ALDIBO


Dénomination : ALDIBO
Forme juridique :
N° entreprise : 438.639.146

Publication

12/08/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14153597*

Benaming (voluit): ALDIBO

ondernemingsnr : 0438.639,146

Rcciftbenk von icoophandol

Antwerpen

1 AUG. 2014

afdeling Antwerpen

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kreglingerstraat 23

2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte :CVBA "ALDIBO": ontbinding

Tekst Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel op 14 juli 2014, neergelegd ter:

registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « ALDIBO », waarvan de zetel gevestigd is te 2100 Antwerpen (Deurne), Kreglingerstraat 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 438.639.146, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen

Na kennisname van het verslag opgesteld door de zaakvoerder houdende toelichting van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, over voormelde staat van activa en passiva afgesloten per 30 april 2014, heeft de vergadering besloten tot de ontbinding en heeft haar in vereffening gesteld vanaf 20 mei 2014.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap heeft de vergadering besloten de statuten aan te passen, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering heeft ontslag verleend aan de zaakvoerder en kwijting voor zijn beheer.

De vergadering heeft als vereffenaar benoemd: De heer VAN HAMME Erik Lievin, geboren te Gent op 28 , december 1943, rijksregister nummer 43.12.28-371.67, wonende te 2100 Deurne, Kreglingerstraat 23. De aanstelling van de vereffenaar zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde Rechtbank van 1 Koophandel.

De vergadering heeft besloten dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

' De vergadering heeft de machten van de vereffenaar als volgt vastgesteld:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek' van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke; rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap,

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer fasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar.

Aile stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening

Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel. Ondergetekende notaris deelt mede dat, zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, de vereffenaar elk jaar een inventaris moet opmaken, alsmede een jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren voor haar ontbinding. Tevens dient hij overeenkomstig artikel 193 van het Wetboek van Vennootschappen aan de algemene vergadering de uitkomsten van de vereffening voor te leggen met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers.

y

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11,1

Na afloop van de vereffening brengt de vereffenaar aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en legt haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

De sluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsbiad overeenkomstig artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen, samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaar,

De vergadering heeft volmacht verleend aan notaris François Leconte te Mortsel om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan de BV ovv BVBA CONINX ACCOUNTANTS, te 2100 Deurne, Blivensstraat 51-53 bus 1, evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag tot schrapping bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen,

(getekend) notaris François Leconte

Morts& 14 juli 2014,

Samen neergelegd: het verslag van de zaakvoerder dd. 02 juni 2014, staat van activa en passive afgesloten per

- 30 april 2014, verslag van de revisor dd. 26 juni 2014, afschrift van de akte van 14 juli 2014, exemplaar van de

gecoördineerde statuten per 14 juli 2014, beschikking voorzitter Rechtbank van Koophandel van 28 juli 2014

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

24/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van kooPbaniel

Antwerpen

15 OKT, 20%

ardelibAnyeen

Ondernemingsnr : 0438.639.146

Benaming

(voluit) : Aidibo in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm: Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kreglingerstraat 23 te 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp aide Sluiting vereffening

Verslag van de buitengewone algemene vergadering van Aldibo CVBA op 25 september 2014 op de maatschappelijke zetel.

Volgende vennoten waren aanwezig te weten

1.Van Hamme Erik eigenaar van 67 aandelen ;

2.Schmitz Annie eigenaar van 32 aandelen;

3.Van Hamme Alex: eigenaar van 1 aandeel

Ais voorzitter wordt aangesteld de heer Van Hamme Erik. Als secretaris mevrouw Schmitz Annie,

De agenda van de vergadering is

1.Verslag van de vereffenaar;

2.Goedkeuring van de vereffeningsrekening en kwijting voor de vereffenaar;

3.Sluiting van de vereffening en vaststelling van de plaats van bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap en van de eventuele maatregelen tot consignatie van gelden en waarden;

4.Aanstelling van bijzonder gemachtigde voor het vervullen van aile administratieve formaliteiten.

De bijeenroeping van de algemene vergadering werd gedaan overeenkomstig het vennootschapswetboek.

Aangezien 100 aandelen van de 100 aandelen vertegenwoordigd zijn kan de vergadering geldig beraadslagen en beslissen over de agenda. De vennootschap werd in vereffening gesteld op 14 juli 2014 voor notaris Leconte Francois, neergelegd op de griffie van de rechtbank van Antwerpen op 01/08/2014. De benoeming als vereffenaar werd gehomologeerd door de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 28 juli 2014.

Na bespreking neemt de algemene vergadering éénparig en met algemeenheid van stemmen volgende besluiten:

1.Verslag van de vereffenaar

De vereffenaar doet voorlezing van zijn verslag over de vereffening, alsmede over het beheer en het gebruik

van de maatschappelijke bezittingen.

2.Goedkeuring van de vereffeningsrekening en kwijting voor de vereffenaar.

De vennoten besluiten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Siaatibrad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan bet Belgisch

Staatsblad

-De vereffeningsrekening goed te keuren opgemaakt op 8 augustus 2014. Dit verdelingsplan van activa onder de schuldeisers, werd neergelegd op de Rechtbank van Antwerpen op 11 augustus 2014 en werd door de Rechtbank van Antwerpen goedgekeurd op 2 september 2014,

'De vennoten verzaken aan de wettelijke termijn van één maand zoals voor zien door artikel 194 W,Venn, 'Aan de vereffenaar algehele kwijting te verlenen voor zijn beheer, alsmede aan de zaakvoerder die ten tijde van de vereffening van de vennootschap in functie waren.

3. Sluiting van de vereffening en vaststelling van de plaats van bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap en van de eventuele maatregelen tot consignatie van gelden en waarden,







Bijgevolg stelt de vergadering vast dat de vereffening is afgesloten en dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaangelfs voor haar vereffening onder voorbehoud van haar passief voortbestaan voor een termijn van vijf jaar.



De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar vanaf heden bewaard worden te 2100 Deurne, Kreglingerstraat 23.



De gelden en waarden die aan schuldeisers toekomen en die hun nog niet konden worden afgegeven, zullen bij de Deposito-en Consignatiekas worden gestort.



De aandelen van de vennootschap worden geannuleerd.

-Bijlagen-biiTiérffélgisChStaatsblaa - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge 4. Aanstelling van bijzonder gemachtigde voor het vervullen van alle administratieve formaliteiten.

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, inclusief de schrapping van de inschrijving op Kruispuntbank van Ondernemingen en bd de diensten van BTW en voor het volbrengen van aile formaliteiten bij het Ondernemingsloket, wordt met recht van substitutie aangeduid als bijzonder mandataris : Coninx Accountants BVBA, Blivensstraat 51-53 te 2100 Deurne.

De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering geheven,

De vereffenaar Van Hamme Erik

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.08.2009, NGL 26.08.2009 09645-0012-010
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.08.2008, NGL 27.08.2008 08678-0017-011
04/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.08.2007, NGL 28.08.2007 07649-0172-010
29/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 07.09.2006, NGL 28.09.2006 06810-2958-012
20/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 05.09.2005, NGL 15.09.2005 05681-5349-011
03/01/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2001, GGK 11.05.2002, NGL 28.12.2004 04886-4056-011
03/01/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2002, GGK 10.05.2003, NGL 28.12.2004 04886-4067-011
03/01/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 10.09.2004, NGL 28.12.2004 04886-4078-011

Coordonnées
ALDIBO

Adresse
KREGLINGERSTRAAT 23 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande