ALCADIS COMMERCIAL VEHICLES EUROPE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALCADIS COMMERCIAL VEHICLES EUROPE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.801.744

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 04.06.2014 14159-0507-035
03/07/2014
ÿþ.2 mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2142066 na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan hel Belgiscl Staatsblz

isIRiummcili

Ondernerningsnr : 0430.801.744

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 24 JUN 20111

Griffie

Benaming (voluit) : ALCADIS COMMERCIAL VEHICLES EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Pierstraat 229

(volledig adres) 2550 Kontich

Onderwerp(en) akte: KAPITAALVERHOGING EN FORMELE KAPITAALVERMINDERING

WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN

AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING

VASTSTELLING NIEUWE TEKST STATUTEN

Uittreksel afgeleverd %Meir registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 17 juni 2014, blijkt het volgende:

1. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met negenhonderdtwintigduizend euro (E 920.000,00) door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, waarop door de bestaande aandeelhoudsters werd ingetekend In verhouding tot hun huidige respectieve participaties.

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Belfius Bank.

Dientengevolge is het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op twee miljoen tweehonderdtwintigduizend euro (E 2.220.000,00).

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal zijn nageleefd en dat het kapitaal van de vennootschap volledig volgestort is,

2. De vergadering besloot vervolgens om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met in totaal één miljoen achthonderdduizend euro (¬ 1.800.000,00) en terug te brengen van twee miljoen tweehonderdtwintigduizend euro (E 2.220.000,00) naar vierhonderdtwintigduizend euro (E 420.000,00), en dit, zonder vernietiging van aandelen, ter aanzuivering van een gedeelte van de overgedragen verliezen zoals die blijken per laatste balansdatum, zijnde per 31 december 2013, met het oog op het herstel van het eigen vermogen van de vennootschap.

Deze kapitaalvermindering werd uitsluitend aangerekend op werkelijk gestort kapitaal.

3. Dienovereenkomstig de wijzigingen aan het kapitaal zoals hierboven in punt '1 en 2 vermeld, werd

artikel 6 van de statuten integraal gewijzigd en werden de bepalingen inzake het kapitaal opgenomen in artikel 5

van de nieuwe statuten, welk artikel 5 als volgt luidt:

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap bedraagt vierhonderdtwintigduizend euro (E

420.000,00).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderdnegenentachtig (2.589) gelijke Aandelen zonder

vermelding van nominale waarde."

4. De datum van de jaarvergadering werd gewijzigd zodat de jaarvergadering voortaan teder jaar zal plaatsvinden op de eerste werkdag van de maand juni om 19.00 uur (19h00 CET) en dit voor de eerste meal op maandag 1 juni 2015.

6. De regeling inzake bevoegdheidsdelegatie aan directieconilité werd gewijzigd en artikel 13.3 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

13.3. directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen is het aan de Raad van Bestuur toegestaan om zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht

.......-_-__

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heij van de perso(o)n6an) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

I*.

Voqr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de Vennootschap of op aile handelingen die op grond van , de wet aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de Raad van Bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet Bestuurder zijn, De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de Raad van Bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de Raad van Bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Indien een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijk aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, zal dat !id van het directiecomité de Raad van Bestuur inlichten en zal, in afwijking van artikel 524ter, §1, van het Wetboek van Vennootschappen, alleen de Raad van Bestuur de beslissing of verrichting kunnen goedkeuren, in voorkomend geval mits naleving van de procedure omschreven in artikel 523, §1, van het Wetboek van Vennootschappen."

6. De regeling inzake dagelijks bestuur werd gewijzigd en artikel 13.2 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"13.2. bevoegdheden inzake dagelijks bestuur

Onder dagelijks bestuur worden verstaan aile handelingen of verrichtingen betreffende het dagelijks bestuur die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de Vennootschap, of de behoeften die om reden zowel van minder belang dat ze vertonen ais van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de Raad van Bestuur niet rechtvaardigen."

7. De regeling inzake toelatingsvoorwaarden voor algemene vergaderingen en voorwaarden voor uitoefening van het stemrecht werd gewijzigd en de eerste alinea van artikel 18 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de Algemene Vergaderingen noch voor de uitoefening van het eventuele stemrecht."

8. De regeling inzake winstverdeling werd gewijzigd en artikel 25 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 25: winstverdeling

Jaarlijks houdt de Algemene Vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste (1/200le) van de netto-winst voor de vorming van een reservefonde, de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1/10d0) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de Algemene Vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen."

9. De regeling inzake verdeling liquidatiesaldo werd gewijzigd en. artikel 28 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 28: verdeling liguidatiesaldo

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de Aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile Aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de Aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de Aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

10. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan ais enige vigerende tekst van de statuten zal gelden.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/09/2014
ÿþ L 1r7.- LI:k3 J' Mod WOrd 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11.M111111111111

Rechtbank van koophandel

,entwerpen

08 SEP. '2014

efetentwerpen

" Ondernemingsnr : 0430801744

Benaming

(voluit): Alcadis Commercial Vehicles Europe

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Plerstraat 229, B-2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 4 juni 2014: De algemene vergadering herbenoemt unaniem als commissaris:

- Deloitte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, Lange Lozanastraat 270, B-2018 Antwerpen, IBR Nr B 00025, vertegenwoordigd door de heer Dirk Cleymans IBR A01411), voor een nieuwe periode van drie jaar die zal eindigen na de algemene vergadering van 2017.

Aphibel sprl

vert, door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Philippe Portal

gedelegeerd-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

09/08/2013
ÿþr

~"

A

 r

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mat Word 11.1

Voor-

behoudel

aan het

Belgisch

Staatabla

111111111

*13125459*



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 3 .ADL! ` 13

Ondernemingsnr : 0430.801.744

Benaming

(voluit) : Alcadis Commercial Vehicles Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pierstraat 229, B-2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming bestuurder.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 17 juni 2013:

De bijzondere algemene vergadering neemt akte van en aanvaardt unaniem het ontslag als bestuurder, vanaf 17/06/2013, van:

- de heer Michel Duerinck, wonende te Heivoort 11, B-2491 Balen

De bijzondere algemene vergadering benoemt unaniem als bestuurder vanaf 17 juni 2013:

- de heer Didier Vanderperren, wonende te Spiltstraat 25, B-1980 Zemst.

Het mandaat zal eindigen na de algemene vergadering van 2016.

Aphibel spri

vert. door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Philippe Portal

gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 10.07.2013 13299-0185-034
01/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lllHHii1301 iu~uiu~iii~ii iii

* 766*

j IlI

Neergelegd fer pr;f;ie vfn Rb=rkfbaMiiC

iar;! g®aj3}eiTû4l ie op

Griffie 2 } JAN 203

Ondernemingsnr ; 0430.801.744

Benaming

(voluit) : Alcadis Commercial Vehicles Europe

(verkort) ;

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pierstraat 229, B-2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder, benoeming gedelegeerd-bestuurder.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 2 januari 2013: De bijzondere algemene vergadering ontslaat unaniem als bestuurder vanaf 1 januari 2013:

-Heymans & Co Comm.V, Romeinsesteenweg 1022, B-1780 Wemmel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Damien Heymans.

De bijzondere algemene vergadering benoemt unaniem als bestuurder vanaf 1 januari 2013:

-Aphibel sprl, Clos des Templiers 5, B-1410 Waterloo, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Philippe Portal.

Het mandaat zal eindigen na de algemene vergadering van 2016.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 2 januari 2013:

De Raad van Bestuur benoemt unaniem als gedelegeerd-bestuurder per 1 januari 2013:

-Aphibel sprl, Clos des Templiers 5, B-1410 Waterloo, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Philippe Portai.

Aphibel sprl

vert. door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Philippe Portal

gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/01/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

6 ~ . . ; ~ 'audeffi ~~J.'~.l

Vila iáctptetrt4si te;A.51lwk$pon0 fp (S~~

Griffie Q l~~. ~







1 012206*







Ondememingsnr : 0430.801.744

Benaming (voluit) : ALCADIS COMMERCIAL VEH1CLES EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pierstraat 229

2550 Kontich

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIEN -- WIJZIGING VAN DE BEPALINGEN AANGAANDE DE OPROEPINGEN VOOR DE ALGEMENE VERGADERING -- INVOEGING VAN EEN REGELING AANGAANDE HET VRAAGRECHT VAN DE AANDEELHOUDERS -- AANPASSING EN COÔRDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op negentien december tweeduizend en twaalf, "geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op eenentwintig december tweeduizend en twaalf, boek 235 blad 09 vak 04, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. Ossiarina L.";

BLIJKT dat:

- het kapitaal verhoogd werd met zevenhonderd vijftigduizend euro (¬ 750.000,00) om het te brengen van vijfhonderd vijftigduizend euro (¬ 550.000,00) op één miljoen driehonderdduizend euro (1.300.000,00), door inbreng in speciën, volstort ten belope van honderd procent.

- de statutaire bepalingen aangaande de oproeping voor de algemene vergaderingen gewijzigd werd in de zin zoals hierna bepaald :

"De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt op de wijze als wettelijk voorgeschreven.

Elk kapitaalaandeel geeft recht op één stem."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIEERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2012
ÿþ..

Mod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ihemxfeg{l ier ~'..rd~~ Yfi,.~ t~~~ fSecle4Pic Y1,iï'! it-94pWk! At7:n;eFi, op

Griffie 0 Z JULI 2012

Ilu uIlI II II UI III V

*12121930*

b~

E Si

Ondernemingsnr : 0430.801.744

Benaming

(voluit) : Alcadis Commercial Vehicles Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pierstraat 229, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders. Ontslag gedelegeerd-bestuurder.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 14 mei 2012.

De bijzondere algemene vergadering ontslaat unaniem als bestuurder:

-4U Business bvba, Sint-Pieterssteenweg 387, B-1040 Etterbeek, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer Olivier Fontaine

-de heer Alain Van den Bossche, wonende rue Caremberg 118a, B-7850 Enghien

De bijzondere algemene vergadering benoemt unaniem als bestuurder:

-de heer Michel Duerinck, wonende Heivoort 11, B-2491 Balen

-Heymans & Co Comm.V, Romeinsesteenweg 1022, B-1780 Wemmel, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer Damien Heymans

voor een periode die zal eindigen na de algemene vergadering van 2016.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 14 mei 2012

De Raad van Bestuur ontslaat unaniem als gedelegeerd-bestuurder per 14 mei 2012:

-4U Business bvba, Sint-Pieterssteenweg 387, B-1040 Etterbeek, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Olivier Fontaine

Michel Duerinck Heymans & Co Comm.V

bestuurder vert, door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Damien Heymans

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II/0112012 - Annexes du Moniteur belge

23/12/2011
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

...: " ;~A von do erh~

r^° ~. ~l~

. r

,.. ,.~.~. , ,,;l,a,eí'Pela, eli.9

Griffie 3 DEC. 2011

1111111111111111

*11192916*

V beh aa. Bel Staa Ih

ui

,1

Ondernemingsnr : 0430.801.744

Benaming (voluit) : MOORKENS CAR DISTRIBUTION NORTH

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pierstraat 229

2550 Kontich

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  NAAMSWIJZIGING  COÔRDINAT¬ E VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op dertig november; tweeduizend en elf, "geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie! op twee december tweeduizend en elf, boek 225 blad 88 vak 6, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Elsen.";

BLIJKT dat:

- de naam van de vennootschap gewijzigd werd in : "ALCADIS COMMERCIAL VEHICLES EUROPE". ,f

- alle bestaande handelsbenamingen geschrapt werden.

- als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd: de naamloze vennootschap;; ALCOPA COORDINATION CENTER, met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Pierstraat 231, alsook haar.; aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de: ;; vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige, te; verbeteren en te wijzigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIEERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/11/2011
ÿþMd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

re ic. vr: ht3ifbeit:~

9j"

Griffie 1 6 N01. 2011

Ondernemingsnr : 0430.801.744

Benaming

(voluit) : Moorkens Car Distribution North

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pierstraat 229, B-2550 Kontich

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

" 11178524"

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit het verslag van de gewone algemene vergadering van 6 juni 2011.

De algemene vergadering herbenoemt unaniem als commissaris:

- Deloitte Bedrijfsrevisoren BV ovve CVBA, met zetel te Berkenlaan 8b, B-1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Didier Boon, voor een periode van 3 jaar die zal eindigen na de algemene vergadering van 2014.

4U Business bvba

vert. door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Olivier Fontaine

gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/10/2011
ÿþy

Mod2.0

1

~-~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

&a1i-gelee! IVii rrf é

~" riV ~v ~~

ree ~opáon~°o~ ie An , 8~~l111~(~!1!~

~werp617' 011 2 â SEP. 2011

Griffie

*1111 999051

behc aar Belç Staal

Ondernemingsnr : 0430.801.744

Benaming

(voluit) : Moorkens Car Distribution North

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pierstraat 229, 2550 Kontich

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder/gedelegeerd-bestuurder.

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 1 september 2011.

De bijzondere algemene vergadering ontslaat unaniem als bestuurder vanaf 01/09/2011: - de heer Leonardus Oudejans, wonende Jacob Catslaan 3, NL-2012PE Haarlem

Bijgevolg wordt z'n mandaat als gedelegeerd-bestuurder tevens beëindigd.

4U Business bvba

vert. door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Olivier Fontaine

gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 27.07.2011 11348-0446-036
28/09/2010 : AN257142
04/08/2010 : AN257142
07/09/2009 : AN257142
10/11/2008 : AN257142
30/07/2008 : AN257142
22/11/2007 : AN257142
26/09/2007 : AN257142
30/06/2006 : AN257142
01/07/2005 : AN257142
10/12/2004 : AN257142
29/07/2004 : AN257142
29/07/2004 : AN257142
01/07/2004 : AN257142
21/01/2004 : AN257142
12/09/2003 : AN257142
09/07/2003 : AN257142
05/07/2002 : AN257142
27/09/2000 : AN257142
01/07/2000 : AN257142
24/05/2000 : AN257142
23/02/1999 : AN257142
22/04/1987 : AN257142

Coordonnées
ALCADIS COMMERCIAL VEHICLES EUROPE

Adresse
PIERSTRAAT 229 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande