ALCOPA CAR DISTRIBUTION, AFGEKORT : ALCADIS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALCOPA CAR DISTRIBUTION, AFGEKORT : ALCADIS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 473.558.156

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 04.06.2014 14159-0500-047
07/10/2014
ÿþMar Word 11.1

kie.! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 4 juni 2014: De algemene vergadering herbenoemt unaniem als bestuurders:

- Automobile Business Services sa, met zetel te rue d'Angoussart 40, B-1301 Bierges, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Nicolas Moorkens, wonende te rue d'Angoussart 40, B-1301 Bierges

- Ostie Comm. VA, met zetel te Poerstraatje 8, B-2200 Herentals, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Paul Mariën, wonende te Poelstraatje 8, 2200 Herentals

voor een periode van 6 jaar die zal eindigen na de algemene vergadering van 20211 De algemene vergadering herbenoemt unaniem als commissaris:

- Deloitte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, Lange Lozanastraat 270, B-2018 Antwerpen, IBR Nr B 00025, vertegenwoordigd door de heer Dirk Cleymans ( IBR A01411), voor een nieuwe periode van drie jaar die zal eindigen na de algemene vergadering van 2017.

Aphibel sprl

vert, door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Philippe Portal

gedelegeerd-bestuurder



_

Op de laatste brz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instromenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

111111M1111.11111111

Ondernemingsnr : 0473.558.156

Benaming

(voluit) : Alcopa Car Distribution

(verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Pierstraat 231, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte: Herbenoeming bestuurders, herbenoeming commissaris

2 6 SEP, 20111

afevientyverpen

Rechtbank van 4coophand7-1--Antwerpen

04/11/2014
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr : 0473.558.156

11

Benaming (voluit) : Alcopa Car Distribution

(verkort) ; Alcadis

;i Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pierstraat 231

(volledig adres) 2550 Kontich

Onderwerp(en) akte ; REËLE KAPITAALVERMINDERING - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN? - AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING - VASTSTELLING NIEUWE TEKST STATUTEN

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Erik Celis notaris te Antwerpen, op 23 oktober 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering heeft besloten het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap te verminderen met; tweeëntwintig miljoen driehonderdduizend euro (¬ 22.300.000,00), om dit terug te brengen van éénenzestig miljoen zeshonderdachtenvijftigduizend euro (¬ 61.658.000,00) naar negenendertig miljoen; driehonderdachtenvijftigduizend euro (¬ 39.358.000,00), en dit om het eigen vermogen van de Vennootschap; aan te passen aan het werkelijke peil van de economische behoeften van de Vennootschap en dit zonder; afschaffing van bestaande aandelen maar door terugbetaling aan de aandeelhouders van een deel van de; :; waarde van hun aandelen, te weten één vijfhonderdvijftienduizendste (1/515.000ste) van het bedrag van; onderhavige kapitaalvermindering per aandeel.

; Deze kapitaalvermindering wordt uitsluitend aangerekend op fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

2. Artikel 5 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan ais volgt:

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap bedraagt negenendertig miljoen;

driehonderdachtenvijftigduizend euro (¬ 39.358.000,00).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door vijfhonderdvijftienduizend (515.000) gelijke Aandelen zonder vermelding van;

;; nominale waarde."

3. De regeling inzake dagelijks bestuur werd gewijzigd en artikel 13.1 luidt voortaan als volgt:

"13.1, benoeming

Het dagelijks bestuur van de Vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer Gedelegeerd; Bestuurders en/of andere personen, die alleen of gezamenlijk optreden zoals geregeld in deze Statuten en desgevallend op het ogenblik van hun benoeming. De Raad van Bestuur beslist omtrent hun benoeming,; ontslag en bevoegdheid.

Iedere Gedelegeerd Bestuurder zal krachtens deze Statuten bevoegd zijn om zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur zoals hierna gedefinieerd."

4. De regeling aangaande de bevoegdheidsdeligatie aan het directie comité werd gewijzigd zodat artikel; 13.3 van de statuten voortaan luidt ais volgt:

"13.3. directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen is het aan de Raad van Bestuur toegestaan om zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de Vennootschap of op alle handelingen die op grond van; de wet aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de Raad van Bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet Bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de Raad van Bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de Raad van Bestuur,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

bel a

BE

Sta

19 0156

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2144045 na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

2 4 OKT. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 mari 11.1

Voor-

,behouden

aan hit

Belgisch

Staatsblad



worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Indien een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijk aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, zal dat lid van het directiecomité de Raad van Bestuur inlichten en zal, in afwijking van artikel 524ter, §1, van het Wetboek van Vennootschappen, alleen de Raad van Bestuurde beslissing of verrichting kunnen goedkeuren, in voorkomend geval mits naleving van de procedure omschreven in artikel 523, §1, van het Wetboek van Vennootschappen.

5. De externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en artikel 14 van de statuten luidt voortaan ais volgt: "Artikel 14: vertegenwoordiging

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de Vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur ais college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur ais deze die er buiten vallen, de Vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn hetzij door twee (2) Bestuurders samen handelend hetzij door één (1) Gedelegeerd Bestuurder alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de Vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde Gedelegeerd Bestuurder alleen optredend en/of andere personen belast met het dagelijks bestuur die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Indien er een directiecomité is ingesteld, kan de Vennootschap binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden tevens geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door elk lid van het directiecomité alleen optredend.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de Vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de Vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht."

6. De eerste alinea van artikel 18 van de statuten luidt als volgt:

«er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de Algemene Vergaderingen noch voor de

uitoefening van het eventuele stemrecht."

7. De regeling inzake winstverdeling werd gewijzigd en artikel 25 van de statuten luidt voortaan als volgt: "Artikel 25: winstverdeling

Jaarlijks houdt de Algemene Vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste (1/20Sfe) van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1110d0) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de Algemene Vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen."

8. De regeling inzake verdeling van het liquidatiesaldo werd gewijzigd en artikel 28 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel 28: verdeling liquidatiesaldo

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de Aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle Aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de Aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de Aandelen die ¬ n mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

9. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten

zal gelden.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2013
ÿþmod 11.1

IVWI~II~M~V~1BMO~~VIW

1 198790*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel le Antwerpen, op

Griffie 2 0 SEP 201

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0473.558.156

Benaming (voluit) : ALCOPA CAR DISTRIBUTION

(verkort) : ALCADIS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pierstraat 231

2550 Kontich

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  OMRUILING AANDELEN

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op tien september tweeduizend dertien, "geregistreerd twee bladen nul renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op twaalf septermber tweeduizend dertien, boek 238 blad 35 vak 10, ontvangen: vijftig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. L. Ossiarina.";

BLIJKT dat:

- de bestaande vijfhonderd vijftien (515) aandelen omgeruild werden in vijfhonderd vijftienduizend (515.000) ;?

nieuwe aandelen, met allen dezelfde rechten, waarbij in ruil voor één (01) bestaand aandeel duizend (1.000) nieuwe aandelen werden verkregen.

- als bijzondere gemachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd: de naamloze vennootschap "Altopa Coordination Center", met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Pierstraat 231, alsook haar aangestelden, aan wie de macht is gegeven aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie ais BTW-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL GEASSOCIEERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met één volmacht aangehecht

- gecoürdineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2013
ÿþOndernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pierstraat 231, B-2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders.

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 4 juni 2013:

De algemene vergadering neemt akte van en aanvaardt unaniem het ontslag van de heer Dominique Moorkens als bestuurder per 4 juni 2013.

De algemene vergadering benoemt unaniem als bestuurder ter vervanging van de heer Dominique Moorkens:

-Moyale nv met zetel te Mortselsesteenweg 101, B-2540 Hove, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Axel Moorkens.

Het mandaat zal eindigen na de algemene vergadering van 2016.

De algemene vergadering neemt akte van en aanvaardt unaniem het ontslag van de heer Nicolas Moorkens als bestuurder per 4 juni 2013,

De algemene vergadering benoemt unaniem als bestuurder:

-Automobile Business Services nv met zetel te rue d'Angoussart 40, 1301 Bierges, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Nicolas Moorkens.

Het mandaat zal eindigen na de algemene vergadering van 2014.

Aphibel sprl

vert. door haar vaste vertegenwoordiger de heer Philippe Portal gedelegeerd-bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

II

I

riffiv `r°an ~s bedeau

ter ~ rzr e~, w

t;~

art t~~ephna3del te Me ~ iP

Griffie ~ 9 SEP. Ze3

Iii iaeovi" IIIIIIIIIII~ I

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

0473.558.156

Alcopa Car Distribution

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 09.07.2013 13289-0380-047
19/03/2013
ÿþ\Iil :~ i- j

1111I 1111111110

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Voor

behouw aan hi Belgis.

Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

ni

Neergelegd iEr griffie van de Rechtbank

VQII

Koophandel 1e Antwerpen,. op

0 7 t,eal 2013

Griffie

Mot Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0473.558156

Alcopa Car Distribution

naamloze vennootschap Pierstraat 231, B-2550 Kontich

Benoeming bestuurder.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 4 januari 2013:

De bijzondere algemene vergadering benoemt unaniem als bestuurder vanaf 1 januari 2013:

- CDL Consulting sasu, 59, rue Sébastien Mercier, F-75015 Paris, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Didier Lucien.

Het mandaat zal eindigen na de algemene vergadering van 2016.

Aphibel spri

vert. door haar vaste vertegenwoordiger de heer Philippe Portal gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/02/2013
ÿþMod word 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

11111111.111,11,1111111111111

~~~'x`'r~ f~. ~ '; ii0 v-, ~ {" ;~.g~t~Sflra%

~~r r ,. ~.

Eilil K®Cpk1hi:id icAiiirtApca, op

Z 1 JAN 2013

Griffie



Ondernemingsnr : 0473.558.156

Benaming

(voluit) : Alcopa Car Distribution

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pierstraat 231, B-2550 Kontich (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder. Benoeming gedelegeerd-bestuurder, ontslag gedelegeerd-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 30 november 2012:

De bijzondere algemene vergadering benoemt unaniem als bestuurder vanaf 1 december 2012:

-Aphibel spil, Clos des Templiers 5, B-1410 Waterloo, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Philippe Portal.

Het mandaat zal eindigen na de algemene vergadering van 2016,

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 30 november 2012:

De Raad van Bestuur benoemt unaniem als gedelegeerd-bestuurder per 1 december 2012:

-Aphibel spil, Clos des Templiers 5, B-1410 Waterloo, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Philippe Portal.

De Raad van Bestuur ontslaat unaniem als gedelegeerd-bestuurder per 1 januari 2013:

-Heymans & Co Comm.V, Romeinsesteenweg 1022, B-1780 Wemmel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Damien Heymans.

Aphibel sprl

vert. door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Philippe Portal

gedelegeerd-bestuurder





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/11/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 9 9 '1`i 7911

III I12189I011IIIII~~05II1V1I1~+IIBI

"

Voc behot aan I Belgi Staats

Ondernemingsnr : 0473558156

Benaming

(voluit) ; ALCOPA CAR DISTRIBUTION

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pierstraat 231, 2550 Kontich

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders. Herbenoeming gedelegeerd-bestuurder.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 4 juni 2012:

De bijzondere algemene vergadering herbenoemt unaniem ais bestuurders:

- de heer Dominique Moorkens, Doggenhoutstraat 31, B-2520 Ranst

- François Hinfray Consulting sprl, Dieweg 135, B-1180 Brussel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer François Hinfray.

- Heymans & Co Comm.V, Romeinsesteenweg 1022, B-1780 Wemmel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Damien Heymans.

Hun mandaat zal eindigen na de algemene vergadering van 2016.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 4 juni 2012:

De Raad van Bestuur herbenoemt unaniem als gedelegeerd-bestuurder.

- Heymans & Co Comm.V, Romeinsesteenweg 1022, B-1780 Wemmel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Damien Heymans.

Heymans & Co Comm.V

vert. door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Damien Heymans

gedelegeerd-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 18.07.2012 12319-0383-046
09/02/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/10/2011
ÿþ MOd 2.0

' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011- Annexes du Moniteur belge

"111 499 06*

V, beh

aa

Bel Staa

111

keerge%gdtoi traaphandel te Ardierpeo, op

Griffie 2 3 SEP. 2011

Ondernemingsnr : 0473.558.156

Benaming

(voluit) : ALCOPA CAR DISTRIBUTION

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pierstraat 231, 2550 Kontich

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris.

Uittreksel uit de notulen van de Gewone Algemene Vergadering van 6 juni 2011.

De algemene vergadering herbenoemt unaniem als commissaris:

- Deloitte Bedrijfsrevisoren BV owe CVBA, met zetel te Berkenlaan 8b, B-1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Didier Boon, voor een periode van 3 jaar die zal eindigen na de algemene vergadering van 2014.

Heymans & Co gcv

vert. door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Damien Heymans

gedelegeerd-bestuurder

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 27.07.2011 11348-0572-045
25/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

" iio3os3a*

Ondernemingsnr : 0473.558.156

Benaming

(voluit) : Alcopa Car Distribution

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pierstraat 231, 2550 Kontich

Onderwerp akte : Rechtzetting benoeming bestuurder.

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 18 januari 2011.

Hierbij wordt verwezen naar de bijzondere algemene vergadering van 9 december 2010 die gehouden werd op de zetel van de vennootschap te 2550 Kontich, Pierstraat 231, en waarin de heer Roland Chlapowski, wonende route de Lavaux 280, CH-1095 Lutry, benoemd werd ais bestuurder. (gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad dd 30/12/2010 onder nummer 10190231).

De bijzondere algemene vergadering beslist unaniem dat deze benoeming niet had mogen plaatsvinden en bijgevolg wordt de benoeming geannuleerd met terugwerkende kracht tot 9 december 2010.

Heymans 8i Co gcv

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Damien Heymans

gedelegeerd-bestuurder

+..

}»eergelegd ter griffie +P rhM'ir r von. Koophandel te Ant,;.0,,en, op

15 FEB. 2011

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Veran " Naam Prk handtekening.

18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 11.08.2010 10407-0073-045
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.06.2009, NGL 30.07.2009 09523-0030-045
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 03.07.2008 08361-0085-043
13/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 04.07.2007 07377-0176-038
05/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 30.06.2006 06395-0459-029
04/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.06.2005, NGL 30.06.2005 05405-3680-029
30/07/2004 : BL648310
02/07/2004 : BL648310
22/01/2004 : BL648310
02/12/2003 : BL648310
09/07/2003 : BL648310
19/12/2002 : BL648310
12/09/2002 : BL648310
26/07/2001 : BL648310
30/12/2000 : BLA111289
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 24.06.2016 16234-0474-049

Coordonnées
ALCOPA CAR DISTRIBUTION, AFGEKORT : ALCADIS

Adresse
PIERSTRAAT 231 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande