ALC INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALC INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.830.708

Publication

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 26.04.2013 13101-0094-009
09/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.04.2012, NGL 03.05.2012 12107-0351-009
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.04.2011, NGL 09.06.2011 11160-0548-010
11/03/2015
ÿþ mod l l.1

In de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lI

*1503772

Rechtbankvan koophandel

Antwerpen

2 7 FMM, 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr : 0876.830.708 Benaming (voluit) : ALC INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vierselbaan 42

2240 Zandhoven

Onderwerp akte : Neerlegging van het spiltsingsvoorstel)

Uit een akte verleden voor Eric Laenens, notaris te Zoersel op 27 februari laatstleden blijkt dat ;

- de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALC AUTOMATISATIE" met; zetel te 2243 Zandhoven, Beukendreef 9, ondernemingsnummer 0467.111.715, met name de gewone commanditaire vennootschap "Alc Group" met zetel te 2243 Zandhoven, Beukendreef 9, met. ondernemingsnummer 0535.871.253, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Cools Luc Karel Paul, geboren te Lier op 8 augustus 1965, met rijksregisternummer 65.08.08-215.93, wonende te; 2243 Zandhoven, Beukendreef 9. Tot zaakvoerder benoemd bij beslissing van de bijzondere algemene, vergadering van 2 januari 2014, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 maart daarna' onder nummer 14054125, Voornoemde vennootschap ALC AUTOMATISATIE wordt hierna ook genoemd "te; splitsen vennootschap"; en

- de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALC INVEST", met zetel te; 2240 Zandhoven, Vierselbaan 42, ondernemingsnummer 0876.830.708, met name de heer Cools Luc Karel: Paul, geboren te Lier op 8 augustus 1965, met rijksregisternummer 650808-215-93, wonende te 2243: Zandhoven, Beukendreef 9, tot zaakvoerder benoemd bij de oprichting. Voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALC INVEST wordt hierna ook genoemd "verkrijgende vennootschap".

Verklaren een voorstel te doen tot gemengde splitsing, hetzij splitsing door overneming en door; oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij het gehele vermogen van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid ALC AUTOMATISATIE, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat voor een deel op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALC INVEST en voor een deel op een nieuwe op te richten vennootschap NEWCO tegen; uitreiking aan de aandeelhouders of vennoten van de gesplitste vennootschap, van enerzijds aandelen van de verkrijgende vennootschap ALC INVEST en van anderzijds aandelen van de nieuw op te richten vennootschap NEWCO, zoals hierna wordt bepaald. Deze nieuw op te richten vennootschap zal bij haar oprichting de iI benaming ALC AUTOMATISATIE krijgen, doch om verwarring te voorkomen wordt deze vennootschap hierna steeds aangeduid met de naam NEWCO.

De inhoud van dit splitsingsvoorstel luidt als volgt:

"Om te voldoen aan artikelen 728, 743 en 758 van het Wetboek van Vennootschappen, verzoeken de comparanten ons akte te nemen van het splitsingsvoorstel in volgende zin.

A. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

1. De te splitsen vennootschap, vernield onder nummer 1, zijnde de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid ALC AUTOMATISATIE, met maatschappelijke zetel te 2243 Zandhoven, Beukendreef 9, heeft voor doel:

"ARTIKEL. 3 : DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Het plaatsen van verlichting en allerhande elektrische apparaten, drijfkracht en telefoon.

Het plaatsen van ijzerwerst, metalen luiken en metalen schrijnwerk.

Het bouwen van niet-metalen kunstwerken, met uitzondering van de zee- en rivierwerken.

Het installeren van pompstations en zuiveringsinstallaties van water.

Automatisatie van poorten, hekken en aanverwanten.

Plaatsen en automatiseren van beveiligingscamera's.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en kommerciële',

handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap', verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod ii,1

Voorbehouden aan het" Belgisch Staatsblad



Hiertoe mag zij onder iedere vomt, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te achten industriële en handelsondernemingen deelnemen."

2. De verkrijgende vennootschap, vermeld onder nummer 2, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALC INVEST, met maatschappelijke zetel te 2240 Zandhoven, Vierselbaarr 42, heeft voor doel :

"Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dal aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken van en beleggen in effecten en alle andere waarden.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen.

Het uitbaten van een onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens en van een instelling die in andere maatschappijen belangen heeft om hun beheer te controleren of er in deel te hebben, inzake beheren of medebeheren van andere ondernemingen, het beheer van roerende goederen. Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan ook funkties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,"

3. De op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NEWCO, waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 2240 Zandhoven, Vierselbaan 42 en waarvan het doel zal luiden

"De vennootschap heeft tot doel

Het plaatsen van verlichting en allerhande elektrische apparaten, drijfkracht en telefoon.

Het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schijnwerk.

Het bouwen van niet-metalen kunstwerken, met uitzondering van de zee- en rivierwerken.

Het installeren van pompstations en zuiveringsinstallaties van water.

Automatisatie van poorten, hekken en aanverwanten.

Plaatsen en automatiseren van beveiligingscamera's.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële

handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap

verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen,

in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen."

B, De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

De aandeelhouders van de vennootschap ALC AUTOMATISATIE bekomen in ruil voor de aandelen

die zij thans bezitten in deze vennootschap

a) 21.508 aandelen van de vennootschap ALC INVEST, hetzij 28,6774 ((716.863,75/33,33)"1/750) aandelen van de vennootschap ALC INVEST tegen 1 aandeel van de vennootschap ALC AUTOMATISATIE, zonder opleg in geld,

b) 750 aandelen van de vennootschap NEWCO, hetzij 1 aandeel van de vennootschap NEWCO, tegen 1 aandeel van de vennootschap ALC AUTOMATISATIE zonder opleg in geld.

C. De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschappen worden uitgereikt

De aandelen die door de verkrijgende vennootschappen in ruil voor de overgenomen vermogens worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders of vennoten van de gesplitste vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de bestuursorganen van de verknjgende vennootschappen ALC INVEST en NEWCO.

De aandelen van de vennootschappen ALC INVEST en NEWCO zijn aandelen op naam en zullen ingeschreven worden in het aandelenregister van deze vennootschappen op naam van de nieuwe vennoten overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

D. De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst

De datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op de datum waarop de splitsing voltrokken zal zijn, namelijk enerzijds op de dag dat de betrokken vennootschap ALC INVEST daartoe de overeenkomende besluiten heeft genomen en de eventuele wijzigingen van de statuten van de verkrijgende vennootschap werd beslist en anderzijds op de dag waarop de nieuwe vennootschap zal opgericht zijn.

E. De datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen

De datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verknjgende vennootschappen, wordt bepaald op 1 januari 2015.

F. De beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen activa en passive





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1. Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALC INVEST worden volgende

delen van de activa en passiva van het vermogen van de gesplitste vennootschap ALC AUTOMATISATIE

overgedragen (voor een meer gedetailleerde ,toewijzing wordt verwezen naar de splitsingsstaat die in bijlage bij

dit splitsingsvoorstel wordt toegevoegd):

Volgende activa:

Terreinen en gebouwen (inclusief inrichtingskosten) ten bedrage van ¬ 881,450,44.

Het betreft meer bepaald het bedrijfspand (97% volle eigendom; ALC INVEST BVBA eigenaar van 1%

onverdeelde volle eigendom en de echtgenoten Cools-Hertogs eigenaar van 2% onverdeelde volle eigendom)

waarin deels de eigen exploitatie wordt gevoerd.

De werkelijke waarde van het bedrijfspand werd geschat op ¬ 1.475.000, 00.

Volgende passiva:

Schulden op meer dan één jaar ten bedrage van ¬ 552.125,50

- Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen ten bedrage van ¬ 68.379, 82.

2, Aan de nieuwe vennootschap NEWCO worden volgende delen van de activa en passiva van het

vermogen van de gesplitste vennootschap ALC AUTOMATISATIE overgedragen (voor een meer gedetailleerde

,toewijzing wordt verwezen naar de splitsingsstaat die in bijlage bij dit splitsingsvoorstel wordt toegevoegd):

Volgende activa:

Immateriële vaste activa ten bedrage van ¬ 3.915,00.

Installaties, machines en uitrusting ten bedrage van ¬ 6.118,63.

Meubilair en rollend materieel ten bedrage van ¬ 45.073,27.

Waarborgen ten bedrage van ¬ 247,90

Voorraad handelsgoederen ten bedrage van ¬ 172.696,11.

Handelsvorderingen ten bedrage van ¬ 183.550,79.

liquide middelen ten bedrage van ¬ 53.375,57

Overlopende rekeningen van het actief ten bedrage van ¬ 5.908,12.

Volgende passiva:

- Schulden op meer dan één jaar ten bedrage van ¬ 83.258,96.

Schulden op meer dan éen jaar die binnen het jaar vervallen ten bedrage van ¬ 35.195, 82.

Handelsschulden ten bedrage van ¬ 196947,91.

Schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en sociale lasten ten bedrage van ¬

27.934, 98

Overige schulden ten bedrage van ¬ 1.546,87

- Overlopende rekeningen van het passief ten bedrage van ¬ 66.298,85

G. De verdeling onder de aandeelhouders of vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen en het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

Zoals hierboven gezegd, worden aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap ALC AUTOMATISATIE voor ieder aandeel van de vennootschap ALC AUTOMATISATIE, 28,6774 ((716.863, 75/'33,33)°9/750) aandelen toegekend van de vennootschap ALC INVEST en 1 van de vennootschap NEWCO. Deze omwisseling is gegrond op volgende berekening

`ALC AUTOMATISATIE zal worden gesplitst:

Enerzijds bij wege van inbreng in natura in ALC INVEST.

- Anderzijds bij wege van inbreng in natura in een nieuw op te richten vennootschap NEWCO, De totale fiscale nettowaarde van ALC AUTOMATISATIE bedraagt per 31/1212014 EUR 320.647,12 en zal in de splitsing als volgt worden toebedeeld:

o Aan ALC INVEST 260.945,12

o Aan NEWCO 59.702,00

320.647,12

Het fiscaal eigen vermogen van ALC AUTOMATISATIE bedraagt per 31/12/2014 EUR 320.647,12 en

is als volgt samengesteld:

o Fiscaal gestort kapitaal 18.600,00

o Belastingvrije reserves 0,00

o Belaste reserves 302.047,12

320.647,12

Het fiscaal eigen vermogen van ALC AUTOMATISATIE t.b.v. EUR 320.647,12 zal in de splitsing als

volgt worden toebedeeld:

o Fiscaal gestort kapitaal

" Aan ALC INVEST 15.136,82

" Aan NEWCO 3.463.18

18.600, 00

o Belaste reserves

" Aan ALC INVEST 245.808,30

" Aan NEWCO 56.238,82

302.047,12

1. In hoofde van NEWCO

De journaalpost ingevolge de splitsing is als volgt (de boekhoudkundige aanrekening op de verschillende bestanddelen van het eigen vermogen wordt hierbij afgestemd op de fiscale aanrekening):

debet credit

Kapitaal 3.463,18

Wettelijke reserve 372,39

Beschikbare reserves 46.548, 06

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan her Belgisch Staatsblad

mod 11.1

"

Overgedragen winst 9.318,38

a/ netto-actief (zie excell-splltsinosstaat) 59.702,00

59,702,00 59.702,00

Als ruilverhouding wordt een verhouding van 1 op I weerhouden zodat aldus naar aanleiding van de oprichting van NEWCO 750 aandelen NEWCO worden uitgereikt waarvan 749 aan ALC GROUP Comm.V en één aandeel aan Luc Cools privé.

2. In hoofde van ALC INVEST

De journaalpost ingevolge de splitsing is als volgt (de boekhoudkundige aanrekening op de

verschillende bestanddelen van het eigen vermogen wordt hierbij afgestemd op de fiscale aanrekening):

debet credit

J<apitaal 15,136, 82

Wettelijke reserve 1.627, 62

$eschikbare reserves 203.451,94

Overgedragen winst 40.728,73

a/ netto-actief (zie excell-splitsinosstaat) 260.945,12

260,945,12 260.945,12

De toe te passen ruilverhouding ingevolge de splitsing kan als volgt worden bepaald:

- De ruilverhouding wordt in beginsel berekend op basis van enerzijds de werkelijke waarde van ALC

INVEST en anderzijds de werkelijke waarde van het naar ALC INVEST te splitsen vermogen van ALC

AUTOMATISATIE.

- Het kapitaal van ALC INVEST wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen, waarvan 185 aandelen

eigendam van ALC GROUP Comm,V en 1 aandeel eigendom van Luc Cools privé.

De ruilverhouding wordt berekend op basis van de werkelijke waarde van ALC INVEST. Als te

weerhouden waarde van ALC INVEST wordt de kapitaalwaarde (het gedeelte dat effectief werd volstort)

weerhouden, zijnde EUR 6.200,00.

Dit komt overeen met een waarde per aandeel van EUR 33,33 (6.200, 001186).

Als te weerhouden werkelijke waarde van het naar ALC INVEST te splitsen vermogen wordt EUR

716.863, 75 weerhouden (zie berekening in excell-splitsingsstaat).

Aldus worden in totaal 21.508 (716.863,75 1 33,33) nieuwe aandelen INVEST uitgegeven

waarvan 29 (21,5081750) aan Luc Cools privé en 21.479 (21.508*749/750) aan ALC GROUP Comm.V."

H. Diverse bepalingen

1. Er zijn in de te splitsen vennootschap geen aandeelhouders of vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten toegekend worden.

2. Voor zover niet wordt afgezien van de betreffende verslaggeving terzake, zal de bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van het in artikelen 731 en 746 bedoelde verslag duizend vijfhonderd eum (¬ 1.500,00) bedragen.

3. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

4. Voornoemde te splitsen vennootschap ALC AUTOMATISATIE, verklaart eigenares te zijn van volgende onroerende goederen

BESCHRIJVING VAN HET GOED:

Zevenennegentig procent (97%) in volle eigendom in:

GEMEENTE ZANDHOVEN, eerste afdeling:

Een toonzaal op en met grand en alle verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen aan de Vierselbaan 42, ten kadaster gekend volgens titel en volgens de huidige kadastrale legger sectie C, nummer 607/H, voor een oppervlakte van vijfduizend achthonderd zesenvijftig vierkante meter.

OORSPRONG VAN EIGENDOM:

Voorschreven eigendom hoort toe aan de vennootschap "AL C Automatisatie" voor zevenennegentig procent, aan de echtgenoten Cools-Hertogs voor twee procent en aan de vennootschap "ALC Invest" voor één procent, om het in die verhouding te hebben aangekocht ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Eric Laenens, op 24 november 2005, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen, wegens de heer Van Everbroeck Dirk Leonardus Stefaan, zonder beroep, te Zandhoven.

BODEMDECREET:

De zaakvoerders van gemelde vennootschap verklaren dat er op voormelde eigendommen voorwerp van onderhavige akte, bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, als bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet. Derhalve werd tot op heden geen oriënterend bodemonderzoek uitgevoerd.

De zaakvoerders leggen het bodemattest voor dat betrekking heeft op het voormelde eigendom en dat werd afgeleverd door OVAM op 17 februari 2015. De inhoud van dit bodemattest luidt letterlijk als volgt:

"2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan her

Belgisch

Staatsblad

v mod 11.1

r Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



1 grondverzet.

Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

De zaakvoerders verklaren met betrekking tot het voormelde goed geen weet te hebben van

bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de ovememende vennootschap of aan derden, of die

aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de

overheid in dit verband kan opleggen.

I. Slotverklaring

Dit splitsingsvoorstel zal door de zorgen van ondergetekende notaris voor elke vennootschap die

bij deze splitsing betrokken is, uiterlijk zes weken v66r de algemene vergadering die over de splitsing moet

besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waar de maatschappelijke zetel is

gevestigd, worden neergelegd,"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Eric Laenens





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van de akte houdende slitsingsvoorstel



Op de laatste blz. van Ljj B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.04.2010, NGL 26.04.2010 10098-0526-013
30/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.04.2009, NGL 27.04.2009 09120-0174-013
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.04.2008, NGL 11.06.2008 08214-0386-009
18/05/2015
ÿþ Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koopnanaei Antweraen

06 MEI 2015

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : 0876830708

Benaming

(voluit) : Alc Invest

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vierselbaan 42, 2240 Zandhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 15 april 2015, blijkt dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de volgende punten heeft goedgekeurd.

Benoeming vanaf heden dhr. Hertogs Willy Jozef M., Herentalsebaan 23, 2980 Zoersel, als zaakvoerder. Zijn mandaat is echter niet bevoegd om financiële daden/transacties te stellen doch is wel bezordigd,

Deze benoeming is voer onbepaalde duur.

Cools Luc

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/06/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t techibank van koophandel Antwerpen

2 7 MEI 2U95

afdeling Antwerpen Griffie

-1

; Ondememingsnr 0876830708

Benaming (voluit) : ALC INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vierselbaan 42

2240 Zandhoven

Onderwerp akte :SPLITSING DOOR OVERNEMING EN OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP (GEMENGDE SPLITSING)

Uit een akte verleden voor Eric Laenens, notaris te Zoersel op 13 mei 2015 blijkt dat werd gehouden;; .; buitengewone algemene vergaderingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALC AUTOMATISATIE" met zetel te 2243 Zandhoven, Beukendreef 9, ondernemingsnummer 0467.111.715, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALC INVEST", met zetel te 2240 Zandhoven,' Vierselbaan 42, ondememingsnummer 0876.830.708, en dat volgende besluiten werden genomen over de volgende agenda: Comparanten verzoeken ons notaris authentieke akte te verlenen voor de notulen van de algemene;; vergaderingen die zullen beslissen over:

1. de gemengde splitsing hetzij door overneming en door oprichting van een nieuwe vennootschap waarbij;; ;, het gehele vermogen van de vennootschap ALC AUTOMATISATIE, zowel de rechten als de verplichtingen, als,, i! gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, gedeeltelijk overgaat op de besloten vennootschap met;: E beperkte aansprakelijkheid ALC INVEST en gedeeltelijk op een nieuw op te richten vennootschap NEWCO,; tegen uitreiking aan de vennoten van de gesplitste vennootschap, van enerzijds aandelen van de verkrijgende,: ;; vennootschap ALC INVEST en van anderzijds aandelen van de nieuw op te richten vennootschap NEVWCO,;. zoals hierna wordt bepaald. Deze nieuw op te richten vennootschap zal bij haar oprichting de benaming ALC;; AUTOMATISATIE krijgen, doch om verwarring te voorkomen wordt deze vennootschap hierna steeds; aangeduid met de naam NEWCO,

2. Comparanten verzoeken ons tevens om, in aansluiting met de besluiten tot splitsing, authentieke akte te!: i verlenen voor de wijzigingen in de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALC.; INVEST,

3.de goedkeuring van de oprichtingsakte en van de statuten van de nieuwe vennootschap. Voorafgaande verrichtingen

§ 1. Bureau

De vergaderingen worden geopend om veertien uur. De algemene vergaderingen van de onderscheidend vennootschappen beslissen aile met eenparigheid van stemmen als voorzitter aan te stellen de heer Cools Luc': Karel Paul, geboren te Lier op 8 augustus 1965, met rijksregisternummer 65.08.08-215.93, wonende te 2243!; Zandhoven, Beukendreef 9.

Uiteenzetting van de voorzitter

De voorzitter deelt mede en verzoekt ondergetekende notaris te akteren wat volgt De vergadering heeft als agenda :

a)Lezing en onderzoek van de volgende stukken en verslagen, waarvan de vennoten kosteloos een afschrift :! konden verkrijgen - splitsingsvoorstel opgesteld op datum van 27 februari 2015,

°_ verslag opgemaakt door de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van;,

het Wetboek van Vennootschappen. ;.

- verslag opgemaakt door de oprichter en verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomsig artikel 219 van heti; Wetboek van Vennootschappen.

b)Besluit tot splitsing, overeenkomstig het splitsingsvoorstel, door inbreng van het vermogen van de;; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALC AUTOMATISATIE gedeeltelijk in de besloten,, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALC INVEST en gedeeltelijk in de nieuw op te richten,; vennootschap NEWCO.

c)Kapitaalv_erhp ingin_devenngotschap AlCU\IVEST-

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handteKening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

flftlt1111~MI91g11VM

!;

mod 11.1

" d} Wijziging van de statuten van ALC INVEST door wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging en de uitgifte van nieuwe aandelen.

e) Oprichting van voormelde vennootschap NEWCO

f)Bevoegdheden te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de besluiten over de voorgaande punten van de agenda.

g)Ontslagen en benoemingen,

2.Uit de aanwezigheidslijsten blijkt dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn op de vergadering van de vennootschap ALC AUTOMATISATIE en alle aandelen vertegenwoordigd zijn op de vergadering van de vennootschap ALC INVEST, zodat de onderscheiden vergaderingen geldig kunnen beraadslagen en besluiten over de agenda.

De voorzitter verklaart dat de zaakvoerders kennis hebben genomen van de agenda en dat zij verzaakt hebben aan de oproepingsformaliteiten en de termijnen voorzien in artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen en aan de nietigheidsgrond ais bedoeld in artikel 64, 10 van hetzelfde wetboek.

Alle aanwezige aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk te verzaken " aan alle formaliteiten inzake bijeenroeping.

3. Voorstel, voor wat betreft de splitsing door overneming door ALC INVEST, om vrijstelling te verlenen tot het opstellen van het verslag door het bestuursorgaan als bedoeld in artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen, in toepassing van artikel 734 van zelfde Wetboek en waarvan de tekst luidt ais volgt:

"De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730 en 733 niet toe te passen, in zover dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten",

Voorstel tot verzaking door de vennoten aan het opstellen van het schriftelijk verslag door de bedrijfsrevisor als bedoeld In artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

4. Voorstel, voor wat betreft de splitsing door oprichting van de vennootschap NEWCO, om vrijstelling te verlenen (i) van de verplichting tot het opstellen van het omstandig schriftelijk verslag door het bestuursorgaan over de splitsing door oprichting als bedoeld in artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen, en (ii) van de verplichting tot het opstellen van het omstandig schriftelijk verslag door de bedrijfsrevisor over de splitsing door oprichting als bedoeld in artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen, gezien de aandelen van de nieuw op te richten vennootschap NEWCO zullen worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap.

Vaststelling dat aan de voorafgaande wettelijke vereisten voldaan werd

De comparanten verklaren dat

1.0p 27 februari 2015 een splitsingsvoorstel werd opgemaakt door de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

2.Het splitsingsvoorstel werd, door elke vennootschap die aan de splitsing deelneemt, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de betrokken vennootschap op 27 februari 2015,

3.De neerleggingen van het splitsingsvoorstel werden per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 maart 2015 onder nummers 0037727 en 0037728.

4.Er zich vanaf de datum van het opstellen van het splitsingsvoorstel tot op heden geen belangrijke wijzingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

5.Verslagen werden opgemaakt door de heer Marc Schoofs, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 219 en 313 van het Wetboek van Vennootschappen,

Deze verslagen gedagtekend van 30 april 2015 worden aan deze akte gehecht.

6.Door de zaakvoerder van ALC INVEST werd het door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen vereiste bijzondere verslag opgemaakt waarin wordt uiteengezet waarom de inbreng in natura en de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn, Dit verslag blijft aan deze akte gehecht.

Een verslag werd opgemaakt voor de op te richten vennootschap NEWCO met betrekking tot de inbrengen in natura door de heer Marc Schoofs, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag gedagtekend van 30 april 2015 blijft aan deze gehecht.

Verslagen

A. De besluiten van de verslagen opgesteld overeenkomstig artikelen 219 en 313 van het Wetboek van Vennootschappen luiden ais volgt :

voor wat betreft de kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALC INVEST:

"4. BESLUITEN

Conform de wettelijke opdracht en na controle uitgevoerd in overeenstemming met de gestelde norm van hef Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van inbrengen die niet in geld bestaan, kunnen :,volgende besluiten geformuleerd worden

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3, Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering =- bedrijfseconomisch-verantwoord zijn-en çiat-de- waardebepaling-waartoe .deze methode -van -waardering -leidt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vgor-i ehoudeii aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 111

tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen,

zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 21,508 aandelen van de bvba ALC INVEST.

Tenslotte willen wjj eraan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgesteld te Antwerpen, 30 april 2015.

(getekend)

Marc Schoofs & G° burg. bvba

Burgerlijke vennootschap van bedrïjfsrevisoren,

erkend door hef Instituut van de Bedrijfsrevisoren

ondernummerB 183 en in deze opdracht vertegen-

woordigd door bedrijfsrevisor Marc Schoofs."

B, De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van voormelde verslagen.

C. De aanwezige en vertegenwoordigde vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud

van alle voormelde verslagen,

De vergaderingen stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij

instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Alle voormelde verslagen worden aan deze akte gehecht na door de notaris ne varietur te zijn getekend.

Na vorenstaande inleidende verrichtingen, gaan de algemene vergaderingen over tot de behandeling van de

agenda op volgende wijze.

Il. Besluit tot splitsing

Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van

stemmen, volgende besluiten

De vergaderingen aanvaarden het aangekondigde splitsingsvoorstel.

Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ALC AUTOMATISATIE, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening,

overgaat voor een deel op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALC INVEST en voor een

deel op een nieuwe op te richten vennootschap NEWCO tegen uitreiking aan de vennoten van de gesplitste

vennootschap, van enerzijds aandelen van de verkrijgende vennootschap ALC INVEST en van anderzijds

aandelen van de nieuw op te richten vennootschap NEWCO, overeenkomstig het splitsingsvoorstel voornoemd.

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer :

a.De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt :

a)21.508 aandelen van de vennootschap ALC INVEST, hetzij 28,6774 ((746.863,75133,33)*11750) aandelen

van de vennootschap ALC INVEST tegen 1 aandeel van de vennootschap ALC AUTOMATISATIE, zonder

opleg in geld, .

b)750 aandelen van de vennootschap NEWCO, hetzij 1 aandeel van de vennootschap NEWCO, tegen 1

aandeel van de vennootschap ALC AUTOMATISATIE zonder opleg in geld.

b.De datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te

zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen, wordt bepaald op 1 januari 2015.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de gesplitste vennootschap gedaan, worden vanuit

boekhoudkundig standpunt geacht te zijn verricht voor rekening van ALC INVEST respectievelijk NEWCO voor

zover die handelingen betrekking hebben op het deel van het vermogen van de gesplitste vennootschap dat

overgaat naar ALC INVEST respectievelijk NEWCO.

c.De datum vanaf welke de aandelen van de verkrijgende vennootschappen recht geven te delen in de winst

is bepaald op heden.

d.De nieuwe aandelen uitgereikt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALC

INVEST zullen door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders van deze vennootschap

ingeschreven worden in het register van vennoten dat gehouden wordt in de zetel van de vennootschap ALC

INVEST overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

lil. Overgang van het vermogen van de gesplitste vennootschap  kapitaalverhoging - oprichting

De algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen nemen, ieder afzonderlijk, bij

eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

1.Het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALC INVEST wordt verhoogd

met vijftienduizend honderdzesendertig euro tweeëntachtig cent (¬ 15.136,82) om het aldus te brengen van

achttienduizend zeshonderd euro tot drieëndertigduizend zevenhonderdzesendertig euro tweeëntachtig cent (¬

33.736,82), door uitgifte van 21.508 nieuwe aandelen, elk met een fractiewaarde van 1/21.508.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zij zullen delen

in de winst als hiervoren gezegd.

Zij zullen toegekend worden aan de vennoten van de vennootschap ALC AUTOMATISATIE op de wijze als

hierboven gezegd, hetzij 21.479 aan de gewone commanditaire vennootschap "Alc Group", voornoemd, en 29

aan de heer Luc Cools, voornoemd.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door de inbreng van volgende activa en passiva van het

vermogen van de vennootschap ALC AUTOMATISATIE:

Volgende activa (in boekhoudkundige continuïteit):

-Terreinen en gebouwen (inclusief inrichtingskosten) ten bedrage van e 881.450,44.

Voor-1ehouden ran het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

"

Vpqr- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Het betreft meer bepaald het bedrijfspand (97% volle eigendom; ALC INVEST BVBA eigenaar van 1%

< onverdeelde volle eigendom en de echtgenoten Cools-Hertogs eigenaar van 2% onverdeelde volle eigendom)

waarin deels de eigen exploitatie wordt gevoerd,

Volgende passiva (in boekhoudkundige continuïteit):

-Schulden op meer dan één jaar ten bedrage van ¬ 552.125, 50

- Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen ten bedrage van ¬ 68.379,82,

Verder zal het boekhoudkundig eigen vermogen van ALC INVEST ingevolge de splitsing verhogen met

volgende bedragen:

Wettelijke reserve 1.627,62

Beschikbare reserves 203.451,94

Overgedragen winst 40.728,73

Voor een uitvoerige beschrijving van de ingebrachte vermogensbestanddelen wordt verwezen naar het

splitsingsvoorstel en voormeld verslag van de heer bedrijfsrevisor Marc Schoofs.

UITVOERIGE BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN:

Zevenennegentig procent (97%) in volle eigendom in:

GEMEENTE ZANDHOVEN, eerste afdeling:

Een toonzaal op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen aan de Vierselbaan 42,

ten kadaster gekend volgens titel en volgens de huidige kadastrale legger sectie C, nummer 607/H, voor een

oppervlakte van vijfduizend achthonderd zesenvijftig vierkante meter.

Oorsprong van eigendom:

Voorschreven eigendom hoort toe aan de vennootschap "ALC Automatisatie" voor zevenennegentig

procent, aan de echtgenoten Cools-Hertogs voor twee procent en aan de vennootschap "ALC Invest" voor één

procent, om het in die verhouding te hebben aangekocht ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris

Eric Laenens, op 24 november 2005, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen, op 29

november daarna onder nummer 59-T-29/11/2005-21270, wegens de heer Van Everbroeck Dirk Leonardus

Stefaan, zonder beroep, te Zandhoven.

Hypothecaire toestand:

Het goed wordt afgestaan voor vrij van enige schuld, voorrecht, hypotheek, in- of overschrijvingen, met

uitzondering van de inschrijving genomen in het voordeel van ING België krachtens akte verleden voor

ondergetekende notaris op 24 november 2005, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen

op 29 november 2005 , nummer 59-1-29/11/2005-21251, voor een bedrag van tweehonderdvijftigduizend euro

s (¬ 250.000,00) in hoofdsom en twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) voor aanhorigheden.

2.Een deel van het vermogen van de vennootschap ALC AUTOMATISATIE gaat over op de vennootschap

NEWCO die thans wordt opgericht.

Het vermogen dat ingebracht wordt in de vennootschap NEWCO omvat

Volgende activa (in boekhoudkundige continuïteit):

-Immateriële vaste activa ten bedrage van ¬ 3.915,00.

-Installaties, machines en uitrusting ton bedrage van ¬ 6,118,63.

-Meubilair en rollend materieel ten bedrage van ¬ 45.073,27.

-Waarborgen ten bedrage van ¬ 247,90

-Voorraad handelsgoederen ten bedrage van ¬ 172.696,11,

-Handelsvorderingen ten bedrage van ¬ 183.550, 79.

-Liquide middelen ten bedrage van ¬ 53.375,57

-Overlopende rekeningen van het actief ten bedrage van ¬ 5.908,12.

Volgende passiva (in boekhoudkundige continuïteit):

-Schulden op meer dan één jaar ten bedrage van ¬ 83.258,96.

-Schulden op meer dan éen jaar die binnen het jaar vervallen ten bedrage van ¬ 35,195, 82.

-Handelsschulden ten bedrage van ¬ 196.947,91.

-Schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en sociale lasten ten bedrage van ¬ 27.934,98

-Overige schulden ten bedrage van ¬ 1.546,87

-Overlopende rekeningen van het passief ten bedrage van ¬ 66.298,85

Verder zal het boekhoudkundig eigen vermogen van NEWCO ingevolge de splitsing verhogen met volgende

bedragen:

Kapitaal 3.463,18

Wettelijke reserve 372,39

Beschikbare reserves 46.548,06

Overgedragen winst 9.318,38

Voor een uitvoerige beschrijving van de ingebrachte vermogensbestanddelen wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel en voormeld verslag van de heer bedrijfsrevisor Marc Schoofs.

Ten einde het kapitaal van de vennootschap tot het minimumkapitaal van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ten bedrage van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) te verhogen wordt een bedrag van vijftienduizend zesentachtig euro tweeëntachtig cent (¬ 15.086,82) van de beschikbare reserves geïncorporeerd in kapitaal.

3.Lasten en voorwaarden van de overgangen

De overgang van het vermogen van de gesplitste vennootschap ALC AUTOMATISATIE op de verkrijgende < vennootschappen ALC INVEST en NEWCO, geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden

Op de laatste Dlz. van'Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



1).Atle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden, met alle eraan klevende voordelen en lasten.

leder van de verkrijgende vennootschappen wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2).De verkrijgende vennootschappen zullen met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen ais hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3).De schuldvorderingen en rechten, die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de verkrijgende vennootschappen met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De verkrijgende vennootschappen worden gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het vermogen door ieder van hen verkregen.

4).Het personeel, tot op heden in dienst bij de gesplitste vennootschap, zal volledig overgenomen worden met behoud van rechten en anciënniteit door NEWCO,

5),Voor het geval een gedeelte van de activa van het vermogen van de gesplitste vennootschap niet in het splitsingsvoorstel werd toegescheiden, en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan verdeeld over de verkrijgende vennootschappen, evenredig aan het nettoactief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toegescheiden.

Het gedeelte van de passiva van het vermogen van de gesplitste vennootschap dat niet in het splitsingsvoorstel werd toegescheiden zal, wanneer de interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, door ieder van de verkrijgende vennootschappen gedragen worden evenredig aan het nettoactief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toegescheiden. Tegenover derden zullen alle verkrijgende vennootschappen daarvoor hoofdelijk aansprakelijk zijn.

6).De archieven en boekhoudkundige documenten van de gesplitste vennootschap worden overgedragen aan de vennootschap ALC INVEST die zich verbindt deze te bewaren en ter beschikking te houden van de vennootschap NEWCO telkens wanneer laatstgenoemde daarom verzoekt.

7).Alle kosten, honoraria, en welke lasten ook die verband houden met deze splitsing en de overgangen van de vermogens, zullen gedragen worden door NEWCO.

4, De oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALC AUTOMATISATIE (NEWCO).

Wijzigingen in de statuten van de verkrijgende vennootschap

De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen, in aansluiting met onderhavige splitsing, de statuten van de verkrijgende vennootschap ALC INVEST als volgt te wijzigen

 "artikel 5  Kapitaal" wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst "Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt drieëndertigduizend zevenhonderdzesendertig euro tweeëntachtig cent (¬ 33.736,82), vertegenwoordigd door 21.694 aandelen zonder nominale waarde.",

Slot -- Bevestiging door de notaris

1. De vccrzitter van de algemene vergaderingen stelt vast dal alle punten van de agenda afgehandeld werden.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALC AUTOMATISATIE door overneming en door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALC AUTOMATISATIE, zowel de rechten als de verplichtingen, overgegaan is, voor een deel op de besloten venncotschap met beperkte aansprakelijkheid ALC INVEST en voor een deel op de nieuwe opgerichte vennootschap ALC AUTOMATISATIE, verwezenlijkt is, en dat de oorspronkelijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALC AUTOMATISATIE opgehouden heeft te bestaan.

3. De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij

bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en

formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn met het oog op een gemengde splitsing deels door

overneming en deels door oprichting van een nieuwe vennootschap,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Eric Laenens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte

verslag van de bedrijfsrevisor inzake inbreng in natura

Lijst der publicatiedata

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon (en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VP9r-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.04.2007, NGL 07.05.2007 07135-0030-008

Coordonnées
ALC INVEST

Adresse
VIERSELBAAN 42 2240 ZANDHOVEN

Code postal : 2240
Localité : Viersel
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande