van derden te vertegeniwoord,gun

Verse, " Naam en handtekening

mod 11.1





kseftollCl Wrí drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen;

Eeigïscl5 Staa?:.blad - de groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de im- en export, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren;

- het organiseren van allerhande feesten, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

- het ter beschikking stellen van allerhande ruimten;

- catering, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, aile traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren;

- de in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel in alle voedingswaren en dranken, zowel alcoholische als andere;

- het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

2/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

3/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, niet inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

14. Gewone algemene veraaderinq: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste maandag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eraan voorafgaande werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 201.4.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmachten; Nihil.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Centea.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz van Luik E. vermelden " Recto : Naam er hoedanigheid van de instrumenterende notaris he zij van de peniotr, Trien; bevoegd de rechtspersoon ter, aanzien van derden te vertecertwoardtaen

Verso " Naam en handtekening

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 31.08.2015 15571-0351-014

Coordonnées
AL JAWHARA

Adresse
KERKSTRAAT 80 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande