ALAUDA

Société en commandite simple


Dénomination : ALAUDA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 815.853.340

Publication

21/06/2013
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 11

099918

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Aniiverpen, op

Grift:iei 2 film 2M3

Ondernemirtgsnr : 0815.853.340

Benaming

(voluit) : ALAUDA in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Leeuwerikenlei 21, 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Na beraadslaging en goedkeuring van het plan tot verdeling van de activa, welke is neergelegd ter griffie en waarop de rechtbank haar akkoord heeft verleend, wordt de sluiting van de vereffening definitief op 17 mei 2013, ingevolge de beslissing van de bijzondere algemene vergadering, op diezelfde dag.

Er wordt kwijting gegeven aan de vereffenaar, de heer Jean Bertrand, voor de door hem uitgevoerde taken.

Er wordt door de vergadering van 17 mei 2013 beslist met eenparigheid van stemmen om de vereffening af te sluiten, zodat de vennootschap definitief ophoudt te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen voor een termijn van minstens 5 jaar, worden bewaard op volgend adres : Leeuwerikenlei 21, 2650 Edegem.

Jean Bertrand

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/10/2012
ÿþOndernemingsnr: 061-5:B53.340

Benaming (voluit) : Alauda

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Leeuwerikeniei 21

2650 Edegem

Onderwerp akte :Onbinding en aanstelling vereffenaar

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor geassocieerd notaris Benoît De Cleene, te Antwerpen in zijn kantoor, op 27/09/2012, blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid; werden genomen:

1. Na kennisneming van het bijzonder verslag van de zaakvoerder waarin het voorste! tot ontbinding wordt toegelicht, met aangehechte staat van actief en passief afgesloten per 30 juni 2012, beslissing om de vennootschap vervroegd te ontbinden, zodat deze vanaf 27-9-2012 nog slechts bestaat voor haar vereffening.

2. Aanstelling van de heer Bertrand Jean Marie Stephan Adhémar, geboren te Hemiksem op eenentwintig juni negentienhonderd vierenveertig, wonend te 2650 Edegem, Leeuwerikenlei 21, tot vereffenaar, onder voorbehoud van bevestiging van de aanstelling door de Voorzitter van de rechtbank van koophandel te Antwerpen. Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

3. Beslissing dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht heeft bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan hij alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikel 186, 187 en 188 en volgende van het Wetboek van vennootschappen voorzien worden. De vereffenaar zal alle derden lasthebbers mogen aanstellen en hen de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die, tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

4. Vaststelling dat ingevolge het besluit tot ontbinding, een einde is gekomen aan het mandaat van de statutaire zaakvoerder, de heer BERTRAND Jean, voornoemd, aan wie kwijting wordt verleend, zonder enig voorbehoud, voor de uitoefening van zijn mandaat tot op 27-9-2012.

5. De geassocieerde notarissen Benoît De Cfeene en Yves De Deken met standplaats te Antwerpen worden,' met recht om afzonderlijk te handelen, gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten vang openbaarmaking. Bovendien wordt bijzondere volmacht verleend, met recht van in de plaatsstelling, teneinde: alle formaliteiten te vervullen bij de griffies en/of ondernemingsloketten, en bij de administratie van de BTW, inzake de wijziging van inschrijving van de vennootschap aan: de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een BVBA 'Berchemse Accountantsmaatschap' te 2600 Antwerpen (Berchem), Floraliënlaan 298, en haar gevolmachtigden. ln verband hiermee kunnen deze volmachthouders aile documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is.

Benoît De Cleene, Geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte + beschikking inzake aanstelling vereffenaar

Op de laatste bix. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111 1I 11 1 111111111111 1i

*iai~sa~s*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

îaCietegC fer t,a~ .~ 'e Rechtbank

.~

°'aFlKoophand i,reivr,nan, op

Griffie î 1 Un le

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ALAUDA

Adresse
LEEUWERIKENLEI 21 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande