ALCODEV

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALCODEV
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 633.666.752

Publication

17/07/2015
ÿþ~

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~~. :~Ji~,~i ~~

2152430

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit)

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koopnàrrdeti

Antwerpen

0 Ó JULI 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

0633 ,666.752

AlcoDev

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Pierstraat 231

(volledig adres) 2550 Kontich

Onderwerp(en) akte : VASTSTELLING VAN INTERNATIONALE ZETELVERPLAATSING VAN GROOT-HERTOGDOM-LUXEMBURG NAAR BELGIË (VLAAMS GEWEST)

VASTSTELLING VAN WIJZIGING VAN NATIONALITEIT EN GELIJKSCHAKELING MET NAAMLOZE VENNOOTSCHAP NAAR BELGISCH RECHT

AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE BELGISCHE WETGEVING DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - WIJZIGING REGELING EXTERNE VERTEGENWOORDIGING - WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING - VASTSTELLING NIEUWE STATUTEN 1N HET NEDERLANDS

BENOEMING NIEUWE BESTUURDERS - BENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel',, te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 1 juli 2015, blijkt het volgende:

1. De vergadering deed vooreerst formeel vaststelling van de verplaatsing zowel van de statutaire maatschappelijke zetel en de administratieve zetel ais de zetel van werkelijke leiding van de Vennootschap; vanuit het Groot-Hertogdom-Luxemburg naar het nieuwe en huidige adres in België te B-2550 Kontich,;; Pierstraat 231 waar zij vanaf 1 juli 2015 gevestigd is, zoals dit werd beslist door de buitengewone algemene;; vergadering die op 16 juni 2015 gehouden werd voor het ambt van notaris Karine Reuter te Luxembourg (Groot-:: Hertogdom-Luxemburg) die de notulen van die vergadering authentiek heeft verleden,

De vergadering bevestigde en bekrachtigde voor zoveel als nodig deze internationale zetelverplaatsing naarF; België en meer bepaald naar het Nederlandstalig grondgebied van het Vlaamse Gewest als gevolg waarvan dei: Vennootschap voortaan wordt beheerst door het Belgische vennootschapsrecht en de Vlaamse decretaleé; wetgeving ter zake van vennootschappen met exploitatievestiging in het Vlaamse Gewest.

2. De vergadering besliste om de afgekorte aanduiding van de rechtsvorm "S.A." te schrappen uit de naam; van de Vennootschap omdat dit niet gebruikelijk is naar het Belgisch vennootschapsrecht en bovendien gelet op; de bepaling ter zake in artikel 78 van het Wetboek van Vennootschappen dat verplicht dat de naam van eens. vennootschap steeds moet worden gevolgd of voorafgegaan door de vermelding van de rechtsvorm voluit of!: afgekort.

Aldus luidt de naam van de Vennootschap vanaf 1 juli 2015 "AlcoDev"; deze naam zal steeds worden; gevolgd of voorgegaan door de vermelding van haar rechtsvorm "naamloze vennootschap" voluit of "NV";; afgekort.

3. Het maatschappelijk doel van de Vennootschap werd vertaald en in het Nederlands vastgesteld zodat het;; voortaan luidt als volgt:

"Artikel 3: doel

De Vennootschap heeft als doel de participatie, onder welke vorm ook, in elke commerciële, industriële,;; financiële of andere vennootschap, Belgische of buitenlandse; de verwerving van effecten en rechten door; .middel:van_paáicipatie; nbreng,_inschrijving,-tegen-uaste-.prijs,4f via" aankoopoptie;-negotiatie-edoor:-elk,anderl'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



middel; alsook de ontwikkeling en de verwerving van octrooien en licenties, het beheer en de waardering ervan en van aile andere rechten die betrekking hebben op deze octrooien en licenties; alsook de toekenning aan alle vennootschappen waarin zij belang stelt, van alle voordelen, leningen, voorschotten of garanties; en tenslotte elke activiteit en alle om het even welke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden niet haar doel.

In het algemeen, kan de Vennootschap alle nodige maatregelen nemen en alle handelingen stellen die ze zelf nodig acht tot het realiseren en het ontwikkelen van haar doel, onder andere door het lenen in elke munteenheid, door middel van emissie en obligaties en door uit te lenen aan de vennootschappen bedoeld in de vorige alinea.

De Vennootschap heeft eveneens tot doel het beheer, het verhuur, de promotie en de waardering van onroerende goederen, en dit voor eigen rekening. Ze mag, in het kader van deze activiteit, tevens hypothecaire zekerheid toestaan of zich borg stellen tegen over derden.

De Vennootschap mag bovendien alle commerciële, industriële en financiële activiteiten uitoefenen, zowel van roerende ais onroerende aard in alle sectoren, die zij nodig acht voor de verwezenlijking van haar doel."

4. De regeling van de externe vertegenwoordiging van de Vennootschap werd gewijzigd en de Vennootschap zal extern tegenover derden voortaan worden verbonden door een gedelegeerd bestuurder alleen.

Artikel 14 van de statuten luidt als volgt:

"Artikel 14: vertegenwoordiging

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de Vennootschap Jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de Vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn hetzij door twee (2) Bestuurders samen handelend hetzij door één (1) Gedelegeerd Bestuurder alleen optredend,

Binnen het dagelijks bestuur kan de Vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde Gedelegeerd Bestuurder alleen optredend en/of andere personen belast met het dagelijks bestuur die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Indien er een directiecomité is ingesteld, kan de Vennootschap binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden tevens geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door twee leden van het directiecomité samen optredend.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de Vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de Vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht."

5. in de statuten werd de mogelijkheid voorzien tot installatie van een directiecomité en bevoegdheidsdelegatie aan zulk directiecomité met externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Artikel 13.3 van de statuten luidt als volgt:

"13.3. directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen is het aan de Raad van Bestuur toegestaan om zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de Vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de Raad van Bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet Bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de Raad van Bestuur, De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de Raad van Bestuur worden beperkt Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Indien een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijk aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, zal dat lid van het directiecomité de Raad van Bestuur inlichten en zal, in afwijking van artikel 524ter, §1, van het Wetboek van Vennootschappen, alleen de Raad van Bestuur de beslissing of verrichting kunnen goedkeuren, in voorkomend geval mits naleving van de procedure omschreven in artikel 523, §1, van het Wetboek van Vennootschappen."

6. De jaarvergadering zal voortaan plaatsvinden op de eerste donderdag van de maand juni om veertien uur (1.4h00 CET) en indien deze dag een wettelijke feestdag in België is, op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

7. De regeling van toelatingsvoorwaarden voor algemene vergaderingen en de voorwaarden voor uitoefening van het stemrecht luidt ais volgt: "Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de Algemene Vergaderingen noch voor de uitoefening van het eventuele stemrecht.

De Bestuurders en de commissaris(sen) mogen steeds de Algemene Vergaderingen bijwonen."

8. De vergadering besliste om de bestaande statuten van de Vennootschap in het Frans integraal op te heffen en de statuten van cie Vennootschap na wijziging en herwerking rekening houdend met de hiervoor genomen besluiten volledig opnieuw vast te stellen in het Nederlands.

Uit de nieuwe tekst van de statuten blijkt ondermeer:

`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoLfden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1/ Rechtsvorm - naam: De Vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft met als naam: "AlcoDev".

2/ Zetel: De zetel is gevestigd te Kontich, Pierstraat 231,

3/ Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap bedraagt vijfenveertig miljoen honderdduizend euro (¬ 45.100.000,00).

4/ Gestorte bedrag: 45.100.000,00 euro.

51 Boekjaar: begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

6/ Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de Algemene Vergadering een bedrag In van ten minste een twintigste (11205 e) van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de Algemene Vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

7/ Interimdividenden: De Raad van Bestuur is bevoegd om, op het resultaat van het boekjaar, interimdividenden uit te keren overeenkomstig de bepalingen van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

8/ Verdeling vereffeningsaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de Aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile Aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de Aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de Aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

91 Dagelijks bestuur en directiecomité: Artikel 13 van de statuten luidt als volgt:

"Artikel 13: dagelijks bestuur - directiecomité

13.1. benoeming

Het dagelijks bestuur van de Vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer Gedelegeerd Bestuurders en/of andere personen, die alleen of gezamenlijk optreden zoals geregeld in deze Statuten en desgevallend op het ogenblik van hun benoeming. De Raad van Bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Iedere Gedelegeerd Bestuurder zal krachtens deze Statuten bevoegd zijn om zelfstandig aile besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur zoals hierna gedefinieerd.

13.2. bevoegdheden inzake dagelijks bestuur

Onder dagelijks bestuur worden verstaan aile handelingen of verrichtingen betreffende het dagelijks bestuur die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de Vennootschap, of de behoeften die om reden zowel van minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de Raad van Bestuur niet rechtvaardigen.

13.3. directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen is het aan de Raad van Bestuur toegestaan om zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de Vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de Raad van Bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet Bestuurder zijn, De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de Raad van Bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de Raad van Bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Indien een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijk aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, zal dat lid van het directiecomité de Raad van Bestuur inlichten en zal, in afwijking van artikel 524ter, §1, van het Wetboek van Vennootschappen, alleen de Raad van Bestuur de beslissing of verrichting kunnen goedkeuren, In voorkomend geval mits naleving van de procedure omschreven in artikel 523, §1, van het Wetboek van Vennootschappen."

101 Vertegenwoordiging: De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de Vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of ais verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de Vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn hetzij door twee (2) Bestuurders samen handelend hetzij door één (1) Gedelegeerd Bestuurder alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de Vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde Gedelegeerd Bestuurder alleen optredend en/of andere personen belast met het dagelijks bestuur die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Indien er een directiecomité is ingesteld, kan de Vennootschap binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden tevens geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door twee leden van het directiecomité samen optredend.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de Vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de Vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

111 Gewone algemene vergadering: De gewone Algemene Vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste donderdag van de maand juni om veertien uur (14h00 CET); indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende Werkdag op hetzelfde uur.

Elke Algemene Vergadering wordt gehouden op de zetel van de Vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping

Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de Algemene Vergaderingen noch voor de uitoefening van het eventuele stemrecht.

De Bestuurders en de commissaris(sen) mogen steeds de Algemene Vergaderingen bijwonen.

9. De vergadering heeft kennis genomen van het feit dat op 1 juli 2015 in de Vennootschap enkel nog de hierna genoemde bestuurder in functie is en dat alle overige bestuurders hun mandaat beëindigd hebben met ingang van 1 juli 2015 zoals blijkt uit de notulen van de hoger vermelde buitengewone algemene vergadering van 16 Juni 2015, te weten:

- de heer DE RIDDER Nicolas Jean Jacques Martin, geboren te Sint-Lambrechts-Woluwe op 8 augustus 1980, wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Montgolfierlaan 46.

De vergadering besliste om met ingang van 1 juli 2015 aan te stellen als nieuwe bestuurders in de Vennootschap, de volgende acht (8) personen met desgevallend de vaste vertegenwoordiger na hun naam vernield, te weten:

- de gewone commanditaire vennootschap "HEYMANS & Co", rechtspersonenregister Brussel 0475.281.093, met zetel te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022, die haar beherende vennoot-zaakvoerder de heer HEYMANS Damien Suzanne Albert Marie Joseph, geboren te Wilrijk op 21 mei 1963, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Boektsestraat 83, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit bestuurdersmandaat in haar plaats en in haar naam;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRANCOIS HINFRAY CONSULTING", in het kart "FRANCOIS HINFRAY", rechtspersonenregister Brussel 0880.479.391, met zetel te 1180 Brussel (Ukkel), Dieweg 135, die haar zaakvoerder de heer HINFRAY François Marie Robert, geboren te Parijs (Frankrijk) op 15 februari 1954, wonende te 1180 Brussel (Ukkel), Dieweg 135, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit bestuurdersmandaat in haar plaats en in haar naam;

- de commanditaire vennootschap op aandelen "OSTIA", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Turnhout 0476.368.681, met zetel te 2200 Herentals, Poelstraatje 8, die haar zaakvoerder de heer MARIËN Paul Jozef Louis, geboren te Herentals op 29 februari 1956, wonende te 2200 Herentals, Poelstraatje 8, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit bestuurdersmandaat in haar plaats en in haar naam;

- de naamloze vennootschap "CETERIS PARIBUS MANAGEMENT", rechtspersonenregister Brussel 0872.386.524, met zetel te 1050 Brussel (Elsene), Mauricelaan 5, die haar bestuurder de heer MOORKENS Philippe Pierre Vinciane Marie Joseph Ghislaine, geboren te Wilrijk op 1 juli 1967, wonende te 1050 Brussel (Elsene), Mauricelaan 5 H, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit bestuurdersmandaat in haar plaats en in haar naam;

- de naamloze vennootschap "MOYALE", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0473.026.933, met zetel te 2540 Hove, Mortselsesteenweg 101, die haar bestuurder de heer MOORKENS Axel Ghislain Albert Marie Joseph, geboren te Wilrijk op 28 augustus 1966, wonende te 2540 Hove, Mortselsesteenweg 101, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit bestuurdersmandaat in haar plaats en in haar naam;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CPM - Partners", rechtspersonenregister Nijvel 0841.602.088, met zetel te 1457 Walhain (Walhain-Saint-Paul), rue du Joncquoy 48, die haar zaakvoerder de heer PIRON Christophe Albert Luc, geboren te Ougrée op 17 december 1974, wonende te 1457 Walhain (Walhain-Saint-Paul), rue du Joncquoy 48, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit bestuurdersmandaat in haar plaats en in haar naam;

- de heer DELPIRE Hugues, geboren te Charleroi op 18 mei 1956, wonende te 1400 Nijvel, Allée Pré au Lait 23;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VISIONALITY", rechtspersonenregister Nijvel 0536.852,735, met zetel te 1428 Lillois, rue du Baty 98, die haar zaakvoerder mevrouw STEEGMANS Christiane Josée Marthe, geboren te Ukkel op 2 juli 1958, wonende te 1428 Braine-l'Alleud, rue du Baty 98.

AI deze bestuurdersmandaten gelden voor een termijn die zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die zal plaatsvinden in het jaar 2021.

10. De vergadering besliste vervolgens om met ingang van 1 juli 2015 te benoemen als nieuwe commissaris van de Vennootschap voor een termijn van drie (3) jaar met dien verstande dat het mandaat een einde zal nemen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die zal besluiten over de jaarrekening betreffende het derde boekjaar van de Vennootschap na haar omzetting in een Belgische naamloze vennootschap: de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren!Reviseurs d'Entreprises" (B00025), rechtspersonenregister Brussel 0429.053.863, met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 81B, die in deze functie zal worden vertegenwoordigd door de heer CLEYMANS Dirk (A01411), bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270,

11. De vergadering besliste vooreerst om de meest ruime machtigingen toe te kennen aan de raad van bestuur van de Vennootschap  extern optredend zoals voorzien in de nieuwe statuten van de Vennootschap en met recht van indeplaatstelling - tot uitvoering van aile hoger genomen beslissingen,

De vergadering besliste tevens om aan de hierna genoemde medewerksters van de ALCOPA-groep die beiden voor de uitvoering van hun opdracht woonstkeuze hebben gedaan op hun kantooradres te B-2550

-Kontiche Pierstraat--231,- -met- -bevoegdheid " om-- alleen--en--zelfstandig- -op - -te --treden- en--met--recht-van

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

c

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

N

mod 11,1

indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht te geven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, alsook om in het kader van de internationale zetelverplaatsing en het verlaten van het Luxemburgs grondgebied door de Vennootschap en het stopzetten van haar werkzaamheden in het Groot-Hertogdom-Luxemburg al het nodige te doen voor de schrapping van de registratie van de Vennootschap ais rechtspersoon in het handelsregister in het Groot-Hertogdom-Luxemburg en bij alle relevante Luxemburgse administratieve diensten en overheidsinstanties (fiscaal of sociaal) en daartoe alle formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de neerlegging en de ondertekening van alle nodige verklaren en formulieren, te weten aan:

- mevrouw KIELEMOES Anouk, geboren te Ronse op 3 maart 1981, wonende te 1860 Meise, Kardinaal Sterckxlaan 90; en

mevrouw VAN SLAGMOLEN Karina (roepnaam Karin) Irma Louisa, geboren te Duffel op 11 maart 1968, wonende te 2570 Duffel, Heidestraat 56.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiemiee neergelegd: afschrift akte

Op de laatste blz:van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

05/08/2015
ÿþMod Wozd S1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

te,

'ret-, ,' e

'l'An.).

`A .).

Rechtbank van koophandel

Antweroen

nn4tC

2JULI 2015 Griffie

afdelinn Antwerpen

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pierstraat 231, B-2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming gedelegeerd-bestuurders.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 1 juli 2015:

Niettegenstaande de internationale zetelverplaatsing van de vennootschap en de daarbij horende omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap naar Belgisch recht op 1 jull 2015, geen invloed hebben gehad op het mandaat van de heer Nicolas De Ridder als gedelegeerd-bestuurder, neemt de Raad van Bestuur akte van en aanvaardt zij unaniem het ontslag van de heer Nicolas De Ridder, wonende te Montgolfierlaan 46, B-1150 Sint-Pieters-Woluwe als gedelegeerd-bestuurder vanaf 1 juli 2015.

De Raad van Bestuur benoemt unaniem als gedelegeerd-bestuurders vanaf 1 juli 2015:

- Heymans & Co Comm.V, met zetel te Romeinsesteenweg 1022, B-1780 Wemmel, vertegenwcordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Damien Heymans, wonende te Boektestraat 83, B-1820 Steenokkerzeel,

- François Hinfray Consulting SPRL, met zetel te Dieweg 135, B-1180 Brussel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer François Hinfray, wonende te Dieweg 135, B-1180 Brussel.

Heymans & Co Comm.V

vert. door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Damien Heymans

gedelegeerd-bestuurder

Ondernemingsnr : 0633.666.752 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

AlcoDev

'_/ t>6344_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 22.06.2016 16213-0295-031

Coordonnées
ALCODEV

Adresse
PIERSTRAAT 231 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande