ALANTIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALANTIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.470.522

Publication

22/05/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
19/02/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/10/2011
ÿþ Moa 2.0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!



~ r~rli~ïie van de

irÿ . , 'n,- }_.~ Û Antwerpen

...,,0,3 0KT. U11

etiî{{{ber,

IN

bet

aa

Be

Sta

" 111544,5"

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Bélgisëli -Staatsblad --13/10/2-011

Ondernemingsnr : 0822.470.522.

Benaming

(voluit) : Alantic

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Turnhoutsebaan 280, 2140 Antwerpen

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 28/09/2011 blijkt:

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist om de heer Van der Hoeven Ferry René (04/07/1980) wonende te Martinluterkingerf 44, 3263 EN Oud-Beyerland, Nederland te benoemen tot zaakvoerder. Zijn mandaat gaat in vanaf 01(1012011.

Mohcen Ahmed

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/07/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ol lin 11M 11M III ll liai u

'11110595*

Vc behc aar Belç Staal

Ondernemingsnr : 0822.470.522

Benaming ; FAST AIRCO SERVICES

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Slekkenstraat 4 - loods 3 te 9120 Melsele

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM, VERPLAATSING ZETEL, OVERDRACHT AANDELEN, BENOEMING BIJKOMENDE ZAAKVOERDER, UITBREIDING DOEL, COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op drieëntwintig juni tweeduizend en elf, geregistreerd drie bladen, geen renvooien, te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op negenentwintig juni tweeduizend en elf, boek 156, blad 31, vak 06, ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), de ontvanger, ai. (get.) W. WUYTACK, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FAST AIRCO SERVICES met zetel te 9120 Melsele, Slekkenstraat 4 - loods 3 en dat de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen :

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING NAAM

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de naam te wijzigen in "ALANTIC" vanaf drieëntwintig juni tweeduizend en elf.

TWEEDE BESLUIT: VERPLAATSING ZETEL

j De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zetel te verplaatsen naar 2140 Antwerpen (Borgerhout), Tumhoutsebaan 280, vanaf drieëntwintig juni tweeduizend en elf.

DERDE BESLUIT: BEVESTIGING OVERDRACHT VAN AANDELEN

De voormalige aandeelhouders zijnde de heer Frank Jansen en de heer Martijn Sigtermans bevestigen dat alle aandelen van de vennootschap, in volle eigendom, werden overgedragen aan de heer Ahmed MOHCEN, geboren te Taourirt op negen augustus negentienhonderd zeventig, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 4587 BJ Kloosterzande-Hulst, Beatrixstraat 13 Nederland.

VIERDE BESLUIT: BENOEMING BIJKOMENDE ZAAKVOERDER

i De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Ahmed Mohcen, ' voornoemd, te benoemen als bijkomende zaakvoerder vanaf drieëntwintig juni tweeduizend en elf. Zijn mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur.

VIJFDE BESLUIT: UITBREIDING DOEL

1. de voorzitter geeft voorlezing en uitleg van het verslag van de zaakvoerder betreffende de redenen om over '

te gaan tot de wijziging van het doel; ;

2. de voorzitter geeft voorlezing van de staat van actief en passief, welke niet ouder is dan drie maanden;

3. De buitengewone algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het doel van de . vennootschap uit te breiden. Na de woorden "voor eigen rekening, de verwerving, valorisatie, vervreemding en , verhuring van alle roerende goederen, effecten, rechten en waarden." dient volgende tekst toegevoegd te ; worden:

' - Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder m eer:

- Uitbating en inrichting van restaurants, restaurants van het traditionele type; restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends; exotische eethuizen, restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vijf) ten behoeve van de eigen cliënteel; de café-restaurants (tavernes)

- Uitbating en inrichting van fastfoodzaken, snackbars, frituren en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwar ren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants; in frietkramen en hotdogstalletjes; in croissanteries; crêperies en warmewafelkramen; in tearooms, ijssalons en dergelijke, in cafetaria's in drive- in restaurants; in pizzeria's.

- Uitbating en inrichting van drankgelegenheden en cafés, de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, bars, nachtclubs, bierhallen en dergelijke meer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

r

I"

mod 2.1

- Uitbating en inrichting van discotheken, dancings en dergelijke; de regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties.

- Uitbating en inrichting van kantines.

- Catering en uitzendkoks: het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor kantines, bedrijfsrestaurants; uitzendkoks en het verzorgen van feesten en recepties; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels; het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties en dergelijk meer.

- De groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, - uitrusting en  toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren.

- Het inrichten van schouwspelen van om het even welke aar, zoals ballet-, dans- en toneelvoorstellingen en modeshows.

- Het ter beschikking stellen van allerhande ruimten.

- De uitbating van speel- en sportterreinen; de uitbating van een fitnesscenter, zwembad, sauna en massagesalon.

- De groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de in° en uitvoer van alle voedingswaren en dranken, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten suikergoedwaren, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en foikloreartikelen evenals luxeartikelen. - Het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

De vennootschap heeft tevens tot doel alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en

" onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

ZESDE BESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering geeft de notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap. Hij zal deze nadien neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, gecoördineerde statuten dd. 23/06/2011

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtr.kening

Coordonnées
ALANTIC

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 280 2140 BORGERHOUT(ANTW)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande