ALDEMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALDEMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.474.493

Publication

28/12/2012
ÿþ mod 11.1

In de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_a

Ondernemingsnr: ® SQg.~ Benaming (voluit) : ALDEMA

11111111

208261

in

i

NEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

17 DEC, 2012

KOOPHANDEL "` HOUT

?iffier,

~g3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poederleesteenweg 105

2460 Lichtaart (Kasterlee)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Filip Segers, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op 11 december 2012, blijkt dat:

De heer TACKX Koen Melchior Maria, geboren te Turnhout op 9 oktober 1964, wonende te 2360; Oud-Turnhout, Dode Dreef 17, een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met als naam:3 "ALDEMA".. ji De zetel is gevestigd te 2460 Lichtaart (Kasterlee), Poederleesteenweg 105.

De vennootschap heeft tot doel :

Het maken van metalen fijnmechanische delen met behulp van 3D-printers onder andere frame; protheses, kronen en bruggen in Co-Cr voor dental industrie.

Implantaten en instrumenten in Co-Cr en Titanium voor de medische industrie.

Matrijs en fijnmechanische onderdelen in gereedschapstaal voor de matrijzenbouw.

Onderdelen in aluminium en titanium voor de vliegtuigindustrie.

Alsook fijnmechanische onderdelen en prototypes voor de automobiel, machinebouw, electronica, engineering, R & D,..

Algemene kunststof- en metaalbewerkingen;

Onderneming in onroerende goederen. De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. Het toestaan van leningen en; kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren.

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

ti Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor alle leningen,; kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden opi voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 50.000,00 Euro, vertegenwoordigd door 100; P aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 111005'8 van het;

kapitaal.

Het is volstort ten belope van 18.600,00 euro in geld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-Iitehouden I f

aan het

Betgisçh Staatsbrad



De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Tot statutaire zaakvoerder voor de duur der vennootschap werd benoemd: De heer TACKX Koen Melchior Maria, voornoemd.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien, De jaarvergadering heeft plaats de derde donderdag van de maand juni om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap, Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld: Mevrouw TACKX Amelie, ongehuwd, geboren te Turnhout op 9 september 1988, wonende te 2470 Retie, Turnhoutsebaan 8 bus 2, welke alhier tussenkomt en medeverschijnt. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden aile verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijzondere volmacht: er werd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhoudkantoor Van Roy, met adres te 2300 Turnhout, Patersstraat 73, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Filip Segers

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/03/2015
ÿþOndernemingsnr : 0508.474.493

Benaming

(voluit) : ALDEMA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poederleesteenweg 105, 2640 Lichtaart

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ontslag en benoeming van zaakvoerders

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige vennoot van 26 februari 2015:

11. Ontslag van zaakvoerders

De enige vennoot heeft akte genomen van het ontslag van Amelie Tackx als zaakvoerder van de

vennootschap per 26 februari 2015.

De enige vennoot heeft akte genomen van het ontslag van Koen Tackx als zaakvoerder van de

vennootschap per 1 maart 2015,

2. Benoeming van zaakvoerders

De enige vennoot heeft besloten de volgende personen als zaakvoerder van de vennootschap te

benoemen, met ingang van 26 februari 2015;

- Wilfried Vancraen, wonende te Jan Vander Vorstlaan 19, 3040 Huldenberg;

- Bart Van Der Schueren, wonende te Tempelberg 1, 3210 Linden.

De vennoten besluiten dat de mandaten van de zaakvoerders worden toegekend voor onbeperkte duur.

3. Bijzondere volmacht

De enige vennoot verleent een bijzondere volmacht aan Gitte Kerkhofs en Kathelijne Beckers om, afzonderlijk of gezamenlijk optredend en met de mogelijkheid van indeplaatstelling, alle formaliteiten te vervullen op de griffie van de bevoegde rechtbank, vereist voor de publicatie van voormelde besluiten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en voor de wijziging van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen."

Voor Aldema bvba

Gitte Kerkhofs

Bijzondere volmachthouder

na neerlegging ter griffie va

Neernexeer.i ter erifiie van de

RECEtTB.!1iiF: S7F~.s`d Ii Cï¬ `rt'IiArtIDEL

0 5 MYE 2015

ANTVE+It,AEiY '2U'RIqHOUT

De i}ris?ier

rrc

Motl Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ALDEMA

Adresse
POEDERLEESTEENWEG 105 2460 LICHTAART

Code postal : 2460
Localité : Lichtaart
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande